Popüler Konu Sevgili günlük...

günaydın günlük bugün bi enerjik uyandım hadi hayırlısı
kahvaltımı yapıp yeşil çayımı da içtikten sonra yüzüme kil maskesi yaptım öyle bekliyorum pc karşısında
birazdan gidip yıkamam gerek gerildim iyice
gece çok karışık rüyalar gördüm keşke bi rüya yorumcusu olsa forumda her gün binlerce soru gelirdi
hadi ben gidip yüzümü yıkayım sonra yine gelirim

evt günlük
hafta sonu sınav var geldi çattı resmen
ilk sınava eylülden aralığa kdr rahatça çalışmıştm şimdi vakit azdı konu çoktu
konuları güç bela bitirdim ama sanki hiçbişi yok aklımda şuan
çok korkuyorum günlük nolur dua et bana alnımın akıyla vereyim derslerimi :18:
birde hasta oldum sınav üzeri offf
allahım yardımcım ol
herkese yardımcı ol nolur allahım
emeklerimiz boşa gitmesin...

Son düzenleme:
Merhaba günlük naber :))
benide sorucak olursan bugün gayet iyi hissediyorum kendimi
şu patron gelsede çıkacağımı söylesem artık ayy ne tepki verecek onuda bilmiyorum.sence ne tepki verir hıı?
hımm anlıyorum kesin saçma sapan konuşmaya başlar diyorsun değilmi olsun sonuçta bu benim doğal hakkım yani.
bugün cuma en sevdiğim gün kızlarla toplaşıp her hafta olduğu gibi ferihayı izleyeceğiz Ve ben yine çağatay ulusoya melül melül bakıp durucam
bugünlük bu kadar yeter hadi görüşürükkk bye byee

her yerim kırılıyor günlüğüm...:2:
böbreklerim ağrıyor, kemiklerim sızlıyor...
yataktan hiç kalkmamak hep yatmak istiyorum...
ama şimdi kalkıp hazırlanıp oğluşumu okuldan almam gerek...
Allah'tan tatile giriyoruz ama yarın sabah yine erkenden yollarda olacağız baskete gitmek için...
hasretle p.tesi sabahını bekliyorum...
şöyle istediğim vakitte kalkmak, keyifle kahvaltı yapmak evde tembellik yapmak istiyorum...
tabi izin verirlerse...

Güya erkenden kalkıp derse oturacaktım
Neyse artık, oyalanmak yok, hemen başlamam lazım.
Haftaya bugün sınavlar bitiyor
Bu gazla çalışabilir miyim acaba

slm günlük
sonunda kavuştum aileme evime aşkıma
gelir gelmez sevgilimle görüşmem annemi azcık sinir etti ama babam sağolsun bırak kızı çıksın gezsin bizle olcak hep dedi de rahat rahat çıktım sonra gönlünü aldım ama kıyamam ben anneme sınavlarım beklediğimden güzel geliyor 3 tane kaldı açıklanmayan bakalım umarım onlardada bir sorun olmaz dünde alışverişe çıktık annemle, akşamda sevdiceğimle buluştuk biraz gezdik tozduk hadi gel bize gidelim dedi birşey diyemeden gittik ama çok utandım günlük ya anneanneside vardı ilkkez tanıştım biraz çekindim haliyle bugün annemle vakit geçircem yarın buluşurum artık aşkla.abantta yerimizi ayarladık günlük benim otobüs saatlerim uymuyor onu napcaz bilmiyorum neyse daha çok var bakarız bir çaresine asıl buaralar üstümüzde durduğumuz bir konu bir plan var hayırlısı tabi herşeyinde günlük yaza work&travel mı yapsak diyoruz bizim için çok ilginç bir deneyim olcak hele 2miz neysee bakalım zaman ne gösterir hadii çıkıyımm ben görüşmekk üzereee

