Sevgii her şeyi çözer mi yokse yeterli değiil mi :(

Yok guzelim yok cozmuyor. Hep ayni oluyor. Sevgiliyken neyse evlenince de ayni. Bende de ayni kisitlama ayni asosyollik.. ama kotu soz yok. Ses yukseltme yok. Tartismayi baslatir ve uzatma diyerek bir cümle dahi etmeme izin yok. Seviyorm iste. Seviliyo. Arada geriliyo ona da katlaniyorum. Saygi sevgi iyi de ah su gergin halleri.. ama senin ki siddet yanlisi :/ bu ayrinti yabana atilacak gibii degil.

Şimdi ben yorum yaptım siz de böyle yazdınız missblue kızacak kesin bana ama . Yani yine de her şeyi tartıp biçip doğru kararlar verin diyorum .. İnşallah hep bundan sonra aranızda sorun yaşamaz ve anlaşırsınız . Ama mesela size kötü söz falan söylerse bence telefonunuzu kapatıp uzun süre cezalandırlamalısınız onu . Ya da eğer anlaşamıyorsanız ve vazggeçmek de istemiyorsanız anlaşıp bir psikoloğa beraber gidebilirsiniz yararı olacaktır .

şuana kadar öyle bi şeyini görmedim zaten ilk oluyo. peki sizi kısıtlaması sizin için çok sorun oluyo mu ?

22.......................

Benden bi'yaş küçüksün/üz.
Böyle ablasını falan döven adamları özel mi seçiyosunuz benim mi çevremde hiç yok:26:
Kınamak vs amaçlı yazmıyorum yanlış anlama ama 22 yaşında birinin ablasını dövmesi falan kendi çevremi baz alında korkunç geliyo.
Demek ki siniri geç ailede büyüğe saygı da yok.
Şimdi aşk meşk hoş gelir üstünü örtersin de babanın karşısına kızını gözü kapalı uğurlayacağı birini çıkar derim ben. Çünkü kontrolünü arada da olsa kaçırtacak kadar siniri varsa bugün değil yarın o sinir senden de çıkar.

Bir insanın üstüne çok gidersen dayanamaz patlar , ama bazıları normaldede çok agresif oluyor onu ayırt etmek en önemli mesele
el üstünde tutulayım derken kum torbası olmakta var...

Hee, çözer canım.
Dayağı da, ihaneti de, kısıtlanıp köle gibi yaşamayı da her şeyi çözer sen merak etme.
Sinirleniyorum böyle şeyler okudukça.
Allah'ın verdiği şu aklı, mantığı bi kullanabilsek.

yok canım estağfrullah . zaten kim ne düşünüyor diye öğrenmek için açtım konuyu. çünkü bi karar alamıyorum ve düşün düşün patlıyıcam

bence kesinikle ayril
sinirlerini kontrol edemeyen bi insandan ne iyi koca olur nede iyi bir baba ...

Kaçç kaççç arkana bile bakma seni kısıtlıyor sinirli ve ablasını döyüyor

Tamam seviyorsundur iyi hoş ama sana el kardırdığı gün bu sevgiden eser kalmaz..

Yazık etme kendine... İyi ki böyle biri yok etrafımda

öfke kontrolu için bir psikatriye gitmeye güzel dille ikna etseniz tedirgin oldugunuz sizin için denemesını ısteseniz

hem sevgılınıze hem kendınıze hem de aılesıne ıyılık yapms olursunz

sen elinden geleni yapmışsın canım her zaman senin fedakarlık yapman gerekmez bunlar karşılıklı olmalı ki eş dedğin bir ömür boyu senle o yüzden seçimini iyi yap derim yol yakınken vazgeç bence

Ayaz ve konu sahibi...

Biri sinirden gözü görmeyip kardeşini öldüresiye dövüyor. Diğer meziyetlerini yazmıyorum bile...
Öbürü de sinirden hiç bir şeyi gözü görmeyip ablasını dövüyor.

Bir cinnet anında gözleri bir şey görmeyen bu melek sevgilileriniz tarafından gazetelerin 3.sayfasına malzeme olmaya bu kadar hevesliyseniz -ki öylesiniz- ilişkilerinize devam edin.

Hayata bile bile lades denilmez bence yol yakınken kaç kurtar kendini.

Merhaba.. Ablasini doven biri yarin sizii de dover, cocuklarinizi da.. Ablasi dovuldugunu yalandan soylemis bile olsa, anlattiginiz kadariyla yorum yapacak olursam, erkek arkadasinin psikiyatriye gidip tedavi olmasi lazim. Ben olsam, kesinlikle ve kesinlikle bir an once uzaklastiririm onu hayatimdan. Kisitlayici, kiskanc,sinirli, hayati insana dar eden, asosyal olmana neden olan, agzindan kotu sozler cikan, ailesine bile kotu davranan, ki eger dogruysa ablasina bile siddet uygulayan biriyle hayatinizi birlestirmek, daha dogrusu hayatinizi mahvetmek istiyorsaniz.. bilemicem..
Allah yardimciniz olsun.Amin

Benim eşim de çok sinirli ve çok sabırsızdır.elinde değil kontrol edemiyor.
Zor gerçekten.sinirleniyor sonra pişman oluyor ama insanların kalbini kırıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…