- Konu Sahibi xalocagerbera
-
onsuz da çok güzel olur canım. gezmeye tozmaya sinemaya gitmeye başlarsın, tüm vaktin sana kalır, güzel insanlarla tanışır hayatına bambaşka bir yön verirsin. ablasını döver mi insan ya. sinirlilikse mesele bende çok sinirliyim kardeşim benden sinirli ikimizin gözü bir şey görmez kavgada fakat gidip birbirimize zarar asla vermiyoruz ki birlikte yaşıyoruz. bu bir saygı meselesi. sonrasında birbirimizin yüzüne bakamayız biz utançtan bu bizi her zaman ölçülü davranmaya zorlar. ablasını kardeşini döven el kızını sokaklarda sürükler.
nasıl olur bilmiyorum da, en azından ağzın yüzün yerinde olur.
en az 20 senelik ablasını döven, birkaç senelik seni ne hale getirir tam karar veremedim. hayal gücüm çok sınırsız da canım.
ayrıca sosyal hayatın niye yok? cidden üzülüyorum, yapmayın bunu kendinize
aslında özledim biraz özgürce vakit geçirmeyi ama ne bileyim korkuyorum da. ailem arkadaşlarım herkes biliyo. ayrılırsa ne diyicem herkese ne açıklama yapıcam. en az iki üç sene kadar asla haytıma başkasını alamam ki zaten istemiyorum da
Böyle bir durumdayken düşünmeniz gereken en son şey ''çevremdeki herkes biliyor onlara ne açıklama yapacağım'' meselesidir.. bırakın çevrenizdekiler ne düşünürse düşünsün.. sizin geleceğiniz söz konusu..
ama öyle olmuyo işte düşünüyo insan. çok büyük bi şehirde yaşamıyorum. ilişkimiz biterse asla burda duramam biliyorum
Merhaba hanımlar kısa tutmaya çalışıcam ne olur okuyunbenim bir buçuk senelik bi ilişkim var sözlü sayılırız. evlenmeyi çok istiyoruz. Seviyoruz birbirimizi. ikimizin ailesi de biliyo ilişkimizi. üniversite okuyoruz. ben onun için çok fedekarlık yaptım. çok kıskanç ve kısıtlayıcıdır kendisi. her zaman ne istediyse yapmaya çalıştım. Sosyal hayatım yok diyebilirim. Ve çok sinirlidir çok çabuk sinirlenir bu yuzden çok ufak olaylar bile büyür ve tartışma halini alır. yani çok sık kavga ederiz çok çok fazla sinirlendiği zaman ağzından kötü sözlerde çıkabiliyo :26: Yalnız bana değil ailesine karşı da öyle. ve geçen gün ablası mesaj attı bana ayrıl bu çocuktan yoksa hayatın mahvolur diye çünkü tartışmışlar ve ablasını dövmüş :26: Şimdi özellikle deneyimle hanımlara soruyorum onu sevmem her şeyi çözer mi. eşi sevgilisi çok sinirli olupta mutlu yaşayan var mı ? çok çıkmazlardayım ne yapacağımı bilmiyorum yol yakınken ayrılıyım mı yoksa her şeye rağmen bu şekil devam mı edeyim ?
Oluyor canım oluyor.. bende nişanlımdan ayrıldım.. olamayacaktı bitmek zorundaydı ve bitti.. kimseyi ilgilendirmez bu durum.. ileride mutsuz olduğumda bana o ayrılsam laf eder dediklerim mi destek olacaktı tabi ki hayır..
Benim erkek arkadaşım inanılmaz sinirlidir ama kıskanç ve kısıtlayıcı değildir .
Nebiliym sinirlendiği zaman gözü hiçbir şeyi görmez .. Yazın 4-5 ay önce mi ne kardeşi ile evde maç yaaprken pc'den kavga etmeye başlamışlar kardeşi de abisine yani benimkine küfür edince benimki sinir küpüne dönmüş başlamş çocuğu dövmeye kaybetmiş kendini döverken sonradan 1 ay boyunca öyle üzüldüki ama nafile hala küsler zaten . Neyse işte çocuğun kulak zarını patlatmş kulağından kan gelmiş çenesine dikiş atmşlar vücudu yara içindeymiş o derecede dövmüş . Sonra benim yanmdayken trafikte bi adam hadi yürüsene lan dedi diye indi arabadan adamın boğazına yapıştı odunu da aldı eline öldürüyodu bütün herkes bize baktı bağırıyorum yapma diye ama ohoo oralı bile olmadı yani . Daha neler neler . Sinirine hiç hakim olamaz malesef . Biz de yüz yüze birkaç kere kavga ettik sinir küpüne dönmüştü benim yüzümden ama bana el kaldırmıyor sadece bağırıyo 5 dkka snra özür diliyceksin bak yapma diyorum .. 5 dkka snra gelip özür dilerim aşkm demeye başlıyo . Ben onu çok seviyorum bir tek ve cidden kötü olan özelliği bu yani sinir olması geri kalan bütün özellikleri bana göre mükemmel denilecek kadar iyi . O yüzden ben kabul ettim onun sinirli oluşunu ve alıştım artık sinirlendiği zamanlara falan . Ama bunu herkes yapamaz yani ilerde sana zarar verebilir bunu göz önüne alman gerekir . Yani çocuk oyuncağı değil bu ciddiyet olacak evlilik olacak .. Kimse evlenip boşanmak istemez düzgün ve doğru kararlar vermen iyi düşünmen gerekir .
