:)
aslında o 8 hafta hala şaşkınlık ve hep bir tereddütle geçti....
test yapıp pozitif çıkınca o şoku anlatamam... tedavim bitmiş negatif sonuç almıştım(17 nisan).... bundan 20 gün sonra(7mayıs) kafa dağıtmaya ankara ya annemin yanına gittim ve hamile olduğumu orda öğrendim (26 mayıs)... ondan sonraki ilk 2 hafta hala o şaşkınlıkla devam etti... sonra doktorla görüşüp yolculuk yapmamda sakınca olmadığını öğrenip evime döndüm....(tabi bu arada ben Ankaraya giderkende hamileymişim.daha doğrusu 5.gün öncesi hamile kalmışım (2 mayıs-tahmini)
bu arada öğrendiğimde bebişim 5 haftalıktı.... 6. haftada evime döndüm... 7. hafta doktor seçme telaşı.... :) tabi ben ilk doktora gittiğimde sadece kese görünmüştü... onun için hep bir üzüntü hep bir endişe içindeydim... bebeğim gelişecekmi??? tedaviden sonra hormonlardan dolayı boş gebelikmi vs vs....
tabi ben bu 7. haftada aşırı karın ağrısı şikayetiyle(Allah tan kanama falan yok) acile gittim... tahliller ultrason 2 saatlik müşade.... acilde 3. ultrasonla ( ki bu ara iyice umudum bitti bebeğim yok diye) zorda olsa bebeğim görüldü senağlama şükürler olsun dedim....
ama hala korku devam tabi... bu sefer kalp atışı varmı... niye hiç bişey demiyolar....
1 hafta sonrası kontrole gel dediler...
ve ben dün doktoruma karar vererek kontrolüme gittim... minik bebeğim benimleydi... canlıydı kalbi atıyordu... gelişiyordu....
boyu 1 cm cik olmuş... 2 hafta önce göremediğim bebeiğim şimdi miniminnacıkta olsa görünüyordu....
15 gün sonra kontrole çağırdı doktorum.... bu 15 gün çabuk geçsin diye, bebeğime bişey olmasın diye,,, sağlıkla gelişsin sağlıkla kucağıma alıyım diye dua ediyorum.... :Saruboceq:
sonra K.K daki arkadaşlarım ve tüm anne baba olmak isteyenler için dua ediyorum... Allah'ım inşallah dualarımı kabul eder....:Saruboceq:
slm günlük safasini acan arkadasa tsk cok güzel düsünmüs
Sevgili günlük.20 martti bebegim için çiktim yola.umutlu,heyecanli,sevinçli duygularla.23 martta basladik ignelere.20 nisandi 6 yildir bekledigim güzel haberi aldigimda.allahim o kadar güzel bi duyguyduki anlatamam.inanamadim.bebegim benimlemiydi artik.yavas yavas ilerliyodu gebeligim.herseye hazirlikli ol dediler.içime bu defa endise korku öyle bi sardiki.bebegim nolur beni birakma diye hep konusurdum.20 mayisti gördüm onu karnimda.küçücüktü.6 mm di :) büyücekte adam olcak dedim.doktorum ignelere devam dedi.bebegin gelisiminden emin olmak istiyorum dedi.yine düstü içime ates.kaybetme korkusu.ama hep umut vardi.bebegim beni birakmaz.SIKI SIKI tutunur dedim annesine.9 hazirandi sevgili günlük.bebegimi kaybettigimi ögrendigim gündü.dünya durdu,hayat durdu o an.eve geldim.bebegim için alinan ilk çoraba sarildim kokladim.o günden beri gözümün yasi dinmiyor sevgili günlük.simdi bebegim bir melek.agladigim zamanlar beni görüyo.onu üzmeyi hiç istemiyorum.söz verdim melegime toplicam kendimi.oda annesine hep dua edicek.cennetten bize kardes yollicak.iste böyle sevgili günlük.rabbim herkesin yüzünü güldürsün.