Ya günlükcüm ben de bir d&pye gideyim bugün.
Bir dolu d&p tutkunu insanı gördükçe, şansımı denemek istiyorum bir daha.
Değişik kokular kullanmak istiyorum.
Pek çok şeyde olduğu gibi, koku konusunda da sıkılganım.
Açık parfümden denemiş oliim. Hatta bazıları gerçeğinden daha kalıcı oluyormuş.
Benim tenimde koku uçuyor hemen zaten, imitasyonu olunca bol bol sıkarım, hep yenilerim.
Ama bakalım beğenebilecek miyim.
Daha önce aldığım bir iki koku olmuştu ama memnun kalmamıştım.
Sevgilimin bayıldığı kokum değişmeyecek tabi. O ayrı.
Lakin okula giderken farklı farklı kullanırım artık.
Ayrıca Ankara'nın hava sıcaklığı düzeliyor bugünden sonra.
Ve sevgilim birkaç gün sonra yanıma geliyoooorrr.
Amaaa peki ya benim bu lanet olasıca, açılmayan ve koyulmayan rengi garip, acayip saçlarım nolacak???
Aslında turuncumsu ton bana tabi ki de yakışıyor. Fakat şu anda hoş değil.
Üstü hala boyalı altları açıcıyla açılmış.
Aaaiiiyyy günlüükk. Kuaföre mi giderim yoksa yine açıcı alıp kendim mi açarım bilemiyorum.
Karşısında çok çok güzel çıkmam lazım.
Umarım bir çözüm bulurum.

günlük sonunda karneleri verdim çocuklara biraz sinir oldum müdüre ya neyse artık..
ama çok güzel oldum ya acayip herkezden övgüler aldım elif hocayla aynı giyindik.çok seviyorum onu ya izmirli belki ondandır.
neden bilmem izmirli insanları ben çok seviyorum.
nedense her şey iyi olucak gibi içimde garip bir sevinç var tatile girdik ama bana tatil yok.
ders çalışmam lazm bu sene dgsy kazanıcam başka yolu yok.
ah günlük ya şunu bir kez daga öğrendim en yakınından gelirmiş kötülük sana günahını almak istemiyorum ama
bütün yollar ona çıkıyor.sağolsun esmer_şekerim yanım da olduda üstesinden geldim bu zor günlerimin.
sg_ceyadaya söyle üzmesin kendisini inan değmiyor.
hepimiz bu yollardan geçiyoruz inş en kısa zaman da toparlanır.

ohh şükür bu haftayıda bitirdik önümüzdeki hafta rahatım allahın izniyle,,, şu sınavlarıda hayırlısıyla atlattım mı tamamdır...

herşey daha güzeeellll olsun inşallah :))​
:119:

Merhaba
Diyorum ki düzenli olarak yazayım şu günüğe yok olmuyo bi türlü
Sonunda bu dönem bitti karnemi aldımm, bir dönemin yarısını atlattım ve 4 ay sonra mezunum artık..
Sonundaa !
E yavaş yavaş sınav da yaklaşıyor tabi. Test çözmeye çalışıyorum bu aralar.
Allahtan önümde 15 günlül bir tatil var da biraz kafamı toparlyıp rahatca calışayım.
Neysee günün güzel haberi hem takdir hem onur belgesi aldım .
Takdiri biliyordum da onur belgesini beklemiyordum(Neden bilmiyorum)
Bi de şu lanet olasıca ilaç otrovine bağımlılık yaptı .
İyice kötü olunca sinirlendim kutuyu boşalttım.
İçine tuzlu su doldurdum. Sıkışınca sıkıyorum ne yapiim kötü oluyorum yoksa:26:
:2::2:
Tatlı tavşanım da artık etrafi pisletmiyo öğrendi nereye tuvalet yapacağını canım yaa
İşte böööyle günlükçüm

evveeett günlüğüm şu an dünyanın en mutlu insanıyım ben 2. sin diyor arkadaşlar benden yüksek ortalama yapan bir kız daha varmış sadece
erasmusa da başvurumu yaptım hemen tabi kaçar mı

Günlüüüüüüüüüüüükkkkk:18::18::44::26:
Şu an aynen böyleyim.
Karmakarışığım....
Atama haberi geldi günlük. Sayı çok az. 17 bin...
Gece gündüz uğraşan kişilerin çoğu atanamayacak...Üzgünüm bu yüzden.
Bensee....Kısmet diyorum. İhtimaller yüksek... Korkuyorum...:18::18:
Daha bu sabaha kadar bu haberi bekliyordum ama şimdi tuhafım...
Sayı da çok üzdü
Umarım edebiyat alımı iyi olur, öyle olursa arkadaşlarım,dostum da atanacak.
Bir dengesizlik var şu an içimde.
Bir yanım bencilsin bu sayıya seviniyorsun diyor.
Öte yanım atanacaksın sevin tabi diyor...
Diğer yanım arkadaşlarıma üzülüyor.
Bir diğer yanım ya atanamazsam.Tercihe bağlı diyor.
Yani diyor da diyor....
Rabbim sen yardım et ne olur.
Sen yardımcım ol, yalnız bırakma beni.

