Popüler Konu Sevgili günlük...

ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..bi bu eksikti!
ağız dolusu sövmek istiyorum,
ama kahrolası dilim onu bile söyleyemiyor!!!!

Şuan hayatımda ki en güzel duygu umud etmek...
Bu zamanlarda geçicek güzel şeylerde yaşicam...
Gerçekten umutluyum bunu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim

Anneannem babam annem kardeşilerim kuzenler teyzem hepinizi çok seviyorum.
Rabbim bana böyle bir aile vermiş daha ne isterim ben ya...............

Kafamdaki düşüncelere dur demek isterdm ama olmuyo işte.
çok bunaldım günlük çookk

o f.... denen şahısla yüzleşmek ve içimdekileri ona dökmek isterdim.. ayrıca saçını başınıda yolmak isterdim

Bugün sırf f.... ya olan sinirimden canım yavrumada bağırdım çooook pişmanım vicdanım hiç rahat değil şu anda...

aşkım birtanem...öyle acıdı ki içim...çıkmışsın lanet olası arkadaşlık sitesinden...nedeninin bir kız olduğunu düşünmek içimi acıttı...öldüm yeniden...unuttum sanıyordum...yok geçmemiş acım...özlüyorum hâlâ...bir bilsen ah bir bilsen...seni ne kadar sevdiğimi...oysa dinlemeye bile sabredemedin sen...

Hayatımın en güzel günlerinden biriydi bugünnnn.daha doğrusu bu gece diyim ben :) önce sevdiceğimle iskendere gittik missss gibi iskender yedik.Sonra dokaklarda el ele dolaştık ve canlı müzik olan bi yere gittikkk şarkılar türküler sevdiceğimmmm.Allahım çok mutluyum inşallah hep böyle olurrrr

kuzen askerden geldi
1.5 yıl nasıl geçti şaka gibi
ona öyle diyorum
birde bana sor diyor
haklı çocuk

neyse işte öyle böyle bugünü de yedim
hayatımda artık değişiklik falan beklemiyorum
herkese her şeye küsüm özellikle şansıma

günlük sabah doktora gidicem :18:
inşallah birşey çıkmaz :26:
türk filmine dönsün istemiyorum hayatım

ayrıca hala beklemedeyim
ama, Allah hepsinden razı olsun, öyle çok dua edenim var ki, çok umutluyum bu defa
bakalım..
nelerle gelicem buraya :26:

ne desem ne yapsam bilmiyorum evet günlük evet ben aşkı yeniden yaşıyorum hemde çok duygulu ve inançlı biriyle çok güzel hala etskisindeyim ama bitmesin:)olur mu bilmem ama :)

Yaa günlük bu gelin saçı ve makyajı işi ne zormuş yaaa offff araştırıyorum kaç saattir elime bir şey geçmedi hala sinir oldummm

yazmayı unutmuşum günnüş
yarın evin suelek ve dgazını üzerimize almaya gidicez Allah kısmet ederse
aradığım blendırı buldum takım halinde hemde naranciye sıkıcağıda var
forma konu açim bakim o markayı kullanan olmuşmu hiç

Akşam sevgilimle buluştum günlük..
Gündüz buluşacaktık aslında ama evdeki hesap çarşıya uymayınca akşama erteledik..
Elele yürümeye başladık. Gidelim oturalım bir yerlerde bir şeyler içeriz dedi sevgilim ama hava fena olmadığı için ben onunla dışarıda olmak istedim.
Kış girmeden önce bizim eve yakın sayılan bir parkta otururduk akşamları çıktığımızda, yürürken oraya gidelim mi dedi sevgilim, gidelim dedim bende.
Gittik, bankımıza oturduk. Elele.. Sarmaş dolaş..
Yağmur çilemeye başlayınca ve hızlanınca kalktık.
Başladık yine el ele yürümeye. öpüştük sokak ortasında..
Sonra markete uğrayip birşeyler aldık ve beni eve bıraktı sevgilim, o da işyerine gitti.
Çok uzun bir görüşme olmadı ama çok güzel geldi ikimizede.
Sevgilim yanımdayken çok mutlu olduğunu söyledi.
Biraz öncede mesaj yazmış, canım seni çok özlüyorum diye..

Bende onu çok özlüyorum, çokta seviyorum.
Zaten kendiside akşam, deli gibi seviyorsun işte beni dedi. Nerden biliyorsun dedim, gözlerinden okuyabiliyorum dedi.
Evet aynen öyle, doğru söze ne hacet..

