yaa harika yazmışsın (sabahın zottiğinde:)) inş. takip edicem günlüğü, arada da yazarım..
Yine ben Sevgili günlük mirmirmirmir
bugün sabahın zottiğini çeyrek geçe gittim fakülteye kan verme işlemim ve dr muayenemden sonra e2nin hızlı yükseldiğini ama yumoşlarımın fazla büyümediğini öğrendim :sinifsinif:
yarın yine bakmam gerek dedi dr....
"Dr Dr bana baksana ...sen her gün kan verip ,usg yaptırmak için o masaya yatmanın ne demek olduğunu biliyomusun
inşallah sende olursun :umursamaz: "
demek istedim diyemedimmm erkek çünkü naniknanik
hallisna: sigara içince direkt nefesle rahime iniyomuş ilk duman biliyomusun :gitme:
Allah tamamına erdirsin sdsmt ne güzel bir 8 haftadır şimdi o
inşallah sağlıklı kucağına almak nasip olsun
darısı bize olsun opuyorumnanaktan amin siz de deyin amin diye yerimseniben
asi74 piki :kedi:
sevgili günlük,
bende kk üyeyim ama sürekli okuyorum hiç yazmamıştım taaaki suzidilara'nın günlüğünün ilk sayfasını okuyuncaya kadar.12 yıldır evli olup 34 yaşındayım 2-2,5 senedir çocuk isteyen kişiyim ama kendini üzmeden sabırla bekleyen hayatı olduğu gibi kabul edip bunca sene hadi diyen insanlara inat daha ilk aşılamamın 8.günündeyim ve kendimi hep tek zannederdim bunca sene çocuk istemediğim ve istediğim zamanda da bu zor yollarla karşılaşan benim gibi aynı düşüncede olan suzidilara varmışş. Bende onun gibi aşılama olayı karşıma çıktığında kk dan çıkamaz oldum geceyarıları bile girip acaba hamile haberi varmı nolmuş nasıl olmuş diye okuyup onların heyecanlarına veya üzüntülerine uzaktan ortak oluyorum dua ediyorum rabbim herkese hayırlısını ver diye Allah herkesin gönlüne göre versinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?