Popüler Konu Sevgili günlük...

hiihihhohohhohoytttt sınava çalışmıcam bır haftasonu geçiriyorum oyle mesudum ki gezmek istiyorum hava da fena olmicakmiş hani şimdide guzel gitsem ki bir yerleree işte günlüğüm okula gittim geldim bazı arkadaşlarım çok sinirimi bozdu beddua bile ettirdi bana töbe töbe ya Allah akıl fikir versin bencil insanlardan nefret ediyorum bazen diyorum ben niye bencil olamadım ama sonra diyorum olamam ben insanlarıda düşünemeden yapamam ama böyle insanlarıda görunce bir sinir basıyor ki bana Allahım sen büyüksün Rabbim duy sesimi

Dün gelip defalarca okumama ragmen yazmadım :112:sabah sınava girdim o neydi ya çalıştıklarımın hiçbiri çıkmadı :105:çok kötü geçti kalmıyım lütfen geçmeliyim bütün dersleri :93:kaldı 4 sınavım valla içim şişiyo şu sınav haftalarında:99:geçerim dimi hepsini geçerim yaaa
daha odamı temizlemem lazım kızlar gelicek yarın çok kritik bi sınav p.tesi olan yüksek almam şart
şu final haftası bitsede sana ohh be kurtuldum evde napıcam şimdi 15 gün sıkılırım desem :86:ne güzel olur dimi

günlük bak bu şarkıda tam bana göre haleti ruhiyemmm bu işte...

uçtu kuş, gün kafesinden
kesti nefesi cigerinden
düğümlenip gülendam
asıldı aşk-ı ateşinden

sel aldı gözünü gülendam
bir kurşunluk can-ı masum
yükü vuruldu gülendam
canı uzanmış yanında

hiç sende insaf yok mu can alır ellerin
hiç sende vicdan yok mu sızlamaz yüreğin

ne zaman süzülür hüzün başından
ne zaman diner bu gözyaşım
ne zaman silinir bela yazımdan
ne zaman rahatlar bu gönlüm​

heyy günlükk hayat hiiiiiiiiiiiic adil degil biliyor musun???

gidip bir yere saatlerce bagirmak cigirmak aglamak küfür etmek istiyorumm

allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...
sabiiiiiiiiiiiiiiiiiir sabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir

Sanırsam sevgilimi terk edeceğim. Yine de emin değilim.
Aşık değilim hiç ya. Offff... (( Niye böyleyim ben niye...
Gece seviyordum aslında. Çok özledim hem de.
Ama şimdi sevmiyorum. Özlemiyorum da. Bi seviyorum, bi sevmiyorum...

Elde etmek istediğim tek erkekti ve yaptım bunu. E geriye ne kaldı? Yine mi yalnız olacağım acaba?

Zamana bırakayım en iyisi. İnşallah yanıma gelir de o zaman bakarım duruma.
Zaten yanıma gelmezse kesinlikle oluru yok bu işin. Sözde çok seviyor beni lakin bilemedim.
Sınavları bi bitsin de, hemen buraya gelsin.

Son düzenleme:
ben geldiim
sınavım vardı bugün. ygs
girdim çıktım. fena geçmedi. ama benim matematiğe daha çok çalışmam lazım.
heşey pdr için
benimkide mesaj atmış. özür dilemiş.
hayır tıpış tıpış geleceğini biliyodum da bu kadar çabuk değil.

son sınavı da atlattıktan sonra ne yapılır : göbek atılır
oh be bi rahatladım ama bu rahatlık kısa sürcek. bugün kpss konu anlatımlı kitap alıcam
bu akşam çalışmaya başlarım. 2 ayda 3 dersin konularını tamamen bitirme hedefim var. kafaya bi hedef koydum mu mutlaka onu yaparım.
bu 2 ay sonunda artık orta hızda ilerlerim diye düşünüyorum.
sevgilim daha yeni uyandı uykucu şirin gibi kahvaltı yapıyor şimdi birazdan beni almaya gelir. bende hazır sayılırım makyajım bitti geriye giyinmek kaldı
aaa bu arada hava çok güzel burda topuklu pabuçlarımı rahatça giyebilirim bugün

Duydum ki Bizi Bırakmaya Azmediyorsun.. Etme!
Başka Bir Yâr Başka Bir Dosta Meylediyorsun.. Etme!

