Popüler Konu Sevgili günlük...

Ankara "-7" derece bugün.
E benim sevgilim bu soğuklarda nasıl gelecek ki yanıma?!
Yürünmüyor sokaklarda günlük.
Korkunç bir soğukluk bu.

her yeni birşeyini öğrenişimde ölüyorum.
ölmek istiyorum.
Allah'a bıraktım devamını.
bu gözyaşları üzerimde kalamaz.

slmm günnüşşş
yemek faslı bittii
kahve faslındayızz
evimizin boyası başladııı
hafta sonuda fayns işini halletmeye çalışıak beyim
ama bi türlü istediğimiz gibi mobilya bulamıyoruz:2:
cocum hamd olsun iyi kont leri 2 günde bire düştü bu da birşeydir
pzrt farklı bir dr a göstericem minik paşamı
hamd olsun allahıma..
ceyda'ya ne oluyor böyle herşeyin ilacı zaman en sanılmadık acılar bir bakmışsın eskisi kadar can yakmıyor..
sadece biraz sabır allah yar ve yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
O kendi kabahatini biliyor BİRDE utanmıyor
Giderse ben ölürüm sanıyor zavallım nasıl hayal kuruyor
İlk günler her şey o biçim,her cümlesinde canım cicim
Ben artık bir karar verdim
Ruh eşim için kötü bir seçim
O sadece kendini seviyo
Usanmıyo beni deli ediyo

bitti çok şükür bitti
3 gün diye anlaştığım proje 5 günde bitti ama bitti
oohh rahatladım valla
şimdi yeni işler peşindeyim

İçim sıkılyor ,daraldım.. Annemle bir türlü kafalarımız düşüncelerimiz uyuşmuyor.
-Sadece bir noktaya kanalize oluyorsun annanem gibi
diyor.Başka bir şey düşünmüyormuşum sadece okumakla kafayı bozmuşum ama bu sadece çalışmamak için bahanemmiş.. Ya sabır, ben akademisyenlik istiyorum..CV mi verip ben burada çalışmak istiyorum demeyle olmuyor herhalde mecburen Yüksek lisans okumak zorundayım ve devamını.Hem ben zaten bir yandan da etütte çalışıyorumm.. Yok efendim o sayılmıyor... ÖFFFFFFFFFFFFFFFF, daraldım:95:

Bir de neymiş kendimi kapatmışım hayata,gömmüşüm kağıtlara kafamı... Evlilk şu bu sürekli bir şeyler ima ediyor.. Yahu istemeyle oluyor mu.Yoldan mı çevireceğim adamları tövbe yarebbim , şu an kimse yok hayatımda ilgimi çeken ...

Altı üstü bir gün yoktum. Ne hareketlenmiş buralar. :26:
Burada sürekli takip ettiğimi birileri var. Onların canı sıkılınca benimki de sıkılıyor.
Dua edeceğim ceyda'ya. Umarım çok kötü şeyler yaşamıyordur.

Okuldan geldim. Çok şükür ödevleri teslim ettim. sunumlar da bitti.
1 hafta sonra sınavlarım da bitmiş olacak işallah.
Uzun uzun konuştuk bitanemle, çok seviyorum günlük
Sesli dua fikri çok hoşuma gitti.
Ben de sesli dua edeceğim bu gece.

ne çok sevenim varmış :26:
yeni okuyorum mesajları sağolsun herkes.
beni gerçekten sevdiğini düşündüğüm kişi sevmemiş ama burdakiler nasıl da üzülmüş benim için :26:
uyuyamıyorum günlüğüm. gözümü kapatıyorum beynimin içinde dönmeye başlıyorlar. anlatıcam ama nerden başlıycağımı bilmiyorum.
ama hala güçlü olduğumu hissediyorum.
Allah çok büyük beni bu kadar ağlatan kişinin yanına kalmaz bunları.
halim nasıl biliyo musun.
dün akşamdan bu saate kadar ağzına tek lokma sürmemiş, ağlamaktan gözleri kıpkırmızı, yüzüm şiş, bedenim yorgun.
bıraksalar hayatımın sonuna kadar uyurum.
o'na değil ağlayışım kendime.
kendi sevgimin saflığına.
geçicek biliyorum. er yada geç geçicek.
dua ediyorum her an. artık ağlamaktan gözlerim yanıyor.
içimse kavruluyor zaten. eve dar geliyorum.
yatıyorum uyuyamıyorum. ama toparlıycam, toparlamalıyım.
bigün güneş açıcak biliyorum.
er yada geç. umudum benimle Allah yanımda hissediyorum.

ceydama kıyamam ... neler yaşıyor üst üste ...

Allahım ,ona şu zamana kadar yaşadığı mutsuzluklarını,kırılmış umutlarını unutturacak sevinçler yaşatsın inşallah...Her şeyin yoluna gireceği yeni başlangıçları olsun....

