Popüler Konu Sevgili günlük...

Zamanında haketmediğim davranışları bana yapan kişinin şimdi suçlu suçlu dolaştığını duydum.Teyzem ben buradayken 4 kere geldi bebeği görmeye dedi,suratıma bakamıyor gözlerini kaçırıyor olayları ben biliyorumdur diye dedi..Dedim sen yine bilmiyo görün dedim.İşin tuhaf tarafı ailesi beni ona yakıştıracak öyle bir izlenim aldım bugün...Onun teyzesi benim kuzen abimin eşi..E doğal olarak bugün bebek görmeye gittiğimizde annesi,teyzesi,annanesi,dedesi herkes bana anlamlı anlamlı onu anlatıp durdular.Ahh bilseler bana yaşattıklrını..Bana ettiklerini,suçlamalarını..Ama ben hiçbirini anlatmaadım hiç renk vermedim bile..Sanki hiç oturup sohbetimiz dahi yokmuş gibi sadece hıı hı deyip dinledim.Ailesi de bi o kadar tatlı.Hele annanesi ve dedesi...
Hayatımda tanıştığım paketi janjanlı içi boş kutu olan tek insan ! Ben ki kimseye ,hele ayrıldığım hiçbir erkek arkadaşım hakkında tek olumsuz konuşmadım... Keşke merhabalaşmasaydık bile seninle !
Özür dilemelerin bana zerre etki etmedi o yaptıklarından sonra ...

ben geldim günlüüüüükkkkkkkkkkkkkkkk:124::124:

ülkemdeyim şehrimdeyim evimdeyim daha ne olsuunnn

neler oldu bi bilsen

salı günü öğlen 1deydi uçağım polonyadan almanya aktarmalı olarak gelcektim. havaalanına gittim, valizim büyük sıkıntı oldu, limiti aşmışım ve nerdeyse tüm valizimi çöpe atmak zorunda bıraktılar beni çok canım sıkıldı, bi de regl günümdeydim ki hepsi üst üste geldi. neyse geçtim kontrolden uçağı bekliyorum, bi baktım rötarlıymış :84: 2 saat gecikmeden sonra kalktı uçağım, sonra indim münih havaalanına.. burnumdan soluyodum tabi ( münih havaalanını da hiç sevmem, çok büyük ama sevimsiz gelir bana, almanya olduğu için heralde!). havaalanında free shopları gezeyim dedim ama çantalarım o kadar ağırdı ki fazla dolanamadan uçağımın kalkacağı kapıya doğru gittim oturdum oraya. biraz dinlenip tekrar kalktım bi baktım ki uçağın kapı numarası değişmiş, nasıl canım sıkıldı. o kadar eşyayla söylene söylene değişen kapıya doğru gitmeye başladım o da rahat vardır 2-3 km uçakta.. yürüdüm yürüdüm en sona gelirken dayanamadım yürüyen yola koydum çantaları, pestilim çıkmış şekilde duruyodum ki ne göreyim???? karşıdan biri gelio bana koşarak, elinde güllerle "yok artıııkkkk" diye bağırdım, aşk geldi boynuma sarıldı sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım dedi ben şokkkk nasıl yani nerden çıktın sen filan demeye çalıştım ama o an konuşamadım sanırım beni almaya münihe gelmiş ankarada havaalanında karşılıcaktı beni, en azından bana öle söylemişti ama meğersem ne işlere kalkışmışşş.. işin içinde annem ve ablam da varmış, hepberaber sürpriz hazırlamışlar bana
uzun bi süre atlatamadım şoku. münihte de 6 saat bekleme sürem vardı diğer uçak için, beraber bekledik, durup durup başımdan aşağı güller döktü manyak bu çocuk tam bi deliii çok şanslıyım gerçekten bugüne kadar yaptığı bi çok sürprizi eline yüzüne bulaştırmıştı, bu sefer dibimi düşürdü valla :81:
dönüş için de benim uçağımdan bilet almış manyak, münihten de uçağımız 2 saat rötarlı kalktı ve biz en sonunda sağsalim esenboğa havalimanına inebildik çok şükür.. ama nasıl heyecanlıydım ben, 5 aydan sonra ülkemdeyim toprağımdayım diye.. valizleri bekledik ve çıkışa doğru yol aldık, bi baktım karşımda annem ablam eniştem.. arabada uyuyan meleğim; yeğenim...... nasıl mutlu oldum nasıl nasıl nasıllllll annemle dakikalarca sarıldık.. aşk, annemle tanışmıştı ama ablamla ve eniştemle tanışmamıştı, ayaküstü tanıştılar bi de onun heyecanını yaşadık orda ayrıldık aşkla, sonra bindik arabaya eve geldik ama saat gecenin 2si olduğu için ve yorgunluktan öldüğüm için hemen yattım uyudum.. tabi annem arabada özlediğim yemekleri ağzıma tıkıştırmaya başladığı için önce bi mücadele aşaması olmadı değil

