Popüler Konu Sevgili günlük...

bugüne güzel bi haberle başladım günlük
inşallah bu süreç hep böyle güzel haberlerle devam eder
stresten sivilceler çıkmaya başladı yüzümde
haftaya pazar kurtuluyorum bu sıkıntılardan ve inşallah bu son olur bi daha bu stresi yaşamak zorunda kalmam
bıktım ders çalışmaktan
sınavdan sonra teyzeme gidicem kuzenim elleriyle tiramisu yapıcak bana
bugün biraz hukuk ve ingilizce çalışmam gerek, hayatta en nefret ettiğim dersler sıralamasında birinci sıraya ticaret hukukunu yerleştiriyorum kesinlikle
neyse neyse gidiyorum derse

Son düzenleme:
sevgili günlük
insan varsa kendine kahreden benim kendime öfkem en çok bağışlayamıyorum affedemiyorum çok zor ağır geliyor yaşananlar hayat insanlar herşey ama herşey çok zor kimsesizim yapa yanlızım

Son düzenleme:
Offffffffff sevgili günlük offffffffffffff...................
İsyanlardayım anlıcan offfffffffff.........
Neden hiçbişeyi kaldıramıyorum ben artık hertaraftan bozguna uğruyorum resmen yaaaaaaaa.Aklımın,fikrimin,ruhumun,kalbimin bütün tersanelerine girilmiş ve bozguna uğratılmışımmmmmmm gibiyimmm........
Sevdiğim,istediğim hiçbieşyi yapamayacak mıyım ben artık yaaaaaaaa(((((
İstemediğim bi yerde çalışıyorum...... Patronum çirkef bir kadınnnnn,onu gırtlaklamak üzereyimmmmmmmm......Evin kçük kızı gibi onu kaldır bunu getir yaptırıyo canı sıkılınca yaaaaaa..Bu yaştan sonra kaldıramıyorummmm.sinir küpüyüm şu anda.Erkek arkdaşım desem Dünyanın en sıkıntılı adamı o da gitti dil kursuna ingiltereye o da orda sıkıntılı ilişkiye yansıtıyo çok uzak ses mes gitmiş zaten gittiğine bin pişman hiçbişey paylaşmıyo doğru düzgün....Ya her yıl daha iyi bir yıl diledikçe benim bile tahmin edemediğim şekilde dibe çöküyorum..Ne olacak halim yaaaaaaaaaa((((((

Günlükcanım
Ev-le-ni-yo-rummmm
Salonumuzu tuttuk, herşey yolunda çok şükür

Günlükcan nasılsın?
Beni hiç sorma, ben berbatım.
Şu satırları yazarken bile kafamın tüylerinin diken diken olduğunu biliyor musun?
Ya hele gözlerimin dolduğunu?
Hele hele birde yüreğimin çok acıdığını?
Yaa, öyle işte..
Burada dün akşamdan beri lapa lapa kar yağıyor.
Biraz tuttu gibi..
Umarım yağmaya devam eder.
Çünkü kar yağışını izlemek çok hoşuma gidiyor..
Günlük, ben onu çok özlüyorum..
Dayanamıyorum O'nsuzluğa.
Nefes alamıyorum, 7/24 ağlıyorum ya..
Ben bunu hak edicek ne yaptım ki?
3 seneyi aşkın ilişkimizi hiç etti gitti.
Neden, niye?
Niye yaptı bunu bana, bize?
O olmayınca yemek yiyesim gelmiyor, hatta bazen nefes bile almıyorum..
O hiç birşey olmamış gibi hayatına devam ediyomudur acaba?
Ama hayır bilmek istemiyorum.
Eğer bilirsem daha çok acı çekerim..
Yeterince acı çekiyorum zaten daha fazlasına katlanamam.
Ya o ne istediyse ne dediyse ben yaptım.
Bir dediğini iki etmedim.
Hep sözünü dinledim.
Ne zaman zorda olsa ne zaman kötü olsa bn hep yanında oldum.
O ise hep beni hep yarı yolda bıraktı.
sevgimin, emeğimin karşılığı bu mu ya?
Bu mu ya?!
Lanet okumak istemiyorum.
Ama dayanamıyorum.
Allah'ım ne olursun yardım et..
Çok canım acıyor.
Dayanamıyorum ya dayanamıyorum.
Ne yapıcam, nasıl yaşıcam bilmiyorum.
Ölmek için dua ediyorum ya..
Artık hiç birşeye dabrım kalmadı.
Tükendim, bittim!
Herşeyimi aldı gitti!
Gitsin..
O'nun canın sağ olsun..
Ben onu çok seviyorum..

