Popüler Konu Sevgili günlük...

yazdım yazdım sildim gunluk.bu kadar karamsar olmaya ne gerek var.bu kadar guzellık ıcınde neden kötü ruh halımı yansıtayımda mutsuz edıyımkı kendımı bardagın bos tarafını degıl dolu tarafına bakalım degılmı gunluk.
hava guneslı
cebımde param var
karnım tok
nefes alıyorum
sabah kalktıgımda hazırlanıp gıdecegım bır işim var
bana deger veren sabah gec kalıp evde keyıf yapmama ragmen hayırdır hastamısın dıye benı dusunen bır patronum var
bir sevgılım var benı seven deger veren gozlerımın ıcıne bakınca parlayan
gozlerımın ıcıne bakan annem babam ve kardeslerım var
eve gıttıgımde sıcacık bır ev huzur dolu bır evım var
elım var
ayagım var
cok sukur saglıgım yerınde
güzelim gencım
ohhh daha ne ısterım hayattan ha bırde sıcacık çayım var

cok şükür Rabbime sen dua eden ellerımızı boş çevırme amın.

kar yağıyor günlüğüm
teyzemlere gidicektik gıcık kardeşim yüzünden gidemiyoruz neyse.
ben de artık adam gibi ders çalışmaya başladım kutla beni
tabi yumurta kapıya dayanınca böyle oldu
onunla da arayı düzelttik sayılır. hala soğukluk var gerçi :26:
neyse çabalamıycam.
hadi kaçtım ben.
byee

mereba güncem..
bugunde yalnızım aşk olarak.nişanlıyım ama yalnızım.hayat ortağım die düşündüğüm insanla aram çok açıldı.bana karşı okadar vefasız,saygısız ve anlayışsız bi canavar olduki tahammül sınırlarımı zorluo.bazen dayanamıorum bile.
yılbaşına dahi onsuz girdim.çünki hep tartışıoruz ve yılbaşındada tartıştık hatta 2 gün öncesindede bana ses tonunu dahi yükseltti..offf rabbim hayırlısıyla artık düzeltsin aramızdaki problemleri,çıkmazları ve butun olumsuzlukları (amin)
ve bunlara rağmen özledim ...

yoruldum...
sabah sınav, sonra kuzenle alışveriş
şimdide sıcacık evimde net keyfi yapıyorum
çok önemli bi sınavım var 3 hafta sonra, çooookkkk çalışmam gerek :26:
o işi istiyorum inşallah

kar yağıyo misler gibi...
gmailim dahi kar temasına geçti... süper ya...

ve yarın 1. yılımız kutlu mutlu olacak... kartopu oynıcaz.
mutluyum...

Sevgili günlük,naber :)))

Bugün çok yorucu geçti,sabah altıda kalktım,sınava çalıştım..sınav idare ederdiii...

Elektronik dersi çok canımı sıkıyor,bildiğim bir dersten kalmak istemiyorum (( inşallah kalmam dua ediyorum bunun için ve çok stresli geçiyor bu yüzden..

Yarın tekrar sınavım varr,birazdan ona çalışcam..stresli bir sınav döneminin ortasındayım, bitince hemen ailemin yanına gitcem orası güzelll..

Son düzenleme:
slm günlük
son 1 sınavımın kalmasının rahatlığını yaşıyorum 1 hafta vala çok bunalmıştım nerdeyse 2 gündür evde durmadım
dün sınavdan sonra bir attık kendimizi dışarılara gezdik tozduk birkaç alcağım vardı onları aldım sonra bir arkadaşa geçtik 7 kızdık sen düşün gırgırı sabah 6ydı yattığımızda sonra kahvaltı keyfi gene gezme tozma derken evimin yolunu buldum
önce bir odamı toplamam gerek 1 haftada çok dağıtmışım ne arasam bulamıyorum:44: sonra valiz hazırlıklarıma girişcem çrş günkü sınavada ufaktan yarın başlarım buarda 1 tane sınavım açıklanmış umduğumdan çok iyi bunada mutlu oldum dün arkadaş fal baktı hep seni gözetleyen her yaptığını merak eden biri var dedi ve bunu kim baksa söylüyor etkilenmem böyle şeylerden ama üst üste farklı kişilerde söyleyince neysee ya benimkinide off nasıl özledimm nasıl ben alcam seni garajdan diyor ama babamda dedi gelcem diye napcam bilmiyorum:44:
planımızda kesinleşti tabi allahtan birşey olmazsa sömestrdan sonra 2 çift abanta gidiyoruz inşşş

Son düzenleme:
Dün yazamadım o kadar çok başım ağrıyordu ki sanki beynim ortadan ikiye ayrılacak gibiydi

Tez yazmaya devam ettim pc de yoruldu gözlerim ben bi de üzerine ALES deneme çözdüm akşam allahımmm aşırı derecede zorladım kendimi sanırım nasıl bir başağrısıydı sabah uyandım hala devam ediyordu.Etüte gittim ama nasıl ders anlattım bir de bana sor dişlerimi sıka sıka sanki yürürken beynim zıplıyordu.
Yolda bir de şemsiyem kırıldı:2:ıslandım minübüsler tıklım tıkıştı(sınav günü müdür nedir ) almadılarr... Arabanın teki ıslattı beni boydan boya
Eve geldim banyo yaptım ,yattım şimdi kalktım çok şükür azalmış ama sanki ağrı pusudayımm der gibi:26:

