Sevgii her şeyi çözer mi yokse yeterli değiil mi :(

burda başkası bu konuyu açsaydı yada biri gelip size anlatsaydı ve ne yapayım deseydi ilk diyeceğiniz ne olurdu?? işte cevap o bazen kendinizle empati yapın duygulardan sıyrılıp başka biri bunu yaşasa bana sorsa şunu derdim dediğiniz şeyi yapın

şuana kadar öyle bi şeyini görmedim zaten ilk oluyo. peki sizi kısıtlaması sizin için çok sorun oluyo mu ?

Alistiktan sonra olmuyor. ya zaten cok cevresi olan bir insan degildim. Meslegimden dolayi hep erkekler var etrafimda. Ben de haliyle uzak duruyorum. Bir kac kiz arkadadim vardi. Kimini ben cikardim hayatimdan hal ve hareketlerinden ötürü. Kimini eşim istedi diye cikardim ki hakli gerekceleri vardi. Bunum disinda malesef surekli haber verme durumundayim. Bu bunaltiyor ama sasrtigim o guvenini yerine getirmem lazim. Katlaniyorum. Sorun oluyor mu? Evet. :/

Asabi olmak ayrı şey, terbiyesiz olup her türlü lafı etmek ayrı şey

Büyüğünü dövebilmek daha ayrı bir şey

Kısıtlanıp sosyal hayatını yok etmek, her şeye he demek, sinir bahanesiyle ettiği her lafı sindirmek bambaşka birşey ...

Sonuç olarak başlıkların hiç biri sevgi ve onur içermiyor.....

Anlattığınız adam asabiliği kalkan yapıp, olanca saygısız ve terbiyesizlik yumağının içine sizi de çekmeye çalışıyor

Benim esimde sınırli bir adamdi evlenmeden önce şimdi hem sinirli hem narsist hem ilgisi az hem sevecenligi yok sert çok sert bizler naif yaeatiklariz

Herhangi bir canliya zarar veren adamin, yarin seni dovmesine sasirma.. Ki bu adam, buyugunu, kendi kanindan olani, ablasini dovmus bide. Sana neler yapmaz..

Bu zamana kadar dediklerini yapmis, suyuna gitmissin, bi sey yapmamis olabilir. Omur boyu emir, komutasi altinda, eşi degil, askeri gibi yasamayi goze aliyosan devam et..

Ablasına bu şekilde davranan biri size kim bilir neler yapar ? Sinirli olabilir ve zaman zaman bunu hoş da görebilirsiniz ama şiddet çok farklı. Yol yakınken ilişkinizi bir daha gözden geçir derim

Sinirli olmak başka şey, öfke kontrolü olmaması başka şey.

Erkek arkadaşında öfke kontrolü yok maalesef.

Ablasını dövenden de hayır gelmez.

Bir de zaten sizi siz olmaktan çıkaran bir erkek söz konusuysa ,
bitmesi sizin için en hayırlısı.
Ablası seni çok seviyor demek ki kaç kurtar kendini hayatını mahvetme demiş.
Git ablasının alnından öp ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…