Sen Yadeller Dünyasında Ne Arıyorsun Yabancı
Hangi Hasta Gönüllüyü Kasdediyorsun.. Etme!

Çalma Bizi Bizden, Gitme Bizden O Ellere Doğru
Çalınmış Başkalarına Nazar Ediyorsun.. Etme!

Ey Ay Felek Harap Olmuş Alt Üst Olmuş Senin İçin
Bizi Öyle Harap Öyle Alt Üst Ediyorsun.. Etme!

Ey Makamı Var İle Yokun Üzerinde Olan ( Kişi )
Sen Varlık Sahasını Öyle Terk Ediyorsun.. Etme!

Sen Yüz Çevirecek Olsan Ay Kapkara Olur Gamdan
Sen Ayında Evini Yıkmaya Kastediyorsun.. Etme!

Bizim Dudağımız Kurur Sen Kuruyacak Olsan
Gözlerimizi Öyle Yaş Dolu Ediyorsun.. Etme!

Aşıklarla Başa Çıkacak Gücün Yoksa Eğer
Aşka Öyleyse Ne Diye Hayret Ediyorsun.. Etme!

Ey Cennetin ve Cehennemin Elinde Olduğu ( Kişi )
Bize Cenneti Öyle Cehennem Ediyorsun.. Etme!

Şekerliğimin İçinde Zehir Olsan Dokunmaz Bize
Sen Zehri Şeker, Şekeri Zehrediyorsun.. Etme!

Harama Bulaşan Gözüm Güzelliğinin Hırsızı
Ey Hırsızlığa da Değen, Hırsızlık Ediyorsun.. Etme!

İsyan Et Ey Arkadaşım Söz Söyleyecek An Değil
Aşkın Baygınlığıyle Ne Diye Meşk Ediyorsun.. Etme!​

Maddi durumum az biraz sıkıntılarda sanki
Sen güldüğüme bakma günlüğüm, gerçekten sıkıntılarda
Ay deli gibi hala gülüyorum

4 günlük deli gibi koşturmacadan sonra evdeyim
Haftaya açıköğretim finallerim, bir sonraki haftaya da formasyon finallerim var.
Hala bitmemiş ödevlerim var.
Şubatın başına kadar yoğun geçecek. Sınavları halledince de KPSS çalışmaya başlarım artık

Nişanlımla bayramdan beri görüşmüyoruz ve artık karar aldım, görüşelim demiyeceğim.
Bakalım ne zaman aklına gelecek görüşelim demek :26:

Son düzenleme:
Bugün hastahaneydim gün boyu...
Çok saçma olaylar yaşadım.Ben beklerken sedyede birini götürüyolardı önümden,kalp masajı yaparak
Şok oldum ya,anında gözlerim doldu yakınlarını düşündüm o kişinin ölürse kim bilir ne kadar üzülecekler,hayat pamuk ipliğine bağlı günlük

Aman Allah'ım kimse miğde şikayetiyle gitmesin benden tavsiye iğrenç şeyler yaşadım ya offff :26:
Onları yaşadığım yetmezmiş gibi elimi kestim
Zaten dünden beri açtım berbat bir gündü...
Allah'ım kimseyi düşürmesin oralara.

.....
Bu arada,
Karısı yanında olduğu halde ö..kz gibi bakanlardan da nefret ediyorum sevgili bile değil ya karısı ç..şş yani

Selam günlüğüm ben geldim. Çok hastayım ya. Diyeceksin ki ne olumsuz kız bu yarabbim Ama napıyım ya Güldüğüme bakma hiçbi şeyin düzeldiği yok,duyarsızlaştım sadece. Kınama 12,nikahıma 13 ve düğünüme 16 gün var. Ben inanamıyorum günlük ya bu kadar az kalmış olamaz :18: Sanki hiçbi şey hazır değilmiş gibi hissediyorum. Herkese mi böyle olur yoksa? Bi garibim ya,hem o gün gelsin istiyorum hem de daha hazır değilmişim gibi geliyo.