Son düzenleme:
bende durum bu günlük
kitabım ve kahvemle cam kenarına tünedim resmen
Eki Görüntüle 336132
sabahtan dışarı çıktım
hava çok soğuktu valla
çıkmışken kuaföre de gittim
ohh mis mis
sonrada erkek arkadaşımın yanına uğradım
yarım saat filan durdum eve döndüm
bu aralar sivilcelerim ve burnuma yapışık siyah noktalarım ile mücadele etmekteyim
ergenlikte pörtlemeyen sivilceler sanırsam stresten yüzümün baş köşesindeler
bende de hata var tabi eskisi kadar ilgilenmiyorum kendimle
bi aralar suna dumankaya gibi geziyordum evde
hergün ayrı bir karışım hergün ayrı bir maske
hevesim kalmadı hiçbirşeye be günlük
neşem kalmadı valla bezdirdiler beni be

neyse ben biraz daha kitap okuyayım günlük
bu sefer böyle fotoğraflı fotoğraflı yazasım geldi
umarım yasak filan değildir
öyleyse silerim hemencik
iyi bak kendine günnüşüm
tüm güzellikler seninle olsun

Sevgili günlük,
Hastayım evdeyim,işe gidemedim ,bunuda bırak öküscan aramadı ,off ben napıcamki işteki sorunlar bu öküsle olan sorunlar sıkıldım bunaldım yaa nolucak bana ya

Son düzenleme:
İyiyim ben bugün günlük.
Dün skype dan konuştuk.
Dedim ki çok içim sıkıldı bugün, olanları hatırladım.
Sağ elini uzattı kameraya, alyansını gösterdi ve benim hatırladığım tek şey bu dedi

Anladım ki bazen her şey planlandığı gibi gitmeyebilir.
Zaten uzun uzadıya planlamaya, beklentiye girmeye de gerek yok.
Esas olanı hatırlamak, ona sımsıkı sarılmak gerek

gunluk selam sana..hayat devam edıyorr

yenı eleman basladı cok ıyı oldu valla uzun zamandır bır bayanla konusmuyormusum bunu anladım kızda benım gıbı sen sakrak.kız gunluk 4 senedır burdayım işe her yenı baslayan eleman koltuga cıvılenıyor ne kalkıyor ne konusuyor bu yenı gelen kız tam benlık gelır gelmez cay demledı kıpır kıpır sonuda ıyı olur ısallah.

mesaı bıtımıne tamı tamına 11 dk kaldı.karnım gurulduyor dısarısı buzzz canım yurumek ıstıyor ama o kadar delı degılım dıcım basım donar valla.hoscakal gunluk.

günllüük
hava çok soğuk bııırrrrrrrrrrrrrr
ama kar muhteşem
ablamla alışverişe çıkacaktık bugün trafik ve hava şartlarından dolayı
vazgeçtik
gece dolanırken kk da burçlar formunda
bende yeni bir konu açtım yani spontane gelişti

O resmini değiştirmiş ve bu adam ne zaman resim değiştirse
bir kez daha vuruluyorum be günlük

ay günlük söze bak günün sözü olsun bu bence:
Dışarıda kar,içimde yar.
Dışardakinden adam olurda,içimdekinden asla..

Son düzenleme:

ayy çok alakasız yerden giriyim konuya şu smileyi görünce aklıma geldi..aşk geçen gün mentollü sigara almış bende ben patlatıcam mentolunu dedim tamam dedi elime verdi bende agzıma götürdümdişimle yapcaktım arkadaslarım öyle yapıyoelimden bi aldı napıyosun diyeşapşal bi fırt çeksem nolucak sen hep ysnımda içiyosunama hoşuma gitmedide degil hani

sabah bi kalktım istanbul bembeyaz olmuşama bi kar oynamaya çıkamadım üşengeçlikte son noktayımkeşke arkadaşlarım yada sevgilicim bize yakın otursaydı bi topluca savaş yapsaydık
bu arada notlarımı görebildim sonunda mükemmelim yahepsini geçmişim bide güzel geçmişim yanikoskocaman bi aferin aldım malum şahıstan
darısı diger dönemlere

bid elimi yaktımacıdıyanık acısı ne kötüymüş havalar düzelsede bi karşıya geçsek ciciler biciler alsam14 şubat geliyo hatırlamak istemiyorum

bugün finali oldk sonunda
berbat geçti
inş 60 alabilirim günlüğüm yoksa direk kalcam

bugün başım gözlerim heryerim ağrıyor hasta olucam galiba
sevgilimide özledim
bugün berbat bi gün yani kısacası

ay günlük leni benbicaco ve eşinin düğün gşrişini izledim
nasıl bir giriş o öyle bittim yaa
ssesleri desen mükemmelmiş doğrusu..
ben mi?
ben evdeyim günlük
hava buz çay sıcak öyle iştee

9 yaşından 13 yaşıma kadar sevdiğim bi çocuk vard.
anneannemlerin orda oturuyordu.
çok nadir görürdüm ama o çocuk ve masum sevgiyle 4 sene sevdim.
platonikti ve çok güzeldi.
duygularım daha saftı.
adı da serdaldı annemin facesine giriyim dedim bi arkadaşının facesinde ekliymiş o çocuk gördüm şimdi.
hala çok yakışıklı aradan 7 sene geçmiş olmasına rağmen görünce tanıdım hemen.
bide sevgilisi varki güzelliğin g'si yok.
sevmem böyle konuşmayı ama çocuğa bakınca o kızla işi ne dedim.
ayy görünce garip oldum be

Saatlerce hüngür hüngür aglamak istiyorum günlügüm hic susmadan kesintisiz Böyle bir ruh hali icerisindeyim iste...