çok mutluyum çok mutluyum çokçokçok çoookkkkk

dün tüm gün ailemle yeğenlerimle vakit geçirdim aşkla görüşmedik, ama bugün de tüm gün aşklaydım.. tüm sevdiklerimin bi arada olması nasıl güzel günlük çok şanslıyım ben maşallah

çok tuhaf geldi başlarda herşey türkçe olunca, ama alışıyorum sanırım. tek alışamadığım şey hanzolar.. nasıl rahattım 5 ay boyunca, bu ülkenin erkekleri resmen kadın açlığı çektiklerinden abaza oluyorlar. çok daha iyi anladım bunu.

yarın da tüm gün aşklayım.. sinemaya gitmeyi de çok özlemişim, her gün bi filme gidicez.. zaten yaptığımız şeyler film izleyip yemek yemek.. özlediğim ne varsa yedirdi bugün, kilo alcam bu gidişle

çok mutluym onunla, sürprizin etkisinden çıkamadım hala.. onu havaalanında bana doğru koşarken gördüğüm anı hiç unutmıcam.. hem de hiiçççç

biblommm canım benim gelir gelmez aradı saolsun, nasıl mutlu oldummmm... yakın arkadaşım olduklarını idda edip aramayanlar varken hemde!! canım benim çok teşekkür ederimm iyi ki varsın

Yalnızlıktan kuruyup gidicem gibi hissediyorum

Bazen tam ağlayacakken kendime gülmeye başlıyorum
Senin için yaptıklarımı bence haketmiyosun
Davranışların benden utanır gibi gizlemeye çalışıyosun beni
Bazen ne düşündüğünü ne amaçla yaptığını anlamıyorum
Çünkü aslında ben seni hiç tanımıyorum
1.5 yıl bile yetmedi seni tanımaya
Geçen gün ilk defa babandan bahsettin gözlerin doldu.İlk defa anlattın bana duygularını
İçim acıdı.Acını yüreğimde hissettim,yanında olup sarmak istedim,olmadı.

Gece düşündüm bir baba oğul ilişkisi nasıl olur bir baba oğluna ne hediye alır.
Oyuncak araba yada tıraş takımı almak istedim sana
Birde not yazacaktım
-Niyetim seni üzmek değil,babanın yerini almak hiç değil.Yalnızca yeri geldiğinde bir baba şefkatinde bir anne sıcaklığında bir dost yakınlığında hep seninleyim bu hayatta diyicektim...

Ama az önce attığım mesajla alakası yok.Yine üzdün,yine kırdın
Sana krşı duygularım neyken neye çevirdin
Bunların hesabını bana kim vericek kim
Yoruldum ve bıktım artık
Yeter...!

bu ara hayat monoton gibi
okul açıldı ve ben bunu sevmiyorum kafam allak bullak neye nasıl yetişicem bilmiyorum
resmen zamanla yarışa girdim bu ara ve baya uzun bi süre böyle olacak
aşk ders çalışmaya başladı sınavları yaklaşıyor onun da sayesinde bende öğreniyorum onun derslerini tek başına çalışmayı hiç sevmez
biraz blues müzik dinleme zamanı

Günnük ben biktim kendimden.
Neden bu kadar kolayca vazgecebililyorum hayallerimden bilmiyorum.
Hic ama hic heves kalmadi artik icimde.
Yani anlayacagin umrumda degil hic birsey.
Ama niye böyle oldu, ben nasil bu hale geldim.
Benim itip elinden kolundan tutup zorla pesimden sürüklediklerim gelip gectiler beni, ben hala ayni yerdeyim.
Aslina bakarsan mutsuz degilim, yani memnunum hayatimdan.
Ama yinede omuzlarimda yük olarak kaldigi icin altinda ezilmeye devam ediyorum.
Sadece iki ay daha disimi sIksam herseyi arkamda birakmis olucam ama ben napiyorum, hic birsey.
En kisa zamanda kendime gelmem gerekiyor, ben bu degilim cünkü.