Bu arada dün saçlarımı boyattım. Çok ciddi bi değişiklik yapmadım zaten alışkın da değilim. Biraz açtırdım işte rengini. Bugün okuldaki tepkiler çok güzeldi,sevindim. Korkuyodum beğenilmeyecek diye. Moralime de iyi geldi bu değişiklik. Son günlerde tuhaf şeyler yaşadım çünkü. Bi de bu ara hep evime hediyeler geliyo. Çok mutlu oluyorum. Herkesten güzel şeyler duyuyorum,gitmeme üzülenler var sağolsunlar. Onların sayesinde iyi hissediyorum kendimi.

Okuldaki işlerimi de toparlamam lazım. Yazılıları bitirmiştim zaten de sözlüleri girmem lazım. Ben en çok bu kısımda zorlanıyorum işte. Neyse okula teslim etmem gerekenleri de toparlamalıyım artık. Bir veda daha bekliyo beni günlük. Seviyodum okulumu,öğrencilerimi... Bugün okulda bi öğrenci sinir krizi geçirdi ben dersine girmiyorum ama görünce kötü oldum. Yarım saat sürmüştür heralde kasılmalar,ağlamalar,çığlıklar... Babası geldi,kendine getirmeye çalıştı falan. Çok üzüldüm. Gencecik bi beden neden bu duruma gelir ki? Çok etkilendim ya çok... İşte bu yüzden öğrencilere çok yüklenemiyorum belki de ben.. Tamam hata yapıyolar,tamam kıymetini bilmiyolar bi şeylerin ama yine de kaldıramayacağı yükleri yüklemeyelim onlara. Yazık,çok yazık...

Çok bölük pörçük oldu kafam da öyle zaten. İdare et günlük...

slm günnüşşş
beyimle bi türlü dengeyi oturtamıyoruzz bu sabah kalbimi kırdı çokk :2:
oğluş hala hasta tam toparlandı derken gene bozulduu
arkadaşım dioki yalnızlık daha kötü boşver çek gitsin
bak şimdi geldi tripler sonsuzluk derecesinde yarında hafta sonu
ah be felek ne diim ben sana
ama her şey benim suçum
herkes tercihlerini yaşar..
görüşürüz...

şimdi sen gidiyorsun...

geride içinde kördüğüm bir ben...

ne düşünüyorum ne hissediyorum bir türlü bilemiyorum... toparlayamıyorum aklımı..

sanki oraya gideceksin ya, gideceksin ya.. senin için son adımmış gibi.. senin için son şansmış gibi.. öyle içim panik ki..

başa döndüm, en başa.. aklımda o günler.. olsun düştüysek kalkarız daha ölmedik ya... sabır, sabır..

içim kördüğüm, böyle düğüm düğüm.. hastaymısım gibi, canımdan can kopuyormuş gibi.. çok sevdim ben seni bitanem cok sevdim.. saçının teline zarar gelsin istemem kıyamamki...

Rabbim benden cok uzaklarda olsada Sana yakın olsun, varsın beni unutsun, SEN bırakma onu RABBİM..

Tam 1 saat 16 dakikadır banyodaydım.

Günler yaşadıklarımın ağırlığına rağmen hızla geçiyor, yapacaklarım listesine her gün bir yenisi daha ekleniyor, hayat maratonu her şeye ama her şeye rağmen devam ediyordu.

Yüzün gittikçe eskiyor, aynı şarkıları dinlerken her yeni günde bir tırnağım daha kısalıyordu... Neden diye sorgulamayı bıraktığım anda hayat duruyordu, canım hiçbir şey yapmak istemiyor, uyuşuk bedenimi kıpırdatamıyor, az ilerideki kumandayı almaya üşendiğimden saatlerce aynı kanala bakıyordum. Ya sen, nasıl bakmıştın o kıza? Benden başkasına o gözle nasıl bakabilmiştin. Aklım almıyordu. Aklıma gelmiyordu. Herkes ama herkes yapabilirdi bunu. Sen ve başkası. Ah, kumanda neden bu kadar uzakta.

