Popüler Konu Sevgili günlük...

kendime kızgınım.Aslında şaşkınım ben evraklarımı tam teslim etmiştim tek tek kontrol etmiştim postaya verirken.Neymiş öğrenci belgeniz yoktur die posta gelmiş bana .Tövbe yarebbim nasıl iş bu anlamadımmm

bir uyandım her yer bembeyaz gene
yazın sıcakta o kadar çok dua ettim ki bu kış soğuk olsun ve boll kar yağsın diye o kadar özledim ki soğukları sanırım dualarım kabul olmuş
keşke o anda bütün istediklerimi dileseydim ,olur muydu acaba
umut etmek yaşamanın bir parçası sonuçta
hayallerim ve umutlarımla yaşıyorum
ee ALLAH ta beni duyuyor biliyor hakkımda hayırlısını versin istediklerimide vermiyorsa bir bildiği var demek ki
zaten hayat hiç ummadıklarının başına gelmesinden ibaret değil mi
aklım karmakarışık gibi
bazen resmine bakmaya korkuyorum her baktığımda içim gidiyor bu kadar mı sevilir diyorumm
haketmedikcee sevmek bende var heraldeee
off poff puffff

ahh be günlükcükk sevgi anlaşmak değildir ki sebepsizde sevilir bazen işte

bu söylediklerimi kimseciklere söyleme olur mu ve beni burdan okuyamıcağını bilmek daha da bi içten yazmamı sağlıyor
nede olsa gizli yani bu günlük

ben şimdi ona şarkı söylicem sen onun kulağına fısılda tamam mı ama benim söylediğimi söyleme olur mu

''sevgilim...bizi böyle ayrı koyan kadere boyun eğdik bile bile,yenildik kırıcıydık üstelik,sevgimize alışkanlık diye diye,arıyorum geçip giden zamanda kayboluverdin biranda,
şimdi ne olduk seninle biz,dün gece rüyamda,inan çok özlüyorum seni''
off efkarlandım
sanal sigaramı yakayım bari

Hep endişe duyuyorum günlüğüm. Birileri için bir şeyler için her dakika diken üstünde oturuyorum.
Özellikle de kardeşim için. Benim için o daha bebek.
Ben ilgilendim onunla çocukluğunda bir şey olduğunda annem bana derdi kardeşine dikkat et diye.
Belki de bu psikoloji altında ben her dakika onun için endişeleniyorum.
Ne zaman telefonumu açmasa seneryolar üretiyorum.
Geçen sene üniversiteyi kazandığımda o daha orta sondu evdeydi ama o da kazandı gitti ayrı yurtta kalıyor.
Her dakika maçları var bir yerlere gidiyor. Telefonuna bakamıyor. Ve ben buna hiç ama hiç alışamadım.
Şu an da dışarı internet kafeye gitti. Büyümüş artık baya baya akşam da gittiğine göre...
Offf günlük off benim çocuğum olsa kafayı yerim yanımdan ayırmam galiba. Babam ne kadar da haklıymış uzaklara yazma derken şimdi anladım

Son düzenleme:
günlük sabaha karşı 4 te yattım 2 dede uyandım..
günleim böylesi sıkıcı işte
birde kar yağmıyor günlük yaa
her yere yağıyor buraya bitek soğuğu geliyo

ayy kız günlük rüyamda ibrahim tatlısesi aydemir akbaşı falan gördüm
valla ebnde bilmiyorum nereden gelip gidiler rüyama

sevgili günlük gine ben geldim
neden insanlar bu akadar aciz oluyolar kalp kırmak bu kadarmı kolay hiçmi allahtan kromuyolarki inan çok kırıldım bazı kişilere ve şeylere evlenmeden önceki hayalım böle degildikihayalimde herşeyim secdicegimle bir ömür boyu mutlu olucaktımda neden herkez hayatımıza burnunu sokuyo bizleri bize bırakmıyo aman kırılmasınlar aman üzülmesinler diye millete kızmıyorum ama gene olan bana oluyo inan panik ataklarım azıyo durduramıyorumbıktım artık insanların beni kırmalarından bebeklerim öldü diye acıyarak bakmalarından bir kadın anne olmak için yaratılıyo günlükçüm ben bunu 3 kere hissettim ve 3 kayıpla bitirdim ben ne resnkli doblör nede şeker yüklemesi yapamadım 20 haftanın üstünü hiç görmedimki tam bebeklerimi hissediyorum hayaller kuruyourm tam alışıyorum o kahrolasıhastaneye bebegimel giriyorum kapısından ama boş karınla geri çıkıyourm şöyle bakıyorum kapısına ey koca hastane genemi yazık ettin ben ne zaman alıcam yavrularımı diyorum inan gözyaşların klevyeyi yıkıyo evlat acısı okadar çokki anlatam şimdi kendi rahatsızlıgıma göre bir doktorlar buldum ama hep çok pahalı bunun muayesinin birini versem digerini verememkibebek işini bu ay vesile olucaktım ama olamıyorum malesefeylüle kadar anca düzeliriz evlat hasretiyle yanıyorum ben alav alev kor kor hemde benden sonra evlenenlerin bebekleri oldu kimside hamile geçen haber aldım teyzemin kızıda dogurmuş benden neçe sonra evlendi çok agladım kıskanmak degil sakın yanlış anlama beni imrenmek diyelim şuna herseferinde sırsatınıbulunca lafısokan eltim var inan içimi sana okadar çok isterdimki bilemezsin ama sana anlatmaya kalksam içimi döksem inan sayfalar yetmez beni bana bıraksınlar istiyorum artıkkeşke eşimide alıp tanımadıgım bir yere taşınsak kimsenin olmadı bir yere bulamasınlar bizleri kafam rahat olur ozaman huzurunda olur eşim için çok istiyorum kendimden geçtim inan günlükçüm o mutlu olsunyeter banaevalt özlemimi san nasıl anlatıyım bilemiyorum ama şu pragraflar sana çok güzel anlatır bak yazıyımda oku

