Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Napıyoruzzzz iradelere sahip çıkıyoruzzz..
Bende güne erken başlayanlardanımm..
Mısır gevreğimi sütledimm tıkınıyorumm..
Ekmek hiç tüketmiyorum arada bir peksimet olursa belki..
Ben yemekleri azaltmakla çare buluyorumm kilo vermeye.
Şekeri, tatlıyı (arada kaçamak oluyor) abur cuburu azaltıyorumm..
Sıkı diyetlere girince ben daha çok acıkıyorumm psikolojikmidir anlamdım habure bişe yeme isteği oluyor bende..
Sıkıya sıkıntıya gelemiyorumm
Kaçamaklarımla mutluyumm

Tuysorunu destek ve tavsiyelerin için teşekkürlereşim 8'de geldiği için erken yemem zor aksi taktirde çocuklar yemeğe oturmuyor,

Uykumahmuru,iradenden dolayı tebrik ederim.Azimle devam canım
Tr-telli,tatlı için tarçın çubuğu kullan.Ben şu ara kayınvalidemler bizde,bu yüzden sık giremiyorum ve motivasyonum bozuldu.Verdiğim kiloları geri almamak için uğraşıyorum. buğün gezmedeydim haliyle rejim kalmadı,Artık dalga geçmelerden bıktığım için,kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum,mecbur kalıp yiyorum.İnş. salıdan sonra düzenli yazarım ve daha dikkatli gider.Hayırlısı...İyi geceler

Merhaba sevgi hanım,bence diyet yaptığınızı söylemekten kaçınmayın.Başlığınızı hatırlayın:''Bu defa başarmak istiyorum!'' Sizi anlıyorum,çevrenin alaycı sözleri sizi olumsuz etkiliyor,iradeniz ufak şeylerden kırılıyor.Mesela bu gezide de gerçekten isteseniz pekala diyetinizi bozmayabilirsiniz eğer iradenizi tam kullanırsanız.Sizin için hangisinin daha önemli olduğunu düşünün.Çevreye uyup düzeni bozmayıp mutsuz ve aynı kalmak mı yoksa birkaç zorluğa direnip olan düzeni bozup,etrafa kulak tıkayıp iradenizi kullanıp istediğinizi başarmak ve mutlu olmak mı?Yerkenki anlık haz ve sonrasındaki bedensel ve ruhsal olumsuzluk mu,yoksa zor da olsa direnip sonuçta bedensel ve ruhsal anlamda mutlu olmak mı?Şöyle de düşünebilirsiniz:Bu zamana kadar her şeyi tattım,bunların tadını,lezzetini zaten yeterince biliyorum,eğer daha fazla yersem bunlar bedenimde depolanmaktan başka işe yaramayacak diye düşünün.Ertelemeyi ve küçük engellere takılmayı,mazeretleri bırakın,etrafa gözünüzü kulağınızı kapatın ve geri dönüşsüz,tam olarak,kaçamaksız devam edin bu yola.Ta başarana kadar.Bence de bu defa başarmalısınız.Ama bu sizin elinizde,unutmayın.Kendinize iyi bakın

Ben bu hafta kilo veremedim spor yapamadığımdan..
Çok az yiyorumm ekmek hiç yemiyorum..
Ayy bendede motivasyon diye bişe kalmadıı moralim bozuluyoo aç geziyorumm kilo veremiyorumm..

Son düzenleme:
yaa kızlar yapmayın öyle.gerçekten de başlığı unutmayın.beni buraya başlık çekmişti.
bu defa başarmak istiyorum
bakın cuma günü sevgilimden ayrıldım.çok sevdiğim halde biraz ağlama dışında asla rejimimi bozacak şey yapmadım.oysa başka zaman olsa o üzüntüyle dünya kadar şey yemiştim.dün nöbette arkadaşım bisküvi ikram etti ben de yiyemem teşekkürler rejimdeyim dedim.üzgün gibi yaa canım öylemi falan dedi.kızım ne üzülüyorsun bunca yıl yedim zaten onlardan.boğazımı tutma vakti geldi de geçiyor dedim.
sevgi hanım misafirliğe gittiğinizde bile yiyecek bir şeyler illaki vardır.ordakilere çaktırmadan onlara yönelebilir işinize gelmeyen şeyleri tabağınızda bırakabilirsiniz.hem dalga geçenler bir süre sonra güzel bir şekilde zayıfladığınızı görürlerse kadına bak azmetti şimdi ne güzel oldu deyip bu seferde gıptayla bakarlar.siz başkalarına aldırmayın.o dalga geçişlerini duymak istemiyorsanız misafirliğe gitmeden karnınızı uygun şeylerle doyurup orda da ikram edilenden çaktırmadan sadece işinize gelenden az miktarda yiyin.iştahsız bir sürü insan var.bir şey ikram ediyoruz tabağın yarısı dokunulmadan geri dönüyor.siz de onlar gibi yapabilirsiniz