15 gün hemen geçer... bi bakmışsın 9 ay olmuş doğuma gittim diye not yazmışsın opuyorumnanaktan inşşşşşaaaaalllahhhhh
inşalllahhhhh Allah'ım o günleride gösterir inşallah....:Saruboceq:
canım herşey Allahın ol demesine bağlı ...vakti saati gelmezse olmuyo
yolculuk vs düşmeye bahane çok yoksa a.s
sevgılı gunluk bu gun cuma....................guzel mubarek gun................CUMA GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN
BU GÜNÜN HATIRINA;
SELAMLARINIZ RESULALLAHA ULAŞSIN, ŞEFAATINA NAİL OLASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN RIZASINI KAZANASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
BÜTÜN DERTLER KEDERLER HASTALIKLAR BORÇLAR HASRET VE öZLEMLER GİDERİLSİN
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN AFFI HEPİNİZE ULAŞSIN
BUGÜNÜN HATIRINA;
KÜSLER BARIŞSIN,
BUGÜNÜN HATIRINA;
HERKİŞİNİN MURADI KENDİ HAYRINA GERÇEKLEŞSSİN
BUGÜNÜN HATIRINA;
MUTLULUKLAR ALEMİ SARSIN, HUZUR VE ALLAHIN NURU ÜZERİMİZDE DAİM OLSUN
UMUTLARIMIZ YEŞERSİN, ALLAH SEVGİSİ VE AŞKI ÇOĞALSIN
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIM BİZİ AİLEMİZİ DOSTLARIMIZI ARKADAŞLARIMIZI SEVDİKLERİMİZİ BAĞIŞLA
BİZE SENİN KATINDA EN DEĞERLİ VE EN ÇOK RAZI OLDUĞUN KUL ÜNVANINI TAŞITTIRACAKLARI
BİZE NASİP ET
AŞKINLA YANAN GÖNÜLLERİN GÖZ YAŞLARINI ÇOĞALT YA RABBİ
SENİN AŞKINI, BUGÜNÜN HATIRINA İSTEYENLERE VER ALLAHIM
BUGÜNÜN HATIRINA BİZE DOĞRU YOLU GÖSTER, BİZİ DOĞRU YOLA İLET YA RABBİ
dualarımızı makbul eyle ya ılahı.............................
günaydın sevgili günlükk;
Bende cumartesi cumartesi sabahın zottiğinde sana yazmaya ihtiyaç duydum. Ben güne hiç iyi başlamadım gece 3 civarı diş ağrısı tuttu dayanamadım kalktım sonra da uyu uyuyabilirsen tabiii ee napayım test yapayım bari dedim çıkacak sanki yaptımda da noldu tek çizgi eee zaten ben bilmiyor muydum beklemiyor muydum bu sonucu bekliyordum ah kahrolası anti tpo lar yükseksiniz herhalde hala bulacam bir yolunu sizi yenecem
Bu forumda dikkat ettimde herkes anne olmak istiyor ama ben anne olmaktan önce eşimin baba olmasını çoookk amaaa çok istiyorum çünkü o bunları hakediyor en çokta yarın babalar gününde bu haberi vermek istiyordum yarın sabah yine test yapıcam bakalım umarım çift çizgiye dönerde bende
mutlu haberi GONCAMA veririm..............
hadi sağlıcakla kal günlükçüm...
Sevgili günlük,
Üniversite yıllarından sonra seninle bir daha görüşmek nasip olmadı. İlk önce senden özür diliyorum ve yeniden buluşmamıza vesile olan arkadaşımızı da çokkkkkkkkkk teşekkür ediyorum.
Görüşmeyeli çok şeyler oldu aslında ama ben şuanda yaşadığım heyecanı, endişeyi ve bilumum diğer duygularımı paylaşacağım seninle.
Tüp bebek tedavisinin başındayım. Uzun protokol uygulanıyor ve ben 2 gündür kendime Lucrin adında bir iğne yapıyorum (aslında ben değil eşim yapıyor)
Aslında 1 sene önce herşey çok güzeldi yumurta tedavisi ile ikiz gebelik elde edilmişti. Şimdi hatırlıyorumda mutluluktan bütün gece dışarıda dolaşmıştık. Bu mutluluk malesef uzun sürmedi. Bir sabah dünya başıma yıkıldı sanki kanamam oldu... Sonrasında bir sürü kontrol tahlil ve sonuç bebeklerden biri düştü biri ise dış gebelik oldu. 30.000 gebelikte bir görülen olayla karşı karşıya kalmıştık ve Dış gebelik sebebi ile sağ tüpüm alındı. Ne yapacağımı şaşırmıştım herşey o kadar çabuk olmuştu ki ne hissedeceğimi bilemiyordum. Yaaaaaaaa neyse şimdi yine kötü oldum.
Biz yine bu güne dönelim,
Şimdi yeniden yeşeren umut tohumlarımda yola çıktım, bu yolda yanımda olan herkese selam olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?