Popüler Konu Sevgili günlük...

Sanırım hayatımın en zor en streslı haftasını geçirdim..
ossye gırerken bile bu kadar stres yapmamıştım ben..
bir haftada ne uyku ne yemek.. yüzüm hiç gülmedi..
sürekli ağladım..
tansiyonum düştü sürekli hemen her gün bayılıp kalacağımı sandım ama yine de ayakta kaldım..

Allah kimseye yaşadığımı yaşatmasın ne diyim...
Akademik hayat gerçekten çok yıpratıcı...
Gözlerimin önü çöktü..
Haftabaşında çekildiğim bi de bugun çekildiğim fotoğraf var arada sanki 10 yaş yaşlanmışım..

İnşallah başka sorun çıkmaz ne diyim..

senden başka dertleşeceğim pek seçeneğim yok cnm arkadaşım burdan tanıdığım dostum hariç
o kalbide kendi gibi harika bi insan günlük destek oldu saolsun özelden msj atanlarada teşekkür ederim sevenlerim varmış..
evet gerçekten iyi değilim
pazar günü onunla buluştum eve gidip film seyredicektik ama akşama doğru gittim
sonra oturduk annesi ablası kardeşi yemek yedik güldük makaralar yaptık
geçtik odamıza kapıyı da kapadık incir reçelini açtık hem az ağladık hem izledik
saat geç olmuştu annesi kızım ben seni salamam bu saate annene haber ver kal bu gece dedi
bende aradım söyledim binbir iknayla hallettim sevdiceğimi öptüm
sonra yatmaya gittim arada msjlaştık o uyumuş bende uyudum sabah kalktım annesi markete gitmişti
girdim yanına o kadar güzel bişidi ki onun kokusu beni sarmalaması
kahvaltıyı yaptık garajdan otobüse bindirdi eve geldim tartışmaya başladık
akşama doğru ajans mevzusu tekrar açıldı ve olmadı bu olmadı umutlarımı yıktın diyip beni ortada bıraktı günlük öyle zoruma gitti ki..
sonra defalarca msj atarak ajans yok artık tmm yanımda ol yeter dedim ama dinlemedi
eski sevgilisi niye seni birden terketti hiç düşündün mü dedi bana
sordum ona doğru mu bu dedim aradım cevap vermedi.. tek bi cvp ya! onu bile yapmadı
dün tekrar gittim ondan laptopumu almaya gel dedim bekliyorum.. gelmediii
aradım kardeşi açtı abim kargoya verdi dedi :S yağmurun altında kaç saat dolaştım bilmiyorum
anca dank! etti o yüzden çok üzüldüm hangi birine yanayım ki içim çok yanıyo cnm acıyo günlük cnm çok acıyo nefesim kesiliyo
keşke bıraksaydıda hep öle neşeli bi kız olarak kalsaydım..

kendi evimde neden huzurlu değilim şu an tek isteğim tek başıma kalmak ve ağlamak

Bana bir yol göster günlük, tut elimden çıkar beni bu kararsızlık girdabından ne olur:14
Kafayı yemek üzereyim, ne zor bir süreç bu.
Kılavuzu görünce başımdan aşağıya sular döküldü günlük...
Hakettiğimiz sayı bu değildi, bu kadar sınırlı ve az değildi.
Günlerdir ağlıyorum. Bize yapılan çok büyük bir haksızlık var.
Ama kime anlatabilirsin ki derdini. Kim çare üretir, kim dinler....
Bir de 4 yıl mevzusu çıktı...
Eş durumu dahil mi değil mi garantisi yok. Ben şimdi bunu bile bile nasıl her yeri yazarım.:26:
Bana haksızsın diyenler olacak ama herkesin de kendine göre şartları var be günlük.
Delirmek üzereyim. Yorganı başıma çekip ağlamak ve uyumak istiyorum

