Sevgili günlük

15 gün hemen geçer... bi bakmışsın 9 ay olmuş doğuma gittim diye not yazmışsın opuyorumnanaktan inşşşşşaaaaalllahhhhh

canım herşey Allahın ol demesine bağlı ...vakti saati gelmezse olmuyo
yolculuk vs düşmeye bahane çok yoksa a.s

Sevgili gunluk transferin 6. Gunu ve agrim kalMadigi gibi birde dertli dertli oksuruyorum
Bundanda olmazsa ne yapicam diye dusunuyorum yAs 22sozde amAA

Sevgili günlük.20 martti bebegim için çiktim yola.umutlu,heyecanli,sevinçli duygularla.23 martta basladik ignelere.20 nisandi 6 yildir bekledigim güzel haberi aldigimda.allahim o kadar güzel bi duyguyduki anlatamam.inanamadim.bebegim benimlemiydi artik.yavas yavas ilerliyodu gebeligim.herseye hazirlikli ol dediler.içime bu defa endise korku öyle bi sardiki.bebegim nolur beni birakma diye hep konusurdum.20 mayisti gördüm onu karnimda.küçücüktü.6 mm di :) büyücekte adam olcak dedim.doktorum ignelere devam dedi.bebegin gelisiminden emin olmak istiyorum dedi.yine düstü içime ates.kaybetme korkusu.ama hep umut vardi.bebegim beni birakmaz.SIKI SIKI tutunur dedim annesine.9 hazirandi sevgili günlük.bebegimi kaybettigimi ögrendigim gündü.dünya durdu,hayat durdu o an.eve geldim.bebegim için alinan ilk çoraba sarildim kokladim.o günden beri gözümün yasi dinmiyor sevgili günlük.simdi bebegim bir melek.agladigim zamanlar beni görüyo.onu üzmeyi hiç istemiyorum.söz verdim melegime toplicam kendimi.oda annesine hep dua edicek.cennetten bize kardes yollicak.iste böyle sevgili günlük.rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

angel_78 birbrimizi hiç tanımıyoruz ve ben senin 20 nisandan sonra yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım ama inan bana en yakın dostunuzun acısına ortak olursunuz üzülürsünüz ya öyle içimde hissettim üzüntünü ama insanoğluyuz ve başımıza her türlü şey gelebiliyor Allah insanın sıkıntısını dağa vermiş dağ çatlamış derler ama biz güçlüyüz ve eminim güzel günler yakında
benim 2001 yılından beri sloganım
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKK..........inan bana ama herşeyin ilacı zamannn

suzidilaraa tşkk.ederimm en sevindiğin mesaj olduğu içinnnnnn.........

Son düzenleme:
betsy arkadasim.söylediklerinde çok haklisin.burda çok arkadaslar tanidim.adeta yeri geliyo bir aile gibi oluyoruz.allahtan ümit kesilmez.inançli olalim yeterki.bizimde yüzümüz gülcek.

:gitme: gönderecektir bence de

:teselli::teselli: umudunu kaybetme ve bu kadar ağlama kardeşim
elbette sınavlarla geçen imtihan dolu bu dünya....onlar bir vesile ,Allahım en iyisini bilir
sağlıklı olmak ve hakkında hayırlıysa bebeğine kavuşmak için sabretmek ve yılmamak gerek canım yerimseniben

Sevgili Günlük,
sana da hep sıkıntılı geliyorum ama az kaldı sabret...

bugün Gonal -f im bittiği için Dr yeniden 2 dozluk iğne yazdı ama Eczacı da 2.siklusa girebilir diye işleme koymadı nası olucak bu iş anladın mı sen ? CADIARZU

yarın yine ....sabah kan verip öğlen sonuç almak için muayenehaneye gidicem dua et bana yumoşlar gelişip serpilsin diye opuyorumnanaktan

hadi bana iyi geceler sana da iyi okumalar

sevgılı gunluk bu gun cuma....................guzel mubarek gun................CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN

BU GÜNÜN HATIRINA;
SELAMLARINIZ RESULALLAHA ULAŞSIN, ŞEFAATINA NAıL OLASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN RIZASINI KAZANASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
BÜTÜN DERTLER KEDERLER HASTALIKLAR BORÇLAR HASRET VE öZLEMLER GıDERıLSıN
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN AFFI HEPıNıZE ULAŞSIN
BUGÜNÜN HATIRINA;
KÜSLER BARIŞSIN,
BUGÜNÜN HATIRINA;
HERKıŞıNıN MURADI KENDı HAYRINA GERÇEKLEŞSSıN
BUGÜNÜN HATIRINA;
MUTLULUKLAR ALEMı SARSIN, HUZUR VE ALLAHIN NURU ÜZERıMıZDE DAıM OLSUN
UMUTLARIMIZ YEŞERSıN, ALLAH SEVGıSı VE AŞKI ÇOĞALSIN

BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIM BıZı AıLEMıZı DOSTLARIMIZI ARKADAŞLARIMIZI SEVDıKLERıMıZı BAĞIŞLA
BıZE SENıN KATINDA EN DEĞERLı VE EN ÇOK RAZI OLDUĞUN KUL ÜNVANINI TAŞITTIRACAKLARI
BıZE NASıP ET

AŞKINLA YANAN GÖNÜLLERıN GÖZ YAŞLARINI ÇOĞALT YA RABBı
SENıN AŞKINI, BUGÜNÜN HATIRINA ıSTEYENLERE VER ALLAHIM

BUGÜNÜN HATIRINA BıZE DOĞRU YOLU GÖSTER, BıZı DOĞRU YOLA ıLET YA RABBı
dualarımızı makbul eyle ya ılahı.............................

