Sevgili günlük

Suziko 38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
110
1
96
Kalbin kadar değerli bu beyaz sayfayı bana ve bize ayırdığın için teşekkür ederim

Bundan sonra seninle zaman zaman iyi kötü anları paylaşmaya başlıycaam
Tüp Bebek yaptırmaya karar verdiğimden beri hemen hergün,elimde mausum gözlerim ekranda net-gezgini (net-manyağı hatta) oldum biliyomusun mafoldumben

birsürü kadın var ve hepsi de anne olabilmek için didinmekte
kimisi başardı ve bebekleriyle hala gelmekte
kimisi umutla devam ediyor ....

Beni dr dr gezmekten alıkoyan,sanki bir ömür çocuk olmasa da olurmuş gibi yaşamamı sağlayan stres olmadan itelenmeden bu zamana kavuşturan Yüce Rabbim sen herşeyin iyisini güzelini bilirsin şüphesiz ,
13 yıldan sonra "hadi kulum, sende bu kadar gezdin tozdun... biraz uğraş didin çabala "dedin ....iyi ettin opuyorumnanaktan
ilk defa 2008 in son aylarında bi heves araştırırken gördüm ve sene başında üye oldum ....ha oku ha okuuu allahım neler yazmışlar :bbo: nevrim döndü

Sevgili Günlük
bu Dr ların hepsi uzaydamı yaşıyorlar nedir bu moneymanyaklığı senağlama
yaşım 35 olabilir ama yolun yarısı değil ...henüz yeni başlıyorum bennnn

söyle akıllarını başlarına alsınlar :dilcikar:

şimdilik bu kadar sağlıcakla kal

demek sen buralardasın heeeeeeebuyrunnnnnnnnnzemuszemus
merhaba hemşerim ne güzel konu açmışsın ben seni burdanda takip ederim
rabbim yardımcın olsun inşşşşşşşş:Saruboceqpuyorumnanaktan

Merhaba
yakalandım sanki :kedi:

teşekkür ederim canım inşallah
hepimizin duaya ihtiyacı var sana da Allah yar ve yardımcı olsun

takip et ama sen de Günlük olarak düşün burayı...eğlenceli olur diye açtım ama benden başka yazan olmamış :sinifsinif:

hadi hanımlar siz günlük yazmadınız mı hiç ?

canım bu senın gunluğun değıl mı hadı yaz okuyalım bız mı yazcaz................ben anlamadı.............opuyorumnanaktan

Canım muallim : içinden günlüğe yazmak isteyen herkesin günlüğü olsun .....
benim bloguma ayrıca yazarım bunlardan :kedi:

mesela :

Sevgili günlük ,bugün yine kan vermeye gittim sabahın zottiğinde (erkenden yani ...rahmetli annemin lafıdır ) yarın yine gidicem :sinifsinif:

giderken hamile olanlar için tehlikelibir yolculuk yaptım belediye otobüsüyle
şöfer denen çakma şöfer vites geçişlerinde zıplattı otobüscene bizi klava:

gözlükle kendini bişey sanmaz mı bi de kaydirigubbakcemile3

akşaaaaaam oooooooooldu hüzünnnnnnlendim beeeeen yiinee ....cıscıslanıcam yinee kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan olsun da böyle olsun yavruşum .....
hadi şimdilik hoşçakal Sevgili günlük
yemek saati gelmekte ve ben parmak jmnastiğini bıraksam iyi olacak

yaa harika yazmışsın (sabahın zottiğinde:)) inş. takip edicem günlüğü, arada da yazarım..

