Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugünde güzel bi rüya gördüm günlük iyi mi ? bi gün öle bi gün böle :))))))

Mevlid kandiline de çok az kaldı inşALLAH o günü en güzel şekilde değerlendirmek nasip olur...

başkada anlatacak bişeyim yok günlük...​

Sevgili Günlük,

İstanbul bembeyaz işyerine tam 1 saatte gittim oda 25 dakika servis bekledim ama yinede gidebildim

Hastalığım iyileşiyor gibi öksürüğüm azaldı :2:

Benim öküscan hala aramadı ,en çok beni böyle ortada bırakıp gitmesine söz verdiği şeyleri yapamamasına,bana sahip çıkamamasına üzülüyorum .

Hayata çok kırgınım hemde çook ,lütfen allahım herşey düzelsin

Günlük sana içimden geldikçe yazmak istiyorum...
8 kişilik odada tek başınayım, bir yandan iyi kafa dinliyorum ama bir yandan çok sıkıcı, sömestr de şuraya gelip boş boş oturmak çok sıkıcı...
yazlarıda böyle oluyor, in cin top oynuyor, öğrenci bir yandan buranın tadı tuzu hakikaten...
projem çıkmazsa ben bu tezi heralde kredi çekerek yapacam mahvoldum ben :S
sevdiceğimin derdi tasası bitmiyorki, biri bitiyor diğeri başlıyor, bütün sıkıntılar onları buluyor...
ben cidden anlamadım bu işten, allahım yardım et yeter çektikleri-miz-
bizede gül artık, bir yanlışlık olsun bu işte ve biz istediklerimizi gerçekleştirebilelim artık

dün o kadar güzel ders çalıştım ki maşallah bana
bugün itibariyle ygs'ye tam 2 ay kalmış bulunmakta.
herşey benim için çok güzel olsun :26:
her yeni gün beni pdr'ye bir adım daha yaklaştırsın inşallah (amiiiin)

kaç kere cevap yazı tıklayıp kapattım ben bile bilmiyorum.. Çok sıkılganım bu ara günlük puf. Sınavların stresi beni mahvetti anca yerleştik zaten eksikliklerimiz var elbette ama yavas yavas oturucak seyler kaldı ama hersey bana kaldıgı ıcın bi dosyayı bıle acıp bakamadım bu c.tesı ılk sınav var off bak gene darlandım düşününce ben düşük alırsam hep bu stresim yuzunden olucak eminim

Su kardanda ööğ geldi kar için delirirdim ben ondan bile sıkıldım artık tüm işlerim yarım kaldı duşakabin nakliyeci yüzünden halaa!! gelemedii. Sürekli kartopu oynaya oynaya bi hal oldum Bu arada okdr uzun zaman olmuskı herseyı unutuyoorum, C.tesi günü Aşk 24 saat calıştı pazar günüde tatildi kar çamur dinlemeden kalktım gittim onlara gittiğimde uyuyodu tabii kayınannimle oturduk biraz lafladık az vaktim var diye kalkdırdım bizim kurbaayı şen şakrak ailecek bi akşam geçirdik sona bıraz dısarı cıkalım dedik cıktık mc yedik anaaam dönüşte ne göreyim herr yer kar mahsur kaldım karsıda nası dönceem diye dört dönerken kayınannim kal dedi annaneyi arayıp zar zor izin aldıık p.tesi sabahıda beraber kalktık askımla kahvaltı yapıp benı mtrbuse bındırdı tabıı kartopuda oynadık zaferin kimde oldugunu sölememe gerek yok sanırım ah bak aşkı düşününce keyifleniyoorum ben bi ariiim kahvmide yapiim az keyifleniim hee bidee önümüzdeki hafta solaryuma ve spora başlıyooruum artık sıra kendiimde

Rüyamda Gazi Üniv. kazanmıştım Bu rüyayı ikinci görüşüm. Ben bunu kps ye yormak istiyorum inşallah kazanırım şu sınavı Allah'ım sen yardım et
Offf bir müzik dinliyorum ki içime işliyor şuan ne kadar yetenekli çocuklar var ya,o org çalışına bittim bittim
Sevgilimlede düzelltik sayılır arayı bakalım hayırlısı günlük kaçamak yapar gibi 2, 3 satır yazıyorum sana ama böylesi daha iyi demi.
Neyse ses sistemini açtım ve şarkımı 3.kez başa sarıyorum hadi byssss