AMİNNNNNN :Saruboceq:

sevgili günlük...
Eskiden hafta sonu yani eşim olmadığı günler hariç kahvaltı yapma alışkanlığım yoktu yalnızken yiyemiyordum... Ama artık yalnız değilim bebeğim var içimde.. onun için canım istemesede sabahları hemen kalkınca olmasada bir süre sonra kahvaltımı yapıyorum...süt içemediğim için kahvaltıda yumurta ve peynir,diğer öğünlerde yoğurt ayran (ki ayranıda hiç sevmezdim) gibi kalsiyum olan besinleri tüketmeye çalışıyorum... İnşallah sonuna kadar bebeğim sağlıkla gelişir... ister istemez hep içimde bir kuşku var ya bişey olursa, ya kalbi durursa.... bu düşünceler beni çok yıpratıyor... sürekli dua ediyorum bebeğime bişey olmasın diye.... 6 yıl bekleyip 2 tüp bebekten sonra böyle bir mucizeyi kaybetmek istemiyorum...
tabiki verende alanda Allah... herşeyin iyisini hayırlısını o bilir... herşeyde vardır bir hayır....
her gün,her saat günleri sayar oldum... bir dahaki kontrol günüm çabuk gelsin diye....
endişelerimden dolayı hep kendimde hamileliğe dair belirti ara oldum... çünkü ne mide bulantısı,ne aşerme,ne tiksinme vs... hiç bişey yok.... ama sanırım yavaş yavaş başlıyor...
çünkü 2 gündür kahvaltımın peşine biranda bastıran bir mide bulantısı ve peşine istifar....
bu sürekli olan bir durum değil sadece 2 gündür ve dediğim gibi kahvaltı peşine....
sürekli midem bulansın istemiyorum tabiki... lmaz: ama insan hamileliğini hissetmek, bebeğinin sağlıklı olduğunu bilmek istiyor....
işte böyle sevgili günlük... aslında anlatacak okadar çok duygum varki ama sanırım sabah sabah bu kadar yeterli... nasıl olsa sayfalar çok.:kedi: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN SEVGİLİ GÜNLÜK hihoyyyt

bugün sabahın zottiğinde yine kan vermeye gittim geldim birazdan da muayeneye gidicem ,inşallah bugün yumoşlar büyümüştür :Saruboceq:
gelirken de hayallere daldım,reklam panosunda bir bebek gördüm ve aklıma "benim olsa kime benzer " -" kız erkek farketmez ama kız daha iyi sanki güzel güzel giydiririm ,cicili bicili tokalarla saçlarını süslerim " gibi birkaç cümle geldi

ne dersin erkenciyim galiba :kedi: ,,

daha ortada fol yok ,yumurtalarsa küçücük :dance:

günlük ; bu hamile olanların başka işi gücü olsa da akıllarını bebişlerine takmasalar sıkmasalar düşünerek .... :Saruboceq:

herşeyi yoluna koymak için rahat düşüncelere dalsalar ...kaynanalarını düşünseler hatta birlikte aynı evde kalacaklarını düşünseler mesela kaydirigubbakcemile3

nasıl fuzuli konulara giriyorum ben yine :kedi:
sen bana bakma sayfalarını herkes doldurur silinir gider nasılsa sengözlerimebaksanab

sevgili günlük suzidilara yine döktürmüş ve beni gülmekten kırdı geçirdi.... hamile kalınca kendisinide görürüz... ama inşallah o benim gibi saçma sapan düşüncelere kapılmaz....kaydirigubbakcemile3
kaynanayla bir arada olma fikrine gelince benim açımdan hiç ama hiç iyi değil kötükedihüso çok uzun süre bir arada olunca deliriyor kafayı yiyor ve bir süre sonra melekten şeytana dönüyorum kaydirigubbakcemile3
ama yinede onları gerçekten seviyorum... her ne kadar çoğu zaman beni üzsede oda benim bir annem....
neyse.... suzidilara ve diğer arkadaşlara gelince en kısa zamanda önce yumurtaları,sonra göbeği ve sonrada o küçük melekleri sağlıcakla büyüttükleri günleri okumak dileğiyle....