çok sevgili günlük...
bugün transferimin 2.günü.. ve 2gün boyunca hiçmi hiç sigara içmemiştim.. ta ki az önceye kadar..mafoldumben mafoldumben
şimdi çok pişmanım nefret ettim kendimden bu illete olan iradesizliğimden ama yaptım...mafoldumben
şimdi vicdanım sızlıyor.. hergün dua ediyorum RABBİM.e beni bu illetten soğutsun tiksindirsin diye... mafoldumben mafoldumben
bebeğim çok ama çok özür dilerim senden ne olur bana kızıp gitme.. söz veriyorum içmeyeceğim birdaha ama sakın darılma bana olurmu.. seni çok seviyorum yavrum..

sevgılı gunluk halısnaya cooooooooook kızdım..............sıgara ıçmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............olur mu bebeşlere bu yapılır mı.................ama neyse ozur dıledı ınşşşşşşşşşşşşşşş bıdaha olmıcakkkkkkkkkkkkkkkk...................onun sağlıklı annye ıhtıyacı varrrrrrrrrr...............tutunması gerek annecğıne..............ınş...on gun sonra alıcaz guzel sonucu ınşşşşşşşşşşşşşşşşş..................ve sevınecez bırlıkteopuyorumnanaktan

ay ne guzel yaziyorsun sen canim sen devam et ben senin gunlugunu okuycam sadeceeeee

sevgılı gunluk......bugun toprakcımın transferı var.................ınş guzel gecer..............ınş bebışlerı tutunur ona sıkısıkı ...............sonucu bekleyen cok arkadaş var ınş guzel sonuçlarla sevındırırler bızlerı ınş bu yaz çok bereketlı olur.............tedavıde ıolan bıçok azımlı yılmayan anne adayı var ınş tum ışlelerı yolunda gıder.............ınş rabbım hepımıze kolalık verır.................hamış olanlarada guze sıkıntısız hanışlıkler................ınş yurekten dılıyorum amın amın amın ya ılahı................
herkese gunaydın.........................opuyorumnanaktan.......

sevgili günlük tedavi aşamasında olan arkadaşların yazdığı her kelimede kendimden bir parça buluyorum... peşpeşe 2 negatif tüp bebek denemesinden sonra uzun bir süre yeni bir tedaviye başlayamayacak olmanın sıkıntısı ve üzüntüsünü yaşarken güzel Allah'ım bana mucizemi getirdi ve ben normal yoldan hamile kaldım.... burada okadar çok arkadaşım olduki hepimiz birbirimiz gibiydik... hepsi çok yakın tanıdığım kişilerdi sanki.... hepsini gerçekten çok seviyorum...opuyorumnanaktan
ve bana mucizemi veren Allah'ım bütün isteyenlere, bu yolda emek verenlere, biran önce anne olmak isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın... :Saruboceq:
sevgilik günlük ben şimdi (hesap karıştı ama) sanırım 8 haftalık hamileyim.... hala inanamıyorum :CüvCüv: inşallah sağlıkla 9 ayı bitirip kucağıma almak nasip olur...
a.s.

sevgili günlük..
sdsmt arkadaşımız da dahil bugün 3.hamile haberi alışım.. sen hepsine sağlık sıhhat nasip et.. hayırlısıyla kucağına alıp büyütmelerini de nasip et inş.. darısı bizlerinde başına olsun...
sigara mı? tabikide içmedim, inş içmeyeceğimde!
şu günler artık geçse....

Yine ben Sevgili günlük mirmirmirmir
bugün sabahın zottiğini çeyrek geçe gittim fakülteye kan verme işlemim ve dr muayenemden sonra e2nin hızlı yükseldiğini ama yumoşlarımın fazla büyümediğini öğrendim :sinifsinif:
yarın yine bakmam gerek dedi dr....