Ceyda'dan da haber alamadık, umarım biraz daha iyidir.

Günlük ben geldim. Bugün okulda karne günüydü ve benim son günümdü. Sabah saçlarımı yaptım gün için de hiç bozulmadı da herkes çok beğendi. Geçenlerde saçımı boyatmıştım,bugün baktım bayan hocalar benim hakkımda konuşuyolar ne oldu dedim saç rengimi beğenmişler onu diyolarmış. Sevindim ya kötü oldu diye düşünüyodum ben. Neyse okulda karneleri verdim,öğrencilerle resim çekildik, vedalaştım eve geldim. Çok güzel ayrıldım ya bu okuldan, şükürler olsun.

Neyse eve geldim bi güzel nişanlımla kavga ettim Böyle rahat yazdığıma bakma aslında ciddi bi kavgaydı. Ve eğer yapma dediğim şeyi yaparsa onunla bi daha konuşmıcam. Ve ne olacak bilmiyorum :26: Sinir etti beni,o da sinirlendi ve kırıcı oldu yine. Bi şey yapmayı düşünmüyorum şimdilik. Umarım o pişman olur ve arar. Zaten karmakarışığım ne gerek vardı ki şimdi buna

Bu arada atama varmış günlük. Ben atanamam sanırım. Ya da belki de şimdi sırası değildir bilmiyorum. Tercih yaparım ama 26 yı açmam,çok uzak yerleri yazmam galiba. Bilmiyorum ki ne yapacağımı. Yok yok bana sıra gelmez biliyorum. Ama inşallah aşk-ı nihan tercihlerinden güzel bi yere atanır.

Neyse günlük bugün gelinlik provam da vardı. Gittim eteğini falan ayarladık,güzel olacak inşallah. Duvağımı hazırlamışlar,biri uzun biri kısa kenarı dantelli. Çok güzel olmuştu. Sonra çiçeğimi seçtim,tacımı seçtim. Haftaya çarşamba yani kınamın olduğu gün gelinliği teslim alıcam inşallah. Böyle işte günlük... Aslında canım sıkkın...

mutluyum günlük
ağzım kulaklarımda valla
hadi bakalım inşallah

ders calismaktan biktim..
sinava 15 gun kaldi..
bunu gecersem mulakat sureci var..
ise baslamam mayisi bulur ama o surec beni hic yormayacak cunku en azindan artik belirsizlik olmayacak..
su nisan uzadikca moralim bozuluyo zaten..
is hayatimi bi yoluna koysam, evlilige de gelecek sira insallah..
bunaldim artik gunluk

çok şükür bin şükür, elhamdülilllah.
daha iyiyim günlüğüm.
iyiki dershane var iyi ki.
günlerdir gülmeyen yüzüm orda güldü. evde olsam ölürdüm ben.
ağlamıyo muyum? ağlamanın alasını yapıyorum.
sigara içmeyen ben nerdeyse başladım sayılır. ama şuan sadece keyiflik içiyorum.
kendimi toparlıyım içmiycem daha.
hala otobüste, minibüste, yolda orda burda ağlama krizleri geliyo daha demin otobüste olduğu gibi.
o mu ? sürünüyo.
beter olsun. ben Allah'a bıraktım artık takdir onun.
benim döktüğüm gözyaşları kadar hesap versin günün birinde.
sanada anlatıcam günlüğüm ama yine başa sarmaktan korkuyorum. :26:
burada bana destek olan olmayan, özel mesajla yanımda olduğunu hissettiren herkesten Allah razı olsun.
hiç tanımadan böyle destek olmak, destek görmek o kadar güzel ki.
hayallerime tam gaz devam.

