- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Sevgili arkadaşlar, Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Şu anda yetim-öksüz kalan 2 yeğenimle uğraşıyoruz.Bir müddet diyete devam edemeyeceğim.Aslında dikkat ediyorum.Fakat sizden bir isteğim var..Lütfen paylaşımlara devam edin..Bende ileriki zamanda size katılacağım... Siz devam ederseniz belki ben ileride aranıza katılarak tekrar motive olurum..Sevgiler, iyi geceler..
Merhaba arkadaşlar,
buraya yaklaşık 13 ay önce birşeyler yazmıştım.Aradan geçen zaman yeni acıları ve zamanın her şeye ilaç olacağını gösterdi. Bu günden itibaren buradan zayıflama serüvenime devam edeceğim.Biraz tecrübelerim, biraz öğrenecekleri, karatay ve alkali diyeti sentezi bir karışım olacak.Bazende kendi bildiğim doğrultuda bir şeyler yapacağım.Benimle beraber bu yola girerseniz sevinirim.Desteklerinizi bekliyorum...sevgiler...
ben geldiiiiiiiiiiiiiim
Sevgi,sıkma canını,yola devam.
gelmişken, birşey sormak istiyorum:sanırım karbonatlı suyu migrenimi tetikliyor.onun yerini elma sirkeli su içsem olur mu?veya limonlu su?ben kitabını bulamadım,yarın yine bakacağım..
,
Canım ben bugün liste yapmıştım,hepsinin alkali düzeyi aynı,istediğini içebilirsin zannedersem.Ben aynı listeyi buraya kopyalayacağım.
çok teşekkür ederim
kitap elimde olmayınca yeni bir diyet yapmak zor oluyor....karatay diyeti kitabı kolay bulunur,alkali diyeti bulunmaz...ama yarın aramaya devam edeceğim
Ben kaçtım....oğlum dersin başında oturdu,gidip kontrol edeyim9 yaşında bir oğlum var,4.sınıfa gidiyor
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?