Sevgili adayım, benim yoğun hislerim,onun ilgisizliği

Öncelikle yaşlar kaç? Bu adam hiç mi heyecanlanmıypr sizin yanınızda gözlerine bakınca gözleri parlamıyor mu? Burçlara pek inanmam ancak boga erkeği diyince orda durmak lazım cidden romantizm konusunda

Ben 22 o 29. Olmaz mı gulerken goz goze geldiğimizdeki o pırıltıyı gormesem hayatta umutlanmam ama o saniyeler sanki kim olduğumu unutuyorum ve ayni etkiyi onda da hissediyorum. Ama sadece his işte, onun belli etmesi soylemesi gibi olmuyor..

Hayir açılmadım ama aslinda her sey ortada. Insanlar bile bize potansiyel sevgili olarak bakiyor. Ben de hoşlandığımı baya belli ediyorum zaten. Bir de bugun biraz sitem ettim. Seni anlamakta zorlanıyorum ne düşündüğünü hissedemiyorum tarzi bir konusma yaptim o da hayatim bu aralar yoğun ama ben sana yazip vakit ayiriyosam bu seni onemsedigimden konusmak istedigimdendir dedi cok da ustunde durmadi benim ciddiyetimin ama tabi bu soyledikleri de guzel bi yerde...

Cevap belli hoşlanıyorum. O yanımdayken temas etmek istiyorum. Ondan temas gördüğüm için ben de temasla karsilik veriyorum. Arkadasca konusuyoruz evet ama aramizdaki iliski arkadaslik degil buna zaten eminim

Cevap belli hoşlanıyorum. O yanımdayken temas etmek istiyorum. Ondan temas gördüğüm için ben de temasla karsilik veriyorum. Arkadasca konusuyoruz evet ama aramizdaki iliski arkadaslik degil buna zaten eminim
Ozaman bile bile lades diyorsunuz hiç sonrasında ah vah diyip üzülmeyin, çünkü arkadaşca konuşup tensel temasda bulunup ama aramızdaki iliski arkadaşca değil eminim diyip bir belirsizlikte bile isteye sürüklenmekte değişik bir kafa yapısı diyim ..

Erkekler hoslaniyorsa soyler.
Onlar direkt sonuca baglamak ister. Neden sizinde hoslandiginiz ortadayken soylemesin ki ?
Kendisi arkadasca yaklasiyor ama sizin de dediginiz gibi aranizdaki sey arkadaslik degil. Adam tam olarak bunu seviyor iste. Hem flortlesecek hem arkadas olarak takiliyor gorunecek.

Sevgililik lafı yok, yani vaad yok.. Ama tensel temas var.. Sonra üzülmeyecekseniz adamın amacı net.

Sevgili adayi sevgilin degil ama elleri belinde sizde hic cekimser durmamamissin hemen karsilik vermissiniz.Siz bosverin bu sevgili adayini sonu sizi hayli uzecek.

Sizin burç neydi.
Bogalar iyi kötü öküz oluyorlar.gamsız inatçı duvar gibi.ruhsuz değil ama inadindan duvar gibi bi yere çökünce zor kalkar.
Ayrica şartların olgunlaşması konusunda duayenler.siz giriş gelişme sonuca gidersiniz.o hala gelişme kısmına takılır buna sebep de sunmaz.akıllıdır ama bu akil neden yavaş çalıştigini hissettirir çözümünü bilen yok.maddi konfora önem verir.işte emin olmasi icin para ve zaman lazım. işi sıkı tut denecek en son insan.çapkın biri ise hiçbir zaman kararli davranmaz.sadık bir boga ise karar verdi mi engelleri çiğner geçer.demekki karar verme kıvamına henüz gelmemiş.

Ben akrep burcuyum.
Evet dediginiz gibi yavas ilerleyen biri zaten. Ama insan begendigini belli eden bir iki hos soz de soylemez mi hic anlamiyorum. Ve biliyorum konuştuğu baska biri de yok capkinlik falan soz konusu degil yani

Ben akrep burcuyum.
Evet dediginiz gibi yavas ilerleyen biri zaten. Ama insan begendigini belli eden bir iki hos soz de soylemez mi hic anlamiyorum. Ve biliyorum konuştuğu baska biri de yok capkinlik falan soz konusu degil yani
zıt burclarsiniz.senin iliskide dinamizim isteğine onun durağanlık ve temkin ile cevap vermesi seni hep yorar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…