Günaydın günlükk kaydirigubbakcemile2

hiişşşttt sana diyoom alooo .... bi günde sen günaydın desene :dilcikar:

neyse vaktin yoktur diye bişey demiyim

sdsmt in dediği gibi hamiş oluyum da beni de görün....inşşşallahhhhhh opuyorumnanaktan
o zaman da bana derler belki "sakin ol düşünme " diye bekaraboşanmakkolaygif :kedi:
duaları için de tüm kalbimle "EVET EVET EVET" diyorumm.....

aman ya ne evet i sanki nikah memurana söylüyommm kaydirigubbakcemile3

AMİN AMİN AMİİİİİİİİİNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bi deee ben kaynoşumla oturuyorum 10 yıldır
ilaç paramı bile o verdi daha ne yapsın kadınceeez

iyi ki var... Alllah eksik etmesin başımızdan
severim kendilerini

hadi günlükcüüüm şimdilik byyyeee a.s.
bugünkü kan verme ve usg sonuçlarımı alınca uğrarım kendine iyi bak

günaydın sevgili günlükk;

Bende cumartesi cumartesi sabahın zottiğinde sana yazmaya ihtiyaç duydum. Ben güne hiç iyi başlamadım gece 3 civarı diş ağrısı tuttu dayanamadım kalktım sonra da uyu uyuyabilirsen tabiii ee napayım test yapayım bari dedim çıkacak sanki yaptımda da noldu tek çizgi eee zaten ben bilmiyor muydum beklemiyor muydum bu sonucu bekliyordum ah kahrolası anti tpo lar yükseksiniz herhalde hala bulacam bir yolunu sizi yenecem
Bu forumda dikkat ettimde herkes anne olmak istiyor ama ben anne olmaktan önce eşimin baba olmasını çoookk amaaa çok istiyorum çünkü o bunları hakediyor en çokta yarın babalar gününde bu haberi vermek istiyordum yarın sabah yine test yapıcam bakalım umarım çift çizgiye dönerde bende
mutlu haberi GONCAMA veririm..............
hadi sağlıcakla kal günlükçüm...

Sevgili günlük,
Üniversite yıllarından sonra seninle bir daha görüşmek nasip olmadı. ılk önce senden özür diliyorum ve yeniden buluşmamıza vesile olan arkadaşımızı da çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum.

Görüşmeyeli çok şeyler oldu aslında ama ben şuanda yaşadığım heyecanı, endişeyi ve bilumum diğer duygularımı paylaşacağım seninle.
Tüp bebek tedavisinin başındayım. Uzun protokol uygulanıyor ve ben 2 gündür kendime Lucrin adında bir iğne yapıyorum (aslında ben değil eşim yapıyor)
Aslında 1 sene önce herşey çok güzeldi yumurta tedavisi ile ikiz gebelik elde edilmişti. Şimdi hatırlıyorumda mutluluktan bütün gece dışarıda dolaşmıştık. Bu mutluluk malesef uzun sürmedi. Bir sabah dünya başıma yıkıldı sanki kanamam oldu... Sonrasında bir sürü kontrol tahlil ve sonuç bebeklerden biri düştü biri ise dış gebelik oldu. 30.000 gebelikte bir görülen olayla karşı karşıya kalmıştık ve Dış gebelik sebebi ile sağ tüpüm alındı. Ne yapacağımı şaşırmıştım herşey o kadar çabuk olmuştu ki ne hissedeceğimi bilemiyordum. Yaaaaaaaa neyse şimdi yine kötü oldum.
Biz yine bu güne dönelim,
Şimdi yeniden yeşeren umut tohumlarımda yola çıktım, bu yolda yanımda olan herkese selam olsun........

Betsy çok geçmişler olsun...dişler de başbelası hepppp

bugün senin için değil ama 2 çizgili testler dilerim kocacığına yerimseniben
Allah daha nice çift çizgiler nasip eder inşallah kaydirigubbakcemile5

Rica ederim ,ne iyi ettin yazmakla...
Sana da selam olsun artık döktürürsün günlüğe hııı:jeyyar: bakalım neler birikmiş içerde

Lucrini bende ilk günlerde yapamıyordum ,kaynoşum yapıyodu sonradan bigün o akşamüstü evde yoktu gelmesi gecikirse diye kendim yapayım dedim .....heyecanlanmadım desem yalan kaydirigubbakcemile3

göbeeeemi tuttum topladım ve direkt batırdım ......
çok kolaymışşşşşş :lepi:
artıkın hep yaparım ....

veni vidi mirmirmirmir

ama benim e2 seviyem hala yükselmekte .....neden düşürmek için müdahelede bulunmadı Dr anlamadım,
adam bi tablet-şurup-iğne vs bişeyle düşürmez mi....yani kaç günüm var ki şurda acelem var....fisfisfis

teşekkür ederim suzidilaracım bende iğneden korkan biri olarak nasıl kendime yaparım diye düşünürken bir baktımm yapıyorummm göbişimden iğneleri büyük bir heyecanla çünkü işin ucunda bebiş yada bebişler varr

bugün 11.günüm ama sabah goncam uyanmadan yaptığım test yine tek çizgiydi :çok üzgünüm: yarınki kandaki testten sonra umutlarım iyice tükenecekk
eee napalım bizde ona bu sene haber vereceğimize seneye bebiş veririz belki kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…