• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili gelinimiz

kivircikpin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
298
517
103
Selam sevgili arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşıldığı gb konu sevgili gelinimiz. Artık onun davranışlarından yoruldum. Annem akciğer kanseri son evrede bunun için ağır bir kemoterapi tedavisi görüyor. Bunun için de günlük rutin olan işlerini yapamıyor. Kardeşimle annemler altlı üstlü oturup beraber yiyip içiyorlar. Annem bu durumdan hiç mutlu değil yıllardır ama gelin hanımın işine geliyor bu durum. Hem kardeşimin maaşı az olduğu için babamın maaşından faydalanıyorlar hem de hiç bir iş yapmadığı için rahat rahat geziniyor.
Gelelim beni sinir eden duruma ben anneme bakabilmek için mesleğe bi süre ara verdim. Sabah kalkıp evde yemek yapıyorum küçük bebeğimle eşimi işe yollayıp anneme gidiyorum yaptığım yemeği de götürüyorum. Bazen de annemde yapıyorum.
Bi gidiyorum eve ev darmadağın kızımız yeğenimin eline vermiş her türlü yiyeceği o da evin her yerine saçmış. Sonra da kendi evine kaçmış. Hadi bakalım evi süpür sil. Akşam olunca da gelsin benim anneme yaptığım yemeği yesin. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ben annem üzülmese ona yapacağımı biliyorum ama bişey söyleyince kardeşimi dolduruyor kardeşim de bize sarıyor.
Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama çok doldum bu olaylardan daha bir sürü yüzsüzlüğü var da anlat anlat bitmez ben bu sorunu nasıl çözebilirim biraz akıl verin lütfen bana.

Selam sevgili arkadaşlar.
Başlıktan da anlaşıldığı gb konu sevgili gelinimiz. Artık onun davranışlarından yoruldum. Annem akciğer kanseri son evrede bunun için ağır bir kemoterapi tedavisi görüyor. Bunun için de günlük rutin olan işlerini yapamıyor. Kardeşimle annemler altlı üstlü oturup beraber yiyip içiyorlar. Annem bu durumdan hiç mutlu değil yıllardır ama gelin hanımın işine geliyor bu durum. Hem kardeşimin maaşı az olduğu için babamın maaşından faydalanıyorlar hem de hiç bir iş yapmadığı için rahat rahat geziniyor.
Gelelim beni sinir eden duruma ben anneme bakabilmek için mesleğe bi süre ara verdim. Sabah kalkıp evde yemek yapıyorum küçük bebeğimle eşimi işe yollayıp anneme gidiyorum yaptığım yemeği de götürüyorum. Bazen de annemde yapıyorum.
Bi gidiyorum eve ev darmadağın kızımız yeğenimin eline vermiş her türlü yiyeceği o da evin her yerine saçmış. Sonra da kendi evine kaçmış. Hadi bakalım evi süpür sil. Akşam olunca da gelsin benim anneme yaptığım yemeği yesin. Ya bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Ben annem üzülmese ona yapacağımı biliyorum ama bişey söyleyince kardeşimi dolduruyor kardeşim de bize sarıyor.
Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama çok doldum bu olaylardan daha bir sürü yüzsüzlüğü var da anlat anlat bitmez ben bu sorunu nasıl çözebilirim biraz akıl verin lütfen bana.
Gizli gizli cek kenara.Eğer bana yardim etmiceksen bu eve gelmiceksn yemegimden de yemiceksn de.Bunuda kardesime solersen seni fena yaparim de.vicdansiz kadın.

Çok geçmiş olsun
Anneniz hasta, o yüzden kırılır, alınır demeden direkt
“annemin tedavi sürecinde yalnız bakmak istiyorum anneme, sen hiç yardımcı olmadığın gibi daha da zorlaştırıyorsun her şeyi. Herkes evine dönsün” deyin
Böyle düşüncesiz ve çıkarcı insanlara az bile!

Ne yaparsin bilmemde o yengeye iyi bir had bildirmek lazim!!vicdandan yoksun nasil rahat ediyor vicdani annenin evini kirletipte temizlemeden kacmaya:sinirli:

Çok geçmiş olsun
Anneniz hasta, o yüzden kırılır, alınır demeden direkt
“annemin tedavi sürecinde yalnız bakmak istiyorum anneme, sen hiç yardımcı olmadığın gibi daha da zorlaştırıyorsun her şeyi. Herkes evine dönsün” deyin
Böyle düşüncesiz ve çıkarcı insanlara az bile!
evinizde yiyip için çocuk çok hasta oluyor anneme bulaşıyor dedim 3 gün sürdü. Yine geldi yüzsüz.

Şiddet yanlısı bir insan değilim ama böyle şeyler duyunca elimin tersiyle yapıştırasım geliyor böylelerine.

Kenara çekip ciddi bir dille uyarın, haddini bilsin.

Yardım etmeyi geçtim, size köstek olmasa yeter.

Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Benim de içimden evire çevire dövmek fikri çok geçiyor ama annem üzülür diye elim kolum bağlı.

Tabi ki çalışmıyor. Böyleleri parazit gillerden
Valla birşey söyleyeyim burada beni taşlayın isterseniz umurumda değil İnan. Ama böylelerini iyice bir Sopayla döveceksin aklı başına gelene kadar . Neyse direk kardeşini de o premsesi de karşına al konuş annene sana yazık değil mi ? Siz insan değil misiniz ?

bu gelinden bi tane bizdede var.ona baktikca insanlardan soguyorum.bence cekin kenara uyarin.abiniz ne diyosa desin yardim ettigi yok bide dert oluyo.hic bisey annenizden onemli degil gelin hanim uzuluyorsa uzulsun

Cok cok gecmis olsun bu durumda sizin isinizde kolay degil psikolojik yonden daha da yipratmasinlar boylelerine cat cat soylemek lazim ya da ne bileyim tavirlarinizla belli edin nasil tahammul edilir iyi bile dayanmissiniz

Ne yaparsin bilmemde o yengeye iyi bir had bildirmek lazim!!vicdandan yoksun nasil rahat ediyor vicdani annenin evini kirletipte temizlemeden kacmaya:sinirli:
Kirletince güzel bir dille uyarıyorum da düşünün ablacım verme çocuğun eline mama sandalyesinde yedir diyorum. Arada eline süpürgeyi tutuşturuyorum ama nafile hep aynı terane.

Back
X