Popüler Konu Sevgili günlük...

slm günlük
kulağım dış kulak yolu iltihabı olmuş
cok cnm yandı dün bugun hast de aldım soluğu antibiyotik ve damla yazdı
suan biraz daha iyi gibi
oğlus u dr a götüremedim unuttum ve bende hast dım keyfim yoktu hiç :2:
beycan ise çalışıyor her zamanki gibi :126:
teyzem ve kuzenim gelmiş akçaydan özlemişim kerataları
beyim çrş günü şehir dışına gidior pazar gecesi gelir herhalde ve ben onu çok özlücem
böle işte
sırtımda da spordan kas ağrısı var:2:
keyifsizim günlük

guzel baslamistim gune ama oyle devam etmedi..
moralim cok bozuk..
elbette sinavla ilgili.. nedense umutlarim kayboluyo sinav gunu yaklastikca..
erkenden girdim yataga, biraktim calismayi..
suan hicbir sey dusunmeden uyumak istiyorum..
yarin cok guzel bi gun olsun istiyorum..
artik cok yoruldum, bu hayat bitiriyo beni..
Allahim yardim et ne olur..

Akşam 4' e kadar yattığım halde uykum geldi.

Yarın işlerim var dışarda, dışarı çıkmaya hiç hazır olmadığım halde.

Ne güzel hafta içi hiç çıkmayacaktım, cuma da kuaföre gidip eğitim için hazırlanıcaktım ama patron yarın iş verdi bana. Bir kaç kırtasiye gezmem gerekiyor.

Hadi yavrum yatıyım artık ben, valla gözümden uyku akıyo.

Son düzenleme:
günlüktoşummm naber yawrummm
sana şimdi arkadaşımın şaşkın bakışları arasında yazıyorum
bugün çok güzeldi günlük gizemimle bize geldik kahvaltı yaptık
sonra az dedikodu fal derken akşama doğru çıkalım dedik
dün gittiğimiz yere gittik bi adam vardı hiç rahat edemedim
sürekli bakıp durdu ne yaparsam yapayım beni süzdü
ve adam babam yaşındaydıııı
sonunda bi kaç kez yer değiştirdik allahtan cafe sahibi anladıda
adamlara yol verdi bi an başımız belaya giricek diye çok korktumm :18::18:
nyse ki atlattık çok güzeldi uzun zamandır ilk defa kahkaha atıp durdum
tüm gün böyleydik
sonra metroda gülme krizleri falan millet deli sandı
eve geldik yemeğimizi yedik arkadaş yavuklusuyla konuştu
şimdide yatış filmi seyredicez karar veremedik :44::44:
nese hala şaşkın şaşkın bakıyo
gidiyim ben öptüm seniii

1hafta oncesıne kadar deli gibi bebek isteen ben gecelerı ruyalarıma gıren yok emzirirken yok uyuturken.. bebek için deli olan ben..
28ocakta yasmine basladım ,madem çıkar amaçlı olacak bu bebek,önce ben bi kendimi sağlama alayımda sonra doğsun menfaat için bebeğim.. !
sanmıstımki eşim annemler cevrem onlarda benım gibi dusunerek sıtıyor bu bebegı nerdeeeee...herkesin bi amacı varmıs meğer..

haberleri yok ben meleğimi hergun içim dağlayan bi hüzünle çaresizlikle yad edıyorum..çok özlüyorum mesela...
neyse...
bebek olayı rafa kalktı ben ne zaman istersem ozaman olacak.. belkide istemeyecegım bu gidişle kimbilir..
sana okadar cok kırgınımki.. bu evlilik devam etse bile soyledıklerın aklımın bi kosesınde olucak hiç bi zaman unutmayacagım..

sende bebıs olmuo san.. yasmine basladım artık gec kaldın..........................