Arkadaşım beni doğum günü partisine çağırmamış diye ağladığımda 11 yaşındaydım, sen gidiyorsun diye çocuklar gibi ağladığımda 22 yaşında. Kaç kez vedalaştık aştide? Kaçı gerçekti aslında. Bazen ben mi şizofrenim diyorum, sen benim uydurduğum bi karakter misin yoksa?

Keşke öyle olsaydı.
Keşke hiç aştiye gitmeseydik.
Keşke hiç ağlamasaydın.
Keşke sarılmasaydın bana.
Keşke hiç elimden öpmeseydin.
Keşke hiç oturmasaydık o bankta.
Keşke o pastadan yemeseydik.
Keşke o şarabın tadına bakmasaydın.
Keşke.
Keşke!
....
..
..
..
..
..
..
.
Keşke daha çok tırnağım olsaydı.
Keşke kumanda daha yakında olsaydı.

O zaman belki hep iyiler kaybetmezdi. O zaman, sen benden başkasına bakamazdın belki.

nasılda ait hissediyorum kendimi ona.. geçirdiğimiz 4,5 yıl öyle değerli ki gözümde.. çok seviyorum onu .. onun sevgisinin yanında uçarı kalsam da, dönüp dolaşıp ona geliyorum en sonunda.. kader tüm yollarımızı hep birbirimize çıkarıyor... hiç vazgeçemiyoruz birbirimizden. özellikle son zamanlarda öyle değişti ki, nasıl da mutlu edio beni her şeyiyle... şuan aramızda 3000 km olmasına rağmen huzurla doldurabilio kalbimi.. iyi ki var hayatımda, iyi ki benim, iyi ki onunum... çok seviyorum ......

6 gün sonramı gidiyorsun baba... yolculuk için hazırlanıyormuydun,planmı yapıyordun kafanda?
içim acıyor baba, sürekli seni düşünüyorum son zamanlarda, doğum günümde hep bir yumru vardı boğazımda...

sen olsaydın ya bir kez 'kızım' deseydin ya bana,belki bu kadar yıkılmazdım bir rüzgarda...

yoksun...
hiç tanımadım seni, lakin sen bana gözlerin gülerek bakmışsın 'hoşgeldin dünya güzelim' demişsin...

ben sana 'elveda' bile diyemedim...

Şimdilik sadece sabrediyorum. Oysa;

"Sen sabret, zaman sabırsızdır."

Sevgili günlükcüm; Rafıkımmmmmmmmmmmmm
Tabularımı yıkıverdim garii Artık başka bir ben yeni bir ben lazım ve bu geceden başlattım.
Sabah ola hayrola diyy mii

günlükk
dün sana demiştim ya hasta olabilirim diye
tam üstüne basmışım işte
boğazım yanmaya başladı,öksürmeye başladım
ve başım ağrıyor şuanda hiç sevmiyorum hasta olmayı hiiç
sabahta erken kalkacağım lazere gideceğim
aman ya bir bitseydi bu da sıkmaya başladı pööfff

günaydınn günlük....sdabah sabah geldim ve çayımı yudumlarken şöyle bir yorumlara bakayım dedim,kapanan konular yine...bu sitede egosu yüksek ne kadar çok kadın var böyle!
tek amaçları alay ve aşağılamak olan yöneticilerin elinde değil tabii siteye katılanları eleyip öyle üye yapmak fakat bariz tartışma ortamı doğurup, kendinden farklı bir özellikte ki insan yada insanları rencide edicek derece ağır üsluplu yorum yapanlara ciddi hak mağduriyeti verilse sükunet açısından güzel olurdu sanırım bu insanların yorumları hiç mi hiç değişmiyor gerçekten..insanları düşünceleri için yargılamak doğru mu? demokratik bir düzende hayır tabi kii..ama demokrat olmak farklı düşüncedekini,fiziktekini,yaşam tarzındaki insanı yada insanları AŞAĞILAMA lüksü vermemeli....
evet herkes bir şekilde seviyesini belli ediyor gerçekten,ama bu sitede artık akla ve mantığa daha uygun yorum​
lar ve tabi ki kişilikler görmek ümidiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…