sevgili anneler tüp bebek tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
merhaba arkadaşlar.

2.5 yıllık evliyim.hiç korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık.başlarda bana pco teşhisi konuldu ama şu an adetlerim ve hormonlarım düzenli olduğu için gebeliğe engel olmadığını söylüyor doktorum.

Ancak eşimde sperm düşüklüğü var maalesef hemde ileri boyutta.en son yapılan spermiogramda 1 ml'de 4,300,000 kadar bir sayımız vardı. buna rağmen geçen yaz Gaziemir şifa tıp merkezinde Hatice Işık hanıma aşılama yaptırdık.hiç memnun kalmadım o aşılama için hazırlanmış sperm elimde o kargaşanın içinde dakikalarca bekledğimi unutamıyorum.sonra öylesi bir odada aşılma oldu.ne eldiven ne hijyen.... tabi tutmadı.

Bunun üzerine eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay olacak ama pek bir düzelme yok sayıda

Şimdi doktorlar tekrar bir aşılama zaman kaybı olur sizin için diyorlar.bizde tüp bebek düşünüyoruz.şİFAyı asla düşünmüyorum.

İZMİR 'de tüp bebek yaptırıp sonuç alıp anne ollan arkadaşlardan hem merkez hemde doktor tavsiyelerini bekliyorum.

şimdiden teşekkürler..

Slm hyrli olsun dusuncen benim dE senin gibi basarisz bir asilamm oldu sifir hijyen ve beceriszlikle ve sonrasnda irenbe tup bebk merkezi aral ozbal hastasi oldum ilk asilama yapildi cunk dr um sebebs diyrdu aynn senin gibi pco var fakt bndE snin gibi hic bir yanetkisi yok gebelige engel degil denildi sonuc tup bebe oldu ilk deneme kimyasal dondurulmus tedavim de oldu bebegimrabbim sanada nasip etsin irenbe aral bey tavsiye ederim dr olarak super morald cok onemli

canım benim ne mutlu sana,ne çok özendim anlatamam :))) bende orada sık sık dilek hanımın adını duyuyorum. irenbe veya smyrnanın adını cok sık duyuyorum. bakalım hayırlısı arkadaşım.dilerim sonuç seninki gibi olur.bir de ben ikiz çok istiyorum.biri kız biri erkek... rabbim duysun ve görsün

bende irenbede dilek hanımı tavsiye edebilirim. konuşkan sıcakkanlı bir bayan. tüp bebek için gitmiştik, testlerimize ve daha önceki tedavimize baktı ve tek dediği şey sizin normal yoldan bebeğiniz olur doktorunuz yanlış tedavi uygulamış, başka doktorla yumurtlama tedavisine devam edin. yine de olmazsa o zaman tüp bebek denersiniz... izmir dışında oturduğumuz için dilek hanıma gidemedik. ama tavsiyesiyle kendi yaşadığımız yerde iyi bir doktora başladık. yani ayaklarına gelen hastaya boşyere tüp bebek yapmayıp doğru tedaviyi söylediler.

işte kişiye göre değişen seyler bunlar canım. çoğunluğun olumlu yönde eleştirileri var. bir coğu da para tuzağı diyorlar.
önemli olan ilgi ve sıkı takip.bu nedenle titiz davranmak lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…