Birinere satasmaktan, sürekli is arkadaslarima ters cevap vermekten kendimi alamiyorum...Kendimi cok yorgun hissediyorum ruhen bedenen...

Sabah 08:30 aksam 18:00 calis, evde ders calis bir yandan beni sinir eden patronum arkama bile bakmadan gitmek isteyipte birtürlü gönlüme göre bir yer bulamamam beni iyice cekilmez yapti...Ah bi bitse su sinavlarda bende is basvurularimla ilgilensem...

Tatile cikmamada henüz 5 hafta var uff bitermi bu zaman...zaman mi biter ben mi biterim orasida bir muama ya...neyse gelirim gene...

tebrik ederim seni ..
seni herseyden cok seven, hayatında farklı bi yere koyan, mutluluğun için gözlerinin içine bakan ve elinden gelen herseyi
yapan seven bi kadını kaybettin.
Umursamadaığını ,düşünemediğini,bi sürü sorunun olduğunu söyledin ya , o sorunlarını hallettiğinde sakın etrafına bakıp beni arama.
ben yokum. bugün itibariyle çabam seni unutmak ,en az hasarla atlatmak bu dönemi.
güzel şeyler düşlemek ve yaşamak.
bayramın olsun ,pes ettim ve susuyorum.
küllerimiz karlar eridiğinde yok olup gidecek.
yeni bi iş için uğraşıyorum umarım olur, kanserli bi hücreyi andıran bu işyerinden ve sahte aşık bakışlarından kurtulurum.
Geçmiş ola bana ve bize

ho ho hoo :119: ben bişey yaptım günnükk, spora yazıldım bugünn arkadaşımla kahve içtik ardından eve yürüye yürüye gidiyim dedimm. mis gibi kar yagıyor kac gundur tıkıldımmm eve ciğerlerime oksijen girsin bari diyerekten yola koyuldum .. önce yine ne zamandır istediğim birşey için biryere ugradım bunu burda yazamam sırr önce onu bir halleder gibi oldumm daha belli değil gerçi ama olucakta gibiii lapa lapa karın altında tin tin yoluma devam ederken alt sokağımda bulunan spor salonun tabelası gözüme çarptı bir heves daldım içeri bir tur deneme ve formalite icabı (banaa göre ) birkaç konuşmadan sonra kendimi spor salonunun üyesi olarak buluverdim iyimii ayy ben böyleyim işte kafama yatarsa birşey anında biticek o iş , yoksa hevesim kaçıyo .. salonda latin dansıyla oryantalde var iyimi bir taşla üç kuşş ve yazıldım yarın ilk seans başlıyor hadi bakalım bir kiii bir kiii barbiii yaza formda giriyorsunn incecik olup düşman çatlatıyorsunnn özgüven yağmuruna tutulup sırılsıklam oluyorsunnn hadi bakalım bir kiiii 4 kilo verip taş olmayı planlıyorum her ne kadar babamdan bu düşüncemle ilgili zılgıt yemiş olsamda ben kafsma taktım kendimi süpersonik hissetmem için 4 kilo vermem lazım o kaddar hahaha kendime verdiğim gaza bakk abi ya bu gaza görende 6 aylık üyelik aldım sanıcak, kendime ve istikrarıma hiçç güvenemediğimden üyeliğim 1 aylıkçıkk olsun bu da bişey yavrum ucundan kıyısından tuttum işte bişeyin
hımm şimdi saçıma yağ mağ bişeyler sürüp duş almam gerek şu an ama tahmin et noldu günlükkkk :26: bravo bildin üşeniyorummm tvde bişey yok ben bu gece ejderha dövmeli kızı izliyim barii tavsiyeler üzerine xoxo

hava buzdan öte diyebilirim kar yağıyor ama öylesine sanki hiç tutmaz gibi geliyor
dün süper bi gün geçirdik aşkla yine 24 saat onun yanında olmak beni aldı başka diyarlara götürdü
mutluyuz diyebiliyorum allah bu mutluluğu bozmasın
yarın doğum günüm günlük bakalım nasıl geçecek ?
gerçi öyle pek hevesim yok ama işte doğduğum gün ufakta olsa bi heyecan oluyor içimde
komşu gelicek birazdan ben kalkıp kahveyi ocağa koyayım sonrada bi kahve falı iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…