Popüler Konu Sevgili günlük...

sabah sabah km yaptım istanbul sokaklarındasana bişey itiraf edicem ben sinirliyken varya hiç çekilmiyorum hiçsinirlenmekte haklıydımda canını okudum insanların
başlıyım zorlu hikayeme:111:kardeşimin nufüs cüzdanı arkadaşımdaydı maç için bilet alsın diye annemlerde akşam gerek yok gidip alma boşa hallederiz deditmam dedim sabah oldu biblo arkadaşından alabilirmsn giremiyoruz tamam anne alırım bekleyin.. sonra bi telefon daha :102:gerek yok eve geliyoruz tamam...sonra bi telefon daha alırmısın abla beni böyle fitil ettiler bi süreevden 0 makyaj çıktım bu sogukta bi ton yol gittim aldım geri dönücem ben onları başka yerde sanıyorum onlar başka yerdeymiş yanlış otobüse bindim:120:indim bidaha başka otobüse bindim:100:adama nerde inicem söylermisiniz diyorum çinden konuşuyo resmen nası duyuyım acabaa:88nuda hallettimneyse verdim annemlere okula derse dönücem adama sordum nası gidebilirim burdan yanlış tarif etmiş sonra bi terslik olduğunu anladım kendi bildigim yoldan gittim iyikiböylece okula ulaştım hemen makyajımı yaptım

okul başladı şimdi bahsetmezsem olmaz6 dersin hocasıda bi kelime türkçe konuşmuyo napıcam ben2 hocam zaten yabancı türkçe anlamıyo bile:18:her derste bi ton ödev hatta bi derste 4 vize bi final var kafayı sıyırcagım günler beni bekliyo kanımca

Hiras türkiyeye bidaha hoşgelmişistanbulada bekliyorum kısa zamanda

slm günnüş
evin temizliği bitti
temizlikçi bayan gelmesine rağmen ben ve kayınvalidemde bittik ne pismiş o mutfak dolapları sil allah sil allah sil ama tertemiz oldu evimiz
sağ bacağım komple kasım gerilmiş ağrıo dün akşam ve bu sabah kas gevşetici içtim hala ağrıo yüzmeyede gittik annemle sıp sıp yüzdük geldik
perdelerimizde dikiliyor
halılar mıbilyalar ve beyaz eşyalar kaldı
bugun english home dan love nevresim takımını aldım çok şirinler 3-4 takım nevresim takımım oldu en gıcırından
yataklar var birde onları araştırmak için geldim kk ya gelmişken sanada uğrim dedim akşam halim olursa cocuu dr a götürücem böle işte görüşürüzzzz sonraa

günlük aşkım 40 gün sonra geliyor izne çok mutluyum onu göreceğim koklayacagım için onu cok seviyorum deliler gibi.
gelsin gül cemalini bir göreyim yahu nedir bu hasret sonra yine gidecek ama

bitsin artık bu askerlik bitsiiiiiiiiin

zannetme unuttum günlük, aklımda merak etme sen.
unuturmuyum ben hiç, unutabilirmiyim ki !!!
Dünya gözüyle bir kere görücem rabbim nasip kısmet edicek. Seneler geçti üzerinden ama sönmedi içimdeki ateşşşşş_uk
Canımla kocamla gezicez. sakladığım ayakkabılarımla gezicemm.

Ne yapıyorum ben günlük?
Neden çevremdeki herkesi üzüyorum?
Bugün babamla tartıştım. Durup dururken hemde..
Sevgilimle olan tartışmanın faturasını babama kestim. Ve işin kötüsü de sevgilimle olan tartışmamızın benim yüzümden, büyüttüğüm, aslında hiç önemli olmayan bir konunun yüzünden çıkması..
Çok akıllı olduğunu zanneden ama aptalca davranan biriyim ben.
Babam üstüme titriyor, sevgilim peşimde deli divane zaten.
Daha ne istiyorum ki ben? Belanı mı arıyorsun diyorum kendi kendime, ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorum.
Kendimi bile anlayamıyorum artık..

Sorunların tek çıkış noktası ise benim herşeyden nem kapma halim! :26:
Allah'ım ne zaman bu kadar anlayışsız, bu kadar hoşgörüsüz biri oldum ben?
Sevecenliğimi kaybettim, en ufak birşeyde hep tafra, kapris yapar hale geldim.

Değiştim, malesef çok değiştim..

Günlüüüüüüüüüüüüüüüüük aşkım tam 40 gün sonra izne ayrılıyor ..

Mehtap 40

Aşkım benim gel gel gel kokunu istiyorum ...

günaydın günnük...artık ailemle son 24 saatim bile yok ... yarın sabah gdiyorum 1 ay oldu tatilimide uzatmıştım işte eninde sonunda gidilicek yani ..ama cook alışmıştım tekrar nasıl adepte olucam hiç bilmiyorum.zaten dengesiz bi cok insanla ugraşıcam pff nese bari son günüm güzel geçsin..gerçi 1 ay sonra tekrar gelicem bu kez annemlerin haberide olmıcak ..abimlerle süpriz yapcaz toplnıp gellcees. umarım sınav dönemime denk gelmez cook korkuyorum :18: hmm nese bellki sonra görüşürrrrrrrs

Bugünü sayma 39 gün sonra kollarımda günlük ..

