• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi ve Lily'nin Günlüğü: İrade ve Azim ile Hedefe Doğru...

Selam sevgili günlük ve yol arkadaşlarımmm:3:
Son birkaç gündür pcye tam giremedim maalesef daha doğrusu kkya... kk zorlayınca ben de aç kapa yaptm mecbur...:50:
gelelim diyetin akıbetine...
öncelikle kilom 75,0 bu hafta:50: geçen hafta 75,5 falandı yani yarım kg da olsa eksilme var sonuçta...
bugun yeni bir gün dedim başladım ama akşam yemedim bişeyler atıştıracam inşallah
gayet dengeli gittim bugun
sadece spor yok birkaç güne onu da katmayı planlıyorum hayatıma...

merhaba ben duyet yapamıyorum yanı lıste fılan ozel bırseyler yok fakat az yemege basladım suan 79,5 kg boyumda1,68 63 kg olmam lazım bakalım nekadar ıradelı olacagım benım dunku ogunum

sabah 2 bardak su 1 adet kurabıye cay
ara 1 adet kuru ıncır
ogle bulgur pılavı patates yemegı ve salata az olarak :)
ara mandalın - yogurt
aksam makarna bır prosıyon
ara mandalına (kucuk kacamak azıcık cıkolata)

beni de alın beni de....sevgi ne çok ortak foruma yazıyoruz senınle:) ben uzun iri yarı bır hatunum grisini gibi göruyorum kendımı artık çubuk kraker olmak istıyorum.....

beni de alın beni de....sevgi ne çok ortak foruma yazıyoruz senınle:) ben uzun iri yarı bır hatunum grisini gibi göruyorum kendımı artık çubuk kraker olmak istıyorum.....

Evet kornella bende farkettim ortak yönümüz fazla :)
Bende dolma pil gibiyim artık kalem pil olmak istiyorum :27::9:

merhaba ben duyet yapamıyorum yanı lıste fılan ozel bırseyler yok fakat az yemege basladım suan 79,5 kg boyumda1,68 63 kg olmam lazım bakalım nekadar ıradelı olacagım benım dunku ogunum

sabah 2 bardak su 1 adet kurabıye cay
ara 1 adet kuru ıncır
ogle bulgur pılavı patates yemegı ve salata az olarak :)
ara mandalın - yogurt
aksam makarna bır prosıyon
ara mandalına (kucuk kacamak azıcık cıkolata)

üzülme bizde sıkı sıkıya bir program yapmıyoruz:1:
menünde ise patates ve makarna türevlerini aynı gün içinde tüketmemeye çalış

merhaba kızlar benım mıgdem ıyıce kuculdu galıba 1 hafta once sabah 2 sımıt yerken sımdı yarıma ındım yemek ıstesem bıle yıyemıyorum :) ha bırde korse kullanıyorum ben gogus altına kadar olanımıgdemı bıraz bastırıyor galıba ondanda yıyemıyorum ama ben 6 ogunu yapmaya calısıyorum az az

Merhaba arkadaşlar,
Lily hatırladın mı beni:17: Seni tekrar bulmak çok güzel ben 70 leri zorluyorum artık. Moral motivasyon sıfır. Eğer yeniden denersek başarırız tekrar diyorum. Kabul edermisin benide? Yoksa kendi günlüğüme mi geçsem takibi senin için daha mı kolay olur :50:
kilo almamdak, hatalarımı biliyorum ve telafiye hazırım ama arkadaş arıyorum. Şimdiden saolun kızlar. Cewabına alınmam kırılmam öpüldünüz:48:

Merhaba arkadaşlar,
Lily hatırladın mı beni:17: Seni tekrar bulmak çok güzel ben 70 leri zorluyorum artık. Moral motivasyon sıfır. Eğer yeniden denersek başarırız tekrar diyorum. Kabul edermisin benide? Yoksa kendi günlüğüme mi geçsem takibi senin için daha mı kolay olur :50:
kilo almamdak, hatalarımı biliyorum ve telafiye hazırım ama arkadaş arıyorum. Şimdiden saolun kızlar. Cewabına alınmam kırılmam öpüldünüz:48:

Selam Speedyyyyy :3:
Hatırlamaz mıyım hiç? Ben de memleketteydim dikkat falan da edemedim yeniden başlamak lazımdı senin gelmen de bir motivasyon olur süper :32:
Ben de aynen hataları biliyorum ama işte yeniden başlayıp motive olmak gerekiyor
Hadi ne dersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?:34:

Selam Speedyyyyy :3:
Hatırlamaz mıyım hiç? Ben de memleketteydim dikkat falan da edemedim yeniden başlamak lazımdı senin gelmen de bir motivasyon olur süper :32:
Ben de aynen hataları biliyorum ama işte yeniden başlayıp motive olmak gerekiyor
Hadi ne dersiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?:34:

Tatlım benim teşekkürler. Bir kez başardık şimdi neden olmasın:54:
bugün kahvaltı: 1yumurta a dilim ekmek 3 zeytin ve biraz peynir birkaç çatal tahin pekmez 1 nescafe
öğlen barbunya yicem
akşama arkadaşa davetliyim nasıl tutucam kendimi bilemiyorum. Sizin yöntemleriniz neler kızlar? Canınız çekince nasıl dayanıyosunuz? Yada karşıdaki ısrar edince? Ben artık diyette olduğumu söylemiyorum kimseye sonra herkes yorum yapıyo canım sıkılıyo:ssz: Burdaki arkadaşlarım yeter bana. Aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler.
Sevgi meleği bence 19:30 akşam yemeği için çok geç saat sayılmaz. Önemli olan yemekle uyku arası vakit değilmi? Lily daha iyi aydınlatır bizi ama benim görüşüm bu yönde.
Kızlar birde dün trambolin aldım ve ewde zıpladım durdum. Buda spor sayılır mı ki? sayılırsa tavsiye ederim çok eğlendim:7:

Herkese iyi geceler kızlar:3:
Ben Cuma gününü es geçiyorum, nedeni de şu ki annemin güzel yemeklerini özlemişim:17: Ne zamandır anne modundaydım herşeye yetşmeye çalışmak falan derken kendime vakit ayıramıyordum bugunu evin tek kızı olarak geçirip keyfini çıkardım ne yalan diyim:24:
ailemin şefkatli kollarında olunca haliyle geç kalktım 11di kalktığımda, kahvaltı da 12yi buldu:26:
geç kalkınca ve uzun zamandır da internete giremeyince bugun herşeyin acısını çıkartıyorum saat de malum tabii... :1:

Speedy,
canm ben ne zamandır diyetten uzak olduğumdan 2kg almışım:26: şu birkaç hafta iyice dikkat edip artık kilo verme moduna tekrardan girmek istiyorum
tramboline gelince, elbette spor sayılır hatta demin portalde bunla ilgili birşey gördüm hemen kopyalıyorum senin için:
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...a-tracy-anderson-form-egzersizleri-39278.html
gayet de güzel zayıflanır diye biliyorum, ben en son ortaokuldayken mi ne zıplıyordum:1:

Cumartesiye güzel başlamak istiyorum yatıcam birazdan saati de kuracağım
hepinize iyi geceler....:3::3::3:

Back
X