Ağla ağla ve tüket acılarını şimdi.. ama sakın içinde kaybolma ... Son gözyaşların olsun...

Son düzenleme:
yorgunum günlük ama bu defa gezmekten
sevgilim kardeşim ve bi arkadaş okey turnuvası yaptık kendi çapımızda
sohbet falan baya eğlenceli oldu anca geldik eve arada bir böyle yapmak iyi oluyor kafa dağıtıyoruz
yalnız benim bu aralar bi sorunum var
geceleri tansiyon düşmesi yaşıyorum. zaten düşük tansiyonlum ama son 4 gündür geceleri ayrıca bi tansiyonum düşüyor elim ayağım titriyor hemen
pazartesi günü aile hekimine gidip kan tahlili yaptırcam hastaneye gitmek zor geliyor ve ekstra kalabalık o yüzden aile hekimi daha iyi eve de 3 dakika uzaklıkta
ahh günlük ahhh daha neler kafamda ama hepsini yazmaya sayfa yetmez
ha bunlar kötü düşünce değil ama gerçek olmadığı sürece içimi kurutan şeyler...
aşkla aramda hiç bi sorun yok çok şükür her günümüzü dolu dolu yaşıyoruz gerçekleştirmek istediğimiz şeylere bi adım daha yaklaşıyoruz
onun benim şansım olduğuna inanıyorum. Hayatıma girdiği andan itibaren sihirli değnek etkisi yarattı
neyse şimdi ben konulara bi bakayım sonra yine gelirim sana

ceydam ne oldu bu kadar
keşke derdine derman olabilsek keşke acını dindirebilsek .....

Ceyda'nin yazdiklarini okudugumda icimde hissettigim acisini, günnük söyle ona o cok güclü bir kiz, onun kendi icin kurdugu cok güzel hayalleri var, onlara sarilsin dört elle.
Ne yasadi bilmiyorum ama hic birsey onun sagligindan önemli degil, bugünü böyle gecirmis olabilir ama yarin yeni birgün ve dün yasadiklarini yarinlarina tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsn.

Bana gelince hala ne yapacagima karar vermedim.
Ona böyle böyle yapmissin dersem alicagim cevabi cok iyi biliyorum.
Ama sogudum ondan.
Aslinda coktan arkami dönüp gitmis olmam gerekirdi ama ben hala neyi bekliyorum bilmiyorum.
Bugün ders dinlerken sanki orada degildim, okuduklarim aklima geldikce biraz daha yikildim.
Zaten su an derslerin durumu da biraz kritik, yine hersey üst üste geldi.
Kafamdaki düsüncelerden kurtulmam lazim bir an önce.

tekrar slm günnüş
ceydaya diorumki sen üzülsende üzülmesende hayat geçiyor
seni üzenlere inat cesareti olmayanlara inat güçlü ol yeniden yepyeni bir yol çiz kendine
belki çok erken acını yaşa ama bir gün camı aç ve hayata gülümse
bak o zaman herşey ne güzel olucak
kendini daha kötü hissetmene neden olucak şeyleri yapma kafanı başka işlere yoğunlaştır bir bakmışsın artık kendini oyalamana gerek kalmamış
rabbimiz yardımcın olsun
zaman herşeyin ilacıdır ve dua..

ben ise günnüş bugun çok yoruldum şimdi yatıcaz biraz kitap okiim
kendine iyi bak
yarın şıp şıp yüzme günü

Garip bi akşam yaşıyorum pufum belki burda birbirimizi tanımıyoruz ama üzüntülerimizi okuyunca öyle bi hüzün çöküyoki üstüme ne tuhaf.. Ceyda ve Tgce için dua ediceem umarım bian evel atlatırlar bu kötü dönemleri..

Pufum sevgilimi çok özlüyorum.. İzinsiz çalışması ve aramızdakii bu yol canıma tak ediyo artık. Bian evel bulsunlar artık bi eleman, askerlik hasretini daha yeni yeni atıyorum zaten sürekli görüşememek canımı sıkıyo büyük ihtimalle cumartesi kurstan sonra gidicem yanına belki kuzilerde bile kalabilirim taşınma öncesii uzunca görüşmüş oluruz hem zaten taşınma sınavlar hep üst üste olucak gene görüşemiceeezz Bi aksilik çıkmaaasınn noluuu noluuuuuu pufuuumm. Bide bugun nişan kıyafetime karar verdim hatta saçıma ve makyajıma kadar karar verdim herşey tamam benim için, bi an evel kasım gelsinde giyniiim elbisemii tabi kasıma yetişmesi için benim ağustos gibi kollarımı sıvamam lazım kumaşı beğenmem uzun sürer beni biliyosun fikrim değişmezse eğer renk zümrüt yeşili olucak sırt dekoltesindede siyah dantel gpürler kullanıcam, kalıbıda öyle çok zor değil, birazda inceldimi tamamdır bu iş çünkü baya dar istiyorum Herşey umdugumuzdan guzel olur umarımm iyi şeyler olsun hepimiz içinn