Ne şafak dolu kaderim var benim ya

Askerliğin bitmesine ise atarsa 183 gün var
Şimdi çarşıdayız aşkım yemek yemeye ihtiyaçlarını karşılamaya gitti günlükçüm

seneye bu satırlara baktığımda, hayalini kurduğum düzenin çoktaaann yerleşmiş olmasını diliyorum günlükçüm
bu sıkıntı,çekilen yorgunluk,her hevesimin kursağımda kalması ve ardımda bıraktığım planlarım...hayal kırıklığı değil belki ama bu güzel güneşli günde biraz olsun dinlenmek isterdim,şöyle bir saat,deniz kenarındaa sürekli saat hesabı yapmaktan kafayı yicem nerdeyse:26: geçer mi bu günler bee günlükçüm,hayırlısıyla biter mi off efkar bastı yaaaaa

sevgili günlük akşam fox tvde 5 günlük kız bebeği cami avlusuna bırakmış yine bi vicdansız..üzülmemek ağlamamak elde değil..bide hamile olunca..içim yandı resmen.... allah islah etsin bu insanları..insan yolda tokasını düşürse dönüp bakıyo kayboldu diye..bi bebeği nasıl sokağa atıp rahat yastığa koyuyorlar başlarını....ömür geçiriyorlar.....yavrum minicik ağzıyla açıkmıştı ve hemşireler mama verdi nasıl bakıyo masum masum....bende doğum yapmak kucağıma almak için sağ sağlim gün sayıyorum ..ALLAHIM dedim böylelerine evlad verme....insan ah etmemek için kendini zor tutuyo,duramıyo ekran karşısında...vicdansızlarrr.....
evlilik dışıda olsa , aileden habersiz olan bi bebekte olsa,babsızda olsa ne olursa olsun insan bi yetiştirme yurduna sıcak bi yere bırakır yine çöpe atar gibi kapılara bırakmaz yaaa....imam bulmasa doncakmış bebek koli içinde.......öfkem şuan hat safhada ama kendimi tutuyorum burda.....vicdanı olanlar anlar beni şuan zaten...badem isimli fok balığına bile işkence yapan adi veteriner nasıl veteriner olmuş o bile inanılası değil.....insan bi meslek sahibi olmadan önce kalbine bi dönüp bakmalı, vicdan taşımalı..

Rabbim ne diyor merhamet etmeyene merhamet edilmez.....geberir böyleleri inşşşş.....aynı şekilde.........​

Son düzenleme:
günlüüüüüüük
galiba 15-20 gün sonra istediğim çizmeyi, pançoyu ve daha birçok şeyi alabilicem
hadi bakalım inşallah.

Son düzenleme:
Günlük,
Yine başladım kendimle oynamaya
Aynada gördüğüm şahıs hoşuma gitmeyince dedim bir el atayım kendime
Saçlar yıpranmış, cilt soluklaşmış, siyah noktalar sivilceler... İçi geçmiş enerjisi düşmüş bir dicha
Dedim böyle miydim ben?? Ne yapıyorum kendime. Hepi topu yediğime içtiğime dikkat edeceğim.
Haftada bir iki kere maske yapacağım. Hepsi bu işte.
Neden koyverdim ki kendimi?? Bende devamlılık yok günlük istikrarsızım.
Bu yüzden kaybediyorum hep. Neyse o başka mevzu
Aktara gittim bende bugün.
Kayısı yağı, badem yağı, çörek otu yağı, kil, bıttım sabunu, gül suyu aldım.
Eczaneden de yaşıma başıma uygun bir multi vitamin ve balık yağı aldım.
Aile hekimim bol bol meyve ye multi vitamin kullanacağına demişti ama ben yine dayanamadım.
Bir aylık vitamin aldım. Öyle işte.. İyi bak kendine günnüşüm. Çok açım ben mamma yiyeceğim.
Bir arada gardolabıma el atacağım. Hakan Akkaya İvana filan görse dolabı nutukları tutulur herhalde.
O derece salmışım kendimi. Accık para geçsin elime. İlk işim yeni yeni ciciler almak günlük
Herkese neşeli sevgi dolu günler dilerim. Kk yı tıklayan elleriniz bol para görsün inşallah
Mucuk günlük.. İyiyim ben çok şükür)

sevgili günlük
heryerim tutulmuş ağrır vaziyetteyim malum özel ders vardı bugün ordan geldim saat saat 8den bu yana dek oturmamışımdır
ne olcak benim bu halim bilmiyorum daha bu yaşta yorulmaya başladım iş hayatı çok zormuş bee=(
Allah karşıma umarım güzel şeyler çıkarır hep şansım bol olur da böyle yorulmam şuan sırtımdaki tutulmuş bölge ağrı yapıyor neyse
biraz uzanmalıyım sanırımm....ciao

sevgilii günlük yine bugn veda ettim yine aramızda şehirler bir ben gidemedim kaldım buşehirde..yalnızlık mı daha acımasız çaresizlikmi ama çaresiz olmadığımızı biliyoruz herşeye rağman savaşıyoruz 3 yıldır..
yarın 24 saat nöbetteyim allahtan nekadar yorulsamda yanlızlık kadar yorucu olamaz heralde
şimdiden çook özledim onu ve okadar çok şey özlüyorumkii

puff güünükk
yalanlar hakirgörmeler
cok sıkıldım ben ya...:2:

Bu dünyada iyiki sadece kadınlar yok diyerek sözüme başlıyorum:126:
Günlüktoş hiç maça gitmesem tamamda yani gittikten sonra yalnızca kadınların olduğu tribüne gidince insan noluyoruz diyoayy çok komikti milleti izlemekten maçı izleyemedim vallabide totom dondu çok ince giyinmişim:18:çok üşüdüm çooookk
neyseki sıcak evimdeyim şimdi
fazla bişey yazamıcam yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…