Popüler Konu Sevgili günlük...

Eskiden çok günlük yazardım,
Bir sürü ajanda bitirmiştim ben..
Sonra hepsini yırttıım, tüm sayfalarını lime lime yaptım attım.
Sanki defterleri değilde tüm anılarımı attım ben...
Öyle çok içim sıkılıyokiii. bende buraya yazayım dedim.
Hiçbiyere sığamıyorum, çok sıkılıyorumm günlük.
Çok yalnızım diye triplere girmek istemiyorum. Ama çok yalnızım bea.
Arkadaşlarımı özlüyorum, eşimi ailemi yeğenimi, herkesi özlüyorum. Ne kadarda korunmasız sahipsizim burda.
Ne zamn bitcek bu durum
Aile bütünlüğümü devlet koruyamadı ben korumaya çalışıyorum(
Bu şehirde sanki hayata tek geldim.kendi kendine üredim. Ne bir ailem, ne bir çevrem oldu. Bu anda bu yaşta bu şehirde bitiverdim. Geçmişim yok, geleceğim yok. sadece bu anım var..
Yalnız kalmak bana yaramıyo...

Aşkımın annesini aradım bugün iki haftadır görüşmüyoduk. Ben aradım birazdan ben de seni arayacaktım dedi Kalbim temizmiş Rüyamda annenle kahve sigara içiyoduk sen de vardın sinirliydin dedi Aaaa ne demek ben çok sinirsiz bir insanım (!) ne demek acaba bu rüyanın anlamı neye bakayım google amcadan dünürlerin kahve sigara keyfi mi

off her yer vıcık vıcık su oldu :S

bi kar,bi yağmur her yer göl oldu

yerler çok fena kayıyoo

sıkıldım

deprem bölgesinde çadırdaki insanlar ne yapıyorlar acaba:26::26: ne kadar zor:26:

biz sıcak evimizdeyken...

bi an evvel havalar ısınsın istiyorum

dışarlarda rahat dolaşmak istiyorum

kar durduğu gibi durmuyo ki vıcık vıcık olup kalıyo,bide buz tutunca fena :S

:18::18::18:

Merhaba Günlük,
Seninle İlk Tanışmamız ve Ben Gülmekten Bayılacak Durumdayım..

Son düzenleme:
Sevgili günlük,hayatıma yeniden yön vermiş durumdayım.Ve hayallerim yavaş yavaş gerçekleşiyor çok şükür Allah'ıma. :26: aşk hayatım karmakarışık.Onu napcaz bilmiyorum :44: iyi geceler :)

Ayy günlük ,
O kadar içiyorum bari bi faydasını görsem şu çayın.
Artık eskisi gibi eteklerimi giymek istiyorum
Yani bi de şu mesele çıktı şimdi.
Bence bir erkek yanında gurula taşımalıdır kadınını kısa bir eteklede.
Bilmelidir o hep onun.
Amaan bilmiyorm valla nolucak:26:

Gece 3 te yattık konuşa konuşaa... Arkadşım ben de kalıyor bir kaç gündür...sevgilisinden ayrıldı,kafası allak bullak evde darlanıyorum diyor .. içmek istiyorum içmek istiyorum deyip duruyordu -sapıtmasın dışarda içip içip diye evde masa kurdum bana gel dedim 50cl'lik rakıyı bitirdik
ama gel gör öldüüüüümm dün..Güya hazırlık yapacaktım akşam için ,kuzenimden mesaj
bebeğim dünyaya geldi şu hastanedeyiz..

Çiçek alıp hemen hastane yollarına düştüm..Yolu da bilmiyorum.Öf akbilimi de aceleden evde unutmuşum.Otobüslerde milletten akbil istemek ne absürd hallere getiriyor...
En son "paraaam var benimm, niye anlamıyorsunuz sadece akbilim yokk" diyordum..Millet para vermeye kalktı yaa.. Öüff ! akbilimi unutmayacağım bir daha .. Utandım hep

Neyse, ne diyordum ,eve akşam gelebildim.Ondan sonra evi toparlayıp ahtapot gibi bi ona bi buna yetişmeye çalıştım mutfakta...
Mercimek köftesi,patlıcan salatası,zeytinyağlı yaprak sarma,sigara böreği ,haydari şu bu 2 saatte leziz bi masa kurdum...