slm günlük
2 gündür uğrayamadım sana çok değişik şeyler oluyor bir anda planladık aşkla ve şu noktaya geldiğimize inanamıyorum inş o gün geldiğinde yazarım sana o günleri görürüm inş
sevgililer gününe gelince kutlamıyorduk biz ama benimki heveslenmiş heralde çok şaşırttı beni arabaya bindim en sevdiğim çiçeği almış koymuş koltuga göz kalemin akmış dedi tabi ben hemen aynayı indirdm kucağıma güller döküldü bunun gibi birsürü şey hazırlamış benim için manevi önemi çok büyük veee indik nasıl yağmur yağıyor yanında hiç şemsiye taşımaz bende var seninkni bırak dedi ama gene anlamadım bişey neyse açtı şemsiyeyi içinde güller döküldü başıma allahım nasıl bakıyor herkess çok güldük ama olsun kimse umrumda değildi vala
dünde bahsettiğim gibi bir adım attık:26: gerisi nasip diyorum
yavaş yavaş gitme hazırlıklarına başlasam iyi olcak 1 ayda çok yayıldm heryere derslerim inanılmaz yoğun ama ben istedim bu sefer böyle olmasını artık büyük sorumluluklar almak istiyorum birşekilde o okula düzenli gitmek istiyorum herkesin aldığı kolay seçmelileri değil işime yarıcak dersleri aldım günlük ehliyet sınavm var yogun ders programı ,kurs başedicem inş:26:
birde birde o dostum görünümlü insanı hayatımdan çıkarınca çok rahatladımm beee buda sana itirafım olsun

evet günlük bir arkadaşında yazdığı gibi
İnsanların ayrıntılara boğulmadığı günlerden kalma, güzel bir cümle vardır;
"Göz gördü, gönül sevdi.."
ne kadar da doğru bir cümle değil mi?

İçimdeki bana bir söz geçirebilsem günlüğüm fevkaladenin fevkinde olacak...
Ama nerdeeee...
Kaç gündür canım acayip sıkkın...
Depresif halden kurtulamıyorum..
Daha doğrusu kurtulmama fırsat vermiyorlar...
Her hafta aynı gün aynı saatte aynı senaryolar yapılır mı günlüğüm...
Bunlar beni kendileri gibi aptal sanıyorlar sanırım ses çıkarmadığım için...
Halbuki insan gibi söyleseler neredeyse kendimden geçicem onlar için...
Ama işte bu bana çok büyük bir ders...
Rabbimden başka dostumun olmadığının en büyük dersi...
Rabbim beni onlar gibi olmaktan korusun...
Beni, eşimi ve evlatlarımı...
Edebi edepsizden öğreneceksin der canım annem hep...
Ben onlara bu kelimelerle bile hitap etmeye utanıyorum ama
onlar beni hala aptal yerine koymaya utanmıyorlar...
Size sesleniyorum;
Eğer yaptıklarınıza ses çıkarmıyorsam edebimden ses çıkarmıyorum
yoksa yaptıklarınızın hepsini neden yaptığınızı gayet iyi anlıyorum...
çok şükür Rabbim bana anlama kabiliyeti vermiş...
Ama sizde yok sanırım...
Hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsunuz...
Neden insanlar sınırlarını bilmezler?..
Neden insanlar kendi özgürlüklerini başkalarını kısıtlayarak elde etmeye uğraşırlar?..
Allah'ım kurtulmak istiyorum bu halden...
Bana çıkış yolu göster...
İçimi ve kalbimi ferahlat...
Ve beynimi bu düşüncelerden arındır Rabbim...
İnsanlara değil, fikirlere yormak istiyorum beynimi...
Bu ara okuduğum kitaptan bile birşey anlamıyorum
Sanırım bu hal geçerse geçtikten sonra tekrar okumam gerekecek...
Son olarak...
Rabbim seni seviyorum...
En çok seni seviyorum...
Habibini seviyorum...
Sonra evlatlarımı, eşimi, anne babamı ve kardeşimi seviyorum...
Bu düşüncelerden beni kurtar...
Seninle hemhâl eyle beni...

