Popüler Konu Sevgili günlük...

meraba güncem...

kararlarımı daha keskin almak için yeni sayfamı açtım..

ben neden kendimi üzüorumki,hayat zaten akıp gidio.bugun bile yeni bi günün doğuşuyla bugunü yarına ertelio.ben neden üzüntülerimi geçmişe gömüpte yarını gülümsemeyle karşılamayayım.hep yeni günlar zaten bizler için değilmi?kararım kesin allahın izniyle kendimi başkalarının üzmesine izin vermicem.iyi niyetim hep yine olacak ama yerine göre olacak bundan sonra.

eşim dediğim insanıda ikinci plana atıcam.çünki daha önemli işlerim var hayatımla ilgili.
onun beni üzmesine ramak kala kapılarımı ve kulağımı kapatıcam,gözlerimide yumucam.sonra tekrar zamana ayak uydurup hayatıma devam edicem.

bugune kadar önemsedimde noldu..hiiiççç,,,koca bi hiiiççç,,,,
mutlu olmak huzurlu olmak için yapmadığım şey kalmadı,hep onun için yaşadım sanki.hayatımı ona endeksledim.ama artık yokkk :))
ben daha değerleyim.kendime,özüme döndüm şükürler olsun şimdi daha iyiyim.alahın izniyle dahada iyi olucam :)) :)) :))
(maşallahh) :))

yine acıyor canım yine yapayalnızım,desteksizim...biliyorum gelsen de olmayacak...ne büyük bir acıdır bu...Rabbim yardım et...

Ayy konu kapatılmıştır diye görünce birden dedim nere gitti günlük
E sonra buldum tabi
Neyse , bayaa oldu sanırım uğramıyorum sana
Neler yaptım neler bir sürü sınav ondan çık ona gir aman aman başım döndü !
Neyseki bitti şükürler olsun.
Şimdi de dershane ve üni. telaşı içinde koşturup duruyorum..
Birazdan derse gideceğim ..
Fazlaca fedakarlık ediyoruz aslında hayatımız için mesela herkes pazar günü evinde mutlu mesut dinlenirken biz derse gidiyoruz..
Hiç değilse karşılığını alalım emeklermizin..
Neyse günlükçüm yeni günlükte ilk yazım bu çook öptüm seni .

günlükk dışarısı günlük güneşlik ama eminim buz gibidir
benim keçicanla kavgalıyız niye kavga ettik bende bilmiyorum keçiliği tuttu işte yine.

Kız arkadaşın olmasına bile tahammülüm yok nolucak benim bu halim,niye bu kadar yakışıklısın ya,sanki sana her bakan senden etkilencek gibi geliyor.

Çok hastalıklı düşünüyorum bu günlerde,benim hastalığımın ilacı yokmu? Kendime yazık edip duruyorum çok sıkıldım

yorgunum günlük
beynim yorgun vücudum yorgun....
ders çalışıyorum tam da planladığım gibi hızlı gidiyorum bu gidişle 2 ayda 3 dersi tamamen bitiricem.
ama çok yorgun düşüyorum. gece aşk aradı uyuyamamış kafasında gelecekle ilgili bir sürü şey kurguluyor..
canını çok sıkıyor ve sonra da uyuyamıyor. bazen oluruna bırakmak en güzeli... sonuçta biz sadece düşünüp planlar yapıyoruz hayata, geleceğe dair ama sonuç itibariyle ne yazılıyorsa o diye bi laf vardır ya aynen öyle...
çok seviyorum ben onun bu halini aile kurmak istediğim tek kişi.. ruh ikizim demiyorum zaten bana çok saçma bi laf geliyor ben birbirimizi tamamladığımızı düşünüyorum + ve - kutup gibi çekiyoruz birbirimizi..
tanrım bana çok güzel bi fırsat verdi hayatımı yönlerdimem için ve bende bunu en güzel şekilde onunla yaptığıma inanıyorum
böyle işte günlük bu aralar baya yoğun ve karışık duygular içindeyim aynı şekilde o da ...

