Sevgili Günlük ;
Ben bugün kan tahlilimi de verdim sonuç 2 çıktı yani yokk hep nasip diyordumm yaa olsun napalım biz yine iki kişi yaşamaya devam..............
bir yandan da aklıma takılan şey 2 çıktı ya sonuç tutunmaya çalıştıda bu belediye otobüslerinin hızlı gitmesi ve zıplatması sonucumu 5 ve üzeri olamadı acep sen ne dersin günlük olmuş olabilirmi böyle bişey (insanlara suçta atmamak lazım ama hep bir sebep ararız ya)
Bende önümüzdeki ay kendime vakit ayıracağım biraz kilo vermeye çalışacağım yani bizim 2.aşılamayı ağustosa bırakıyorummm ama 2.cisinden umutluyumm daha şimdidennn belki evlilik yıldönümünde mutlu bir haber verebilirim
suzidilara naptın e2 yi canım ne haldesin nerelerdesin........
umarım fazla bekletmez çünkü yaşlı anne ve baba olmak istemiyoruzz
amanda29 cum inşallah senden de tez zamanda hayırlı haberler alırız ve zaman olayına gelince evet haklısın zaman zor ilerliyor ama bir bakmışsın HAMİLEYİM diye bize yazıyorsun bizde seni ultrasona uğurluyoruzz
servgılı gunluk gunaydın üç bebeğim benımle tedırgınım ...............şok oldum ıkı dıyodum ama hesı tutmuş.........mınıcık kalplerı atıyodu..................ınş rabbım kolaylık verecek ..................ınş tum ısteyenlerın bebeklerıde gelır bıran once.........................kahvaltımı zorda olsa yaptım ...........bebeklerım ıçın...............
canım bılen ınş ama korkuda var .................doktorum alırız bırını kendı gıtmezse dıyo ama üç mınık kalp atıyo.................ben yola devam dıyorum rabbım mahcup etmesın ınş canım...............çokkk sagollllllllll................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?