Datlum nasılsın. Bugün de en az dün gibi inanılmaz yorucuydu. İşte yorulduğum yetmemiş gibi ablamın arkadaşının doğum günü yemeğine gittim. Sağolsun gelip aldı beni

evden. Ablam gelemedi, kesin yalnız kalırım diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Harika zaman geçirdik Buğu balık restoranında. Doğum günü kızı da geceyi bi adamla

tanışarak noktaladı. Artık haberleri bekliyoruz. Hatunlar 30 küsür yaşlarında ama o heyecanı görmen lazımdı. Hatun her yaşta hatun işte. Birilerinin ilgisini görünce liseli gibi

oluyo. Ki bunlar bi de odtü hocası. Neyse günlük bu olayı nişanlımcım duymasın.Nefret eder gittiği yerde birilerini bulan kadınlardan adamlardan. Aslında ben de hiç

hoşlanmam, çok da bayağı bulurum. Ama konu s.... abla olunca hoşgördüm. Zaten bayağı bir durum yaşanmadı. Saatlerce süren saçma bakışmalar, kırıtmalar, davetkar

davranışlar olmadı. İkisi birbirini beğendi ve naza söze gerek kalmadan birbirlerine telefon numaralarını verdiler. Allah hayırlı etsin ne diyim. Yarın epilasyon günüm, yine bana

acı yine bana ağlamak var. Ondan sonra da ilk gelinlik provam var. Nolucak peki, napıcaklar ilkinde. Annem değil ama teyzem gelicek yarın provaya, bi de meraklı kuzenim.

Canım benim sağolsun dış çekimlerimizi o yapıcakmış. Teklif ondan geldiği için sevindim. Ben sıkboğaz etmek istemiyodum çünkü. Günnüküm yarın benim ananem ameliyat

olcak, ikinci ameliyatı. Kanser benim canım ananem. Dedemin vefatından sonra hiç toparlanamadı, çöktü gitti. Yazı çok uzun oldu ama, olur da buraya kadar okuyan olursa

ananeme dua edin olur mu?

cok mutsuzum , herseyden herkezden cok
hayatımda hersey ters gıtmek zorunda mı ?
neden hep ınandıklarım sevdıklerım benı yarı yolda bırakıyor
bu kader mı yoksa sans mı
ama bılıyormusun günlük benı yıllar once cok uzen bırının agzından ,
'yıllarca bende mutlu olamadım kımseyle' dedıgını duydum ya
Allah ım sana şükürler olsun sen bıryerlerde varsın
ve herseyı goruyorsun sana sonsuz şükürler olsun

bugün iyi olcm günlük
beyfendinin umrunda bile değil
sümsükler gibi oturup ağlamıcm
sabah kalktım makyajımı yaptım giyindim
şimdi kahvaltı yapıyorum
o ne mi yapıyor
umrumda bile değil

Gerçekten çok ilginç bir durum yaşıyorum günlükcan:)
Önceden olsa ayrıldıktan sonra sürekli ağlardım 1 hafta sonra dayanamaz mesaj atardım özledim derdim,unutamıyorum derdim.
Bunları yapan bendim inanabiliyomusun?

Ama şimdi öyle değil işte.Bu sefer bitirdim kafamda.Biliyodum bir gün ben bitirince tamamen biticekti bu ilişki ve Bitti.
Düşününce çok aptallıklar yaptım çok yalnışlar yaptım,ama değmedi.
Bunda rağmen pişmanda değilim,yaşamam gerekiyomuş ki yaşamışım.

Rabbime ne kadar şükür etsem az bu kadar güçlü olduğum için.Bu sefer başardım hep istediğim şeyi başardım.
Üzülüyorum,unutmaya çalışıyorum ama bunlardan kaçamam yaşamam lazım.

O kadar çok şey öğrendim ki bu ilişkiden...
Kimseyi hayatının merkezini koymıcaksın,hakkettiğinden fazla değer vermiceksin.
Hani bir söz var ya
''Eşeğe gereğinden fazla değer veririsen kendini yarış atı zanneder'' diye. Bu söze tamamen katılıyorum

Hayat kesinlikle bir sevgiliden aşktan ibaret değil.Rabbimden başkasına kulluk edersen oda böyle çeker alır elinden.
Sana gerçekleri hatırlatır

Kuzenlere gidim biraz günlükcüm görüsürüz...

Hastayımm hastayımmm..

Bu derslere çalılşıyorum ama unutucakmışım gibi geliyor bana...ne yapıcam bilmiyorumm

yepyeni hayeller koydum önüme günlükcan :119: :119: :119:
az çalıştığım için pdr olmaya bilir ama şimdiki de en az onun kadar sindi içime.
bitsin şu sınavla, sonuçlar açıklansın yerleşeyim bir okula.
2 yıllık bi bölüm istediğim ama önü çok açık, iş bulamamaa gibi bir durum yok.
birde yurtdışında üstüne birşeyler ekledim mi tamamdır.
19 yaşındayım 21imde okul biter. daha gencecik yaşımda mesleğimi elime almış olurum.
doktor yarısı olucam nerdeyse
Allah'ım inşallah :26:

günlük günlükk

yemek yapmm lazım ama mutfağımın suyu don

2 hafta oldu açılmadı hala

çok zor oluyor yemek yapmak böyle

dün gözleme yaptım lezzet süper
ama yıkaması çok zoooooooooooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…