Popüler Konu Sevgili günlük...

Selaaam günlük Naber Beni sorcak olursan düğün hazırlıkları için uğraşıyorum işte. Dün akşam da yazdığım gibi saç makyaj için kuaför araştırıyorum internetten. Bi iki yer var ama nasıldır bilemiyorum :26: Off inşallah içime sinen güzel bi yer olur. Evin eşyalarından gelinlikten vs. daha çok bu saç makyaj konusu yordu beni valla Neyse hayırlısı..
Bu arada burası çoook soğuk günlük yaa üşüyorum sürekli :18: Üşüyünce de hiiç yerinden kalkası gelmiyor insanın sıcacık battaniye altında oturmak istiyosun heep İnşallah evlenince oturcağımız ev sıcak olur yoksa üşümekten iş yapamam :))
Makyaj için 2 kişiye mail attım onlardan cevap gelmesini bekliyorum. Çok pahalı ya profesyonel makyaj işi :26: İnşallah saçı ve makyajı güzel yapan iyi bi kuaför bulurum. Daha var düğüne ama bi anda geçiveriyo zaman.
Günlük yaa bi ara ne güzel kitap okuyodum şimdi hiç okuyamıyorum. Kızıcam kendime Yarım kaldı bi kitabım ama bitmiyo bi türlüüü..
Bi yandan da kpssye bu yıl girsem mi girmesem mi onu düşünüyorum. Girsem de bi şey yapamam kii hiç çalışmadım bu yıl :44: Seneye de alan sınavı olacak diyolar ona mı girsem acaba. Eee seneye kadar gene mi işsiz geçicek offfff Nolcak bilmiyorum günlük, hayırlısı diyoruz ama hiç bi şey olamadı daha, belki de bunda da bir hayır vardır. Kısmet diyelim
Ben kuaför araştırmaya devam ediyorum günlükçüm görüşürüz akşama

Şu an canım çok spagetti makarna geçti günnükkk

Ama ikame olarak sucuk ekmek arasına da hayır dememm

Farkettim ki ben sana haftasoonu ,hiç bakmıyorum ama hafta içi de iş bşındayken senden ayrılamıorum bak hala sendeim kadınlar kulübüü

Günnük napcas bölee?? Vala işten kovulcam senin yüzünden

Çok değişik bi haftasonuydu günnük.

Cuma günü annemlerlen kavga ettim azcık Onlarda haklıydı bendee... Detaylarına hiç girmek istemiyorum. KArşılıklı daha anlayışlı olmalıyız ama onu biliyorum. Cumartesi saat 3'e kadar işe gelmek zorunda kaldım. Normalde Cumartesi çalışmıyorum ama ekstra işler olduğu için ayda 2 sefer gelmek durumunda kalıyorum. Ama bundan sonra gelmicem. Aldığım zamdan sonra şu an ki yaptığım iş bile fazlaaa

Pazarr günü öyle güzel öyle güzel geçti kiii.. Sevgilimle başbaşaydıkk sabah 10 da çıktım akşam 10 da geldim eve. Film izledik, kahvaltı ettik, yemek yedik. Yaa çok hoştu çok güzeldii. Aman nazar değmesinnn günnük

ay canım iyice spagetti geçti yeminle annemi arıyım da yapsın dicem ama dün kalan pilavı yedirtcek iştee her zamanki tipik anne :))) Ama bende olsam aynısını yapardım dimi :)

Hiç çalışmak istemiyorum, tatile ihtiyacım var. Paraya ihtiyacım var. Zamana ihtiyacım var..

Ve hazırlık yapmaya ihtiyacımız var. SEvgilimin annesi memlekete gitti. Gelsin hemen başlıyoruz söz hazırlıklarınaa günnüüükk

Daha ne giyeceğimi bile bilmiorumm.

Bu arada bıraktım seniii artık ,içmiorum

Çabuk gelse de kayınvalidem isteseler artık beniiii

Ben sevgilimi çok özlüyorummmm..

Akşama da sucuk ekmek arası yapcam tamam

GÜnnükkk hoşçakalll gelirim bi ara gene işim varrr

Şimdi haber geldi, annemin dayısı vefat etmiş.. Birazdan çıkıcam izin aldım

günlüükcümm ben geldmmm

okulu ektim bugün evde keyif yapıyorum, nasıl özlemişim tv karşısında miskinlik yapmayı. bugün diyete de başladm, oh değme keyfime. örgü örmeyi de özlediğimi farkettim, gittim gönlümce ip aldım başladım örmeye çok keyifliyim Allah bozmasın

geçen akşam amcamlar babannem filan geldi bana hoşgeldine, çok güzel bi akşam geçirdik, bol bol güldük eğlendik.. bugünlerde öylesine huzurluyum ki okula gitmeyip evde keyif ypmak gibisi gerçekten yok, nasıl hasret kalmışım evime hala doyamadım 2 hafta olcak geleli

bu arada sana güzel bi haberim var, aşk bu yaz için istediğim otelden rezervasyon yaptırmış, nasıl mutlu oldummm hadi yaz gelsiinnnnn bodruma gitcez tatile, çok sabırsızlanıyorum:103:

tvde de çemberimde gül oya var, nasıl keyifle izledim, çok özlemişim :109:

aşk istanbula çağırıo ne zman gitsem acaba? bu hafta istanbulda kar varmış, haftaya iyi olcakmış hava, o zaman bi 10 gün sonra bekle beni istanbul :118:

