• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili gelinimiz

Gizliye gerek yok.
Kardeşini, gelin hanımı al karşına.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Hasta annemize destek olmak yerine iş çıkarmak mı niyetiniz?
Bundan sonra kendi evinizde kendi yağınızda kavrulun madem yardımcı olmayacaksınız de.
Lazım değil böyle kardeş mardeş de..

Bu arada acil şifalar diliyorum.

Direk abiniz ile konuşsanız ya da babanıza soyleseniz o abinizi uyarsa ,o daha etkili olur...

Sende kurnaz ol.Hadi sende gelemeseydin nolacakti o kadin.bakarmiydi bu kadin.bakmazdi.Kardesine sole ewi dagitio hicbir is yapmio de.dinlemicek ama belki kulagini ceker
Kardeşime bi çok şeyi yansıtamıyoruz maalesef öfke kontrolü olmadığı için ne yapacağı belli olmuyor. Gelin hanım da bu durumu güzel kullanıyor.

Annenize acil şifalar diliyorum..
Vicdan ve merhametten yoksun olan gelin hanım için ise "Allah merhamet versin" sözünden başka birsey bulamadim.

Siz konussanız bile bunu farklı yorumlayip bire on katarak kardesinize aktaracaktir.
Acaba diyorum kardesinizle uygun bir dille konussanız işe yarar mı?

bu gelinden bi tane bizdede var.ona baktikca insanlardan soguyorum.bence cekin kenara uyarin.abiniz ne diyosa desin yardim ettigi yok bide dert oluyo.hic bisey annenizden onemli degil gelin hanim uzuluyorsa uzulsun
Gelin hanımın üzülmesi zerre umrumda değil ama evde huzursuzluk yaratıyorlar karı koca bu kez annem hasta demeden abuk subuk konuşuyorlar. Annem çok etkileniyor

Teşekkür ederim. Benim de içimden evire çevire dövmek fikri çok geçiyor ama annem üzülür diye elim kolum bağlı.
Boşverin yine insanlık sizde kalsın.

Tekrardan terbiyesizlik yaparsa gerekirse evden kovun gitsin. İnsanda biraz vicdan olur ya. Abinize de yazıklar olsun ne diyim. Size sabırlar diliyorum.

Cok cok gecmis olsun bu durumda sizin isinizde kolay degil psikolojik yonden daha da yipratmasinlar boylelerine cat cat soylemek lazim ya da ne bileyim tavirlarinizla belli edin nasil tahammul edilir iyi bile dayanmissiniz
Tavrım hep net ama yüzsüzlüğü ele almış biri. Tahammül sınırını aştı artık dua etsin de anneme bişey olmasın

Annenize yansıtmadan Halledin bence. Ama böyle davranan kız laftan da anlamaz. Ama gelinle konuşmadan kardeşinizle de konuşmayın baktınız kız devam ediyor kardeşinizle konusun ben de olsam sinir olurdum ayrıca kemoterapi alan hastaya bi çocuğun yaklaşması çok zararlı

Sende kurnaz ol.Hadi sende gelemeseydin nolacakti o kadin.bakarmiydi bu kadin.bakmazdi.Kardesine sole ewi dagitio hicbir is yapmio de.dinlemicek ama belki kulagini ceker
Tayinim çok geç geldi buraya bi gün onu aradım anneme ulaşamayınca. Ablam anneme ulaşamıyorum bi baksana bişey mi oldu dedim. Kahvaltı yapıyorum bitsin bakarım dedi. Siz düşünün vicdanı

Gizliye gerek yok.
Kardeşini, gelin hanımı al karşına.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Hasta annemize destek olmak yerine iş çıkarmak mı niyetiniz?
Bundan sonra kendi evinizde kendi yağınızda kavrulun madem yardımcı olmayacaksınız de.
Lazım değil böyle kardeş mardeş de..

Bu arada acil şifalar diliyorum.
Teşekkür ederim.

Tayinim çok geç geldi buraya bi gün onu aradım anneme ulaşamayınca. Ablam anneme ulaşamıyorum bi baksana bişey mi oldu dedim. Kahvaltı yapıyorum bitsin bakarım dedi. Siz düşünün vicdanı
Allah en adildir üzülme onun daha görecekleri var...Sen tavrini koy dedigim gibi kardesinle konus.herseyi anlat.ofkeli diye onun herseyini yutamazsiniz

Kirletince güzel bir dille uyarıyorum da düşünün ablacım verme çocuğun eline mama sandalyesinde yedir diyorum. Arada eline süpürgeyi tutuşturuyorum ama nafile hep aynı terane.
Onda utanma yoksa sen hic çekinme her fırsatta söyle hatta annesine de anlatabilirsin..siz anlatmamışsınızdır ama annesi anlatır belki(hakkaniyetli bir insansa tabii).

Annenize yansıtmadan Halledin bence. Ama böyle davranan kız laftan da anlamaz. Ama gelinle konuşmadan kardeşinizle de konuşmayın baktınız kız devam ediyor kardeşinizle konusun ben de olsam sinir olurdum ayrıca kemoterapi alan hastaya bi çocuğun yaklaşması çok zararlı
Benim de bebeğim var ama mecburen gidiyorum yanına.

Onda utanma yoksa sen hic çekinme her fırsatta söyle hatta annesine de anlatabilirsin..siz anlatmamışsınızdır ama annesi anlatır belki(hakkaniyetli bir insansa tabii).
Annesi ondan beter resmen annem ölsün de kızım bütün parayı yesin derdinde. Şimdiden biz ilerde( annem ölünce oluho ilerisi) üst kata geçeriz dedilerde hoşt biz daha ölmedik dedim.

Back
X