Son düzenleme:
burayı, buranın dayanışmasını, birbirlerini tanımayan insanların içlerinde ceyda arkadaşımızın yaşadiğı acıyı kendi içlerimizde yaşamış gibi üzülen insanları seviyorum günlük onlar iyiki varlar
umarım bi an önce eski neşesine döner o güçlü biri bunu hissediyorum her ne onu yıktıysa öldürmeyen acı güçlendirir
oda güçlü olsun günlük atlatır inş..
ben bugün makyaj falan yaptım kankam geldi güzel bi cafeye gittik
aşk'ın haberi yok sms'i yok işimede gelmedi
çok eğlendik canlı müzikte ki gitarist bi ara asıldı az kala kavga çıkıcaktı zor toparladık
sonra dertleştik sonra kankamla kızları barıştırdım
iyilik meleğimsin dedi bana
aşk'ta fotoğraflarıma yorum yapmış kuru bi tşk ettim ameliyat konusunda bana destek değil köstek ya! hala kızgınım ona
sonra eve geldim totomun üstüne iki defa düştüm tabi
bunuda anlatiyim kendi halime kendim güldüm
öyle yani şimdi çayımı aldım kitabımı okucam

Gene sabahladım iyi mi

merhaba günlüğüm...

dün öğleye kadar ders çalıştım öğleden sonra işler yoğunlaştı çalışamadım... akşam yine bi can sıkıntısı olarak geçti bide nedense sebepsiz ablamla tartıştık.. ben iyi değilim ya ara ara sarıyorum işte birilerini napiyim biraz anlayış bekliyorum odama gittim erkenden ağlaya ağlaya biraz rahatladım sonra uyuyup kalmışım ... şu kara bulutlar dağılsın artık üzerimden... sabah uyandık işe gidicez tabi ablamla hiç konuşmadık... nese ya biz kardeşiz küser barışırız...:13: hafta sonu sınavlarım var umarım iyi geçer.. yüzüm güler :))​

günaydınn gunluk.ceydaya soyle bu gunlerde gececek kendını uzduguyle yıprattıgıyla kalacak bır zamanlar bende yasamıstım aynı acıları ama sımdı sadece nefret olarak hatırlıyorum bu
gunlerıde gececek.

işler benı bekler gunluk sabah zor kalktım yataktan hemen ustumu gıydım yuzumu yıkadım dıslerı fırcaladım peynır zeytın cay hemen cık evden annemde oglen yersın dıye bıseyler koymus canım annem ama keske daha onceden boyle bırsey yapsaydım bosu bosuna para verdım onca sene.dusun gunluk 1 haftada 30 tl falan yemek parası verıyordum sımdımı bıldıgımız 0 tl yemege para harcamıyorum.aylık 100 tl cepte kalacak anlıyacagın.

neyse ben kacar işler benı beklıyor son surat sabah enerjısıyle bır cırpıda halladıverelım su lanet ıslerı.çavvv
halıl sezaı calısıyor sımdı radyoda ayyyy layıp duruyor

Dün hiç tanımadığım insanların arabasına bindim :26: Hastane yolu uzun ve buz tutmuştu.Ağır ağır ilerliyodum o yolda.
Sonra yanımda bir araba durdu.İçinde yaşlı bir amcayla teyze vardı.-Kızım gel götirim dedi.
Hava zaten buz gibiydi ve donuyodum.Bindim bende,çok sağolun Allah razı olsun dedim.Kapıya kadar bıraktılar sağolsunlar.
Onlarda hastaneye gidiyodu.Sonra ben eve geldim bunu anlattım noldu dersin günlük... Anneannem korktu canım benim.
Kızım yaşlıda olsa kimseye güvenme,Bir daha sakın böyle bişey yapma dedi.Tamam dedim bende.Zaten yaşlı insanlardan bir dönem nefret etmiştim
Pek iyi bir anım yok çünkü,şimdi hatırladım delirdim yine ş...sizi Neyse sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.
Sadece yediklerime dikkat edip,yürüyüş yapmam lazımmış.

Derslere tam gaz devam ediyorum.Sanki bu aralar zihnim açıldı o kadar iyi anlıyorum ki çalıştığım dersleri
İlerde inşallah güzel şeyler yaşicam bende,ilk olarak işe girmek tek hayalim bu.İnsanın kendi parasını kazanması çok güzel bir duygu,o duyguyu bir an önce yaşamak istiyorum

Yiğenime hediyeler alıp,anneciğime haşlık vermek,kardeşime istediği herşeyi almak .
Çok çalışmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…