Çok zorlamadan kendimi ingilizce çalışayım şimdi .. ÜDS-KPDS
Hobileriniz nelerdir deseler artık,
-Hımmm ÖSYM nin lanet olası tüm sınavlarına girmek !!!! diyebilirim

Annem de destek olacak yere ne uğraşıyorsun bu kadar gir bir işe demese keşke ! Zaten sistem yeterince zorluyor bizi.Akademisyen olmak istiyorum,sanayide çalışmak istemiyorum... Neden bu kadar zor ! offf

Her şey şu an yolunda rafıkımmmm
Artık başka davranıyorum ve böyle daha mutluyuz.
Kendimize yaşam alanı bırakmak lazım de mi?? Daha doğrusu ona...
Şimdi çok sevdiğim teyzem yerine koyduğum annemin arkadaşı var. Dedikodu dinliyorumm
Bana mükemmel bir bere ördü, aynısından en yakın arkadaşıma da ördürttüm mükemmeeellllll
Allahımmm u kadın ne hamarat yahuuu azıcık bizlere verr:128:
Maşallahhhhhhh

Bugün yüzügumu sattim. Soyleyeceklerim bu kadar...

Sevgilim geliyor. :)))
Onu epeyce seviyorum ama bu duygusal sevgiden biraz olsun kurtulmam lazım ki aşk ve tutku da gelsin.
Onun için çok emek harcamış olmam nedeniyle kolay kolay bırakmam.
Terk etme fikrinden vazgeçtim şimdilik.
Hazırlıklara da başlamam lazım.
Bugün ikeada istediğim çikolata yoktu.
Nefis bir şeydi ama yoktu yoktu... !!
Bir yandan da iyi ki yokmuş diyorum; yemiim de sivilce çıkmasın suratımda "o" gelene kadar bari.

Sevgili günlük, bu aralar pek tartışır olduk yine.
Ayrıca fazlaca özledim. Biz pek anlaşamıyoruz. Evet evet kesinlikle anlaşamıyoruz..
Ama bir o kadar da aşığız,vazgeçemiyoruz. Ahh ah...

günnüşüm diyorum bu gönülün işleri neden böyle...kendine kibar davrananı değil de paspas muamelesi yapanı ister...evet tüm olurlarına karşılık reddededceğim onu...karşılığında yalnız kalsam,desteksiz kalsam,evde kalma fobim dönse de...hem de yağızımla ilgisi yok bu reddedişin...yağızımı da anladım,sıcaklık olmadan olmuyor...onu döndürmeye bile uğraşmamaya karar verdim...yeniden meçhule yelken açacağım...sekiz ay öncesi gibi...aylardır çekmediğim kalmadı...yıprandım,yaşlandım,bezdim...tamam hata yaptım...ama en çok ben üzüldüm...ıstırabını ben çektim...Rabbim ne olur artık güleyim...aşkta da gülsün yüzüm...hata yapmayayayım...toparlanayım...sarılayım hayata...acılar da öğretiyor,acı çekmeden büyümüyor insan...

Günlükcan, naber?
Ben çoook mutluyum.
Allah nazarlardan saklasın.
Aşkım ile herşey harika gidiyor.
Maşallah de.
Bugün lapa lapa kar yağdı, izlemesi çok zevkliydi..
Keşke devam etseydi.
Günlükcan artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum biliyor musun?
İnsanların bir çoğo bence menfaatçi.
Her neyse Günlük'üm kısa bi zaman sonra Aşkım ile buluşuyoruz.
O yüzden bir kaç gün sonra çıkıp alışveriş yapıcam.
Yeni ciciler alıcam.
Sonra belki tekrar uğrarım Günlük'üm, görüşürüz öpüldün!

günlükkk
sabah erken kalktım bünye alışık değil tabi
yorgunun şimdi de hastayım da üstüne bir de ıslandım
üşüdüm
bazı yerlere ne güzel kar yağmış bembeyaz ne güzel
burada yağmasıyla bitmesi bir oldu
bu hafta arkadaşım gelecek yalovadan gezeceğiz
kpss kitapları alacağız
coğrafya konu anlatımı alayım soru bankası alayım
bari soru çözdükçe oturur diye umuyorum
türkeçinin de dil bilgisi konularını bitirsem iyi olacak

bir şeyler daha saçmalayacaktım ama günlük unuttum kafa gitti bir yerlere :44:
çok dağınık zihnim var günlük
beyin ne yapsın ama dimi
hiç bir şeyin düzgün gitmemesinin nedeni mi
ben mi kendimi kandırıyorum
neyseee

Hiç ummazdım oldu sonbaharda
Hediye gibi geldin hoşgeldin
Seyirlik değil ömürlük olsun
Dilerim bu defa bu son olsun
Bir yastıkta nasip olsun
Gel koynuma gel oyunuma gel
Akşam gözlü esmer…
Safa geldin son ihtimalim
Bir sana kalmış halım
Hoşgeldin..
Dilerim bu defa bu son olsun
Bir yastıkta nasip olsun
Gel koynuma gel oyunuma gel
Akşam gözlü esmer.....

ohh be günlük sonunda kitabımı aldım ders çalışmaya başladım

Dünyadan haberim yok!
Her yer bembeyaz olmuş ve ben sokaktaki çocukların sesiyle az önce haberdar oldum bundan.
Eve geç geldik aslında akşam ama hangi ara yağdı ki bu kadar kar?
Harika görünüyor Ankara.
Ve bugün 1. ayımıza girdik.
Yıllardır beklenen an sonrasında, 1 ay geçip gitmiş bile.
Bak sen şu kadere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…