Sevgili arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var...!!!

mutsuz insan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
22
0
1
Merhaba arkadaşlar bir yıllık evliyim 22 yaşındayım allahın izniyle birde bebek bekliyoruz henüz yeni. Sorunuma gelecek olursam bundan dört beş ay önce eşimin evlenmeden önce baya yoğun duygularla birine platonik aşık olduğunu öğrendim buraya kadar herşey normal çünkü benden önce yaşanmış birşey beni rahatsız eden şeyse şuan o kızla sürekli görüşüyo olmak zorunda olmam eşimin ailesinin çok yakın aile dostlarının kızı ve çok samimiler artık akrabadan öte olmuşlar düşünün. Eşimin bir zamanlar deli gibi aşık olduğu kızla karşılışmak onları aynı ortamda görmek beni sinir ediyor ve çok üzülüyorum aklımdan bin bir tane şey geçiyor sizce ne yapmalıyım lütfen yorumlarnızı bekliyorm.

Esinle konuştun mu meseleyi? Onu sevse senle evlenmezdi bence boşver düşünme bunları. Yine de rahatsız oluyorsan eşine görüşmek istemediğini söyle.

Esinle konuştun mu meseleyi? Onu sevse senle evlenmezdi bence boşver düşünme bunları. Yine de rahatsız oluyorsan eşine görüşmek istemediğini söyle.
eşim bildiğimi biliyor ilk öğrendiğimde söylemek istemedim bildiğimi bilmesin dedim ama dayanamadım geçti gitti takılma dedi ama ben öyle yapamıyorm işte

eşim bildiğimi biliyor ilk öğrendiğimde söylemek istemedim bildiğimi bilmesin dedim ama dayanamadım geçti gitti takılma dedi ama ben öyle yapamıyorm işte

Tamam de ki o kızla görüşmek istemiyorum senin de aynı ortama girmeni istemiyorum. Bu kadar yani. Sen istemediğin halde hala görüşecek mi? O zaman da dersin kasiliyorum bebeğe zarar veriyorum bu şekilde..

Tamam de ki o kızla görüşmek istemiyorum senin de aynı ortama girmeni istemiyorum. Bu kadar yani. Sen istemediğin halde hala görüşecek mi? O zaman da dersin kasiliyorum bebeğe zarar veriyorum bu şekilde..
dedim zaten hepsini konuştk oda benim onun evinde işim yok onunda benim evimde işim yok ama başka bir ortamda tesadüf habersiz bir araya gelirsek yapacak bi şeyim yok dedi ama işte kızın adının geçmesi ailesinden birini görmek bile beni çıldırtıyor sanırım iyice takıntı haline getirdim iyice psikolojimi bozdu bu durum :(

Bu kız evlendi mi?
Anladığım kadarıyla bu kız eşinizi zaten beğenmemiş, istememiş.
Bu saatten sonrada istemez.
Önemli olan eşinin o kızın yanındaki tutumu.

dedim zaten hepsini konuştk oda benim onun evinde işim yok onunda benim evimde işim yok ama başka bir ortamda tesadüf habersiz bir araya gelirsek yapacak bi şeyim yok dedi ama işte kızın adının geçmesi ailesinden birini görmek bile beni çıldırtıyor sanırım iyice takıntı haline getirdim iyice psikolojimi bozdu bu durum :KK43:

O zaman eşin kendi ailesiyle konuşsun aynı ortama sokmasinlar sizi. Yapacak başka birşey yok

dedim zaten hepsini konuştk oda benim onun evinde işim yok onunda benim evimde işim yok ama başka bir ortamda tesadüf habersiz bir araya gelirsek yapacak bi şeyim yok dedi ama işte kızın adının geçmesi ailesinden birini görmek bile beni çıldırtıyor sanırım iyice takıntı haline getirdim iyice psikolojimi bozdu bu durum :KK43:

Bizde bazen bu durum olabiliyor biz bulunduğumuz ortamı terk ediyoruz millette artık aynı kişileri çağırmıyor yada onlar varsa bizi cagirmiyorlar olması gereken bu

Eşiniz sevmiş kız ilgilenmemiş.
Eşinizle evli olup hamile olanda sizsiniz.
Gereksiz yere kuruntu yapıyorsunuz bence ;)

Bu kız evlendi mi?
Anladığım kadarıyla bu kız eşinizi zaten beğenmemiş, istememiş.
Bu saatten sonrada istemez.
Önemli olan eşinin o kızın yanındaki tutumu.
kız evli ce bir çocuğu var bizden önce evlenmiş kız ben kızdan korkmuyorm zaten sadece eşim acaba onu gördüğünde hala bi şeyler düşünüyo mudur bir şeyler hissediyor mudur beni onla kıyaslıyor mudur benle evlendiğine pişman olup keşke onla evlenseydim diyomudur bunun gibi bir sürü şey işte bunlar içimi kemirip duruyo sürekli

insan aile dostunun kızı ile evlendşkten sonra ne kadar sık karşılaşabilir ki? her gün mü her hafta mı nedir yani? bence görüşmeleri çok mecburi değil hatta görüşme ihtimalleri de az. ayda bir oluyosa da kafaya takkmayın yani.

insan aile dostunun kızı ile evlendşkten sonra ne kadar sık karşılaşabilir ki? her gün mü her hafta mı nedir yani? bence görüşmeleri çok mecburi değil hatta görüşme ihtimalleri de az. ayda bir oluyosa da kafaya takkmayın yani.
evet çok karşılaşmıyoruz ama tam ben konuyu kapatıyorm unutuyorm pat kızla karşılaşıyorz tekrar başa dönüyorm

Back
X