Allah bozmasın bugün her şeyden çok büyük zevk alıyorum, yediğim elmadan bile

hadi keyfe devammm :126:

günlük bugün öyle yoruldumkiiii
sabah doktora gittim, çok şükür bişey çıkmadı
sonra ordan alışverişe gittik kuzenle ve kardeşimle
ama ayaklarıma kara sular indi yani
bişeyde almadık o kadar gezdik sadece yedik içtik geldik
her girdiğim mağazada işe girersem şu eteği alıcam bu gömleği alıcam diye klasik takımlara bakıp bakıp dua ettim,
kuzenime ve kardeşimede dua ettirdim zorla
bıktılar artık benim bu sınavlarımdan iş muhabbetlerimden
neyse yarında bütüüüünn evi temizlicekmişiz annem yine delirdi temizlik temizlik diye
çok şükür hayat öyle böyle gidiyo yani
bakalım gelecek günler ne getirecek beraberinde :26:
inşallah hep çok güzel şeyler getirir
şimdi kitap okuyayım biraz bari

onu görmem lazım günlük
onu görüp sevgisini hissetmem lazım
yoksa dayanamıcam

Bu alışveriş siteleri bana hediye çeki yollamasın yayollayınca ila alışveriş yapıyorum öyle hissediyorm kendimi bişey begenemedim aldığım bi elbise vardı aşkta çok begenmiştiacaba aynı modelin başka renginimi alsam yinebilmiyorum bakıcam akşam tekrar

sabah aşkın telefonuyla uyandımbu ara dogru düzgün konuşamıyoruz bile dün aradı bi dk snra arıcam dedi kapadı sonra bidaha aradı yine bişey oldu müşteriyi uğurladı bi konuşamadıkhavada sogu kbu hafta akşam buluşmayız izin gününde artık:123:

neyse inanabiliyomsuun 3. haftadayız ve vizem varyuh demek istiyorum gerçekten ya:84:çok zor bi ders güzel geçmeli o sınavım yoksa biblo finitoyarında boş günümhavada soguk zaten hiç dışarı çıkasım yoktu ohh :82:

hiras
ne zaman geliyosunbuluşurmuyukolamaz mı olabilir

GELİBOLUMU çok özledim günlk, hep görsellerden resimlere baktım ,içim gitti ,yaz gelsede gitsem gerçekten o 2 sende öyle güzel şeyler geçirdimki unutamıyorum,bizimkileri ikna edip para biriktirip ordan ev aldırmalııyım,ama baya çalışmam gerekiyor oradan ev almak içinde. ben bu hasretle yaşıyamam

özledim...öldür beni yaşamayı istemiyorum...senden ayrı bu çileyi çekemiyorum...

Çok yorgunum günlüğüm yaa...
Şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapasım var ama ders çalışmam gerekiyor
Yok yok yanlış duymadın, ders çalışmalıyım.
Öğretmen oldum hala çalışıyorm, artık yeter be aaa
Hazırlık yapmalıyım ne anlatıcam bakmalıyım....
Bu hep böyle mi olacak ki..Olmalı mı kii....:44::44:
Altı saat ders anlattım bugün...
Tabi dinlemeyince kızıyorum ben de ister istemez ama sonra da gülüyorum.
"Hocam biliyoruz siz de bizi sevdiniz " diyorlar bir de...
Seviyorum öğrencilerimi yaa... Çok şükür.
Ama zorlanıyorum be günlük...
Okuldaki tek edebiyatçı benim ve sıfır tecrübeyle zor geliyor açıkçası.
Bir sürü program yapılacak özel günler için.
Ne yapacağım hiçbir fikrim yok

Ev arkadaşım da uyudu şimdiden...Oturup iki satır muhabbet edemiyoruz
Yemeklerde buluşuyoruz malesef...
Kukuma kuşu gibi kalakalıyorum ben de canım sıkılıyor...
Gidip hazırlanayım bari ben de...

