Popüler Konu Sevgili günlük...

Ben geldim
Ne kadan şanslıyım di mi , onca aşk acısı çeken içinde rüyasında bi görmeyen benim
Görmiyim görünce çok fena oluyorum.
12 Şubatta eğitim başlıyor gene ..
Minik elinde defter , kalem ,öğrenme derdinde ..
Ama bu ücretsiz Mali Müşavirler odası düzenliyor ..
YEni çıkan TTK ile ilgili , peşine TFRS eğitimi,onun peşine Denetim ..
Sonra muhtemelen belge vercekler Denetçilikle ilgili ..
Gidiyim 3-5 şey öğrenirim.
Yarın Sınavım açıklanıyoooooooooooooooooo , litfen şu garip minik
'e dua edin.
C.tesi bi dr yapayımda Şafaf Paveyin kitabını alam
Benim psikopat yazarın kitabı Türkçeye çevrilmedi hala , deliricim
Buz Devride Haziranda giriyomuş vizyona ..
He bu arada ayın 1'de spor salonu açççılıyor ve biz 3 kanka başlıyoruz.
h.sonu psikologum var.
bu sefer ücretsiz
Karar verdim hiçbişi saklamıcam psikilikten
ben gidiyim dönem sonu işlemleri boğuyor beni , az çalışam ..
Mali Müşavir olduk hala kurtulamadık angaryadan pöffffffffffffff

hiç kimseye özelliklede erkeklere hak ettiğinden fazla değer vermiceksin günlük bunu çok iyi anladım erkektir yapar diceksinn.. en iyisinin .....

aşk gece uyuyamamış o yüzden hala uyuyor günlük..
bende can sıkıntısına oyun falan oynuyorum araştırma yapıyorum bi kaç ders için
huzurluyum bugün öyle karamsarlık yok galiba havadan açık güzel bi hava var
bu da içimi rahatlatıyor çok hoşuma giden renkte bi oje sürdüm
nerdeyse 2 günde bir oje değiştiriyorum sanki kendimi yenilenmiş hissediyorum
ben bi kahve yapayım günlük öğlen vakti iyi gider

Daha kahvaltı bile yapmadım günlükcan. Bu saatten sonra yesem ne fayda çok düzensiz oldu her şey.
Okul açılsa da her şey düzene girse.
Bu arada belim o kadar çok ağrıyo ki ayağa bile kalkamıyorum gerçekten çok kötü

Aşkımı çok özlüyorum bu arada ben günlük Eskiden ne güzeldi msjlaşırdırdık ama şimdi 5 buçuğa kadar beklemem gerekiyo bu da beni çok üzüyo
Offff şu aile özlemi olmasa okul olsa da ben de oyalansam bi şeylerle sıkıldım artık

İnsanlar neler yaşıyor ya İronihayat Allah yardımcın olsun :26:
Günlük dün onun boşu boşuna günahını aldım ama şimdi düzeldi herşey offf yazasım kaçtı yine

Aşkım sevgilimin yanıma gelemeyeceğini falcım söylemişti aslında.
Engel çıkacak, sen gideceksin onun yanına diye...
Ama ben falcıya gidip sonra denilenleri asla takmayan bir tipim.
Geleceğine inanıyordum çok bu yüzden. Hava aniden mahvolunca olmadı işte.
Hiç sorun değil ki. 14 gün sonra sevgilimin kollarında uyuyor olacağım ne de olsa.

Fakat o hala yok ben geleceğim. Bütlerim bitsin yanındayım, olmadı seni almaya gelirim diyor.
Çünkü benim için somut bir şey yapması gerektiğinden bahsettim.
Bana göre öyle uzaktan uzağa, seni çok seviyorum, her şeyim, aşkım, bitanem lafları sökmez.!
Harekete geçmesi lazım. Ama çok inandım ona. Sevgisine. Gelecekti. Hiç tereddüt etmeden. :))
Bu yüzden bir daha benim gitmemde sakınca yok. :)))

Eski sevgilim hala beni çok istediğini söyleyip duruyor. :s
Bilmiyorum napacağımı. Şimdiki sevgilimle de ne olacağını bilmiyorum.
Aşkım dediğime bakma günlük. Hiçbir şey belli değil.
Ama seviyorum. Özlüyorum. Birileri de aşk şimdiye dek olmadıysa bundan sonra da olmaz diyor. (
Neden olmasın ki? Aşık olabilirim bence. :/ 14 gün sonra kararımı veririm sanırım.
Yanında olmak için sabırsızlanıyorum. :)))

ne kadar dengesiz, tutarsız ve kendini beğenmiş insanlar var hey Allahım ya
herkes kendini nimetten sayıyo
neyse kendi derdim bana yetiyo bide başkalarını umursamak istemiyorum ama bazen ağzım açık kalıyo
gideyim derse devam edeyim bari

Son düzenleme:
Sevgili Günlük,

Günün şarkısı Sezen Aksu -Unuttun mu Beni ?