uff çok pis yiyorummm :18: halim harap günlük :18::18: 1 haftadan beri yengemler bizdeydi resmen altın günü kıvamında geçirdim her günümü , annemler mutfaga bir giriyor pasta poğaça ne kadar kalorili kilo aldırıcı zımbırtı varsa yapıyorlar e iştahsız bişey değilimki yiyorum bende hala işe başlamadım şaka gibi ! akşama kadar evde pinekliyorum , huzur kusucam evde oturmaktan 1 aydır işe gitmiyorum resmen hayattan asimile oldum .. 1 sene köpek gibi süründüm işte ordan oraya oradan oraya her an yüksek tempoda şimdi bu kadar rahatlık fazla geldi bana insan çalışmayınca paçoza bağlıyo kendini be günlük ! yani ben oyle oluyorum en azından. elim kalkmıyo bişeye, süse püse.. saç kaş birbirne giriyor . neler neler aldım hepsini poşetiyle dolaba tıkıyorum , tıkış o tıkışşş .. bir kez çıkarıp giymiyorum ama almaktanda geri durmuyorum hee geçen saçımı boyadım o ayrı, tam istediğim bakır karamel oldu yine kaynağa heves ettim bu aralar belki bir ara gidip taktırırım, ahh ahh mis gibi kalitelii saçlarım vardı babam efendi taşınma aşamasında allem edip kallem edip yok etmiş onları ortalıktan , adamın garezi var çıtçıta kaynağa ya ! gitti paracıklarım aman sağlık olsun bunadamı takıcam kafayı taktırırım yenisini atla deve değil ya o kadar çok acı ve sıkıntı çektim ki resmen kalbim taşlaşmış hiçbişeye kendimi harap edemez hale geldim, koymuyo bişey yeminle ! öldürmeyen acı güçlendirir derler ya aynen o hesap !!
aa dur ben sana güzel haber veriiyimmm xzgimin bebişi doğduu. hastaneye gittim görmeye yok böyle bir bebek Rabbim pambıkk şekeri gibi maşallahhhh tam anasına çekmiş zilli onun gibi güzel olucak , Rabbim bahtınıda güzel etsin inşallahh
başkada güzel haber yok , biçok şey çokta b.ktan gidiyo hatta ! bekliyoruz bakalım hayatın bize yapacağı sürprizleri yada atacağı kazıklarııı

günlük çok fena grip olmuşum :2:
burnum durmuyor.
çok halsizim.
kaptım şifayı.:26:

slm günnüş
naasın iyisin
beyimin bugun d günüsü
dün akşamdan beri hep süpriz yapıyorum
gelsin gene yapıcam 2.pastasını kesicez
oğluş iyi hamd olsun
bi arkadaşımdan sok bi haber aldım küs olsama cok üzüldüm
haklarında hayırlısı...
evin boyası bitti
bakalım ne zaman taşınıcaz..
sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun mutlu olanlarında rabbim dahada mutluk katsın..

20dk içinde cevap vermezsem kendini öldürücekmiş.
bunun 2 dksı geçti bile. bir kere yapmıştı şimdide yapsın. ama başarsın bu sefer.
ben ne mi yapıyorum?
aradığında açmıyorum, mesajlarına cevap vermiyorum.
benim için insan bir kere ölür çünkü.

Son düzenleme:
Çeviri yapmam lazım.. üşeniyorum ... ama ama koskoca kitap yaaahu
en iyisi ben çıktıları alayım pazartesi günü öyle başlayayım bi ucundan. ingilizce ftalosiyanin kimyası - bir de onun çalışılmamış konusu tez konun olursa böyle olur. Olsun ama makalemin yayınlandığını da görürüm inş ; reaksiyonlar ,analiz sonuçları umut ettiğimiz gibi özellikler verirse...
gidemedim bugün laba, KBR tablet yapmam lazımdı yalan oldu.Pazartesiye kaldı

sevgili günlük

bugün kendmle ilgilendm maskeler bakımlar yaptım spora başladım. o gelene kadar süper olmalıyımm :)

sesi soluğu kesildi.
büyük ihtimalle yapmıştır söylediğini.
bundan önce yapıcam dediğinde yapıp hastanelik olmuştu.
ne diyim Allah tahsilatını affetsin.

Aşığımmmm mutluyummmm huzurluyum günlüğümmmm
Şu an aşkımla msnden konuşuyoruz bir yandan kardeşimle belgesel izliyorum aşkım samanyolunu aç dedim kaçta diyo ben onu yerim yaa

Son düzenleme:
dun sinirden oturup bi guzel agladim gunluk
evdeki herkesin surekli kalbini kiriyorum bu stres yuzunden..
ders calismak istemiyorum artik bunaldim biktim..
keske universite hic bitmeseydi diyorum orda daha rahattim ben..
soyle bi dusunuyorum, 4 yil boyunca dersi stres yaptigimi hatirlamiyorum bu gunlerdeki kadar..
hem onu da ozledim..
insallah bu sinavi kazandigimin mujdesini de veririm 1 ay sonra..