Uzun zamandır uğrayamıyordum.
Çok sevdiğim canım arkadaşım tritonissa'nın evlilik haberini aldım ve inanılmaz mutluyum.
Aynı yollardan geçiyoruz ve artık ikimizden birinin evlilik tarihi belli :123:
Bunun benim için anlamı o kadar büyük ki.
Ben de bu heyecanı yaşayabilecek miyim acaba?
Az önce tartıştığımız ve beni çok kırdığı için belki de, içim çok acıyo be günlük..

sevgili küllük

aramızdaki bu suskunluğun çok şeyi anlattığın farkındayım. ama susmaya devam. ne zaman çenemi açsam kırılan kalbime engel olamıyorum.

Bu akşam yapmam gereken o kadar çok şey vardı ki ama elim hiç birine gitmiyor.
Günlerdir yollardayım gibi hissediyorum.
Cumartesi gece yolculuğuyla Adana'ya gittim, pazar gecesi de döndüm.
Sabah zombi gibi indim otobüsten. Kendimi nasıl eve attım bilmiyorum.
Reglim 5 gün gecikti, sinirden patlamak üzereyim.
Yarın valizimi hazırlayıp çarşamba okula gideceğim, bir süre oralarda olurum sanırım.
Staj başladı, anlatacağım konulara çalışma lazım, diğer ödevler de var.
Her şeyin üstüne beni anlamıyor günlük.
O kadar saçma bir konudan tartışma çıkardı ki, telefondayken hatta birden üçüncü bir kişinin girip ne kadar saçmaladığını ona anlatmasını isterdim.
Ben anlatamıyorum çünkü günlük.
Yoruldum, mesafeler yedi bitirdi beni.

Icimde bulundugum durumdan kacmak, arkama bakmadan kosar adimlarla nereye gittimi dahi bilmeden uzaklasmak istiyorum Bu kadari fazla bana

Kırmızı kırmızı sürdü ojelerimi
oohh mis.. mis
hafif taşırdım gerçi
olsun
mutluyum ya ben
olsun

slm günlük
epeydir yazamadım sana okul açıldı sonundavalla ilk günden çok ağır geldi bukadar ders.
annemle geldik gezdik tozduk burda kadın üsüdü dışarlarda vala ee alışmış izmireordan ankaraya geçiverdik teyzemlere orayıda gezdik ettik ben seviyorum orayı ya keşke orda okuyabilseydim içimde kaldı vala orasıneyse bakarsın yüksek lisansımı yaparım günlük
geleceğim için kariyerim için çok deneyimli bir yere gelmiş insanlarla tanıştım ankarada günlük bana yararları olabilceğini düşünüyorum ve ilerisi için heyecanlanıyorum çok güzel planlar hedefler koydum önüme şu aşkımlada planladığımız şey olsun ilk sana gelip anlatıcam az kaldı aşk demişken vala 10 gün oldu be çok özledim onu neyse onada az kaldı
bir hediye falan alayım diyorum giderken birde tatil için eksik bikaç şeyim vardı onları halletmem gerek yarın vee yarınki derslerimde çok yoğun cumayı boşaltcam diye hepsi dolu 4 günün buarada arkadaşımda geldi polonyadan bol bol konuştuk özenmedim değil fotolara bak bak bitmedi vala neyse daldan dala atlamışım gene kaçtım ben günlükk

Son düzenleme:
slm günnüş
gene verimli bir gündü
evimizin dgaz elek suyunu üzerimize aldık
istediğim gibi teneke kutu şekerlik tuzluk ve kahvelik aldık
dr a gitti sırt ağrılarımızın sebebi üsütme imiş
çok şükür
yarın kurs var ve nöbetçi grubuz
nöbetçiliği hiç sevmiom
oğluş uyuyorbirazdan odamıza geçeriz
ben hariç evde herkes uyuyor zaten

Sabah epilasyona gidicem dedim di mi? Nerdeee, bi tarafımı kaldırıp gidebildim mi? Hayır. Peki bu epilasyonu 4. ertelemem mi? Evet. Eee bu kadın benim ne için ne düşünücek?Acıktım günlükcan, nasıl sandviç yiyesim var nasılll. Yazasım yok yavrimu, görüşürüz sonra.

Günlük belki şaşkınlıktan belki mutluluktan belkide heyecandan, aynı duyguları yaşıyorum...
zombiye bağladım,kalbim pır pır, çok sabrettik, çok dayandık allahım sen nazarlardan koru yarabbim herşeyimiz yolunda gitsin,nolur artık bir aksilik çıkmasın yarabbim...
sevdiceğime kavuşmama çok az kaldı...allahım öncelikle martagon uma,sonra bütün birbirine seven herkese bu mutluluğu nasip et...
hep buraya kötü şeyler yazmayacaktım demi günlük bak yağmur yağdı,kar yağdı, güneş açtı,aydınlandı gökyüzü
artık önümüzü görebiliyoruz şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…