sevgili çay tiryakileri:)

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
merhaba arkadaşlar,
4 aylık evliyim güzel bi çay bulmaya çalışıyorum.bi çay aldım kaliteli değil mi anlayamadım 2-3 kaşık 2 kişiye anca yetiyor başka çayda 1 kaşık bile yetiyordu.anlayamadım
şöyle tadı güzel demi güzel şu çayı dene diyeceğiniz bi marka varmı?
teşekkürler..

Merhabalar, ben de bu konudan şikayetçiyim. Çaykurun kamelyasını aldım. hiç beğenmedim. sonra liptoununkini aldım o daha iyiydi. bergamotlusunu. sonra karıştırdım bunları. Şimdi öyle içiyorum. ama çay önerisi olan varsa kesinlikle açığım.

evet yaa,kimse de bişey de yazmamıs..çayım da bitmek üzere yeni çeşitler denemeliyim:)
eski forumlarda çaykur tiryaki ile doğuşun siyah paketi tavsiye edenler olmuş ama..ben Allah nasıp ederse doğuşun siyah olanını alıp deneyeceğim bugün..yorum atarım sizede..

doğuşun siyah paketi aldım ve içiyorum.yani pek çay tadı yok gibi:)acı değil,demi de güzel çıkıyor ama

liptonun earl grey çayını tek geçerim ben de..
ayrıca doğuda bi süre kaldım ve oranın çayı da çok hoşuma gidiyordu benim...

doğuşun siyah paketi aldım ve içiyorum.yani pek çay tadı yok gibi:)acı değil,demi de güzel çıkıyor ama

1 yemek kasigi caykur filiz (pembe gibi kutusu) ve 1 adet lipton earl grey demlik poset cayi demlige at demle yillarca boyle ictim kacak cay bulamadigim senelerde baya lezzetli oluyor ve tavsiye ettiklerim de devam ettiler

1 yemek kasigi caykur filiz (pembe gibi kutusu) ve 1 adet lipton earl grey demlik poset cayi demlige at demle yillarca boyle ictim kacak cay bulamadigim senelerde baya lezzetli oluyor ve tavsiye ettiklerim de devam ettiler
Kesinlikle denicem. Ben çaysız duramam. Saman gibi yaa :)

lipton doğu Karadeniz + doğuş siyah paket yada
lipton erly grey + doğuş siyah paket karışımlarını deneyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…