Selam günlüğüm ben geldim. Çok hastayım ya. Diyeceksin ki ne olumsuz kız bu yarabbim
Ama napıyım ya
Güldüğüme bakma hiçbi şeyin düzeldiği yok,duyarsızlaştım sadece. Kınama 12,nikahıma 13 ve düğünüme 16 gün var. Ben inanamıyorum günlük ya bu kadar az kalmış olamaz
:18: Sanki hiçbi şey hazır değilmiş gibi hissediyorum. Herkese mi böyle olur yoksa? Bi garibim ya,hem o gün gelsin istiyorum hem de daha hazır değilmişim gibi geliyo.
Bu arada dün saçlarımı boyattım. Çok ciddi bi değişiklik yapmadım zaten alışkın da değilim. Biraz açtırdım işte rengini. Bugün okuldaki tepkiler çok güzeldi,sevindim. Korkuyodum beğenilmeyecek diye. Moralime de iyi geldi bu değişiklik. Son günlerde tuhaf şeyler yaşadım çünkü. Bi de bu ara hep evime hediyeler geliyo. Çok mutlu oluyorum. Herkesten güzel şeyler duyuyorum,gitmeme üzülenler var sağolsunlar. Onların sayesinde iyi hissediyorum kendimi.
Okuldaki işlerimi de toparlamam lazım. Yazılıları bitirmiştim zaten de sözlüleri girmem lazım. Ben en çok bu kısımda zorlanıyorum işte. Neyse okula teslim etmem gerekenleri de toparlamalıyım artık. Bir veda daha bekliyo beni günlük. Seviyodum okulumu,öğrencilerimi... Bugün okulda bi öğrenci sinir krizi geçirdi ben dersine girmiyorum ama görünce kötü oldum. Yarım saat sürmüştür heralde kasılmalar,ağlamalar,çığlıklar... Babası geldi,kendine getirmeye çalıştı falan. Çok üzüldüm. Gencecik bi beden neden bu duruma gelir ki? Çok etkilendim ya çok... İşte bu yüzden öğrencilere çok yüklenemiyorum belki de ben.. Tamam hata yapıyolar,tamam kıymetini bilmiyolar bi şeylerin ama yine de kaldıramayacağı yükleri yüklemeyelim onlara. Yazık,çok yazık...
Çok bölük pörçük oldu kafam da öyle zaten. İdare et günlük...