durumumuz çok benziyo. benimki de bana hiç şiddet belirtisi göstermedi. sinirlenince ya da kötü söz falan söyleyince 5 dk sonra pişman olup özür diler. Bazen diyorum kimse mükemmel değil ki muhakkak vardır benim de çok kötü huylarım. önemli olan zaten karşındakini her şeyiyle sevebilmek. çok kararsızım. peki sizin ilişkiniz ne kadar zaman oldu ?
bende çok şaşırdım çok üzüldüm. çok sinirlidir ama daha önce böyle bi şey yapmamıştı. Kıskanç olması kısıtlayıcı olması da beni sevdiğinden ve sahiplendiğinden oluyor biliyorum. bazen aşırıya kaçsa da
Benim erkek arkadaşım inanılmaz sinirlidir ama kıskanç ve kısıtlayıcı değildir .
Nebiliym sinirlendiği zaman gözü hiçbir şeyi görmez .. Yazın 4-5 ay önce mi ne kardeşi ile evde maç yaaprken pc'den kavga etmeye başlamışlar kardeşi de abisine yani benimkine küfür edince benimki sinir küpüne dönmüş başlamş çocuğu dövmeye kaybetmiş kendini döverken sonradan 1 ay boyunca öyle üzüldüki ama nafile hala küsler zaten . Neyse işte çocuğun kulak zarını patlatmş kulağından kan gelmiş çenesine dikiş atmşlar vücudu yara içindeymiş o derecede dövmüş . Sonra benim yanmdayken trafikte bi adam hadi yürüsene lan dedi diye indi arabadan adamın boğazına yapıştı odunu da aldı eline öldürüyodu bütün herkes bize baktı bağırıyorum yapma diye ama ohoo oralı bile olmadı yani . Daha neler neler . Sinirine hiç hakim olamaz malesef . Biz de yüz yüze birkaç kere kavga ettik sinir küpüne dönmüştü benim yüzümden ama bana el kaldırmıyor sadece bağırıyo 5 dkka snra özür diliyceksin bak yapma diyorum .. 5 dkka snra gelip özür dilerim aşkm demeye başlıyo . Ben onu çok seviyorum bir tek ve cidden kötü olan özelliği bu yani sinir olması geri kalan bütün özellikleri bana göre mükemmel denilecek kadar iyi . O yüzden ben kabul ettim onun sinirli oluşunu ve alıştım artık sinirlendiği zamanlara falan . Ama bunu herkes yapamaz yani ilerde sana zarar verebilir bunu göz önüne alman gerekir . Yani çocuk oyuncağı değil bu ciddiyet olacak evlilik olacak .. Kimse evlenip boşanmak istemez düzgün ve doğru kararlar vermen iyi düşünmen gerekir .
Ayaz bi'de "tek kötü özelliği de bu yani" diye küçümsemiyomusun artık gülüyorum oturduğum yerde nasıl böyle tatlı tatlı anlatmayı başarıyosun sanki çok normal hepimizin hayatında böyle şeyler var gibi, anlattıkların korkunç şeyler artık farkına var da her konuda tatlı tatlı "ay benim sevgilim de şu adama bunu yaptı, kardeşine bunu yaptı ama bana ölseee vurmaz ya çok seviyo beni" diye anlatma içimiz şişti artık sevgilinden kaçtır demiycem demiycem şiştim cidden senin kadar pollyannasını görmedim ömrümdeAdam kardeşini utanmasa uyduruk bi'konudan öldürecekmiş nerdeyse seni evlenince bi'kıskansın bakalım o el iniyo mu inmiyo mu missblue demişti dersin diyeceğim de Allah korusun seni senin kendini koruyacağın yok çünkü. (Tersleyeceğini bildiğim halde tutamadım kendimi bu da benim tek ve cidden en kötü özelliğim)
Birşey demiyorum :)
Konu sahibi senin ilişkini kendine iyi örnek almasın diye yazdım zaten. En azından konu sahibi aşkın her şeyi çözmediğini görebilsin.
Sinirli, küfür ediyo, ailesine karşı da saygısız üstüne abla sevgilin beni dövdü diyo ooooh tam evlenmelik koca.
Böyle insanlardan nasıl soğumuyosunuz ya oysa kalp çok değişik bi'şey ölse unutmuyo bi'kelimeyi, olayı.
Senin durum tipik onsuz naparım düşüncesi.
Ablasını dövmedi diyelim sinirine hakim olamayan insanlar bi'gün gelir illaki o eli kaldırır şak diye de indirir zaten. Demek ki bi'şeyler gördün ki çok sinirli diyebiliyosun.
Aşk'ın her şeyi çözeceğini söylediğimi hatırlamıyorum zaten . Neyse daha fazla yazmaya gerek yok ben benzer olduğu için yazdm herkes kabul edeemez sonuçta ben ettim ama siz kendiniz bilirsiniz demek istedim konu sahibine . İyi forumlar size .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?