Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüük
bugün günümü iyi değerlendirdim çok şükür
dersimi çalıştım bol bol
tarihi bitirmeliyim en kısa zaman da

günlükcük

bızımkı evlenmek ıstıyor
evet cıddıyım evlenelım dıyor ama evlılık teklıfı felan yok
odun bu herıf gel evlenelım dedı resmen yaa romantızım sıfır
bundan bı kaç hafta önce yüzük takalım dıyordu zar zor vazgeçırdım bugünde bununla geldı
haftaya çocuk yapalım bız der emınım bak :26:
bende ıstıyorum ama şımdı değıl daha erken
hemde çok erken
para yok pul yok ne evlenmesı be adam
öyle dıyıncede yok efendım sen ıstemıyorsun neden evlenemeyız ben suçlu oluyorum

bugün karar verdım ev alcam ben günlükcük bırıkım yapmak zorundayım
dığer evımıde satmak ıstıyorum ama orda sevgılımle çooooook anılarımız var
kıyamıyorum... bakalım napcaksam artık :26:
şımdı bırde evlılık ışını çıkardı bızım odun hemde cıddı ee onada bırıkım yapmak gerekıyor
ben en ıyısı ölıyım yaa :44: hep para bu ne böyle

haftaya dayım ıçın mevlüt okutcaz evde.. bugün 45gün oldu ölelı daha dün gıbı gelıyor..
benım aklımdan bı türlü çıkmıyor bıde bana küs vefat etmesı daha da bı ıçımı acıtıyor...
ınsanlar ne dıye üzer kı bırbırını anlamıyorum yaa

neyse günlükcük ben bı tur atıyım forumda yatmam gerekıyor aslında sabah komşu anneme kahvaltıya gıtcez annemle
öpüldüüün

Gönlüm göçebee..
Ayaklarım ona uyar,
Çok sevmekten
Korkarım canım yanar..

aynen şuan bu haldeyim günlük ani bi kararla hastaneden izin aldım
bavulumu topladım burdan direk bulgaristana gidiyorum..
yoruldum aartıkkk bıktım herşeyden herkesten...
ben ve benim dengesizliklerim burnumun dikine gidicem ya iila ki!
gitme dedi ama olmuyo rahat değilim herşeyi burda bırakarak gidiyorum.

Son düzenleme:
Günaydın günnükk

Bugün hiç gelemicem sana, çok çok çok büyükkk bir firma toplantı için geliyor ofise ve en çok ben olmak üzere herkes gergin. ahanda müdür aradı Bugün bitmez günnükkk bitmez bugünn..

H:emen işlerime koyulmayılım. Çok çalışmalıyım çokkkk..

Cok pis sinirliyim suan ellim ayagim bosaldi sinirden Ya bütün erkeklermi odun yoksa tüm odunlar benimi bulur anlamiyorum?! Bogazlamak istiyorummm birilerini

sevgili günlük

cumartesi günü öğlen işten çıktım direkt evime gittim.pazartesi sabah işe gideceğim çantamı aradım aradım anahtar yok.kapıya bir baktım aaaa anahtar kapının üzerinde kalmış hemde 2 gün :18::18::18:

Allaha emanet 2 gün geçirmişim evde napim kapıyı kilitledim geldim işe.akşam eve gidiyorum gidesimde gelmiyor.evi darmadagın bulmaya hazırlamıstım kendimi.biri içeri girip beklese tamam yani

neyse girdim güç bela.koltuk arkadalarına bile baktım korkudan sonra içim rahat etmedi kapının kilidini değiştireyim dedim.yardım isteyecekte kimse yok sıvadım kolları.1,5 saat ugraştım o arada da tekrar evlenmeliyim olmaz bu işler böyle falan diye söylenip durdum yaptıktan sonrada ellerimi belime koyup ne varmıs hıh yaptım işte deyip evlenmekten vazgeçtim

boş günümden kucak dolusu bi merhaba sana

sabah erken kalksam bile mutluyum :103:keşke perşembe günü sınavım olmasaydıda vicdanım rahat uzatabilseydim ayaklarımıkuaföre gitmem lazım yarım saatte olsa sınava çalışmam lazım ama o kadar üşeniyorum ki yapamıcam sanırım:111:
bide sabah arkadaşım msj attı sen ssklımısın diye:44:yeni bi yasa çıkmış ya başvuru yapmamız gerekebilir fln dedi yoksa 220 lira ödicekmişiz:44:Bi bilen varsa söylesin lütfen ben sorumlu olmıyım uğraşamam ya25 yaş üstü ögrenciler için degilmi o