Günlüükkk bir şey daha vaarr.. Bak. Sevgilimle buluşmamızı düşünmekten yazmaya fırsat olmadı.

Benim için çok da şok edici bir durum değil, her zaman abartılı tepkiler alıyorum ama yine de şaşırdım.
Geçen gün alışveriş merkezine gittim. Tam döner kapıya doğru yürüyordum.
Saçlarımı da koyuya boyamıştım biliyorsun canımcım. İşte koyu rengin yarattığı etki.
Karşıda bir kadın kıpırdanmaya başladı. Bana bakıyordu anladım ama ben bakmadım.
Çok utanıyorum çünkü. Malesef bunu aşamadım. İltifatlar ve bakışlar karşısında utanmamayı öğrenemedim.
Ama utanmak daha iyi sanırım. Neyse kadın hızla döner kapıya geldi. Yanımda kafasını uzatmış bana bakıyor.
Eğilip yüzümü görmeye çalışıyordu. Maşallah maşallah diyip durdu.
Başka kelime yok. Sonra annem bakıp gülümsedi kadına.
Anneme "senin mi bu" dedi. Annem evet diyince yine maşallah demeye başladı.
Ben hiçbir şey yapmadım, demedim, bakmadım.
Oje almaya çıktım yukarı kata. Yine sadece ojelerle ilgileniyorum etrafa bakmıyorum.
Ve ojelerin olduğu alan küçük bir yer başka kimse sığmaz. Baktım annem yine gülüyor hafiften.
Hiçbir şey anlamadım yine. Sonra bir baktım kadın mağazanın camından eğilmiş yüzüme bakıyor.
Kafamı eğmiştim çünkü ben de.
Yüzümü görmek için çaba lazımdı. Çok ilginç çoookkk. :26::26:

Bence insanların bazılarının kendini neden bu kadar beğenmiş olma sebebini anlaması lazım.
Benim gibi kendine aşıkların yaptığı hiçbir şey yok ki. İnsanlar söylüyor, onlar yapıyor.
Kaç kadın yaşamıştır benim bu yaşadığımı allasen günlük!
Kaç kişi mağaza camından durup izlenmiştir. Şoklar içinde insanlar hayranlığını ifade etmiştir tipine.
Ben de ne diyorum biliyor musun. Ne kadar kompleksli insanlar var yau...

Allah'ıma bin şükür.

Bu arada canım günlüğüm bir süre olmayacağım buralarda.
Sen de kendini çok sev benim gibi, kendine güven, mutlu ol. Hadi muck muck!

Son düzenleme:

Güzin abla Biblo geldi
Dün gece uyku tutmadı bi face'e giriyim bakıyım dedim gece 1buçukbi baktım arkadaşım bişey yazmış çıktım hemen msj attım bişey mi oldu diyeSevgilisiyle kavga etmiş aradı konuştuk gece 2:15 gibi uyudum:97ndan öncede başka bi arkadaşımla dertleşmiştim:101:
öyle saçma sebepler ki işte insan bi süre sonra katlanamıyor demekki bende arkadaşım %100 haklıydıbugünde bize geldi oturduk falan iyi oldu kafası dağıldı
bu arada ders listesi açıklanmış iğrenç hiçbi istediğim dersi alamıyorum ,kötü bi durumda kaldım bakalım liste değişir inş
deminde haberleri izliyodum yine herşeyin başı sağlık kafama kazıdı yani o haber..2 yaşında bebek ölümü bekliyo kalp nakli yapılmadı diyeAllah şifa versin dicem ama artık nakil olsa bile birşey değişmezmiş off offne saçma şeylere üzülüyoruz ya

sevgili günlük.moralim o kadar çok bozukki ne olacak bu işin sonu o kadar sıkıldım ki bu olumsuzluklardan.ne yapacağımı bilmiyorum neden herşey üst üste geliyor bilmiyorum.

sevgili günlük tatil günlerinden biri işte..diş doktoruna gittim geldim..ders çalışacağım bir türlü başlayamadım

Selam günlüğüm,
Ben iyiyim, düzeliyorum yavaş yavaş ama bir boşluk var yaşamımda, birşeyler yapmam lazım, uzun zamandır kendim için pek birşey yaptığım söylenemez...
Herhangi bir kursa katılmak istiyorum, hobi mahiyetinde aslında türk sanat müziği korosu gibi böyle birşeyler yapmayı çok istiyorum, ama haftanın belli günleri bir yerde, belli günleri de başka yerlerde olduğum için ne yazıkki hiçbir yer bana uymuyor...çok sıkılıyorum sıkıldım artık ders çalışmaktan...
gerçi sana son haber, dün tez konum kabul edildi ve ben 1 2 ay sonra deneylerden başımı kaldıramayacak modda olacağım olsun, boş olup evde oturmak yaramıyor bana çok sıkılıyorum...onun yarattığı boşluğu bir şekilde doldurmam ve kendim için birşeyler yapmam lazım...
bugün babacım beni çok mutlu etti, süpriz yapıp benim kreş görüntülerimi cd ye çektirmiş, onu izledik beraber eskidende pembeciymişim, süslüymüş hala öyleyim...çok garip ve güzel geldi kendimi izlemek günlükcüm:) o zaman dümdüz olan saçlarım şimdi dalgalı bebekkende sapsarıyım zaten ama şimdi açık kumral çok enteresan:)inş.ilerde bir bebeğim olursa bende onun her anını çekicem böyle...
bize gelince günlük, dün konuşmaya çalıştık, rahatsız olduğum herşeyi ve bu ilişkinin böyle giderse iyiye gitmeyeceğinden bahsettim.Oda hareketlerine dikka edeceğini söyledi, ama acım halen taze toparlamam lazım dedi oda hırçınım ve sinirliyim hayata karşı dedi...annemle ilgilenmem lazım yoksa daha kötü olur bizim için dedi...bilmiyorum günlük beni ikna etti, ben onu çok seviyorum ve gerçekten ondan vazgeçmek istemiyorum...hareketlerinin değişmesini istiyorum...umarım acıyla yaşamaya başladığında herşey çok daha güzel olacak...
firarperest im, 2 günün kaldı sevdiceğine kavuşmasına çok mutlu olurlar inş.

Gelemeyecektim ama gelebildim. Neyse okul açılınca zaten gelemeyeceğim istesem de.

Sevgilime öyle şeyler söyledim ki seninle ölmek istiyorum dedi.
Bazen böyle şeyler yapmak lazım.
Kirli konuşmak. Çocuk utandı ben utanmadım, o derece.
Ama açıldı baya. Ben söyledikçe o da söyledi.
Erkekleri etkilemek bu kadar kolay işte. :))
Ama elimde tutmakta ne kadar başarılı olacağım tartışılır. Zaman gösterir bunu.

cok sinirliyim,
bu dengesizlik aile boyu var bazilarinda anladim..
bundan sonra ayni sekilde muamele edicem hic ugrasamam yani zaten stresliyim sinava kalmis 9 gun..
bu gunlerde kavga tartisma fln ugrasamam..
bu kendini begenmislikleri ukalaliklari kendi baslarini agritacak yarin obur gun banane!
daha az gorusurum olur biter yani..
su sinavi bi hayirlisiyla atlatsam, herseyi arkamda birakicam zaten..
bi daha kim bilir ne zaman gormek zorunda kalirim bu insanlarin tutarsiz ve ukala tavirlarini..
off neyse sevmiyorum boyle konusmayi ya..
kactim ben derse..

erasmus dönemimdeki tüm dersleri ve sınavları bitirmiş bulunuyorum günlükcüümmm bugün son sınavıma girdim ve gayet yüksek bi notla geçtim çookk şükür

2 gündür sıkı çalışmıştım ama

rahatım artııkkk:124:

4 gündür arıyordu açmıyordum.
bugünde aradı. açmadım. saat 21:21'de bir mesaj'arıcam yalvarırırım aç son kez lütfen' aynen bu mesaj.
kendi mesaj hakkı olmadığı için babasından atmış mesaj.
açtım. açmamam gerekiyordu ama o çaresiz halini duymak istedim.
ses ağlamaklı ve söyledikleri aynen şöyle'seni, kokunu, sana sarılmayı özledim.' bense bitti mi dedim.
sen beni özlemedin mi dedi?
bana hangi hakla bunu sorar ya. ağladı. uyuyamıyorum, ağlamaktan gözlerim şişti dedi sustum.
yarın izinliyim görüşelim dedi. hayır dedim. ben bekliycem dedi. gelmiycem dedim.
ağladı ağladı.
ben yapmadım dedi. sendin dedim. sesini duymayı bile özlemişim yarın bekliycem dedi.
çok daha beter ol!

günüm güzel geçti çok şükür
içimdeki karamsarlık duygusu günden güne yok oluyor
sevgilimle arkadaş gibi sohbet etmek beni rahatlatıyor e ne de olsa önceden arkadaştık
sonra ona sarılıyorum kokluyorum misss o an ki duygularım tarif edilemez aşk kokusu bu diyorum
huzuru mutluluğu buluyorum....
kpss için çalışmaya tam gaz devam hafta sonu yeni evlenen arkadaşlarımıza ev gezmesine gidicez tabi eli boş gidilmez bakalım düşünüyoruz bişiler...
yazın büyük ihtimal nişan yapıcaz bizde planlarımıza şekil veriyoruz yavaştan umarım istediğimiz gibi gider

Son düzenleme:
günlüksevgilim için şal örmeye karar verdim
selanik modeli seçtim gel görki öremedim
yok bi türlü olmadı olmadı yani sinir oldum yaaa
konu bilem açmadım bi Allah'ın kulu belki bana yardım edebilir diye..
Annem halamın bildiğinisöyledi birde ondan yardım isticem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…