tr_lelli bazı haftalar kilo veremiyoruz ne yaparsak yapalım.kilo sabitleniyor o zamanlar moralimizi bozacağımıza vücudumuzu şaşırtmalıyız.alıştığı rutinden farklı bir şeyler deneyerek bu kilo verememe sıkıntısını aşmalıyız.hem bir haftada moral bozulmaz,kilo veremediyseniz almamışsınız ya.ona da şükür

Canım gecen hafta 1 haftada 1 kilo verdim şükür dedimm..

Benim evde egzersiz dışında spor şansım yok yürüme ortamım felan yok..

Ama dikkat ediyorum yediklerime bu hafta veremedim

Ama yok salmam kendimi benn kilolar dirensin bende direniyorum 3 kilo vercem epi topu gitmiyor..

Bir de UYKUMAHMURU arkadaşım seninde dediğin gibi bazen naparsan yap gitmiyor kalıyor bi duruyor ben daha öncede kilo veririken yaşadım bunu yılmak yok tabiki sadece motivasyonum düşüyor üzülüyorumm..

Bir de ben öyle sıkı diyetler yapamıyorumm sıkıntıya gelemiyorum azaltarak gidiyorumm

Canım zayıf olmak mütiş güzeL ben 53 kiloyum 3 kilomu vercem kafama koydum..
Hani yeterli belki 53 olmakda ideal fakat ben hep zayıftım az kilo aldımmı rahatsız oluyorumm..

güya hemen tartılmayacaktım ama bugün gittiğim yerde tartıyı görünce dayanamadım tartıldım.ordakilerin dediğine göre iki kilo fazla tartıyormuş ama ben sanmıyorum o kadar zayıfladığımı.fakat normal iki kiloyu düşmedenki haliyle bile 2.5 kilo vermiş görünüyorum.şu da var ki ben ilk hafta her zaman çok kilo veririm ödemlerim çözülüyor sanırım.yine de güzeldi kendimi 90 ın altında görmek
süpersin ya tr_lelli peki boyun kaç.ayyy ben de o kiloları görürmüyüm acabaaa

canım inşallah göriceksin tabiki o kiloları..

Boyum 1.68 kilom 53 (54dü 1 kilo verdim gçn hafta)

tr_lellı bak sımdı cok ozendım sana ben de 168 boyundayım ve 61 kıloyum yapıstı kaldı ustume ben 56 kıloda harıka gorunuyorum hedef 56 canım 168 boy ıcın 50 kılo cok az gıbı geldı bana tabı vucut yapısı da onemlı

Canım eşimde şikayetçi
Böyle iyi diyor ama hanii idealiniz oluyor ya aklınız hep onda oluyor benimki öyle bişiyor..

Ben hep 48 kiloydum..

50 ile hamile kaldım

23 KİLO alarak 73 kilo ile doğuma girdim..

Eve döndüğümde 58 idim..

Sonra yemedim yürüyüş spor yemekleri kestim 52 oldum..
52 kilomuda 5 sene korudum..
Ama şuan taşındımm ev değiştim burda koşu parkuru spor yapılabilcek biyer vs hiç bi alternatifim yok ve 2 kilo eklenmişti..
54ü gördüm ve üzüldmm..
Gecen hafta 1 kilo vermişim(dijital tartım yok basküL) 53 idim..
Bu hafta kilo veremedim hiçç..
Ama yılmadım hala devamm..

36 bedeni rahatlıkla giyicemm(biraz oturuyor üstüme rahatça olsun istiyorum)

Hani böyle hiç kilo problemi olan biri olmadım ama salarsam kendimi almaya meyiliiiyim..
Ondan biraz düşürim bari diyorum kış geliyor malumm iyice salıcam zaten

Bu arada ben sıkı diyetler yapan biri değilimm çabuk sıkılırımm hiç gelmem öyle..

Su içme alışkanlığım yok kendimi zorlarsamm 1.5lt ancak:83:

Evde egzersizden sıkılıyorum bırakıyorum hemen (yürümeyi seviyorum saatlerce yürürümm imkanım olursa)

Hep zaltarak gidiyorumm yemeklerimii..

