- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.526
- 1.123
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Tuysorunu destek ve tavsiyelerin için teşekkürlereşim 8'de geldiği için erken yemem zor aksi taktirde çocuklar yemeğe oturmuyor,
Uykumahmuru,iradenden dolayı tebrik ederim.Azimle devam canım
Tr-telli,tatlı için tarçın çubuğu kullan.Ben şu ara kayınvalidemler bizde,bu yüzden sık giremiyorum ve motivasyonum bozuldu.Verdiğim kiloları geri almamak için uğraşıyorum. buğün gezmedeydim haliyle rejim kalmadı,Artık dalga geçmelerden bıktığım için,kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum,mecbur kalıp yiyorum.İnş. salıdan sonra düzenli yazarım ve daha dikkatli gider.Hayırlısı...İyi geceler
tr_lellı bak sımdı cok ozendım sana ben de 168 boyundayım ve 61 kıloyum yapıstı kaldı ustume ben 56 kıloda harıka gorunuyorum hedef 56 canım 168 boy ıcın 50 kılo cok az gıbı geldı bana tabı vucut yapısı da onemlı
çok azimlisin tr_lellikeşke sendeki azim ben de olsaydı. azcık strese girsem hemen yiyeceklere saldırıyorum.kendimi bu zamana kadar hiç düşünmedim.sürekli kilo aldım aldırmadım.şimdi ancak dank etti kafama ve bu gidişe bir dur demek istiyorum yok şok diyetler yok sıkı diyetler bunlar benim yapabileceğim şeyler değil.zaten gerekli olduğuna da inanmıyorum.bence insan her şeyi yiyebilir yeter ki kararını bilsin tıka basa yemesin.bol hareket lazım mesela sen saatlerce yürüyebilirim diyorsun aksine ben tembelim bol bol yatarım.bunu düzeltmek lazım mesela.kilonun azlığı konusuna gelince.kendini nasıl iyi hissediyorsan en güzeli öyle olmak bence.bunu takıntı yapıp psikolojik sorun olarak kendine eziyet etmiyorsan bırak çöp gibi ol.ama ben o 53 ü bir görsem başka hiç bir şey istemem şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?