merhaba arkadaşlar.
2.5 yıllık evliyim.hiç korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamadık.başlarda bana pco teşhisi konuldu ama şu an adetlerim ve hormonlarım düzenli olduğu için gebeliğe engel olmadığını söylüyor doktorum.
Ancak eşimde sperm düşüklüğü var maalesef hemde ileri boyutta.en son yapılan spermiogramda 1 ml'de 4,300,000 kadar bir sayımız vardı.
buna rağmen geçen yaz Gaziemir şifa tıp merkezinde Hatice Işık hanıma aşılama yaptırdık.hiç memnun kalmadım
o aşılama için hazırlanmış sperm elimde o kargaşanın içinde dakikalarca bekledğimi unutamıyorum.sonra öylesi bir odada aşılma oldu.ne eldiven ne hijyen.... tabi tutmadı.
Bunun üzerine eşim varikosel ameliyatı oldu 7 ay olacak ama pek bir düzelme yok sayıda
Şimdi doktorlar tekrar bir aşılama zaman kaybı olur sizin için diyorlar.bizde tüp bebek düşünüyoruz.şİFAyı asla düşünmüyorum.
İZMİR 'de tüp bebek yaptırıp sonuç alıp anne ollan arkadaşlardan hem merkez hemde doktor tavsiyelerini bekliyorum.
şimdiden teşekkürler..