Bebiş o yaaa yerim ben onu mama kokulu çilek kokulu bebişşş
Günlük ya erkek arkadaşımın yeğeni bi tatlıı 9 aylık oldu maşallahhhh bütün hafta sonu kucağımdaydı öptüm yedim bitirdim valla
Erasmus açıklanmadı daha günlük pazartesi demişlerdi ama yine ertelediler bu hafta diyorlar şimdi de. Bugün yarın açıklanır. Hayırlısı bakalım.
Bu arada bloga ödev koyuyoruz koyduğum andan itibaren en çok tıklanan ödev oluyor vaayyy anasını yivrum yaa

Son düzenleme:
Selaam günlük
Gene geç kalktım Kahvaltımı yaptım kahvemi yudumladım şimdi de Bi yandan da nette geziniyorum.
Yaa günlük nette yeni yerleştirilmiş evleri gördükçe benm de artk ev yerleştiresim geliyo
Bi yandan telefonda nişanlımla konuşuyorum bu arada Sonra devam ederiz günlükkk byeeee

Sanırım sana daha sık geldiğim zamanlar kendimi daha iyi hissediyordum
Sabah epey erken kalktım. Dışarıdaki işlerimi hallettim, şimdi de valiz hazırlama işine gireceğim.
Kendimi çok iyi hissetmiyorum ama tamamen bırakmıyorum da.
Ölçtüm tarttım ve hayır dün akşam bana söylediklerini hakketmediğimi düşünüyorum.
Geri adım atmayacağım. Arayacaksa arar ama ne olursa olsun geri adım atmayacağım.
Senelerdir sabrediyorum ama artık sabrımın sonlarına geldiğimi hissediyorum.
Tepkisiz bekleyeceğim. Acaba aynı evin içinde olsaydık bu kavgaları daha mı hasarsız atlatılırdı günlük?
Hem iş kaygısı, hem sınav, hem de onun bana yaşattığı kaygılar çok canımı sıkıyor.
Düzelmesine düzeliriz de acaba hissetiklerim birikir birikir ve bi gün patlar mıyım :26:

ne arıyorum ne istiyorum bilmiyorum ki.. hep aynı şeyleri düşünmekten yoruldum artık .değiştiremiyceğimi bile bile yine de üzülüyorum elimde değil..kendime söz veriyorum ama yine başa sarıyorum off...

şu bilgisayarı elime alıpta bırakamıyorum...sanki zamanımı öldürüyorum..miskinleşiyorum.sonra bi bakmışım gün bitmiş.yaptığım bişey yok ortada..kızıyorum kendime bol bol...robotlaşma diyorum.kalk silkelen..kar yağmış olsada çık dışarı,hava al..ama nerdeeee....internet yutuyor resmen...

Günlük,
Akraba müsveddeleri var ya
İnsanın ömrünü törpüler ömrünü
Bir de amca baba yarısıdır derler
Peh
Ne yarısı olsun ne çeyreği ne tırnağı

sabahtan beri ev temizliyoruz günlük
canım çıktı bittim mahvoldum ya
annemin takıntıları bitmiyoki;
-oranın tozunu aldın mı?
-evet anne..
-ama hala toz var??
-ya anne aldım yalan mı sölicem ya
-size iş buyuranda kabahat zaten, size bağırana kadar kendi işimi kendim yaparım, kızın olsunda çamurdan olsun derler, nerdeee .............
-

evet bu muhabbet böööyle gidiyo ama her temizlikte aynı, kadına iş beğendiremiyorum
sanki derdim yok bide bunlarla uğraşıyorum..
bağırmakta istemiyorum kıyamıyorum çünkü :26:
her ne kadar ufukta düğün görünmesede nişanlıyım ve nişanlandığım günden beride bu evde misafir statüsündeyim
bu yüzden herkese iyi davranmak istiyorumki giderken vicdanım sızlamasın
off çok konuştum günlük annem yine çağırıyo mutfaktan kim bilir ne isticek hadi kaçtım ben