"Dr Dr bana baksana ...sen her gün kan verip ,usg yaptırmak için o masaya yatmanın ne demek olduğunu biliyomusun
inşallah sende olursun :umursamaz: "

demek istedim diyemedimmm erkek çünkü naniknanik​

hallisna: sigara içince direkt nefesle rahime iniyomuş ilk duman biliyomusun :gitme:

Allah tamamına erdirsin sdsmt ne güzel bir 8 haftadır şimdi o
inşallah sağlıklı kucağına almak nasip olsun
darısı bize olsun opuyorumnanaktan amin siz de deyin amin diye yerimseniben

asi74 piki :kedi:

sevgili günlük,
bende kk üyeyim ama sürekli okuyorum hiç yazmamıştım taaaki suzidilara'nın günlüğünün ilk sayfasını okuyuncaya kadar.12 yıldır evli olup 34 yaşındayım 2-2,5 senedir çocuk isteyen kişiyim ama kendini üzmeden sabırla bekleyen hayatı olduğu gibi kabul edip bunca sene hadi diyen insanlara inat daha ilk aşılamamın 8.günündeyim ve kendimi hep tek zannederdim bunca sene çocuk istemediğim ve istediğim zamanda da bu zor yollarla karşılaşan benim gibi aynı düşüncede olan suzidilara varmışş. Bende onun gibi aşılama olayı karşıma çıktığında kk dan çıkamaz oldum geceyarıları bile girip acaba hamile haberi varmı nolmuş nasıl olmuş diye okuyup onların heyecanlarına veya üzüntülerine uzaktan ortak oluyorum dua ediyorum rabbim herkese hayırlısını ver diye Allah herkesin gönlüne göre versinnnn

:Saruboceq::Saruboceq: AMİNNNNNNNN

:)
aslında o 8 hafta hala şaşkınlık ve hep bir tereddütle geçti....
test yapıp pozitif çıkınca o şoku anlatamam... tedavim bitmiş negatif sonuç almıştım(17 nisan).... bundan 20 gün sonra(7mayıs) kafa dağıtmaya ankara ya annemin yanına gittim ve hamile olduğumu orda öğrendim (26 mayıs)... ondan sonraki ilk 2 hafta hala o şaşkınlıkla devam etti... sonra doktorla görüşüp yolculuk yapmamda sakınca olmadığını öğrenip evime döndüm....(tabi bu arada ben Ankaraya giderkende hamileymişim.daha doğrusu 5.gün öncesi hamile kalmışım (2 mayıs-tahmini)
bu arada öğrendiğimde bebişim 5 haftalıktı.... 6. haftada evime döndüm... 7. hafta doktor seçme telaşı.... :) tabi ben ilk doktora gittiğimde sadece kese görünmüştü... onun için hep bir üzüntü hep bir endişe içindeydim... bebeğim gelişecekmi??? tedaviden sonra hormonlardan dolayı boş gebelikmi vs vs....
tabi ben bu 7. haftada aşırı karın ağrısı şikayetiyle(Allah tan kanama falan yok) acile gittim... tahliller ultrason 2 saatlik müşade.... acilde 3. ultrasonla ( ki bu ara iyice umudum bitti bebeğim yok diye) zorda olsa bebeğim görüldü senağlama şükürler olsun dedim....
ama hala korku devam tabi... bu sefer kalp atışı varmı... niye hiç bişey demiyolar....
1 hafta sonrası kontrole gel dediler...
ve ben dün doktoruma karar vererek kontrolüme gittim... minik bebeğim benimleydi... canlıydı kalbi atıyordu... gelişiyordu....
boyu 1 cm cik olmuş... 2 hafta önce göremediğim bebeiğim şimdi miniminnacıkta olsa görünüyordu....
15 gün sonra kontrole çağırdı doktorum.... bu 15 gün çabuk geçsin diye, bebeğime bişey olmasın diye,,, sağlıkla gelişsin sağlıkla kucağıma alıyım diye dua ediyorum.... :Saruboceq:

sonra K.K daki arkadaşlarım ve tüm anne baba olmak isteyenler için dua ediyorum... Allah'ım inşallah dualarımı kabul eder....:Saruboceq:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile5 ne iyi ettin yazmakla .... Betsy

AAAAAAMİN

Allahım Amin diyenlerinde dualarını kabul etsin .

AAAMİN yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…