Son düzenleme:
Günlük benim sevgilim neden bu kadar saf. Saf derken iyi kalpli başkasının kötü olduğuna inanmıyo hiç
Bana sürpriz yapacaktı biz cuma günü istanbula arkadaşımla gideceğimiz için onun erkek arkadaşı (biz tanıştırdık iş yerinden) birlikte yapalım demiş.
Benimki de onu beklemiş bugüne kadar.
Biraz önce yanına gitmiş hani oğlum gidecektik demiş. O da ben hafta sonu çıktım yaptım demiş.
Tabi ben sinirden öldüm sen ona göre mi hareket ediyorsun diye.
Ben zaten hediye falan sürpriz bunları beklemiyorum ki söyledim aşkım bana bi şey alma yapma diye o da olmaz dedi illa ben de senle gidelim bakalım dedim en son öyle ikna etmiştim.
Ayrı bir sürprizi olduğunu biliyordum ve ben hala yapacak sanıyordum.
Meğerse o çocuk yüzünden iptal etmiş...

Ne kadar pişkin insanlar var hayatta anlamıyorum bir türlü. Arkadaşım da 10 gün boyunca msj atmadı hatta cevap atmadı ama bütün gün facede bi msjı cok gördü dün napcaz falan diye msj atmış faceden. Ben yüzüne söylicem msjda hayırsız falan dedim ama olsun.
Resmen kullanıyolar insanı gelecekler erkek arkadaşımın evinde kalcaklar bitecek olay çok iyi biliyorum. Ama işte böyle öğlen öğlen sinirlerim alt üst oldu günlüğüm hiç sorma:26::26::26:

günlük çok hastayımm ben okadar çok dışarda kalırsam olcağı bu
3 gündür toparlanamadım yatmaktan artık yanlarım ağrıyor hiçbir şeyin tadı yok hasta olunca
sevdiceğimde ailesiyle tatilde sık sık arıyor ama keske yanımda olsa neyseki 2 gün kaldı gelmesine toparlanırım ozamana kadar belki
şu 2 haftada geçsinde günlük tatilimize gidelim güzelce buarada kayak takımı aldım günlük görsen çok cix vala
burdaki en yakın arkadaşımda yurt dışında onunda gelmesine çok var sıkıldım üç gündür kitap tv başkada bişey yapmıyorum
biara ders programımı yapcam herşeye üşenir oldumm off

ne aksi biri oldum çıktım gunluk herkeze ıyı olsun kotu olsun laf verıp susturmak ıstıyorum.dün gece cok guzel bir kitap okudum yanı hala okuyorum benım hayatımı anlatıyor resmen yasadıgım ılıskıyı anlatıyor.40 sayfa kaldı bu aksam bıter dıger yarım kalan kıtabıma devam ederım.hande altaylı aska seytan karıstı herkezın okumasını tavsıye ederım.

bugun guzel bır yemek yedık iş arkadasımla cok sevdım ben bu kızı herkeze ıcım ısınmaz benım hemen bu kız temız kalplı benı anlıyor.

hoscakal.sıkıcı bir gün.

Standart bi gün günlükcüm. Artık adapte olup KPSS çalışmaya başlamam lazım

Günlük'üm ben geldimmmm.....
çook özlemişim senii
aylar oldu gelemiyordum... Yurtta kalıyorum ya, nedense bu site engelli daha öncede demiştim, giremiyorum. Şimdi okul tatil ben evdeyim koştum hemen sana

Neler oldu neler ohooo nerden başlasam ne anlatsam
Süperim süper maşallah maşallah

Bi uğrayım dedim şöyle bi dolanayım kk'da dönerim sana
öpüyorum bütün arkadaşlarımı, özledim herkesi

akşama davetteyiz

bikaç saate gideriz sanırım..

zaten az önce geldik eve akşam da yokumm

dışarısı buz resmen buzzzzz:18::18::18:

gürle yüzüm..
sesin kesildiyse gök yüzü ol, kendine gürle.
susarsan toz ol, yağarsan çamur.
bırak kendini cinsiyetsiz bir caddeye..
devrildiyse aşkın dekoru
neşen mazgallardan aksın.
kendine uzak, yitmeye yakın.
bir dakika sonra,
belki buharlaşacak ya da güneş açacaksın.
sen gürle yüzüm
aksın yaşın.

tamda böyle..