Sabah arkadaşım uyuodu ellemedim onu ..çıktım ben koşa koşa laba.Analiz yapayım ; UV günümüz diye ( inanır mısın yemek yemek hak getire, WC ye bile gidemedim :'( etüt erken saat konulunca,iki ayağım bi pabuca giriyor )
Tez savunması vardı üst dönem bir arkadaşın oraya çağrıldım.1,5 saat öyle gittii..LAba geldim,hocalar araya madde vakumlayabilir miyiz diyerekten girdiler benim işim gecikti. Arkadaşım laba geldi kızla ilgilenemedim yaaaa çok ayıp oldu.. Ama düşün tuvalaete dahi gidemedim ki zıplayıp durdum spektrumlarımı çekebileyim diye...

Bi yukarı laboratuvar bir benim laboratuvar .... Öüff her gün 6 kat in çıkk. Hala inşaat devam ediyor toz duman her yerr ... Zaten soğuk kaloriferler yanmıyo..

Ne biçim üniversite yaaa !!!

Etütte de boğazım nasıl acıdı...Ders anlatacağım diye ses mes kalmıyor ,uykusuzluk,açlık,yorgunlukla birleşince bu gece pelte gibi uyurum birazdan banyo yapayım yatayım...
İş-yüksek lisans-ev işleri-tez-çeviri- Güzin ablalık :))
sanırm iyi idare ediyorum !

Son düzenleme:
günlüüük
bugün pek ders çalışmadım
canımı sıktı bazı matematik soruları
he bu arada şu söze aşık oldum günlük
Ey dert !
Rabbim izin vermeseydi gelebilirmiydin bana ?
İsyan yok , O gönderdi seni bana , kim bilir hangi günahıma ..

dediğim kadar var dimi.

Melabaaaa

Günlükcan bugün keyfim yerindeydi niyeyse

Nişanlımcanla ilk telefon görüşmemizde hiçbir şey olmamış gibi konuştuk.

Sen dün bana küsüp yatmamış mıydın? diye sorasım geldi ama boşver dedim neenone, hiç bozma şimdi ambiyansı, ne güzel konuşuyosunuz işte.

İlk maaşı çeyize yatırıcaktım ama 900 lira banka borcum olunca kapatayım dedim hepsini

Hadi gidiyim ben, hala elimde sürünen kitabı okumaya devam edeyim.

Sevgili Günlük ,

Hava çok soğuk zaten benimde kafam çok karışık ,benim öküsle bizim durumumuz nolucak acaba

Bide başıma bu iş yerindekiler çıktı ,huzur istiyorum çok mu şey istiyorum günlük :26:

ıınınınınınınınıınıııııııııııııııııııııııı
günnük umutsuz oolduğum sınavı güzel bi puanla kazandım.
tebrik et beni bakim.
şimdi cv'mi güncellicem ..
güzel şeylerin başlangıcı olsun bu sınav..
öperim.

yeğenim :) bugün biraz mutlu uyandım günee dn gece kuzenlerim le problemleri azda olsa aştık hadi hayırlısı ama bi kötü durumn doğalgazımız bağlanmadı donuyoruz inşallah haftaya kalmadan olur bu iş

bugüün güzel geçmesini istiyorum ayrıntılar akşama görüşüürükkk mucks :)

evdeki herkes tek tek grip oluyo ya
neyse ki ben atlattım sayılır
birazdan başlamalıyım derse, şurda bişey kalmadı..
sınavdan çıktığım gün gezicem arkadaşlarımı görücem nete takılıcam herşeyi yapıcam kafama göre
ama o gün mutlu olmak için ve içimin rahat olması için biraz fedakarlık yapmam gerekiyo..
az kaldı az daha dayanıcam ve sonra özgürlük
bakalım forumda neler dönüyo gezeyim birazcık

Düğüne gidicem ya :26: Hiç sevmiyorum ama maksat kuzenlerle birlikte olup kaynatmak.
Bugün ders çalışmak hayal oldu bana.Elimde olsa sadece gözlerim açık giderim hava o kadar berbat malesef

Yaa ben çok seviyorum günlük,noldu bize bilmiyorum ama çok iyi oldu
Hiç ama hiç bozulmasın,Hep böyle hissedeyim bulutarın üstünde gibi
Çok da özledim yakışıklımı ben,burnumda tütüyor.Keşke bende gidebilsem onun yanına öyle bi şansım da yok
Neyse hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
canım aşırı derecede gerilim filmi çekiyor günlükk:18::18::18:

şimdi bakacağım filmlere..