saçlarımın uçlarına ışıltı attırmaya karar verdim.
burdan saç konusunda sözlerine çok güvendiğim arkadaşlarıma da danıştım, fikirlerini aldım.
geriye sadece boyamak kaldı.
onu da kardeşime yaptırıcam umarım becerebilir :26:
gerçi sadece uçları ama yine de tedirginim.
birkaç video var. onları izletiyim ki yaparken fikir oluşsun kafasında kardeşimin, ona göre yapsın.
gerçi kolaymış yaparım diyor.
bi yöntem aklıma yattı öyle yapıcam.
çokta yakışıcaktır sanırım
aslında cesaret edebilsem tamamını koyu karamel yapıcam ama cesaret edemiyorum.
sanki daha saçımın tamamını boyamak için erkenmiş gibi geliyor :44:
3-4 sene sonra boyarım acelesi yok.
aramızda gayet iyi soğukluğu atlattık hatta çok özledim.
ne zaman izinli olduğunu öğrenir bugün.
inşallah yarın değildir izin günü :26:

Son düzenleme:
o yoğun tempomdan kurtulduğuma göre artik kendim için bişeyler yapmanin zamaninin geldiğine inaniyorum günlükk :26: üzerimdeki ölü toprağindan silkelenip yüksek lisansa başlamaliyim , okul yillarindan sonra tekrardan ders çalişmayi istemeye istemeye iyice tembelleştim ama bu böyle olamaz.. ders dişinda farkli uğraşlarada ağirlik vericem , nasilsa artik rahata kavuştumm dans kursuna gitmeyi planliyoruz esasinda , ama hangi dansa gidiceğimiz konusunda çatişma yaşiyoruz dostumla kendimi pole dansi kursunda bulmamdan korkuyorummm :92: takti kafaya benide sürüklüyooo evlenince eve bir direk dikersem işime yarayabilir ama şimdilik pek bir işlevi olmayacak
20 bölüm sülüman izledim 1 haftada , birde yeni böümle etti 21 , arkadaşlarim bu gidişle kalan yirmi bölümüde izleyip bitirirsem kendimi meczup gibi hissedeceğimi kaftanim ve maşali saçlarimla ben hürremim diye bağiracağimi söylüyolarr aslaaaaa ben olsam olsam sümbülcüğüm olurum heralde öyle bir durumda azicik aşim kaygisiz başim hatunlarin cariyelerin içinde civil civill bir hayat ne zormuş o dönemde sarayda barinabilmek yahuu , sultanin kadini olsan ayri olmasan ayri dert valla ben çok garanticiyimm dimii :44: saray hayalinde bile en garanti pozisyonu buldum kendime, hiç gözüm olmadi öyle hürremlikte mahidevranlikta ben bugünden yarinimi bilmeliyim süprizlerden hiç ama hiç hoşlanmiyorumm bazen hatta çokça zaman bu huyum canimi sıkmıyor değil biraz rahat ve geniş olmayi istiyorum ama ne yazık ki huylu huyundan vazgeçmiyor birtek aşkta biraz dizginlerimi birakiyorum o da bir şeye yarasa bariiiii , başima bela açmaktan bir işe yaramiyor sana bu satirlari yazarken yarinimida planladim ohaa bana ya kaşlarimi aldiricam, zaradan ash bootumsu botlar ve neon pembe kazak alinicak, ve stradivariustan kadife ceket ve annemin dikeceği peplum etek için kumaşçidan kirmizi kumaş yarin ki planinida yaptğına göre garantici emekli barbi abla yazilarina son verip keyifffle çay keyfini yapabilirsinnnn garantisiz kimse kalmasin bizceee

Ankara bembeyaz
Çok özlemişim bu halini.
Bugün itibariyle adam gibi çalışmaya başladım sanırım.
2 hafta aralıksız çalışacağım. Motivasyonumu kaybetmemem lazım. Zira pek bi nazlı kendileri bu aralar
Eğer hakkıyla 13 ders+2 ödevi verebilirsem ödül olarak kendim için bazı şeyler düşünüyorum
Uzun zamandır yapmadığım bazı değişiklikleri yapacağım, saçlar vs.
Sanırım bu aralar herkes bi sınav telaşında. Allah hepimize kolaylıklar versin

İşte en tatlı en mutluluk ve heyecan verici an:
Valiz hazırlamak!
İzmir'e dönüyorum
Çok az kaldı ...