Hayatımda girdiğim en karma karışık en yorucu sınavdıresmen savaştan çıkmış gibi oldumtam herşey tamam diyip durdum ki baktım hesaplar tutmuyo degerlerin hepsini yanlış almışım sildim hepsiini baştan yaptım falan canım çıktıvizelerim yükse rahatım allahtan
çıkışta arkadaşıma gittim oturduk falan eve geçtim şimdiden:112:ara tatil için bi planlar yaptıkki sorma sosyallikte son nokta olcambakalım ne kadarını uygulayabilicemeve geliyodum ki aşk msj attı kızlar eglenmeye gitmiş seni çagırmadılar mı diyebaktım resimlere başta çagırılmadım sandım sonra anladım olayı..:44:
biliyosun ki bi süredir aram bozuktu geçenlerde toplu msj atıldı falan 19nda eglenmeye çıkalım diye 20snde sınavım var olmaz falan dedim başka gün olsunbi arkadaşım ameliyat olcak şehir dşına cıkıcak 20snde o gitmeden yapalım dendisözde o gün benim dogum günümünde telafisi olucaktı!!!sonra biraz soguk konuştum o günden sonrada hiç konuşulmadı..ve gitmişler usulen çagırılmadık bile..
Ben çokmu deger veriyorum bu insanlara?.evet evet safın önde gideniyim ben..Yalandan çagrıldık sonrada bi daha konuşulmadı:26:artık insanları anlamıyorum gerçekten şuan dostum dedigim bi kişi var inş ömür boyu o kalsın yanımdafazlası olunca bi önemi olmuyo çekip gidiyo hayatından nasılsa
neyse hirasda gelince 2 olur belki
ceydacım sende üzme kendini artık ya olayı bilmiyorum ama bi tahminim varben barışmanı istememiştim zaten

ben şimdi kime inanıp kime güvenicem söylermisin günlük.
keşke haksız olsam keşke morelim sıfır oldu yine.

slm günnüşş
kanka geldi gitti o da evlilik arifesinde bakalım istemye gelicekler güzel heycanlar bunlar keşke ex de tamamen silebilse kafasından ondan kurtulduğuna o kadar mutluyumki ben vesile olmuştum çünkü
bir daha yo yo yo kesinlikle
evimizin boyası tam gaz devam ediyor
oğluş dün gece gene kustu
bir gün ara verdik die bugun tekrar gittik şimdi 2 gün ara vericez inş olmaz bir şey
içerenköy de bize uygun bir mobilyacı varmış allah kısmet ederse niyetim yarın oraya bakma gitmek
beyimde fayans işini halleder inş

ceydacım a sabrının devamını diliyorum azıcık daha sıkar dişini eski hatalara geri dönmez çok güzellikler onu bulucaktır
sorunu ne merak etmiyorum desem yalandır:26:
evlenicek arkadaşlara tavsiyem makyajını saçını önceden prova etsinler
son dakika golu yemesinler
atanıcak atanmayı isteyen arkidişlere allah gönüllerine göre versin
sevgilisi ile küs olanlara tez zamanda barış istiyorum
iş olmayana iş aşı olmayana aş diyorumm :13:
ay sanki podyumda dünyaya mesaj veriyorum
neyse günnüş böle işte
görüşürüz sonra

Bugün, geçenlerde tanıştığım çocuk ile buluştuk. Mesaj falan atıyordu sürekli çok ciddiye aldığım söylenemez zaten tanımıyordum da çok. Dün internetiniz var mı dedi var dedim msn adresini verdi faceden ekledik sonra birbirimizi. Bugün de buluştuk. Ben sıcak bi cafe bulup oturdum, o gecikmedi, ben erken çıktım sınavdan.

Geldi bir süre sonra. Çok hoş bir çocuk bence. Gülüşü çok tatlı, hoş sohbet

Karşımda otururken o, bir an için sevgili olduğumuzu hayal ettim. İlk günler güzel geçecekti evet ama sonra o güleç yüzün bana kızgınlıkla bakacak, her zaman gülmeyeceğiz birlikte, o ağzından çıkacak sözlerin silindir gibi kalbimi ezdiği günler de olacak. An gelecek, gözleri gülmeyecek bana bakarken, mesajlarında zehir zıkkım sözler de yazacak.

Ve ben yeniden bunları yaşamak için çooooooooooooooooook yorgunum

Ve mesleğimi elime almadan bir ilişki düşünmüyorum

''Kırık kalpler durağında inecek var
Eteğindeki taşları dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…