- Konu Sahibi ikiaradabiderede
......................cnm aklını başına al sevgi herşeyi çözer mi? die sormuşsun cvp veriyorum çözmez. aileler düzelir mi demişsin hayır düzelmez sedece kötüleşir yada hep soğuk mesefeli senin hatrına idare ediyor olurlar. bundan mutlu olur musun tabiki olmazsın. nişanlın sırf para için tayinin aldırmıyorsa ve evlenmenin şu son safasında fikir değiştirdiyse - bana sorarsan seni bu yolla ikna etmeye çalışıyor. o kadar masraf ettiniz birlikte herşey hazır gelinliğin hazır bir şekilde kabul edeceğin fikrinde- bunu planladığını düşünüyorum. ayrıca öyle hemen tayinini alamazsın ve alsan bile orada mutlu olamadığında aranızda bu hep sorun olur. hem ailesi seni istemiyorsa o kadar yılı nasıl geçireceksin. ben evliliğime bakarım sadece sen ve ben dien erkeklere boşuna aldanma evli olanlar çok iyi bilirler bunun koca bir yalan olduğunuBu kısım o kadar doğru ki............ bende evliyim. yok öyle sadece sen ben. millete nasıl söylerim o kadar masraf ne olur die düşünüyorsan bir de şunu düşün bu acaleyle evet diyip bütün geleceğini mutsuz geçirebilirsin. birkaç yıla boşansan napıcaksın bedduadan öte ne gelir elinden. elalem hep konuşur ama onlar sadece konuşur en fazla dilleri yorulur seninse ortada geleceğin var. yine sen bilirsin ama zararın neresinden döncen kardır. sana bu adamdan koca olur ama safi sıkıntı üzüntü karmaşık kararsız biraz pişman vs bir evlik olur. gerçekte istediğin bu mu? annenle konuş o senin iyiliğini isteyecek yegane insan onun tavsiyelerine kulak ver. eğer onaylamazsa o etrafı ve maddi masrafı göğüslüyorsa senin düşünmen için bir sebep yok yol ver gitsin. daha iyileri çıkacaktır
Son düzenleme: