Popüler Konu Sevgili günlük...

ay ay ay günlük yorgun şekilde geliyorum sana hep
alışverişe çıktık bugün annem kardeşim falan takı toka allah ne verdiyse aldık
çıkışta eylem vardı. 19 mayısıma dokunma eylemi. desteklemek istedim ama kalabalıktı bende pek girmedim içlerine...
sonra aşkla buluştuk her zamanki arkadaşlarla takıldık
bugün arkadaş ortamında konuşulan konulardan sonra bir kez daha şükrettim tanrıya gerçekten düzgün giden bir ilişkim var
ailelerimiz anlaşıyor biz anlaşıyoruz bundan çok mutlu oldum bir kez daha böyle ufak tefek konular ilişkinin değerini anlamaya çok yardımcı oluyor
ben bi çay yapıp geleyim günlük

günlük fulya1234 'e söyle çakacağım ona aklı başına gelecek neyse yakında anlayacak zaten

sana bir sır vereyimmi günlük sg_ceyda beklemediği güzel bir süprizle karşılaşacak önündeki dönemde ve buraya yazacak bunu

hele şu pamuğumu saymıyorum o kız tam yemelik

eh günlük bende iyi sayılırım, idare ediyorum şükür Allah'a...

herkesin gönlüne göre olsun herşey...

Son düzenleme:
Hellooooo

Günlükcük nişanlımcım burda 3 gündür. Hava o kadar soğuk ki daha bugün çıkabildik, o da arabayla anca.

Tv alalım diye niyetlendik ama 3500 gibi bir rakam çıktığı için ağzımızdan, bizim büyükler fazla buldular

Babam tv nin özelliklerini duyduktan sonra alın kesinlikle ama acele etmeyin, 3 ay sonra bakarsınız dedi. Hevesimiz kursağımızda kaldı ama napalım bekleyelim bakalım. Zaten tv yi burdan eve götürmek zor olucaktı.

Yarın balayını hallederiz inşallah. Hala kararsızım, hüsrana uğramaktan korkuyorum. :18:

Çarşamba günü nikah işlemlerini tamamladık. 12 mayısa gün aldık.

1 günde halledeceğimizi hiç düşünmemiştim. Erken kalkan yol alır demişler, aynen o hesap. Sabahın 8' inde yollara düşünce 2.5 saatte hallettik her şeyi. Tabi taksiler sağolsun.

Hadi ben biraz kitap okuyup yatayım cancan, birazcık erken kalkıp bizimkilere kahvaltı hazırlamam gerekiyo

see you

günlük ne oluyor bana ya
bu satte ne işim var benim ayakta
işin garibi uyumak istemiyorum
niye peki
sevgilim şu aralar çok yoğun.
zaten evdeyim onun yokluğunuda hissetmek daha çok can sıkıyor
hiç ders çalışmıyorum günlük
belki çalışsam beni daha iyi yapıcak ama o da yok..
aylaklık yapmak istiyorum yapıyorum da...
püüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffff

günlük yok boyle bır uyku sabah zor uyandım bu patronda erkenden damlar cumartesı gunlerı bugunde gelmıyecegı tuttu bıseydım uyurdum bıraz daha.nasıl hazırlandım cıktım evden bılmıyorum gunluk.hava soguktu ama yurudum otur otur tombul olucam gobegım yavastan yavastan cıktı zaten.kar yağıyor cok guzel sımdı cıkacaksın dısarıya offf yuzune lapa lapa kar yaga yaga yuruyeceksın bastıgın yer katır kutur ses cıkartacak dusecem dıye korkup yere saglam saglam basacaksın.ama uzgunum gunluk o kadar delı degılım hava soguk yanımda ısıtıcım benım esek gıbı calısmam lazım şu anda.bugun butun ıslerı bıtırmem lazım yoksa patron yarında geın calısın dıyecektır mesaı parası verse aksam bıle fazla fazla calısırımda yok malesefkı.

cok konustum ben kactım.hoscakal

Günaydın günlük, çok kötü bi gece geçirdim. 3 kere kabuslarla bağırarak uyandım. Neden oldu hiç anlamadım. Dün nişanlım aradı barışmak için. Ben ters davrandım ve daha çok tartıştık. O kadar üzüldüm ki... Sonra da aramadı zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu an hem hastayım hem de üzgünüm. Bugün evde temizlik var,bi sürü iş var. Hangi halimle yapıcam bilmiyorum. Nazara inanır mısın günlük? Ne zaman güzel bi şeyler olsa ve ben bunu dile getirsem her şey mahvoluyo. Ya da ben kendime bu bahaneyi bulmuş da olabilirim. Belki de her şey zaten kötüdür. Bilmiyorum. Sadece uyumak istiyorum. Kimse bana dokunmasın bi süre. Mümkünse...​

sevmiyorum bu kadar soğuk havayı içim titriyor resmen
ısıtacak sevgilimde evinde uyuyor
bense hala uykumu açmaya çalışıyorum dün çok geç yattım... oje sürme sevdası yüzünden ama çok güzel oldu toprak rengi. alışverişe her çıktığımda illa bi oje almak zorunda hissediyorum kendimi birazdan pazara gidicem eve alışveriş yapmak lazım özellikle havuçlu tarçınlı kekim için malzeme lazım
anlayacağın bugün evin aşçısı oldum
hadi günlük
ben adios amigos

Çok soğuk günlük yaaa:18::18:
Ellerim buuuzzzz gibi, hiç ısınmıyor. Kanım çekilmiş sanki.
Dün ona "-18 miş burası " dediğimde güldü. " Burası -27" dedi.
Ben herhalde donar kalırım oracıkta.
Bizimkilere atama var, herhalde gidiyorum dediğimde beklediğim gibi sevinç gösterileri olmadı.
Tamam böyle sevinç gösterisi beklemiyordum garanti de değil atanacağım ama surat asıklığı da değildi beklentim
Aaahhh ah. Benim için atanma olsa bir dert olmasa bir dert günlüğüm.
Yapayalnız hissediyorum kendimi.
Çok şükür O var...Uzakta olsa da...Çok şükür
Offf sıkıntılıyım günlük....
Bu kadar beklenen haber umarım bana mutluluk getirir.
Nankörlük etmek istemiyorum.
Ama mutlu da değilim.

Annemin sevgilimle buluşmam konusunda çıkardığı sorun yüzünden güne ağlayarak başlamış oldum.
Ama ikna ediyorum sanırım. Dün ikna olmuştu zaten de bu sabah yine değişmiş fikri.
Buluşmama tabi ki karşı değil ama sabaha kadar beraber kalmamıza karşı.
Gece olmaz diyip duruyor. Gece nedir ya?
Zaten bir şey yapmak istesem gündüz de yaparım.
Yok öyle bir şey. Sadece bir günlüğüne yanımda olabileceği için günün ilk ışıklarına dek yanında olmam gerekiyor.
Ve olacağım da. Annem ikna olmak zorunda.
Zaten birlikte olucaz derken otelde falan değil, sabaha kadar açık olan bir mekanda kalıcaz.
Gidecek yer yok.
Gidecek yer olsaydı da beraber uyusaydık yine.

Son düzenleme:
hazır elimde sigaram varken herşeyi anlatıyım sana günlüğüm.
biz çarşamba günü buluştuk. bi arkadaşı daha gelmişti o'nun.
bunlar arkadaşıyla en sevdiği öğretmenden bahsediyorlardı.
bende duydum tabi kadının ismini.
eve geldim. ben zaten nedense o'na güvenemiyodum. olmuyordu bir türlü.
msn şifresini bulmaya çalıştım olmadı.
sonra msn şifresini değiştiricektim gizli yanıt istedi.
gizli yanıtın sorusu: en sevdiğiniz öğretmen. girdim tak o.
Allah'ın karşıma çıkarışına bakar mısın günlüğüm?
msn'de birşey yoktu tabi. dedim birde face şifresini öğreneyim.
öğrendim, öğrenmez olaydım.
girdim. en az 15 kızla konuşmasını gördüm.
gördüğüm an öldüm ben günlüğüm, yok oldum, bittim
o an heryerim kaskatı kesildi. ağlayamadım bile.
sonra mı ? sonra nefesim kesilene kadar ağladım.
beni çok sevdiğini sandığım adamın ne kadar iğrençleşebileceğini gördüm.
tuttum kendimi mesaj atmadım. ertesi gün gittim arkadaşıma. canım benim öyle güzel destek oldu ki bana benimle birlikte oturup ağladı
arkadaşım onun evine çok yakın oturuyo. mesaj attım buna çok kötüyüm sana ihtiyacım var uyanır uyanmaz beni ara diye.
bekledim sonra aramasını. beklerken de ağladım, öldüm, tükendim.
aradı. noldu dedi. buluşalım anlatıcam dedim. beni hep aldığın yere gel dedim. tamam hemen geliyorum dedi.
gittim gelmişti. şaşılası olan şu ki gözleri doluydu. noldu dedi. internet cafeye gidelim anlatıcam dedim.
tamam dedi. benim için endişelenircesine doluydu gözleri..
yolda elimi tuttu çektim elimi. noldu ceyda? dedi.
facete ne haltlar yediğini biliyorum dedim.
bilmemezlikten geldi. internet cafeye gidiyoruz yürü dedim. bağırış, çağırış, inkar herşey vardı orda.
gittik internet cafeye açtım facesi. neler okuduysam ona da okuttum.
şaşırmış gibi yaptı. ben değilim dedi. inanıyor musun bu yazılanların benim yazdığıma dedi. evet dedim.
2 sene msnde konuştum ben bu çocukla. konuşma tarzı nasıldır biliyorum.
çıktık hala inkar ediyor. öyle de sinirli ki gören gerçekten onun yapmadığını sanar.
yolda tutamadım kendimi ağladım. ağlayışlarımın hiçbiri de o'na değil.
ben kendime, kendi saflığıma ağladım.
beni çok sevdiğini, bensiz yaşayamayacağını sandığım kişinin gerçek kişiliğini 1.5 sene sonra öğrenişime ağladım.
gittim yanından. otobüste ağladım, gittim yanından minibüste ağladım, gittim yanından yolda ağladım, gittim yanından yemek yerken, sigara içerken ağladım. onun yanından gittikten sonra ben hep ağladım.
aradı ben yapmadım dedi ağladım.
keşke o yapmamış olsaydı dedim. keşke beni sevdiğine bu kadar inanmasaydım dedim.
keşke böylesine sevmeseydim dedim.
neler okudum bir bilsen günlüğüm. bu kadar kişiliksiz birini ben sevmiş olamam dedim.
bana tek bir iyi anı bile bırakmadı be günlüğüm.
sandığımdan daha çabuk toparlıyorum ama o acı içimde hep. evet günlüğüm böyleydi işte.
o ölse ancak bu kadar üzülebilirdim.
öldü.

bundan sonra bende yazmaya karar verdım ...
Hıc ıyı degılım her zamankı gbı kafamdakı soru ısaretlerınden bıraz olsun kurtuldum sayılır ama yetmıyor
cok sıkıldım cokkk...
ısyerındekıler ayrı bı dert zaten...
cekıp gıtmek ıstıyorum buralardan kımsenın benı tanımadıgı bıryere
ıcımdekı acılar ve hayal kırıklıklarımla...

geçsin bu acı günlük. yalvarıyorum geçsin bu acı.
ağlamaktan hal kalmadı artık bende.
şuan da ağlamaktan ölüceğimi hissediyorum.

pufuuum bu coocuuk delii ve benide aşkından deli edicek sanırııım böle süprizlerine deliriyooruumm cok sevıyorum coookk kardeşinin 2 zayıfını kutlamaya gidiceklerdii bende içerlendim yakında oturmuyoruz ıstedıgımız an cıkıp gorusemıyoruz dıye konustuk kapattık telefonuu bıkac saat sonraa cıkmış gelmişler arabaaylaa benide almayaaaa ölürüüüümm yaa annanişi zar zor ikna ettik bide büssürü eti puf vee bonibon aldıık yoldan, pufsuzz bi minnak düşünülebilemez biliyosunkiii aksam laflamaktan geç yattık sabahta teee karsıdan şirinevlere geldim kursaa ölmek üzereyiim uykusuzluktan ama biyandanda uçuyorum mutluluktan Birazdan Bidenecik iroşumla yeni evi temizlemeye gidicez kolay gelsiin bizeee

Bu arada pufum, Ceydanın durumuna cok uzuldum böyle bişi beklemiyodum acıkcası :44: Sağlam durup unutucak ve bu gunlerı hatırlamıca kadar guzel gunler yasıcak inş, dualarım onunla

ceyda nın böyle bir şey yaşayacağı aklımın ucundan geçmezdi doğrusu şok oldum
neler okudun seni hangi kelimeler bu kadar mahvetti bilmiyorum zaten çok büyük üzücü bi durum ama kendini kısa sürede toparlaman gerek ve sende bunu yapıyorsun ceyda...
tüm bu olumsuzluklara rağmen pdr yi kazan işte o zaman her şey senin için tamamen geride kalır..
günlükte yazmayı çok seviyorum çünkü tanımayan herkes birbirine destek oluyor işte bu kadın olmanın gücü diyorum