Bana göre diyet anlayışı buu hıı keşke detox, 5 günde 5 kilo yapabilsemde metabolizmayı bi şoklasamm noluyo uleynnnnnnn ne güzel börek çörek tatlı gidiyorduk bu ne uleynnnn hergünde yumurtamı yenirr yeterrr kuscamm diyip şoke edebilsemm

Ama yokk ben yapamam..

tr_lelli zaten zayıfsın benimde boyum 1.68... 60-63 olsam iyi....şu an 68 oldum diyetteyim..sen 54 müşsün ozaman çöp gibi bişeysin.. kusura bakmada çok zayıflık bence bi bayan yakışmıyor... iskelet gibi boyuna göre zayıfsın... valla bence biz boylara 60 iyi...

çok azimlisin tr_lelli keşke sendeki azim ben de olsaydı. azcık strese girsem hemen yiyeceklere saldırıyorum.kendimi bu zamana kadar hiç düşünmedim.sürekli kilo aldım aldırmadım.şimdi ancak dank etti kafama ve bu gidişe bir dur demek istiyorum yok şok diyetler yok sıkı diyetler bunlar benim yapabileceğim şeyler değil.zaten gerekli olduğuna da inanmıyorum.bence insan her şeyi yiyebilir yeter ki kararını bilsin tıka basa yemesin.bol hareket lazım mesela sen saatlerce yürüyebilirim diyorsun aksine ben tembelim bol bol yatarım.bunu düzeltmek lazım mesela.kilonun azlığı konusuna gelince.kendini nasıl iyi hissediyorsan en güzeli öyle olmak bence.bunu takıntı yapıp psikolojik sorun olarak kendine eziyet etmiyorsan bırak çöp gibi ol.ama ben o 53 ü bir görsem başka hiç bir şey istemem şahsen

SaoL canımm
Yok öylee ben sadece kısıtlayarak yiyorum hepsi bu diyet felan değiL..
cANIM DOĞUMDAN SONRA BENDE 42 BDN FELANDIM
Verirsin canım kafana koyman yeterli..
Ya evet bazı insanlar sinirlenince çok yiyolar benim aksine iştahım kapanır
Bu topicler destek için var ben hep desteğimm

Sevgi-liebe..

Nerelerdesin nasıl gidiyor diyet merak ediyorum:26:

Sevgi hanım nerelerdesiniz,merak ettim neler yaptınız nasıl gidiyor,haberlerinizi bekliyorum.

Kimsecikler yok..
Ben de tık yok
1 kilo verdim başka veremedimm
gözlemeleri, börekleri götürdüm durdumm..
Bu sıkı diyetleri nasıl yaparlar özeniyorum valla

günlerdir dondurma bile yemiyorum.şekeri nerdeyse tamamen kestim.çayımı bile şekersiz içmeye başladım.bi tek sirkeli suyuma bal katıyorum o kadar.bir kaç kere çok aç kaldım o zaman kendimi frenlemem zor oldu ama o zaman bile eskiye nazaran çok daha az zararlı şeylerden az az yedim.yani anlayacağınız benimki süper gidiyor çok şükür.aman nazar değmesin çünkü ne zaman böyle konuşsam ilk önce ben kendime nazar değdiriyorum.özellikle işyerimde benim durum iyice zorlaşıyor.bizim arkadaşlar maşallah durmadan bir şeyler yiyorlar.pastalar kekler binbir çeşit yiyecek.ben de hepsine rejimdeyim deyip dokunmuyorum.bakalım uzun süreli olacak mı bu dayanmalarım,reddetmelerim

AMAN CNM MAŞALLAAH DİYİMM..

Yok yaa ben daha demin dürüm yedimm..
Pisboğaz oldum iyice..
size destek olmakla yetiniyorumm
Verirsiniz umarım bu pis kilocuklarıı

sevgili arkadaşlar, eve buğün geldim ,diyet felanda yapmadım. bu konu hakkında yazıp yazmamayı çok düşündüm, aslında yazacak ne moralim ne de takatim var.fakat canilere dur dememiz gerekiyor.geçen pazar kocasından ayrılmak istediği için evinde yatağında tabancayla öldürülen NAİLE EKİNCİ kız kardeşimdi. acım çok büyük sırf koca vahşetine dur demek için yazıyorum.....sözün bittiği kelimelerin kifayetdiz kaldığı durum. inş başka NAİLELER ÖLMEZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…