çok canım çekti

off yerler hala felaket daha da fena hatta eriyen sular tüm buz olmuş,düşüyodum nerdeyse..

düşsem ne mi yaparım,düştüğüm yerde kendime güler dururum

insanın içi ne kadardaa yanarmış meğer..
sanki içimde beni boğan bi ateş var boğazım düğümleniyo
şimdiden inancımı kaybettim bağırsam sanki hıçkırıklarımla yok olucam..
ben hakettimmi acaba?
yada kimin ahını aldım..
canım çok yanıyo... yağmurda beklemeyi bu sefer sevemedim günlük..

iyiyim gunluk cok ıyıyım hayat devam edıyor tecrube oluyor ınsana kıme gıvenıp kıme guvenmıyecegımı ıyı anladım ders oldu.sabahtan berı kar yagıyor cok severım boyle havada yurumeyı ıcım rahatlar.1 saat sonra cıkarım işten umarım hala devam eder kar yagısı hoscakall.

ben nerede hata yapıyorum günlük
içim çok acıyor,sıkılıyor,daralıyor,
bazen kendimi dünyanın en kötü insanı gibiymiş görüyorum bu son olanlardan sonra daha da görmeye başladım.
kendineme güveniyorum.saf gibi duruyorum ama saf değilim.
insanlar bana saf sansın umrumda değil.
bir tek rabbim var beni anlayan o dualarıma cvp vericek açtığım elleri kabul edicektir.
zaman hızla akıp gitse.bu kadar kafa karışıklığıma rağmen
yine rabbime şükürler olsun binlerce kez.
demek ki bunları yaşamam gerekiyormuş yaşıyorum.
sonu iyi oluca be buna inanıyorum.
neyse günlük bu kadar yeter.

Bugün pazara çıktım günlükcüm :) Ananem hadi gel sana yazma bakalım yapayım dedi aldık çeyizim için Hayret ettim çünkü ananem ilk oku derdi anane son sene mi yapcan derdim şimdi iyice kabullendi galiba yapmaya başlıyor bana
Annemle dolaştık sonra aşkımın evinde eksikler vardı aklıma geldikçe aldık tabak bardak falan
Şimdi de yemek hazır kardeşim paşanın halı saha maçından gelmesini bekliyoruz

He bu arada pazarda arkadaşımın dayısının eşini gördüm yani bilmiyodum ananem dedi aa dedi kadın sen arkadaşı mısn evet lisede sınıf arkadaşımdı dedim dokuz eylüle geçmiş ama konuşmuyorum kadın ismin neydi ben selamını söylerim dedi tüühh teyze dedim içimden ama olsun nerde görse boynuma atlıyodu zaten kız anlayamadı konuşmak istemediğimi neyseee :))

Son düzenleme:

sabah aşk günaydın napıyosun dedi :102:uzanıyorum sen napıyosun dedim çekip resmini yolladı izinliymiş ya sabah söyledi sıpa sonra hazırlandım mis kokumu sürdüm buluştuk:123:hava çok soğuk olunca kış aktivitesi olan sinemaya gittikehh fena değildi film gidilebilir:111:sonra dolaştık bi hırka denedi ayy çok yakıştı acayip gözüme yakışıklı göründüama düğmesi kopmuş yedek düğmeside yoktu alamadıkyarın başka bi yere gidip bakıcak tekrar öyle bi baktım ki etkilendi sanırım
maşşlh bu hafta buluşabildik güzelceyarında arkadaşının doğum günü dolayısıyla buluşcaz ,eğlenmeye gidicektik ama iptal olmuş puff oturcaz biyerlerde:44:neyse evde oturmaktan iyidir
yalan dünyadaki kızıl saçlı kızada bayılıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…