evet yaa,kimse de bişey de yazmamıs..çayım da bitmek üzere yeni çeşitler denemeliyim:)Merhabalar, ben de bu konudan şikayetçiyim. Çaykurun kamelyasını aldım. hiç beğenmedim. sonra liptoununkini aldım o daha iyiydi. bergamotlusunu. sonra karıştırdım bunları. Şimdi öyle içiyorum. ama çay önerisi olan varsa kesinlikle açığım.
çaykurun hangisiÇaykur :)
En cok cay tirkayisi degilim ama cayi cok sevenlerden gordugum ve benimde evime aldigim memnun kaldigim caykur tirkayi canimçaykurun hangisi
teşekkürler tatlışEn cok cay tirkayisi degilim ama cayi cok sevenlerden gordugum ve benimde evime aldigim memnun kaldigim caykur tirkayi canim
doğuşun siyah paketi aldım ve içiyorum.yani pek çay tadı yok gibi:)acı değil,demi de güzel çıkıyor amaMerhabalar, ben de bu konudan şikayetçiyim. Çaykurun kamelyasını aldım. hiç beğenmedim. sonra liptoununkini aldım o daha iyiydi. bergamotlusunu. sonra karıştırdım bunları. Şimdi öyle içiyorum. ama çay önerisi olan varsa kesinlikle açığım.
doğuşun siyah paketi aldım ve içiyorum.yani pek çay tadı yok gibi:)acı değil,demi de güzel çıkıyor ama
Kesinlikle denicem. Ben çaysız duramam. Saman gibi yaa :)1 yemek kasigi caykur filiz (pembe gibi kutusu) ve 1 adet lipton earl grey demlik poset cayi demlige at demleyillarca boyle ictim kacak cay bulamadigim senelerde baya lezzetli oluyor ve tavsiye ettiklerim de devam ettiler
nasıl demliyorsunuz peki?cay tiryakisiyiz esimle
caykur sari paket
demlenmeside cok onemli
cayimdam baskada kimsede cay icemem
deneyin de buraya yazın ben de merak ettimKesinlikle denicem. Ben çaysız duramam. Saman gibi yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?