sinir oluyorummm sinirr duymuyormuş seside öylemişde böylemişde

off bu insanlar niye bu kadar kaprisli ya

Yarın; sesimi duyamayacağın kadar uzak olabilirim mesela.
Dokunamayacağın, göremeyeceğin, soramayacağın, kırılamayacağın,inanamayacağın.
Bir kez daha benimle gülemeyeceğin,
Bir kez daha ellerimi avuçlarının içine alamayacağın,
Gözlerini kaçıramayacağın
Tüm cümleleri söyleyip isteyip de susamayacağın..
Sarılıp uyuyamayacağın..
Aynı sokaktan geçemeyeceğimiz, aynı şarkıyı dinleyemeyeceğimiz, kavga bile edemeyeceğimiz,
Kal diyemeyeceğin,
Ayrılamayacağın, hatta gidemeyeceğin kadar yok olabilirim.
Seviyorsan kal...

günlükcük

çoooooook yorgunum
gözlerım kapanıyor ateşım var bıde perşembe günü çok çalışmam gerekıcek sabah 5de başlıcam zaten trenle hastanenın arası bı saat
ne zaman yatıp uyucamda uyancam ben
bıde bu halde
offffffff

bıde sabah anlattım ya hala devam edıyo bızımkı günlük
evlenelım dıye
ama dıyorum ya ODUN bu herıf gelmış ya bız evlensek ya
bızımkılere söylıyım gelsınler dıyo resmen
ayyy romantızım sıfır hıç nasıbını alamamış

şuan telde düğünü anlatıyo yok böyle olsun
şu şöyle olsun
bakalım ıstemıyorum ben dedım hala anlatıyor.. kendı kendıne evlensın uyuz​

Bazı kadınlar pahalı hediyeleri severler. Spor arabaları, lüks mekanları, hesap ödeyen abileri. Bazı kadınlarsa, saçlarının taranmasını severler. 'Ayaklarına oje sürülmesini.' Bazıları ise uyumadan önce masal anlatılmasını, gözlerinin içine bakarak gitar çalan adamları. Bazı kadınlar takım elbise severler, kaslı kollar. Bazı kadınlar oduncu gömleği severler. Ve bira göbeği.Bazı kadınlar kışları kayak yapmak isterler. Bazıları, Kordon'da el ele tutuşup közde darı yemek. Bazı kadınlar özel günlerde parfüm hediye eder, bazı kadınlar her gün aynı ten kokusuyla uyanmak için canlarını verirler. Bazı kadınların telefon rehberleri kalabalıktır. Bilirsin. Diğer bazıları ise defalarca aynı mesajı okuyup ağlarlar. Bazı kadınlar, kızlarla Cadde’de bilmem ne keyfi yaparlar. Bazı kadınlar evlerinde suyu şişeden dikerek içerler. O bazı kadınlar hiç kaybetmezler değil mi? Onlar hiç beklemezler, bekletirler. Onlar sürüklenmezler, sürüklerler. Ağlamazlar, ağlatırlar. Canları istediğinde sevişir, sıkıldıklarında küfürü basarlar. Sen olamadın değil mi o kadınlar gibi. Hiçbir zaman olamayacaksın da. Zaten, olma da. Çünkü yıllar sonra onlar kocaları metresleriyle kaçamak yaparken, haftasonları alışveriş merkezlerinde mutsuz çocuklarını kollarından sürükleyip kendilerine ayakkabı bakacaklar, sense pazarları evinin balkonunda hala deliler gibi sevdiğin kocan gazetesini okurken, küçük sevimli çocuklarınla yumurta tokuşturup, gülüşüyor olucaksın.

Bayıldım yaaa :)))

kötü şeyler oldu günlük
inceldiği yerden koptu.
şimdi sana anlatamam ki.aynı şeyleri yeniden yeniden yaşamak istemiyorum.
sadece şunu bil.. çok mutsuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…