şuanda kafammm fil kafası kadar gibi ağır geliyo
ağrıyor gözlerim kapanıyor ama ben hala netteyim uyumamak için zorluyorum sanki kendimi:126:
bu sabah kardeşimin hazırladığı kahvaltıya zorla kaldırıldım hatta yatağımda taciz edildimkalkmak zorunda kaldım haliyle
ha birde ben bir yavru köpek edindim tanıdığımızdan görsen o kadar tatlı kii
ahh yavrumm benim yaaa canımmm ne kadar sevimlisin her sabah ona neler hazırlıyorum amamlar yağpıyorum yedirmek için götürüyorum ona bodrum katta bir yer yaptım ona orda uyuyor yavrum kalkıyor oynuyorr ohh ohhh
valla sevgilim olmayınca telide umursadığım yok artık ha tel diğer odada kalmış kuzenim bütün gün beni aramış duymadım hiç:102: oda kapısınıda örtmüştüm birde hiç duymadım
akşam aradı konuştuk yavrumm onun oğluna teyze,anne ve öğrendiği bütün kelimeleri söyletti bana telden çok tatlı yaaa:106:
sonra annemler alt kattalardı akşam elektirikler bir kesildi korkudan öldümm hemen babam koşa koşa beni almaya gelmiş ben yusuf yusuf bekliyordum hızır gibi yetişti 5 dk babacım:128:

işte öyle yanii
birde aklıma ikidebir şu yalan dünya dizisinde ki replik geliyor yahuu
fındık burunlum,kahveee fincanıı ağızlımmmm

talih bana gülüyor sonunda galiba... allahım sana şükürler olsun....
hiç ummadığım anda hayatım nasıl da değişiyor
hala inanamıorum
o şehirden, aptal insanlardan, yalnız hayatımdan, o saçma işten herşeyden kurtuluyorum
sevgilim atamam senin yanına olsun nolur...
nolur allahım hayırlısını ver...

İnsanlara yıkılmaz anlamlar yükleyip, her defasında nasıl yıkıldıklarını izlemeye çok aşinayım.
Beni ben olduğum için kabul ettin sevgilim. Sakın vazgeçme bundan...

Bugün de gidemedim laboratuvara !

arkadaşım geldi ... Malum bu ara depresif -sevgilisyle bozuşuk... Olanları bana anlatıyor ,deşarj oluyor bi nevi ...

günlüğüm ne yaptım bugün.. İncirli muhallebili tatlı Müthiş bir tatmış yahu !

cevizli,incirli kahveli,muahllebili ... Bomba bomba

günlük bedenimde kafamı zor taşıyorum ne kadarda ağır elımden gelse cıkartıp yan koltuga koyup aksam alıp kolumun altına gıtmek ıstıyorum.bugun iş cok calısmaya devam.kendıme bır hedef belırledım ben bankada para bırıktıremıyorum 2 ayda bır tane cumhurıyet almaya kadar verdım bu sekılde 1 senede 7 tane cumhurıyetım olacak işallah.yok anam bereketı yok benım kazandıgım paranın kus gıbı uçuyor yahu haram parada degıl alnımın terıyle kazanıyorum anlamadım gıttı.

ben kactım gunluk hoscakal şirket acacam 100 e yakın çavvv

Günaydın Sevgili Günlük,

Hala hastayım hala öksürüyorum hala yalnızım ,hala bişeyin düzelmişliği yok
Kader ağlarını örmeye devame diyor

Bian önce herşey düzelsin ben çok yoruldummmm

Günaydın günlüküm

Şu an ofisteyim. Ofise gelene kadar neler çektim nelerr! Umarım dünkü yaptıkları gibi resmi tatil olur gümrüklerde yine. Bu soğukta dışarıda çalışmak zorunda kalanlara Allah sabır versin Ofisten ark.ım simit getirmiş çıtır çıtırr. Bende peynir zeytin domates fln. getirmiştim ablamızda sıcacıkk çay yapmış öyle güzel gitti ki sabah sabah vallahii Dün zor bi gündü ama bugün daha bi zor olucak, aksine bugün seninle vakit geçirmek istiyorum böyle tüm forumlarını delik deşik etmek istiyorum Gördüm bir kaç arkadaş foto yüklemiş buraya da bende akşam ördüğüm boyunluğun resmini koyarımm Adına snood diyorlar birde :).. Sıcacık tutucak beni sıcacıkk

Abla nane limon kaynatmış ofisçe bayram etmekteyizz

Herşey o kadar yolunda gidiyor ki nazar değmesinden korkuyorum..

İnsanların gözleri üzerimizde Allah muhafaza..

