Şu an canım çok spagetti makarna geçti günnükkk
Ama ikame olarak sucuk ekmek arasına da hayır dememm
Farkettim ki ben sana haftasoonu ,hiç bakmıyorum ama hafta içi de iş bşındayken senden ayrılamıorum bak hala sendeim kadınlar kulübüü
Günnük napcas bölee?? Vala işten kovulcam senin yüzünden
Çok değişik bi haftasonuydu günnük.
Cuma günü annemlerlen kavga ettim azcık
Onlarda haklıydı bendee... Detaylarına hiç girmek istemiyorum. KArşılıklı daha anlayışlı olmalıyız ama onu biliyorum. Cumartesi saat 3'e kadar işe gelmek zorunda kaldım. Normalde Cumartesi çalışmıyorum ama ekstra işler olduğu için ayda 2 sefer gelmek durumunda kalıyorum. Ama bundan sonra gelmicem. Aldığım zamdan sonra şu an ki yaptığım iş bile fazlaaa
Pazarr günü öyle güzel öyle güzel geçti kiii.. Sevgilimle başbaşaydıkk
sabah 10 da çıktım akşam 10 da geldim eve. Film izledik, kahvaltı ettik, yemek yedik. Yaa çok hoştu çok güzeldii. Aman nazar değmesinnn günnük
ay canım iyice spagetti geçti yeminle annemi arıyım da yapsın dicem ama dün kalan pilavı yedirtcek iştee her zamanki tipik anne :))) Ama bende olsam aynısını yapardım dimi :)
Hiç çalışmak istemiyorum, tatile ihtiyacım var. Paraya ihtiyacım var. Zamana ihtiyacım var..
Ve hazırlık yapmaya ihtiyacımız var. SEvgilimin annesi memlekete gitti. Gelsin hemen başlıyoruz söz hazırlıklarınaa günnüüükk
Daha ne giyeceğimi bile bilmiorumm.
Bu arada bıraktım seniii
artık ,içmiorum
Çabuk gelse de kayınvalidem isteseler artık beniiii
Ben sevgilimi çok özlüyorummmm..
Akşama da sucuk ekmek arası yapcam tamam
GÜnnükkk hoşçakalll gelirim bi ara gene işim varrr