Günlüktoş

Geldi sevdicek

Uyuyo şimdi benim yatağımda

O gelince yatağımı ona veriyorum, ben başka odada yatıyorum

Ne güzel planlarımız vardı, mobilya bakıcaktık ama yarın tufan varmış

Evden çıkarsak şükredicez

Bari gidip kan sonuçlarını alsaydık

Neyse o yanımda ya, başka bi şey istemem

Bütün gün evde otursak da olur

Hadi ben yatıyım artık, yarın kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlıyım bideneme

Günaydın Sevgili Günlük ,

Uykum var ,sinirlenmek bana iyi gelmiyor ,kalbim midem sıkışıyor

Bugün cuma yarın psikolog günüm ne güzel dimi

uykum var günnükk hemde çokk : (((
havada soğuk.. tam sıcacık yatakta uyumalık
yada sıcacık biyerde manzaraya karşı olacaksın hafifte rahat bir koltuk..
öylece bişey yapmadan hatta ayılana kadar bişey konuşmadan öylece etrafı izlicem

Günnüş

Dün annemle babam bizdeydi... Onlar bize gelice nedense bi çenem düşüyo Mutlu oluyorum heralde...
gece annemle 2 ye kadar yatakta bırbırbır konuştuk iyi oldu..
anneminde dertleri var..
insanlaırn iki yüzlülügünden yaptıgı haksızlıklardan çok üzülüyo ben haketmiyorum diyo haklıda.
Evliya olcak kadın benim annem.. eminim herkesin annesi öyledir anne olmak öyle birşeydir belki de ben bilmiyorum ki!!..
Bende anne olabilecek miyim?( sen bi sus)

Sabah alarm da ötmemiş gec kaldım işe azıcık ama bişey olmaz uykumu almış oldum iyi oldu..
yarında evden çalışayım diyorum kocişde evde olcak evden çalışmak iyi oluyo bazen pijamalarla filan al pc yi otur ohhh

bugünde karlı hava..
yarından itibaren yok diyor meteoroloji
ne güzel kış oldu dimi?

inşallah yaz da en az kış kadar güzel geçer..
bütün insanlar içn mutluluk verir ..
ben yazı çok seviyorum günnüş..
o da beni sevsin Allah bana canımdan can versin
bide bütün kk daki arkadaşlarıma versin
geç olsun güç olmasın ( gene mi sen bi sus diyorum)

bugün en sevdiğim canım asomun doğum günü ariyim çatlak arkadaşımı unutmiyim sakın
ne güzel günlerdii onunla yaşadıgımız günler ey gidi eyyy

çok özlediğim şeyler var günlük..

şimdiki hayatımda da mutluyum ama yine de birşeyler eksik biliyorsun sende( tamam tamam sustum)

daha şimdiden bu gün bitsin eve gitsin diye başladım güne çünkü annemle babam bizde dün kocişle uzak kaldım onun hasreti içimde sancı yapıyo günlük
6 senedir beraberiz 1 gün ayrı kalmaya dayanamıyorum
huzur veriyo aşkım bana..
Son cümlemde onu çok seviyorum olsun
biliyorum o da beni çok seviyor...

oh nasıl da dökmüşüm içimi bıraksan daha neler yazıcam ..
neyse devamı sonra ...........

Günlük ben sana hiç yazamıyorum ya Halbuki anlatacak bi sürü şey vardı ama oturup da netin başında fazla kalamıyorum. Günler çabuk geçiyo Çalışıyorum biliyo musun? Eşimle aynı okulda ücretli öğretmenlik yapıyorum. Garip bi durum bu yani aynı okulda çalışmak... Zorlukları da var güzellikleri de... Herkesin gözü bizim üzerimizdeymiş gibi hissediyorum. Alışıcam sanırım. Buradaki öğrenciler pek sevecen değil, İstanbul'dakileri öyle özlüyorum ki... Geçen dönem çalıştığım okul her yönüyle çok güzeldi ama napalım kısmet böyleymiş. Günler yoğun geçiyo demiştim di mi? Her gün ev işleri dışında eşimle keyif yapıyoruz. Film izliyoruz bol bol. Oyun oynuyoruz bilgisayarda. Evde sıkılırsak burada bi kafemiz var. Oraya gidiyoruz öğretmen arkadaşlarla. Ama hala zaman zaman bu yaşadığım büyük değişim şaşırtıyo beni. Bundan birkaç ay öncesine kadar hepsi hayaldi hatta gerçekleştiremeyeceğimden korktuğum hayallerdi. Ama şimdi an be an yaşıyorum hepsini. Kimseye hesap vermeden,ardını arkasını düşünmeden... Çok şükür Rabbime...

