sevgili günlük gine ben geldim
neden insanlar bu akadar aciz oluyolar kalp kırmak bu kadarmı kolay hiçmi allahtan kromuyolarki inan çok kırıldım bazı kişilere ve şeylere evlenmeden önceki hayalım böle degildiki
hayalimde herşeyim secdicegimle bir ömür boyu mutlu olucaktımda neden herkez hayatımıza burnunu sokuyo bizleri bize bırakmıyo aman kırılmasınlar aman üzülmesinler diye millete kızmıyorum ama gene olan bana oluyo inan panik ataklarım azıyo durduramıyorum
bıktım artık insanların beni kırmalarından bebeklerim öldü diye acıyarak bakmalarından
bir kadın anne olmak için yaratılıyo günlükçüm ben bunu 3 kere hissettim ve 3 kayıpla bitirdim
ben ne resnkli doblör nede şeker yüklemesi yapamadım 20 haftanın üstünü hiç görmedimki tam bebeklerimi hissediyorum hayaller kuruyourm tam alışıyorum o kahrolasıhastaneye bebegimel giriyorum kapısından ama boş karınla geri çıkıyourm şöyle bakıyorum kapısına ey koca hastane genemi yazık ettin ben ne zaman alıcam yavrularımı diyorum inan gözyaşların klevyeyi yıkıyo evlat acısı okadar çokki anlatam şimdi kendi rahatsızlıgıma göre bir doktorlar buldum ama hep çok pahalı bunun muayesinin birini versem digerini verememki
bebek işini bu ay vesile olucaktım ama olamıyorum malesef
eylüle kadar anca düzeliriz evlat hasretiyle yanıyorum ben alav alev kor kor hemde
benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu kimside hamile geçen haber aldım teyzemin kızıda dogurmuş benden neçe sonra evlendi çok agladım kıskanmak degil sakın yanlış anlama beni imrenmek diyelim şuna
herseferinde sırsatınıbulunca lafısokan eltim var
inan içimi sana okadar çok isterdimki bilemezsin ama sana anlatmaya kalksam içimi döksem inan sayfalar yetmez beni bana bıraksınlar istiyorum artık
keşke eşimide alıp tanımadıgım bir yere taşınsak kimsenin olmadı bir yere bulamasınlar bizleri kafam rahat olur ozaman huzurunda olur
eşim için çok istiyorum kendimden geçtim inan günlükçüm o mutlu olsunyeter bana
evalt özlemimi san nasıl anlatıyım bilemiyorum ama şu pragraflar sana çok güzel anlatır bak yazıyımda oku
ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım...