Popüler Konu Sevgili günlük...

Pazartesiden beri laboratuvara gitmedim Yarın da gitmeyeceğim , kuzenimin bebeğini görmeye gideceğiz.. Oradan da etüte giderim..
İçimde bir boşluk var ,bir eksiklik sanki tatsız yemek gibi hissediyorum kendimi ...Görüntüsü var ama lezzeti yok...

Sabah erken kalkıcam ama hiç uykum yok.

Yarın önce kızlarla buluşucam sonra epilasyona gidip bir güzel iğneleticem kendimi.

Eve gelip bir de yemek yaptım mı nişanlımcımı karşılamaya hazırım demektir.

Nasılll özledim yaf, 1 ay olucak nerdeyse.

Havalar güzel olursa sitelere mobilya bakmaya gidicez, inşallah gezebiliriz. Amaç model görmek, fiyat almak falan.

Hadi yarın olsun, göriim sevdiceğimi.

pöfffff uykummm gelmiyorrrr:106:neden uyuyamıyorum ben yaa yatağa yatıyorum tv izlerken belki uyurum diyorum yokk uyuyamıyorum tekrar açıyorum laptabı geziyorum yokk yokk deliricemm ya
halbuki bugün büyük bir temilzik yaptım ve pert durumdayım ama uyuyamıyorum nedennnnnnnnnn:95:

Günaydın günlükkkkk bgn çok enerjik olmam lazım zira masamdaki bir işi unutmuşum yrn son günü dün Başkancığımdan lafları yedimmmm :))))) inş. fazla sıkıntı vermezzzzz.... sonracımaaaa dün akşam yediğim mantı (sarımsaklı yoğurtlu) karnımda müthiş bir gaz sancısına dönüştü çok fenayım çooooookkkkkk....

Günaydın Sevgili Günlük ,

adam yokluğunda adam olup bir yere gelenlerden sen koru beni ve herkeside
,işgüzar ,ortalık karıştırıcı nolucak ,geldi geleli baş belası ya bu nasıl insan günlük :26:

Bıktık usandık allahım sen herşeyin hayırlısını ver bana da herkesede

o kadar kişisel gelişim kitabını boşuna okumadım herhalde dünkü moral bozuklugumu dünde bıraktım.yıkılmayacagım inatla yıkılmayacagım

erkenden kalktım sporumu yaptım.saçlarımı makyajımı yaptım

dünü dünde bıraktım..konusmuyorum konusmayacagım..Allaha havale ettim.o herkesin kalbini de niyetlerini de görüyor..

gunlukcum usttekı arkadasın dualarına canı yurekten (amin) dıyorum ,
işyerımdekı ökuzlerı Allah'a havale edıyorum ,
canım cok sıkkın yıne bugun cokkk

sevgili günlük,

yukarıdaki arkadaşların dualarına katılıyorum. özellikle*adam yokluğunda adam olup bir yere gelenlerden sen koru beni ve herkeside * bu duaya.

yine uykusuzum. bir türk kahvesi olsa ne süper olur.

10 gündür deliricem günlük bu tempoya alışık değilim ben :26:
evimde oturup çayımı kahvemi alıp kendi halimde takılmayı seven bi insanım, bendeki enerji bunlara yetiyo sadece
şimdide annem tutturdu alışverişe gidelim kendime bişeyler alıcam diyo
e ben ona hayır diyememki
evi süpürdüm, duşumu aldım, şimdi annem hazırlansın diye bekliyorum
bakalım neler gelecek başıma, her bulduğu mağazaya girer şimdi :44:
neyse gideyim hafif bi makyaj yapayım bari bende

2 saattir temizlik yapıyodum günlük ancak oturdum pc ye. Daha çamaşırlar asılcak bi de makarna yapcam kendime :78:

Bugünlerde hoşlandığım bi' erkek bileolmadığı için tüm ilgimi kendime yönelttim. Diyete girdim, cildime bakıyorum, spora gidiyorum
Tabi derslere de devam... Lise sondayken çok dua ederdim hayatımda kimse yoksa aklımda da kimse olmasın diye, şu an tam o durumdayım ama çok sıkıcı böyle de

2 kilo vermişim Aslında kilo vermekten çok fit bir vücuda sahip olmak benim derdim. Atandığım hastanede ne kadar hoş bir çocuk gelişimci desinler bana istiyorum :78:

Öyle işte...

Son düzenleme:
günlükçümm naber yaa
ben mi iyiyim allaha şükür..
14 şubatı en maceralı, en deli dolu, en ölümlü yaşadım günlük. :18:
sevinçle brlikte kuaföre gittik, o önce sevgilisyle buluştu
sevgilisi onun resimlerini çıkarttırıp arkasına güzel sözler yazmış üstede bir sürü çikolata
çok hoşuma gitti
sonra arkadaşlarım geldi, bizi aldılar arabayla. bi mağazaya gittik üzerimize ne olduysa alelacele aldık..
sonra giydik süslendik püslendik çıktık araba zaten harika bişeydi
gittik dürüm yedik.. sonra yola çıktık baştan herşey çok güzeldi sonra dağ yoluna grince araba kaymaya başladı :18::18:
arkadaş toparladı sürekli! açtık müzik son ses çıktık maceraya kar bastırdı tabi
3 saatte uludağa vardık topuklu ayakkabılar olduğundan karlara gömüldü ayaklarımız
bir sürü fotoğraf çekindik arkadaşımla sonra otele girdik çok güzel bi ortam vardı
herkes en güzel kıyafetlerini giymiş tabi biz işten çıkmış saç makyaj son anda yapılmış
önce karaoke yaptık..bide istanblue kızları o kadar güzeldi ki bakmaya kıyamazsın
sonra o bitti murat dalkılıç vardı barda. oraya gittik stres diye bişi kalmadı beynimde
bütün düşüncelerden arındım sonra saat beşe doğru yola çıktık arabaya geldik ama kapılar açılmıyo
zorladık falan çıktık yola araba defalarca kaydı tipi bastırdı önümüzü göremedik
bi daha uykuu :18: en son kendimizi uçurumun dibinde bulduk ölümden döndük :18::18::18:
içkide içmedim hiç günaha girmekte istemedim eve geldik dün 12 gbi işten izin verdiler halimi görünce
12de vurdum kafayı yattım bu sabah sekizde kalktım
bi daha dağa çıkmam diyemicem ama buda benim maceram oldu günlük

Son düzenleme:
Yine bir iş kapısı açıldı ama tekrar o korkunç notların başına oturup çalışabilir miyim acaba

Selam günlük uzun zamandır yazamıyordum sana
Son 4 ayda hayatım o kadar fırtınalı geçtiki sana kısaca anlatayım;
Ablam evlendi, bir hafta sonra en büyük ablam trafik kazası geçirdi,
Şimdi çok şükür iyi ama çok zor günler atlattık!!
İşyerim kapandı patronlarım izin vermediler başka yerde çalışmam yeni açacakları yerde onlarla çalışmam için
Geçici olarak bir yere yerleştirdiler ama inan burda kafayı yemek üzereyim 2 ayda çok yıprandım artık bazı şeyleri taşıyamıyorum.
ALLAH 'ım bana güç ver bazı şeylere dayanabileyim.
Böyle olmayacak yarın patronlarımla konuşup şimdi çalıştığım yerden çıkacam yoksa yakında kafayı yiyecem..
Neyse günlük daha fazla anlatıp seninde canını sıkmıyayım
Sonra görüşürüz..

Sevgili Günlük ,

Günün şarkısı "Dertler Derya Olmuş Bende Bir Sandal":95:

Allahım bundan beterini verme nolursun kaldıramıyorum artık ben :99:

selaaaaam
peki keyifliyim maşallah gece telefonla konuşup geç yattığım için sabah ilk derse gidemedim.
aslında kalktım ama uyku tatlı geldi yatmaya devam ettim
sonra kalkıp hazırlanıp 2. derse yetiştim.
dersler gayet güzel geçti. çıkışta da etüde kaldık. ders falan anlattı hoca.
sonra arkadaşım 'ya burda 2 çocuk dikkatimi çekiyo gözlerini senden ayırmıyorlar. 2side senden mi hoşlanıyo dedi. bilmiyorum dedim bende :44:
bugün bende farkettim aslında. bahsettiği çocuklardan birinin önündeki sıra boştu. ceyda gel buraya otur ya dedi. iyi bakalım dedim oturdum bende. diğer ders kalktım yerime gittim yaa niye gittin burda otur dedi. bende yok sıram daha rahat dedim.
o kadar çok belli ediyo ki. tenefüslerde benim olduğum yere gelip konuşacak konu açıyor falan.
ama ben diğeriiiiinden daha çok etkileniyorum ya sokaktagörsem dönüp bakmam o derece tipim değil. ama işte bana bakışları, konuşması off
amaan her neyse. bu arada parfümümü koklayan mest oluyo
ohh be buldum sonunda hayatımın kokusunu
yarın da deneme sınavı var. sonra da fetih 1453'ü izlemeye giderim belki arkadaşımla
çok merak ediyorum o filmi. ne de olsa Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethedişi anlatılıyor gitmek şart. şimdi de biraz kkda dolanıyım sonra da doğru ders

Son düzenleme:
Sırtım çok feci ağrıyo günlük yaa, spordan olsa gerek

günlüknazzzz canım yaa boynum ve sırtım,kolum hatta koltuk altım bile yorgunluktan ağrıyor
çok pertim çok üzerine birde dün gece uyumayışım oldu mu tuz biber
bugünde evde yalnızdım kahvaltı edip bir vurdum kafayı yatağa uyu bakalım uyu saat akşam 5:30 a kadar uyumuşum
uyandıranda olmayınca tabi
ama ne iyi oldu ya süper uykumu aldım yalnız gene sabaha kadar uuyuyamam kesin

Çok dengesiz ruh haline bürünmüş durumdayım günlükcanSevgilim hayatındaki ilk ve en büyük odunluğunu yapmış bulunmakta:44:bi ton başının etini yemiş bulunmaktayım bendeneyse girmeyelim bu konulara kapadık gitti:103:

bugün büyük bi korku atlattım :26:bilgisayar açılmadı saatlerce uğraştım anammm dedim format atılcak sonra babam arkadaşına yollıcak sonra resimlerim ortaya çıkıcak türlü senaryolar içine girdimşimdilik açtım ama bu pc gidici bacım
az önce babam aradı fotograf makinesini almış prof diyince ben büyük düşünmüştüminternetten baktım modeline baya iyi ama benim düşündüğüm tarz degil işteneyse olsun yinede heyecanla bekliyorum makinecigimi
c.teside maça gidicez bi aksilik olmazsa kardeşimide götürcem
geçen günde kızlarla karşıya geçtik 11den 7 ye kadar onlarla dolandım eve geldim 9 da aşkla bidaha çıktım enerjime hayran kaldım:111:
haftaya bi plan yaptık inş gerçekleşir içip kafa dagıtalım azcık dimi

bu arada bu ülkede beyinsiz çok biliyoruz ama terbiyesizlik ayrı bişey..internetteki o malum fotografı gördüm başımdan aşagı kaynar sular döküldü siz kimsiniz bu ülkeyi kuran adamın başında öyle bi fotograf çekiliyosunuz..Bu kadar olmaz ya nasıl bu kadar örümcek beyinli olabiliyolar..Dünyanın saygı duydugu adama kendi ülkesindeki insanların saygısı yok yazık onlarada yetiştirenlerede.!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…