tuttum ben günlük oalıynı ya hani derler ya kağıt kaleme yaz içindekileri biraz hafiflersin işte burasına öyle klavyem şıökırdadıkca stres atıyorum sanki
bu aralar çok mutsuzum hiç bir şey yolunda gitmiyor ya
burdan size sesleniyorum akraba değil akbaba olanlar
hey siz nasıl da iki yüzlüsünüz öyle ya
zamanında beni hıçkırıklara boğan sizler şimdi yüzüme nasıl gülebiliyorsunuz
ama unuttum sanmayın sizin yüzünüze her bakışımda o günler geliyor aklıma nefretim bin kat artıyor
nefret ediyorum hepinizden
sizi ALLAH a havale ettim
yüzünüze bakıyorsam siz suçsuz olduğunuzdan ya da sizi affettiğimden değil emin olun
içimde o kadar büyük bir ALLAH sevgisi ve korkusu var kii
küs kalmamam bundandır
size iiçimdekileri belli etmemem bundandır
evime geldiğinizde yüzünüze zora ki gülmem bundandır
kendinizi değerli sanmayın sakın
hayatım boyunca o hıçkırıklaarımla sabahları yaptığım geceleri ve ailem yanımda yokken bana söylediklerinizi unutmıcam
birde şimdi biz yapmadık biz etmedik diyorsunuz
sizin kadar iki yüzlü görmedim
bir evin içinde 5 tane cadı gibisiniz
iki yüzlüsünüz,vicdansızsınız,iyilik bilmez riyakerin tekisiniz
ama size hakkımı helal etmiyorum bundan emin olun
siz o kadar aile laflaarı söyledikten sonra annecimi ve babamın yüzüne hiç bir şey olmamaış gibi bakıyorsunuz
ama ben her hareketinizde o sözlerinizi hatırlıyorum
ne iki yüzlüsünüz bu kadar yüzsüzlük görmedim
başıma ağrılar giriyor sizin yüzünüzden
bakalım bu yaptıklaarınızın hesabını nasıl vericeksiniz
şu dünyada bir tek ALLAHA güveniceksin ben bunu öğrendim bir tek ona inanıp güveniceksin yoksa
kimsenin yanında olucağı yok
ha bir de ailen var işte
gerisi yalan dolan
içimde biriktirdiklerim o kadar çok ki
bazen ağzımı doldura doldura sizden nefret ediyorum
demek
ve bir boş alanda bağırmak bağırmak bağırmak istiyorummm
hiç bir şeyden zevk almıyorum bazen
ne gezmekten,ne alışveriş ne süs ne püsss
aslında bazen kimsenin beni tanımadığı ve yabancı bir ülkeye gidip orda yaşamak istiyorum
boğazım düğümlenir bazen o düğümü açamıyor gbi oluyor sonra o düğüm sanki acıtarak canımı göz yaşı olarak çıkıyor gibi boğazımdan
yanağımı yakıyo sanki o gözyaşları
artık geleceği değil geçmişe takılır durumdayım sanırım
keşke yeniden çocuk olsam keşke 8-9 yaşlarımda olsam
yaş büyüdükce hayat yükü artıyor insanın omuzlarında
keşke çocuk olsamda hayatı toz pembe görsem
ama öyle değil ki
ne güzel di hayat çocukken dert yok tasa yok insanların riyakarlıklarından habersiz oyuncaklarımla oynamak
tek derdim oyun oynamak,koşmak,çizgi film seyretmek gibi temiz olsa yine hayatım
çevremde ki kötülüklerden arınsam gene
insanların kıskançlıklarına,herkesin birbirinin arkasından konuşmasınına,kimsenin kimseyi sevmemmesine,iyi niyet denen şeyi unutmalarından nefret ediyorum
çok dolmuşum nedense içimde biriktirdiklerimin dışa vurumu işte

Bugün evde keyif yapıcam günlükcük.

Biraz ütü var biraz da evi süpürücem. Akşama kadar boşumm.. Kendime ayırdım bu günü. Tembellik foraaa :))

selam günlük...
yarıyıl tatiline girdik.bir yandan iyi bir yandan kötü sanki.iyi evdeyim dinleniyorum derste çalışmam için fırsat.
kötü yanı ise evde canım çok sıkılıyor ev işi yap yaptıkça sanki ev işi bitmiyor.
ya da bana öyle geliyor.ama bu sene her ne olursa olsun sınavı kazanmam lazım günlük başka yolu yok.kazanıcamda zaten.
özel hayatıma gelince gelmesek daha iyi ama neyse
karışık değil artık birazda olsa bazı şeyler kafam netleşti.
esmer_şeker okuduğunda burayı bu mu netleşmiş hali der ama neyse artık
yalnız iyi ki burası var burdan çok güzel arkadaşlıklar edindim.
esmer_şekerimden binlerce kez ALLAH razı olsun günlük be ben bu yaz izmire gidicem.
inş çok istiyorum.orayı görmek ah ordan birini bulıyım da oraya gelin giderim.
ne güzel olur ama dimineyse kısmet her şey
her şey iyi olucak bundan sonra ben inanıyorum.

Sevgili günlük benim açıköğretime çalışmaya artık başlamam lazım yaaaaaaaaaaaaa pof

Son düzenleme:
huzursuz ve gergin bir gün ..
odama kapanıp akşama kadar kitap okumayı düşünüyorum.
yataktanda zor kalktım zaten
bi sıcak kahve olsaydı şimdi
onu bile yapmaya mecalim yok
havadandır dimi
evet havadan havadan
lodos vurdu beni kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…