Günlük ben geldim. Bugün okulda karne günüydü ve benim son günümdü. Sabah saçlarımı yaptım gün için de hiç bozulmadı da herkes çok beğendi. Geçenlerde saçımı boyatmıştım,bugün baktım bayan hocalar benim hakkımda konuşuyolar ne oldu dedim saç rengimi beğenmişler onu diyolarmış. Sevindim ya kötü oldu diye düşünüyodum ben. Neyse okulda karneleri verdim,öğrencilerle resim çekildik, vedalaştım eve geldim. Çok güzel ayrıldım ya bu okuldan, şükürler olsun.
Neyse eve geldim bi güzel nişanlımla kavga ettim
Böyle rahat yazdığıma bakma aslında ciddi bi kavgaydı. Ve eğer yapma dediğim şeyi yaparsa onunla bi daha konuşmıcam. Ve ne olacak bilmiyorum :26: Sinir etti beni,o da sinirlendi ve kırıcı oldu yine. Bi şey yapmayı düşünmüyorum şimdilik. Umarım o pişman olur ve arar. Zaten karmakarışığım ne gerek vardı ki şimdi buna
Bu arada atama varmış günlük. Ben atanamam sanırım. Ya da belki de şimdi sırası değildir bilmiyorum. Tercih yaparım ama 26 yı açmam,çok uzak yerleri yazmam galiba. Bilmiyorum ki ne yapacağımı. Yok yok bana sıra gelmez biliyorum. Ama inşallah aşk-ı nihan tercihlerinden güzel bi yere atanır.
Neyse günlük bugün gelinlik provam da vardı. Gittim eteğini falan ayarladık,güzel olacak inşallah. Duvağımı hazırlamışlar,biri uzun biri kısa kenarı dantelli. Çok güzel olmuştu. Sonra çiçeğimi seçtim,tacımı seçtim. Haftaya çarşamba yani kınamın olduğu gün gelinliği teslim alıcam inşallah.
Böyle işte günlük... Aslında canım sıkkın...