slm günnüş
nassın
doktor oğluşa böle dioo hep nassınn
yeni bi arkadaş buldum kendime daha hiç tanışmadık yazışıyoruz ama kafalarımız çok uyuyor o benim hayatımı önceden yaşamaış gibi ben dior bıraktım bişey olmadı yalnızlıkzor sen bırakma dior:44:
zaten benimde bırakmaya pek niyetim de cesaretimde yok
bugun pazar beyim evde çalışıyor
evimizi boşaltmışlar
yarın ölçü almaya gideriz buraları seviodum
bakalım oraya nasıl adepte olucaz
herşeyimiz yepisyeni olucak
bakalım hakkımızda hayırlısı

Kar yağıyor günlüüükkk
Bembeyaz, tertemiz her yer....Çok özlemişim karı yaa. Şöyle tutsa azıcık, bir kaç gün doysak ona.
Tabi memleketteki gibi yormasa da
Rabbim bilir en iyisini tabi ama her şeyin yeri ayrıymış valla.
Baharı güneşi özlediğim gibi arada yağmuru, karı da özlüyorum.
Burda her kar yağdığında aynı hayallere kapılıyorum ben
Bir gün gerçek olacak mı, o gün yakın mı??? Sorular sorular sorular....
Hayatımı çepeçevre sarmış durumda.
Bugün bir panik ve telaş yerleşti zaten içime.
Şubat geldi neredeyse ve ben hala ders çalışmıyorum. Bir iki çalıştım sonra bıraktım.
Neyime güveniyorsam
Açtım yine kitapları mecburen
Umarım bu kez doğru düzgün çalışabilirim yoksa çok fena kavga edicez:18:
Yarın da tablolarımı yaptırmaya gidicem ve bir süre ara vericem hata, ebruya.
Yoksa hiç oturup çalışacağım yok benim.
Zaten atamadan da ses seda yok....
Off Allah'ım yardım et bana, bize, herkese ne olur:26:

dün geceden beri durmadan kar yağıyo
bütün gün pencere yanında çalıştım..
tabi yağan kara bakmaktan pek alamadım kendimi
çıkmak istedim, karın altında yürümek..
ama sonra ankara soğuğuna yenik düştü kar romantizmim
eğer bu işi alırsam, ankaraya veda edicem gibi görünüyo..
izmire yerleşicem maalesef..
sevmiyorum orayı..
eğer izmire yerleşirsem, kim bilir bi daha ne zaman kar manzarasını böyle saatlerce izleme keyfini yakalicam..
neyse hayırlısı diyorum her zaman olduğu gibi..

Zombi biblo geldi
çokyogun günler yaşıyorum gerçektendün kızlar bize geldi sözde ders çalışcaz allahım sabah 5e kadar konuştuk okulun altını üstüne geltirdik tam anlamıylakoskoca bi yeryatagı yaptık odama odam çatı katı ya kendimizi yazlık yere gitmiş gibi hissettik falan diyolar yattım yataga uyuyabilene aşk olsun döndüm durdum toplasan 3 saat uyumuşumdur
ne bu rahatlık bilmiyorum halada bilgisayar-tv modundayım ve çok riskli bi ders bu benim için arın sabah çalışırım diyodum ama msj geldi erken buluşalım çalışırız diyolar inş çalışırız kaytarmadan pufff:18:inş. geçerim hepsinden inş inş
aşkı haddinden fazla özledim bi hafta oldu yarın akşam buluşcaz inş

olan bitene şaşıyorum bazen
yapılanların unutulması
insanların nankörlüğünü yine gördük günlük
susuyorum susuyoruz.

Sewgili günlük ben bebek isterken böbreklerimde sorun çıktı ilaç tedavisine başladım ne umduk ne bulduk hayattan :104:

modern talking dinlemeye başladım uzun bi aradan sonra
napim biraz eskiye dönüş iyidir böyle diyorum da yaşım sanki çok büyükmüş gibi
amaaaann ne varsa eskilerde var yahu müzik yaşam giyim herşeyiyle bambaşka
gerçi yaşlanınca bizim zamanda eski olcak çocuklarımız için
öyle işte... ders çalışmaya devam edeyim ben
adios amigos günlük

Yarın iş görüşmem var günlük bana şans dile

selam günlük.. yine bi haftaya daha başlıyoruz umarım güzel bi hafta olur biliyomusun bu hafta sonu sınavlarım var :26: o yüzden kitabımı işe getirdim boş kaldığım zamanlar çalışmayı düşünüyorum bakalım.. hafta sonu ehh işte durumunda güzel geçti :44:... mutlu olmak çok daha mutlu olmak istiyorum günlük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…