- Konu Sahibi xalocagerbera
-
Merhaba hanımlar kısa tutmaya çalışıcam ne olur okuyunbenim bir buçuk senelik bi ilişkim var sözlü sayılırız. evlenmeyi çok istiyoruz. Seviyoruz birbirimizi. ikimizin ailesi de biliyo ilişkimizi. üniversite okuyoruz. ben onun için çok fedekarlık yaptım. çok kıskanç ve kısıtlayıcıdır kendisi. her zaman ne istediyse yapmaya çalıştım. Sosyal hayatım yok diyebilirim. Ve çok sinirlidir çok çabuk sinirlenir bu yuzden çok ufak olaylar bile büyür ve tartışma halini alır. yani çok sık kavga ederiz çok çok fazla sinirlendiği zaman ağzından kötü sözlerde çıkabiliyo :26: Yalnız bana değil ailesine karşı da öyle. ve geçen gün ablası mesaj attı bana ayrıl bu çocuktan yoksa hayatın mahvolur diye çünkü tartışmışlar ve ablasını dövmüş :26: Şimdi özellikle deneyimle hanımlara soruyorum onu sevmem her şeyi çözer mi. eşi sevgilisi çok sinirli olupta mutlu yaşayan var mı ? çok çıkmazlardayım ne yapacağımı bilmiyorum yol yakınken ayrılıyım mı yoksa her şeye rağmen bu şekil devam mı edeyim ?
Ablasını mı dövmüş
ablasına bunu yapan size neler yapmaz, siz bilirsiniz ama yerinizde olsam ardıma bakmadan uzaklaşırdım...
Böyle bir adamdan dün ayrıldım aylardır görüşmediğim arkadaşlarımla buluşacak birazdan üzgünüm evet ama ben elimden geleni yaptım
çok da güzel olur yahu bende dün ayrıldım yapacak birşey yok salak gibi bide ayrılmayalım felan dedim çarp suratına bitane gitsin
ablasını döven,karısına ne yapmaz düşünemiyorum bile valla arkadana bakmadan kaç manyak bu !!!
Evlenince de buraya konu açtığını görebiliyorum, "ağzım burnum yamuldu, gözüm morardı, yardım" diye..
Seçim senin..
bilmiyorum çok kararsızım. onsuz nasıl olur bilmiyorum
Adam ablasını dövmüş hala sevgiden bahsediyorsunuz. Hiç iyi yanını göremedim ben kıskanç, kısıtlayıcı, sinirli, ablasını dövüyor. Adamda ayrılmak için geçerli sebeplerin hepsi mevcut.
O kadar şaşırdım ki ablasını dövmesine cümleleri toparlayamıyorum
bilmiyorum muhakkak bende de suç vardır. belki bende onun dilinden konuşamıyorum. ama ablasının yalan söylemediğini biliyorum çünkü severler beni. ondan eminimŞimdi gidip bunu ona sorsan inkar eder..
Ablası öyle dedi diye, dövmüş olacağının garantisi var mı ? Gözünle görmediğin şeye inanma..
Belki de ablası ayrılmanızı istiyor olabilir, belki de haklı olabilir.. Bilemiyorum ama bu iki açıdan da düşünmeden edemiyorum..
Eğer bu dedikleri doğru ise gerçekten ailesine saygısız ve şiddetle davranıyorsa , sana da yapar..
Çünkü kıskanç biri olduğunu ve seni şuan için herşeyden kısıtladığı ortada..
Ablasına yapan sana neden yapmasın ?Gerçi huyuna gidersen herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama en ufak tartışmanızda sana da aynısını yapabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?