Donuyoruuuuummmmm:18::18::18::18::18:
İnanılmaz soğuk burası Öyle böyle değil, iliklerime kadar titriyorum:18:
Tercihlerimi yaptım bugün...Onaylattım geldim...
İlk sıraya da memleketi yazdım,hem de ilk ikisi :26:
Artık iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum
Hele şu soğukları gördükten sonra hiiiç bilemiyorum. Şimdi orası uçuyordur şimdi:18:
Atanmamayı bile isteyecem neredeyse.
Zaten pek umudum da yok, sadece iyi yerleri yazdım...Onların da gelmesi çok zor
Hayırlsı diyip oturup çalışcam yine mecburen...
Ah günlüğüm ah...O tercihlerde yazan hiçbir yer benim hayalim değildi
Bu puanımla millet geçen yıl ne güzel yerlere atandı bilsen.
Bir yılda ne değişti, ne suçumuz vardı bilmiyorum. Bize yapılan haksızlıklar diz boyu ama dur diyen yok.

Neyse işte günlüğüm kapatalım bu bahsi....
Bugün alışveriş de yaptııım...2 tane şal aldım...Rimel aldım..
Alışveriş yapınca rahatlamayan, kendini mutlu hissetmeyen kadın var mıdır acaba
Çok fenayız çoookk

gece 4 tü hala arkadaşımı sakinlemeye çalışıyordum.. Ulan ne ayrılıkmış yediler birbirlerini ... İlaç içicem filan dedi..Gece bi dünya konuştum sakinleştirdim biraz da öyle anca uyudu...O uyumadan ben de uyuyamıyorum içim rahat etmiyor :26:

:) Kıl,tüy işlerimi hallettim bugün ohhhh mis gibiyim Ihlamurumu aldım şimdi bir de film seçerim .. Ohh Keyfime bakayım az .. Yeter 1 haftadır Güzin ablalığım... içim şişti ..
Ama ne yapacaksın dostunun mutluluğunu da hüznünü de aynen yaşıyorsun ... Umarım bi an önce toparlanmaya başlar

ölüm zordur günlük.
insan biri ölünce destek görmek ister.
evet bu bile içindeki acıyı geçirmez ama iyi hissettirir kendini.
karşındaki insan seni aldatmış bile olsa ölüm seni etkilediği kadar etkiler o'nu da.
büyük dedesi vefat etmiş.
bende üstüme düşeni yaptım baş sağlığı dileyerek.
gönül isterdi ki yanında olıyım ama kısmet değilmiş.
ee ben niye ağlıyorum şimdi ?

slm günnüş
beyim gitti ama daha ofiste evden valizini aldı sağ salim gider gelir inş
çocuk u vet e götürdüm
mide ilaclarını oldu şekeri yüksekti eve gelince insulun yaptım
teyzem bizde kalıcak
böle işte görüşürüz sonra
ismi lazım diil arkadaşa diorumki burdan;
ölüm dahi olsa görüşme bir iki derken başlar herşey yeniden ve yine hüsran..benim nacizanefikrim..
şimdi muhteşem yüzyıl topişine akmam lazım görüşürüz...

''Israfil sur borusunu üflüyor sanmistim, kulagimde öyle bir gürültü...Yer ayaklarimin altindan kaydi, tas tas üstünde kalmayacak sandim - kalmayaydi...Tek kisilik kiyametti; tek kisi kaldim. Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...Öfke dinince, hüzün basliyor...Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun. "Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenmiyorsun. Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun. Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...Aldatilan kadinin hikayesi hep ayn, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.''

aldatılan bir kişinin ağzından yazılmış bu sözler.
ancak böyle anlatılabilirdi.
altına imzamı atarım.

Merhaba günlük çok oldu sana yazmayalı yaşanan çok şey oldu ama yolunda gitmeyen bazı şeyler var gibi geliyor bana doğru şeyler yapmıyorum arada sevmeyenimde çokmuş onuda öğrendim tuhaf duygular içerisindeyim ağlamayı özledim içim baya doldu kime patlarım bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…