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!

Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.

Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;

O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.

Beni öyle bir melekle buluştur ki

Benden önce,

Onunla buluşmuş olan Sen olasın.

Onunla el ele tutuştuğumuzda,

İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!

yavruma öyle gözler ver ki;

Ben o gözlerden Sana bakayım...

Ben bu kadar üzülmeyi haketmedim.Bu kadar safken bu kadar temizken
Haketsem tamam dicem sonuna kadar çekeyim ama haketmedim haketmedim...

selammm gnlük ilk defa buruya yazıyorm...bugnn çok güzeldi tabi sbh biraz hariç olsnnn bu gn doktordan iğne olmaya giderken eşimlee kar o kadar guzel ağıodukii neyse bizim bayır olan yerden bi kaydıkk eşimlleee çoluk çocuk yoğurt kapaklarıyla neyse doktora gittikten sonra dönşte sevgili eşimmm öle güzel beni kara yatırdı üstüme kar attııı tabi bnde onun peşinden koşarken koştuğu yerde baktım köpek var eşime bağırdım geri kaç kaç köpek var diyeeşim bi kaç tı sonra eve geldik baktık çocuklar hala kaıyo bu sefer daha çokkkk kaydıkkk çok güzeldi a bnd önde eşim arkamda çok güzeldi..tabi eşim işe gitti..bzde gezmeye sonra arkadaşım vardı..emek fln yedik arkaaşımın arkadaşı geldii akşamm olmuştu çıktık dışarı kar oynadık birbirimize yere yatırdık çokkk güzelll biii gndüüü allahım sana çok şükürler olsunn hergnümüz böle geççsinn bu arada eşimide özledim gece 1 de gelsede görsemmmm[/SIZE]

bugün fazla çalışmadım..
sınava az kaldı ve artık çalışmak istemiyorum..
aslında şu son günleri iyi değerlendirmem gerek ama ne bileyim motivem kayboluyo günden güne :26:
biraz takılayım forumda, yatmadan 2 saat fln daha çalışırım inşallah

Hani çok sevdiğin bi insandan onu çok mutlu eden bir haber alırsın ve onun için bütün içtenliğinle mutlu olursun.
Öyle bir haber aldım işte.
Çok yakın bir arkadaşımın düğün tarihi belli olmuş, mesaj atmış paylaşmak için.
Allah'ım sen bana da nasip et. :123:

Annem tutturdu ruhun yaşlı,babam zorlar çık kar topu oyna biraz ğşeniyorum şuan canım istemiyozorlamı yakeşke aşk seni kara yatırıyım dediginde gel deseydim poff ne güzel kar topu oynardık ya zalak biblo yarın karşıda kalabilirim bu demek oluyoki yarında buluşamayız sonrada kar yok zaten puff
Kalmasam mı yarın napsam persembeden sonra yagmur gösteriyo kar oynamadan kış bitmesin yadur bakalım bi hal çaresine bakıcaz
bu arada babam durup dururken bi yaz ingiltereye gidiceksin planlarını ona göre yap dedibu adamın borcu yok bizimi kandırıyo anlamadım yanihem ben ne ara gidicem bu yaz staj yapmayı planlıyorum sonradaki yazda çalışmayıne ara gidicem hem sonra evlenmeyi planlıyorum bu plnımdan haberi yok o yüzden sanırımhem gitmek istiyorum hem istemiyorum bakalım zaman göstercek artık:44:
neyse uzak gelecekten çıkıp yakın gelecege geliyim bugün tiyatro bileti alıyım dedim kardeşime sürpriz cıx beceremedim başka sefere artıksevgilide KK'yı takipte tırsıyorum benim ben olduğumu anlıcak diyeiçimi döküyorum sonuçta burayaonu seviyorum ayrı meselede kızdıgımdada rahat yazıyım dimi amaseviliyosun eşşek

selam günnüş
beyimprş sabahı gidiyormuş
oğluş iyi hamd olsun
böle işte
sonra görüşürüz

sevgili günlük

bugün uzun zamandır görmediğim bi dostumu ziyaret ettm :)
birde uzun zamandır kafamı kurcalayan birşeyi çözdüm sayılır inş bi sorun çıkmaz :26:
yarın ananemle dedemi görmeye gidicez çok özlemiştim onlarııı

