Gece 3 te yattık konuşa konuşaa... Arkadşım ben de kalıyor bir kaç gündür...sevgilisinden ayrıldı,kafası allak bullak evde darlanıyorum diyor .. içmek istiyorum içmek istiyorum deyip duruyordu -sapıtmasın dışarda içip içip diye evde masa kurdum bana gel dedim 50cl'lik rakıyı bitirdik
ama gel gör öldüüüüümm dün..Güya hazırlık yapacaktım akşam için ,kuzenimden mesaj
bebeğim dünyaya geldi şu hastanedeyiz..
Çiçek alıp hemen hastane yollarına düştüm..Yolu da bilmiyorum.Öf akbilimi de aceleden evde unutmuşum.Otobüslerde milletten akbil istemek ne absürd hallere getiriyor...
En son "paraaam var benimm, niye anlamıyorsunuz sadece akbilim yokk" diyordum..Millet para vermeye kalktı yaa.. Öüff ! akbilimi unutmayacağım bir daha .. Utandım hep
Neyse, ne diyordum ,eve akşam gelebildim.Ondan sonra evi toparlayıp ahtapot gibi bi ona bi buna yetişmeye çalıştım mutfakta...
Mercimek köftesi,patlıcan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma,sigara böreği ,haydari şu bu
2 saatte leziz bi masa kurdum...
Sabah arkadaşım uyuodu ellemedim onu ..çıktım ben koşa koşa laba.Analiz yapayım ; UV günümüz diye ( inanır mısın yemek yemek hak getire, WC ye bile gidemedim :'( etüt erken saat konulunca,iki ayağım bi pabuca giriyor )
Tez savunması vardı üst dönem bir arkadaşın oraya çağrıldım.1,5 saat öyle gittii..LAba geldim,hocalar araya madde vakumlayabilir miyiz diyerekten girdiler benim işim gecikti. Arkadaşım laba geldi kızla ilgilenemedim yaaaa çok ayıp oldu.. Ama düşün tuvalaete dahi gidemedim ki zıplayıp durdum spektrumlarımı çekebileyim diye...
Bi yukarı laboratuvar bir benim laboratuvar .... Öüff her gün 6 kat in çıkk. Hala inşaat devam ediyor toz duman her yerr ...
Zaten soğuk kaloriferler yanmıyo..
Ne biçim üniversite yaaa !!!
Etütte de boğazım nasıl acıdı...Ders anlatacağım diye ses mes kalmıyor ,uykusuzluk,açlık,yorgunlukla birleşince bu gece pelte gibi uyurum birazdan banyo yapayım yatayım...
İş-yüksek lisans-ev işleri-tez-çeviri- Güzin ablalık :))
sanırm iyi idare ediyorum !