Günaydın Sevgili Günlük ,

Bugün cumartesi ve ben çalışıyorum ,zaten benim öküs aramıyor bende üstüne afiyet bide üşütmüşüm öksürüp,hapşırıp duruyorum :2:.

Ahh nolucak benim halim devamlı bu üzgün süzgün halimden ben bile bunaldım

şok üstüne şok atlatamıyorum günlük..
dün arkadaşımın adresinden onunla konuştum neden bitti falan dedim
o ise anlatmak yerine küçükken ben seni hep görürdüm büyüdüm adını öğrenmek için çabaladım
ama seni bulamadım dedi..
sonra bak görüyomusun seni bulmam için galenia'yla tanışmam gerekmiş kader işte dedi..
hangi birine yansaydım ki en yakın arkadaşıma kardeşten öteme aşık olduğuna mı?
yoksa beni bi amaç üzerine hediyelere boğup, seviyorum sözcüğünü hiç eksik etmemesine mi?
sonra sen onu hiç sevdin mi diye sordum oda dik kafalılığı davranışları bana battı dedi..
ama karşıma geçip hiçbirini deme dürüstlüğünü göstermedi günlük..
sonra ben onla ciddi düşünürken rahat davranması beni üzdü falan diye kıvırdı :S
arkadaşımla şuan konuşamıyorum günlük aramızda konuşamadığımız
rahatsız edici bi soğukluk var..
üşütüyo günlük şuan en çok ona ihtiyacım varken suskunluklara ram
olmak içimde kocaman bi ateş varken sessizliğe boğulmak.
içimde işgaller ve savaşlar verirken sukunetimi korumaya çalışmak...
hergün biraz daha ölüyorum sanki..

gece beklenen mesaj ablasından geldi.
tahmin etmiştim yapıcam dediği şeyi yapar çünkü.
ablasından neler duydum bir bilsen.
ne kalpsizliğim kaldı ne umursamazlığım.
kardeşinin ne haltlar yediğini bilmiyor tabi.
'buna da inanmazsın hastane raporlarını mail adresine göndericem' demiş.
kılımı kıpırdatmadım, kıpırdatmıycam.
diğer sefer inanmayıp intihar ettiğine hastaneye gitmiştim sonra inanmıştım.
bu sefer yapmış mı yapmamış mı umrumda değil.
zaten yine becerememiş anlaşılan. kafasına sıksaydı da geberseydi keşke.
yolda soğukta kedi görünce üzülen beni ne hale getirdi.
yazık.
neyse çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar 3.de

sefam olsun oh oh
hava buz gibi ama keyif yapmak süper bi kahve sigara keyfi süper oldu doğrusu
birazdan dışarı çıkarım aşk beni alır geziniriz biraz bize yağmur çamur kar kış işlemez her türlü gezeriz
doğum yaklaşıyor yuppiiiii :124::124::124: tam da ocağın son günü
bakalım bu yıl nasıl geçicek gerçi yaşlanıyorum ama olsun beni gören çıtır sanıyor
hadi beni tutma günlük sigara kendi kendini içiyor
adios amigos :119:

bugunumun mutlulugu guzel bır fılm ve mesaımın erken bıtmesı cıkarım 15 20 dk kadar.eve gıderım agdamı maskemı ha bırde bıyıklarımı aldırırım.ha bırde bugunumun mutsuzlugu patronun pahalı parfumunu bır guzel sıktım sonrada yakalandım ( istersen sanada bayan olanını hedıye edebılırım dedı cok utanc verıcı

O kadar mutluyum ki günlük.Bu dersi ben büyütmüşüm sanırım gözümde Acayip anlıyorum kurs dönüşü böyle mutlu mesut oluyorum

Onada bozuldum dün.Oyun oynicam diye bana mesaj atmadıSonra ben trip yapıncada,ben suçlu oluyorum.
Bugünde mesajları tavırlı gibi,aman neyse hele bir karnımı doyirim ben

gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
gerizekalı bu çocuk harbiden.
bana attığı mesaj şu'aşkım seni çok seviyorum. ablam anlamış ben söylemedim vallahi. bizimkilere işten çıkarıldım dedim o yüzden intihar ettiğimi sanıyorlar. beceremedim de zaten. ama sevgimi anlamış oldun. sana da kızmıyorum telefonlarımı açmadın diye. suçlamıyorum bitanem seni. bundan sonra ne yapsan haklısın yine benim ol yalvarıyorum' mesaj aynen bu
çocuk delirmiş.
bakalım daha neler olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…