Sevgili adayım, benim yoğun hislerim,onun ilgisizliği

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Merhaba hanimlar hepinize iyi haftalar,

1 aydir görüştüğüm bir erkek var tanıştığımız günden beri görüşmekteyiz. Hep o ilk adımı atıyor, gunaydin mesajlari, gorusme talepleri genel olarak ondan geliyor. Fakat içimi rahat ettirmeyen şeyler var.

Iyi guzel konusuyoruz iletisim halindeyiz ama hep bir dalgada hep troll tarzi arkadasca bir sohbet var. Bir duygusu varsa belli etmiyor, bir iltifat bir guzel söz duymadim

Arkadas olarak görmüyoruz birbirimizi bu arada. Yani hoslanma olmasaydi iletisim kurmaz gorusmek istemezdi biliyorum. Ama hicbir sohbetimiz ciddi olmuyor flortlesme olmuyor.

Kendisi boğa burcu bu arada. Ben istiyorum ki biraz hoslandigini belli etsin, bir iki iltifat edip beni begendigini gostersin. Gecen gece grup halinde disardayken sagolsun eli hep belimdeydi ben de bir kac defa sarildim ettim simdiye kadarki maksimum yakinlasmamiz oydu yani.

Neden boyle davraniyor olabilir ve benim nasil davranmam lazim lutfen bir akıl verin cunku ben cok hoslaniyorum.

boğa erkeği romantizm yapsa bile sağlam rol yapıyor bana göre boğa erkekleri bana hiç güven vermiyor

Bu hanzoyla değerli vaktinizi boşa harcamayın

Size aşkı sevgiyi hissettirecek kişilerle beraber olun

Yazarsa soğuk davranın
Buluşmak isterse bahane üretin
Seviyorsa zaten sizin peşinizden koşar

Sonra ne oldu peki... Bu adamlarin dusuncelerini nasil anlayacagiz
Ya ben romantik biriyim cok romantizm bekledim ne laflar ettim yeri geldi küstüm yeri geldi ağladım yeri geldi kavga ettim kadiniz gururumuz oksansin istiyoruz. Ama yok yok yok. Ben de beklentimi 0a indirdim. Sevgisini nereden anliyorum derseniz insan sevildiğini hissediyor bir bakis bir gülüş yuzume dokunmasi anliyorum bunlardan

Öncelikle yaşlar kaç? Bu adam hiç mi heyecanlanmıypr sizin yanınızda gözlerine bakınca gözleri parlamıyor mu? Burçlara pek inanmam ancak boga erkeği diyince orda durmak lazım cidden romantizm konusunda

Bunu bize değil ona söyle duygularını belli etmiyorsun genellikle böyle biri misin falan .Bu tarz insanlar yüzlenmeli. Açık açık hissettiklerini söyle cevaplarindan amacini anlarsın zaten

Aranizda birbirinizden hoslandiginiza etkilendiginize dair sözler yok , ne olduğunuz belli değil, arkadaş Trollü, dalgalı, arkadaşca falan mesajlar atıyor, ama gunaydinlastiginiz icin eli belinizde ve sende birkaçdefa sarıldın ama henüz ne oldugunuz belli değil peki bu yakınlaşma ve senin buna izin vermen niye ?

Benim eşimde boğa dümdüz bir insan kendisi. Çok düşünceli biridir, tüm çevresince öyle bilinir ama romantizm sıfırın altında. Bende düz olduğum için sorun olmuyor, paralel doğrular şeklinde takılıyoruz. Bu düzlük bizim işimize yaradı zamanında, ben seni çok seviyorum bırakmam dedi, dediğini yaptı.
Hislerini belli etmeyen insana güvenmem ben. Neyse hissettikleri söylemeli. Siz açıldınız mı ona yoksa beklemede misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…