Sevgili günlük

tabii ya..... daha iyi olur bence de hihoyyythihoyyyt

Allah gönlünün muradını tez zamanda versin Betsyyycim kaydirigubbakcemile5

Sevgili Günlük,

Zamanın bu kadar yavaş aktığına ilk defa şahit oluyorum. Daha Lucrin'in 5.günündeyim. Çalışdığım halde zaman hiç geçmiyor. Acaba sadece ben mi bu kadar sabırsızım yoksa bu yolda yürüyen herkez mi bilemiyorum. Neyse ki sen varsın da rahat rahat yazıyorum aklıma ne gelirse...

Sevgili Günlük ;

Ben bugün kan tahlilimi de verdim sonuç 2 çıktı yani yokk hep nasip diyordumm yaa olsun napalım biz yine iki kişi yaşamaya devam..............
bir yandan da aklıma takılan şey 2 çıktı ya sonuç tutunmaya çalıştıda bu belediye otobüslerinin hızlı gitmesi ve zıplatması sonucumu 5 ve üzeri olamadı acep sen ne dersin günlük olmuş olabilirmi böyle bişey (insanlara suçta atmamak lazım ama hep bir sebep ararız ya)

Bende önümüzdeki ay kendime vakit ayıracağım biraz kilo vermeye çalışacağım yani bizim 2.aşılamayı ağustosa bırakıyorummm ama 2.cisinden umutluyumm daha şimdidennn belki evlilik yıldönümünde mutlu bir haber verebilirim
suzidilara naptın e2 yi canım ne haldesin nerelerdesin........

Hayırlısı böyleymiş canım, senin bebiş biraz nazlı çıktı ne yapacaksın. Senin de tekrar hazır olduğunda bebişin seni daha fazla bekletmez.... Bizi habersiz bırakma yine de olur mu?opuyorumnanaktan

umarım fazla bekletmez çünkü yaşlı anne ve baba olmak istemiyoruzz
amanda29 cum inşallah senden de tez zamanda hayırlı haberler alırız ve zaman olayına gelince evet haklısın zaman zor ilerliyor ama bir bakmışsın HAMıLEYıM diye bize yazıyorsun bizde seni ultrasona uğurluyoruzz

Canım ya ne güzel sözler bunlar inşallah... Temmuz sonuna kadar bekleyeceğiz sonuç için inşallah hayırlı sonuçlar alırız

sevgili günlük....
yazacak bir şeyim yok...
sadece sana kocaman bir GÜNAYDINNNNN demek istedim yerimseniben

servgılı gunluk gunaydın üç bebeğim benımle tedırgınım ...............şok oldum ıkı dıyodum ama hesı tutmuş.........mınıcık kalplerı atıyodu..................ınş rabbım kolaylık verecek ..................ınş tum ısteyenlerın bebeklerıde gelır bıran once.........................kahvaltımı zorda olsa yaptım ...........bebeklerım ıçın...............

günaydin günlük...
dün askimin toplantiya gidecegini ögrendim..mafoldumben
Rabbim daha uzun ayriliklar vermesin,1 gün ama ilk defa evde yalniz kalicam..
daha öncesinde görümcemde kalmistim..
alismam gerek,bunlar en kisa olanlari...
Rabbim kimseyi sevdiginden ayirmasin,1 saat yada 1 gün farketmiyor...
cok fazla ayriliklar yasadigim icin kisacikta olsa koyuyor be günlük,cöküyorum hemen...
kim olursa olsun kaldiramiyorum o sahneyi mafoldumben
neysee...Allahim kimseyi kimseden ayirmasin..

canım demek üçüzmüş oh ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. kalp atışlarını gördükten sonra günlerce etkisinde kalmıştım ben. sen üç tane birden gördün canım kolay bi hamilelik arkasından da kolayca doğumun olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

amınnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbım ayırmasın canım bı an bıle......................................sevdıklerımızle guzel gunlere ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bılen ınş ama korkuda var .................doktorum alırız bırını kendı gıtmezse dıyo ama üç mınık kalp atıyo.................ben yola devam dıyorum rabbım mahcup etmesın ınş canım...............çokkk sagollllllllll................

Sevgili Günlük,

ıki gündür stresten mı bilmem kollarımda aşırı derecede karıştı ve ne olduğu belirsiz kızarıklık hasıl oldu. Uyuz olmuş gibi kaşınıyorum:roflol: Neyse geçer herhalde...
Bugün Lucrin'in 6. günü ve bu hafta sonu adet olmayı bekliyorum. Geçmişte biri bana adet olmayı dört gözle bekleyeceksin dese nasıl bir cevap verirdim tahmin bile edemiyorum....
Bilmiyorsun diye söylüyorum Memorial de tedavi oluyorum ve öğleden sonra Semra Hocadan randevu aldım. Gidip bir de onunla görüşmek istedim. Bakalım ekstra birşey söyleyecek mi?

Ayyyyy üçüzümüz mü oluyor... Allah ne büyüksün... :sm_cool:Korkma canım ya eğer sağlık açısından bir problem olmazsa bence de aldırma birini, nasıl ayıracaksın diğerlerinden ayrıca onlar sana Allahın bir lutfu..ama sağlık açısında olumsuz bir gelişme yaşanırsa o başka... Sen en doğru kararı verirsin arkadaşım.... Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Kucaklamakta biraz zorlanırsın ama :roflol: biz yardıma koşarız o zaman da

amanda canım çok sağol...............inş cağırırım bak................ınş senınde hersey guzel gıder benı yalınız bırakmaaaak yok..............kasıntılarını mutlaksa söle doktoruna...............ınş guzel haberle dolar buralar canım ............

kızlar çok samimi ve duygusal şeyler yazmışsınız ben de 1 yıldır uğraşıyorum...
insallah artık bebeklerimiz gelir.. Hamile arkadaslara da Allah bağışlasın dıyorum.

Sevgili günlük gelemedim kusura bakma olur mu yerimseniben
bugünlerde nezle-grip gibiyim gözlerim sulanıyoo bakamıyorum ekrana :çok üzgünüm:

bu E2 düşmedi bi türlü .. pazar ve p tesi 7600 - 8000 lerde :dilcikar:

ne güzelde yumoşlarım vardı ama OHSS olunca Dr riske atamam dedi,
sizin sağlığınız daha önemli
2-3 ay sonra tekrar başlarız
dedi opuyorumnanaktan

betsycimm ağustosa inşallah beraber hber veririz kocişlerimize kaydirigubbakcemile5

iyiyim yoksa sağol tatlış

Muallim gözlerin aydınnnn kaydirigubbakcemile5 allah tamamına erdisin inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amanda sen de inşallah temmuz müjdecisi olursun

:lepi: heyyyyyyyy
el-muallim canım çok çok çok tebrik ederim ,Allah'ım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin....

sevgili günlük............zaman bizi böyle önüne alıp nereye götürüyor............şimdi canım çok sıkkın......ama elimde yarın yokki..........sadece bugün var..............öyleyse bugün düzeltmeliyim bu hali...............degil mi???????????suzi cigime geçmiş olsun diyorum ayrıca sevgili günlük.......o çok tattlı bir anniş olucak buna eminim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…