Biliyorum cok hayirsiz ciktim günnüküm ama napim sinavlar bitmiyor ki.:111:
Iki günde bir sinav var günnük, malum son dönem olunca her sevgili profesörler tekrar yapma derdine düstüler.
Hele isletme sinavina 5 kitap birden geliyor ögretmen biliyorum bana icinizden küfür ediyorsunuzdur ama mezuniyet sinavlari icin simdiden ögrenmeniz icin yapiyorum dedi.
Bu daha isletme, bunun daha muhasebesi, fransizcasi, ingilizcesi, almancasi, matematigi, projesi ve böyle uzayip giden bir sinav listesi var. :26:
Neyse yapicaz artik bir sekilde kendimi izmir tatil ile motive ediyorum günnük.
Tabi birde evlilik ihtimali ile ihtimal diyorum cünkü belki sene sonuna dogru olur ancak. :123:
Ama mezun olunca en az bir ay hic birsey yapmamanin tadini cikaricam.
Sonra ne yaparim hic bilmiyorum.
Bana kalsa hemen evlenip cocuk sahibi olurum.
Hayallerimi gerceklestirmek istiyorum hayirlisi olsun dimi günnük.

kös kös oturdum bütün gün evde
hiç içimden gelmedi bende aramadım günlük
belki o arar eve dönünce
neden aramadın derse hiiç kıvırmıcam içimden gelmedi dicem
söyleyecek sözüm yoktu konuşmak istemedim dicem
o bana yapıyor yaa öyle

ya hem çok istiyorum hemde çook korkuyorum:)
saçlarım inşallah yanmazsınız
ve ben sizi çok beğenirim :)
allah'm yardım et:)

ben yine girdim depresif moduna :44:
niye böyle oluyor bana çözmüş değilim
dengesiz biride değilim ama bu ara çok fazla olmaya başladı bu günden güne değişiyor hatta bazen saatte bir :44:
neyse...

Günlük yaaaaaa
Dişime o kadar önem veriyorum, bakıyorum, fırçalıyorum,bu nerden çıktı şimdi...
Son on beş dakikadır aynanın karşısında dişlerimi inceliyorum..
Yarın hemen doktora gidicem:18::18::18::18::18:
Nazar değdi güzelim dişlerime offf

Son düzenleme:
biraz duygusal geldm sana bu gece günlük. bazen sevgilimin bu hayatta bana verilen kocaman bi ödül olduğunu düşünüyorum, daha ne istiyorsun diyorum ödülün karşında işte..
bugün kavga ettik, nasıl canım sıkıldı. uyumadan önce sesini de duyamadım, küs uyucaz bu gece
çok canım sıkılıo..

midemi bulandıran insanlar var bu ara, eskilerden bi şekilde bana sesini duyurmaya çalışarak komik hale düşen insanlar, ama farkında değiller ki ben onlardan karış karış atladım hayatı, onlar yerinde sayarken ben iyi yerlere geldim.. şundan bi kaç hafta sonra yüz yüze gelcez, bakalım neler karşılıcak beni türkiyede. kıskançlıklarından hasetliklerinden çatlayanlar arkamdan türlü türlü iş çevirenler benim onlardan katbekat üstün olduğumu görmeye dayanabilcekler mi bakalım.. merakla bekliyoruzz. aşk, bu dünyada birbirmizden başka kimsemiz yok demişti, nasıl da içime dokundu bu cümle.. ana baba gibi yar olmaz derler ya, benim yarim de aynı onlar gibi olsun istiyorum. şuan yanımda olmasını öyle isterdim ki, ona sarılıp huzuryla uyuyabilmeyi.. ama aramızda binlerce kilometre varken hayali bile zor
şubat ayına girdik, dönüş iyice yaklaştı. tam iki hafta sonra kavuşuyorum tüm sevdiklerime inşallah, nasıl özledim:84: şöyle yeğenime sarılsam, minicik kollarıyla sımsıkı sarılsa bırakmasa beni dakikalarca, havaalanında beni gördüğü an koşa koşa gelse atlasa boynuma teyziiişşş diye.. çok özledim günlük, burnumu sızlatan o kadar çok kişi bıraktım ki ardımda. annem beni görünce ağlamaya başlasa, babam gururlansa kızım yurtdışında okulunu bitirip döndü diye, ablamın içi özlem dolsa, dert ortağım döndü diye sımsıkı sarılsa.. burda sanıırm en çok sarılmayı özledim, sımsıkı sarılıp güveni huzuru sevgiyi hissetmeyi

hayatımdaki insanların kıymetini çok daha iyi anladım burdayken, Allah yanımdan hiç ayırmasın onları hayatı paylaşmayı çok seviyorum, arkadaşımla sevgilimle ailemle.. hep yanımda olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…