yoruldum gunlukk
evt ben yoruldum sakın sende cevremdekıler gıbı senmı? deme bana.1 hafta koca 1 haftadır cok zor gunler gecırıyorum cok sıkıntılıyım ve etrafımdakıler nasıslın demeden dertlerını anlatmaya calsııyolar oysa benımsımdı onlara ıhtıyacım var.bazıalrına zor gunlerdeyım dedım senmı? deyıp devam ettıler anlatmaya kendı dertlerini(!).
hayatımdakı herseyden sıkıldım
yıllarca bu duzenı saglamaya calsıtım ve sımdı bu duzen benı sıkıyo.Biliyorum yenı hedeflener belerlemem yenıden ayaga kalkmam lazım ama yok ıste yapamıyorum
suan bulundugum yere gelmek ıcınyıllarca ugrastım geldım ama mutlu degılım.hergun aynı şeylerı yapmaktan sıkıldım
ıkı kasımın arasında 1 haftada çatmaktan ız oluşmuş
mutsuzum gunluk bılıyorum yarın sana yazsam kalmadı bıseyım derım toparlarım ben kendımı
ama bılkı mutsuzum deger verdıgım degersızler ıcın harcadıgım vakıtlere yanıyorum
o kendıne deger vermemeıs ben salak gıbı deger verıyorum kısıtlı vaktımı ona harcıyorum neden ya? ödülmü verıyolar?
Hiç bir beklentım yokta azcık kendıne gelınce boyle cenelerı acılıyo ya pes
neyse iyilik yaptık attık denıze balık bılmezse YARADAN bilir.
gercı gunluk nezman boyle bı kazık yesem bambaska bıyerden oyle buyuk bır kapı acılıyorukı ıyıkı yemısım o kazıgı dıyorum:)
neyse inş bu yedıgım kazık can arkadaşım Neşe için sevınecegım guzel bır habere dönusur.
cok yazdım ama ozlemısım kk yı
uzak kaldık ama yenıden eskısı gıbı tum paylasımalrım burda olacak..
senı sevıyorum kk (sevdicek duymasın kıskanıyo senı:):):))

neredeyse 2 aydır görmüyorum onu
ve ne zaman göreceğime dair en ufak bi fikrim yok
eğer bu sınavı kazanırsam, ben onun yanına gidicem ve hatta o şehire yerleşicem inşallah..
ama kazanamazsam..
kim bilir ne zamana ertelemek zorunda kalıcaz yine evlilik planlarımızı
bıktım artık, "düğün ne zaman" sorusundan..
bu soruyu soranları öldüresim var günlük
sürekli dua ediyorum, şu işi Rabbim bana hayırlısıyla nasip etsin diye..
eğer bu iş olursa öyle çok şey değişecek ve yoluna girecekki..
yinede hayırlısıysa olsun diyorum çünkü kısa vadede bizi mutlu edecek şeyler uzun vadede hayatımızı mahvedebilir bunun bilincindeyim..
inşallah yakın bi zamanda buralara çok çok güzel haberleri yazarım günlük

Hayatımın en sakin günlerini yaşıyorum
Huzurluyum, kendimi dinliyorum.
Allah o kadar büyük ki, bana verdikleri için hep şükrediyorum.
Ergenliğim çok çalkantılı geçti ve uzun bir süre kalan izlerini silmeye çalıştım.
27 yaşındayım ve nihayet artık kendimi bulmuşum gibi hissediyorum.
Bu his bir andan mı ibaret yoksa artık içimde hiç değişmeyecek bazı hallerin dışa vurumu mu acaba?
Tam ne olduğunu bilmiyorum.
Ama sanki bir bina yapmaya başlamışım. Önceden çizilen projeye göre iskelet tamamlanmış, odaların, banyonun, mutfağı,n her şeyin yeri tamam.
Şimdi yavaşça içini istediğim gibi şekillendirmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…