- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Bana kalırsa bi yerden para gelsin de nerden gelirse gelsin :)Merhaba arkadaslar. uzun süredir forumu takip ediyorum. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Uykularımı kaçıran artık depresyon girmeme sebep olacak kadar beni üzen bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.29 yasındayım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. Seviyoruz birbirimizi.Ben memur olarak çalışıyorum 4 yıldır. Fakat erkek arkadasım çok uğrasmasına rağmen işleri düzene girmedi. Sürekli mülakatlardan elendi. Kısa bir ayrılığımız oldu o süre zarfında spor salonunda işe girdi. Bir spor gecmisi var. Bana hep sporla ilgileneyim evlenelim demisti fakat ben ailemin karsısına cıkamadım, İzinleri olmaz diye. Ama artık evlenmek istiyorum. Çok seviyorum. Sizce ilerde problem yasar mıyız. O ilerde aşağılık kompleksine girip beni ezer mi ? Maaşlarımız da denk değil. İlerde problem yasamaktan korkuyorum. Benimle tanısmak isteyenler oldu fakat ayrılık sürecinde kimseyle görüsmek gelmedi icimden cünkü seviyordum. İlla denk mi olmak lazım evlilikte? Böyle bir durumda aşkı seçip pişman olan ya da suan cok mutlu olan var mı ? Cümleleri yanlıs secmis olabilirim kafam karmakarısık. Yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim.
ilerde onun da bunu problem yapmasından korkuyorum. Seviyorum ve ilerde bu problemleri yasamaktan korkmak cok normal diye düsünüyorum
Ben kaç kişi biliyorum sadece malum bankaya hesap açtırdığı için açığa alınan. Bir kararnameye bakıyor memuriyetteÖzel sektördekiler daş mı yiyor, anlamıyorum ki? Aileniz neden özel sektörde çalışanlara aç muamelesi yapıyor? Adamın evi varmış, kira derdi olmayacak, ki büyük bir masraf kalemi. Ailen devlet memurusun diye rahatlamasın, kim ne olacak hiç belli değil.
spor salonunda çalışıyorspora yöneldi derken biraz açarmısın orayı,
bir spor salonunda ağgari ücretlemi çalışyıor (3 bin fark demişsin çünkü )
yoksa spor salonu açtı orayımı çalıştırıyor ,
Memuriyeti garanti iş olduğu için isteyen ailelere anlayış gösteremiyorum, bana çok mantıksız geliyor. Memurluk prestijli bir iş değil ki, çok abartılıyor. Bana göre memur demek, genel olarak kendini geliştirmeye pek niyeti olmayan, salla başı al maaşı çalışan, sıfır yenilikçi kafa yapısında çalışan insan demek. Ayrıca gelir düzeyi de hepsi için yüksek değil; özel sektörde başarılı bir mühendis, memur olduğunda alacağı maaşın 3-4 katını alabiliyor. Bu durumda memurluğu övmek yersiz…
Denklik konusuna gelince; eğitiminiz denk, sizin üstün bir yanınız yok. Yalnızca işleriniz farklı. O konuda da siz karar verebilirsiniz ancak; sorun yaşamadan yürütebilir misiniz ileride? Bizim ülkemizde “ye kürküm ye” anlayışı hakim olduğundan kocanın spor hocası olduğunu duyanlar illaki burun kıvıracak.
Ben kaç kişi biliyorum sadece malum bankaya hesap açtırdığı için açığa alınan. Bir kararnameye bakıyor memuriyette
fark 3 bini buluyor. Sorun olmaz değilmi? Ailemle problem yasayacağım o kesin. Kendisinin evi var. Benim de arabam. Kira derdimiz olmayacak zaten. Ailem illa denk olun o da devlet kapısında olsun dedi. Ama olmadı. Çok uğrastı. Onu bu durumda yarıyolda da bırakmak istemiyorum. Şunun surasında ne kadar ömrümüz kaldı ki diyorum. Sevdiğimle vakit geçireceğime ondan ayrı olmak üzüyor beni
Bir arkadaşımızı çok yakın zamanda aldılar, o malum davada birinin beyanından dolayı. Neyse ki suçsuz bulundu.Ben kaç kişi biliyorum sadece malum bankaya hesap açtırdığı için açığa alınan. Bir kararnameye bakıyor memuriyette
aılenız sorun cıkaracak dıye yenıden hazırlanıyor yanısuan icin yöneldi ama yine sınavlara calısıyor pes etmis değil. Cünkü ailemin sorun cıkaracağını düsünüyor. Ben cevrenin laflarının canımı sıkacağını düsünüyorum.Öyle sağlam bir psikolojiye sahip değilim. Hele annem. Laf söylerse üzülürüm
İyi bir spor hocasıyla bence sizin kaç kat maaşını kazanabilirMerhaba arkadaslar. uzun süredir forumu takip ediyorum. Yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Uykularımı kaçıran artık depresyon girmeme sebep olacak kadar beni üzen bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.29 yasındayım. 3 yıllık bir birlikteliğim var. Seviyoruz birbirimizi.Ben memur olarak çalışıyorum 4 yıldır. Fakat erkek arkadasım çok uğrasmasına rağmen işleri düzene girmedi. Sürekli mülakatlardan elendi. Kısa bir ayrılığımız oldu o süre zarfında spor salonunda işe girdi. Bir spor gecmisi var. Bana hep sporla ilgileneyim evlenelim demisti fakat ben ailemin karsısına cıkamadım, İzinleri olmaz diye. Ama artık evlenmek istiyorum. Çok seviyorum. Sizce ilerde problem yasar mıyız. O ilerde aşağılık kompleksine girip beni ezer mi ? Maaşlarımız da denk değil. İlerde problem yasamaktan korkuyorum. Benimle tanısmak isteyenler oldu fakat ayrılık sürecinde kimseyle görüsmek gelmedi icimden cünkü seviyordum. İlla denk mi olmak lazım evlilikte? Böyle bir durumda aşkı seçip pişman olan ya da suan cok mutlu olan var mı ? Cümleleri yanlıs secmis olabilirim kafam karmakarısık. Yorumlarınız için simdiden tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?