günlükçümm naber yaa
ben mi iyiyim allaha şükür..
14 şubatı en maceralı, en deli dolu, en ölümlü yaşadım günlük.
:18:
sevinçle brlikte kuaföre gittik, o önce sevgilisyle buluştu
sevgilisi onun resimlerini çıkarttırıp arkasına güzel sözler yazmış üstede bir sürü çikolata
çok hoşuma gitti
sonra arkadaşlarım geldi, bizi aldılar arabayla. bi mağazaya gittik üzerimize ne olduysa alelacele aldık..
sonra giydik süslendik püslendik çıktık araba zaten harika bişeydi
gittik dürüm yedik.. sonra yola çıktık baştan herşey çok güzeldi sonra dağ yoluna grince araba kaymaya başladı :18::18:
arkadaş toparladı sürekli! açtık müzik son ses çıktık maceraya kar bastırdı tabi
3 saatte uludağa vardık topuklu ayakkabılar olduğundan karlara gömüldü ayaklarımız
bir sürü fotoğraf çekindik arkadaşımla
sonra otele girdik çok güzel bi ortam vardı
herkes en güzel kıyafetlerini giymiş tabi biz işten çıkmış saç makyaj son anda yapılmış
önce karaoke yaptık..bide istanblue kızları o kadar güzeldi ki bakmaya kıyamazsın
sonra o bitti murat dalkılıç vardı barda. oraya gittik stres diye bişi kalmadı beynimde
bütün düşüncelerden arındım sonra saat beşe doğru yola çıktık arabaya geldik ama kapılar açılmıyo
zorladık falan çıktık yola araba defalarca kaydı tipi bastırdı önümüzü göremedik
bi daha uykuu :18: en son kendimizi uçurumun dibinde bulduk ölümden döndük :18::18::18:
içkide içmedim hiç günaha girmekte istemedim eve geldik dün 12 gbi işten izin verdiler halimi görünce
12de vurdum kafayı yattım bu sabah sekizde kalktım
bi daha dağa çıkmam diyemicem ama buda benim maceram oldu günlük