Ayrıca 4 Şubatta Beylikdüzü olarak toplaşıyoruzz kkŞuan 6-7 kişi falanız Cumartesi günü çok eğlenicez inş. :))

Yaşasın KK!!

Vetabiki erkeklere yasakk :113:Şimdi azcık işim var. evlilik formuna da bir göz atayım, işimin başına geçmem gerek.

Nane limon da öyle iyi geldi ki.. Allah razı olsun ablammm, ellerin dert görmesinn ..

Son düzenleme:
galiba biraz halsizimm

bu kavada pencereyi aralayıp yatarsam böyle olur tabi..

ne diyim kendime bilmiyorum

Hastayım canım çok sıkılıyor günlük ya,grip oldum yine bu kaçıncı sayamadım artık
Onlada aramız soğuk bu aralar.Zaten o kadar halsizim ki uğraşamıyorum onunla.
Bütün bunlara rağmen deli gibi ders çalışıyorum ya helal olsun bana

günlükçümmmm naberr
ben mi? iyi valla nolsunnn yuvarlanıp gidiyoruzz
dün mesaj atmış "mesaj atmaya çekiniyorum" yazmışşşş eeeeeeee hani çekiniyodunnn
amaaan hiç yazmasın affetmicemmm
diğerininde evlilik teklifine yanıtım yok :26::26:
arkadaşımda gaza getirdi şimdi ilşkiye başlasan tanımasıydı güvenmesiydi yaşın 25e gelir dedi :18::18:
sağlıklı bi ilşkin olurmu bilemem dedi :44::44:
neyse çekimlerim var bugün takmıyorum kafaya
bildiğimi okumaya devam..
ne umdumki bulayımmm
valla günlükçümm hayat çok güzel elimdekilerle yetiniyorum beni çok seven daima güvenen bi ailem var
ne yaparsam yapayım altına imzasını atıcak bi babam var
anlaşamasakta hatalarımı yüzüme vursada benim içn endişelenen bi annem var
her işini bana yaptırıp beni vasiii ilan eden bi abimm
elim ayağım gözlerim şükür eksikliğim yok
rabbime şükürler olsun mutlu olmak için sebebim o kdr çok ki

çok pis fal baktırasım var günlük
kardeşim sinir ediyor beni yaa
bazen kafa göz dalmak istiyorum kendisine

Günlüktoş
Mutlu başladım bugüne aşkı sesiyle uyandım
Ne zamandır onun sesiyle uyanmamıştım hep mesaj hep mesaj nereye kadar dimi
Biraz erken kalkmak zorunda kaldım ama sonra uyumaya çabaladım ve başardım:103: Bu arada dün yeni bi kitaba başladım 'Ferrarisini satan bilge' bunu söylemeye utanıyorum yani yıllardır odamda duruyo okumamışımSürekli elim gidiyodu bi türlü başlayamamışım neyse baya okudum güzele benziyo yarına bitiririm heralde:44:bi yandanda bitsin istemiyorum bu havada kim kitap almaya gidicek yine sıkılıcam sonra
ımm şimdilik benden bu kadar daha gün yeni başladı ne yazıyım bütün gün atraksiyon yaşıcam ya sanki yazcak bişeyim olcak

merhaba günlük kardeş..

dün çok iyiydim içim kıpır kıpırdı ama bugün gördüğüm rüyalarında etkisiyle bi tuhafım canım sıkkın keşke 5 yıl sonraki hayatımı görebilme gibi bi şansım olsa ne mükemmel olurdu dimi :)) bu aralar vazifemide tam yapamıyorum onada canım sıkkın ama kararlıyım şeytana uymayacağım artık onun dediğni yapmicam AŞK yoluna gidicem..

keşke buraya yazacak güzel bi şeylerim olsaydı ama yok hayatımda hiç bi değişiklk yok günlükcan umarım bigün olur.. gün doğmadan neler doğar öyle dimi..

güzel günlerde buluşmak dileğiyle :))​

Yazıp yazıp siliyorum
Napıyosun, iyimin günlüğüm?
Annemle dışardan geldik az önce.
Yerler hala buz. Yürümek zor.
En iyisi bahar gelene kadar kış uykusuna yatayım ben :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…