Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş...ben adam olmam...bak şu evraklar hazırlanacak duruyor ben nette deli gibi onu takip ediyorum...bir de şu kova...sinir oluyorum ya...bıraksam onu da seveceğim ya neyse...özetle iradesizin tekiyim...bir de çok pişmanım...şu ilişki işlerini önceden halletmedim diye...kaç kişiyi tanımadan reddettim...pişmanım çok...

:103: :103: :103:
ben geldim günlükcan
bugün sabah dershaneye gittim. artık türkçe derslerini iple çekiyorum ya
aşık olucam türkçeciye. allahım nasıl yakışıklı bir bilsen günlüğüm taş resmen ya :103:
bugün de derste sürekli bi temas halindeydik. kendileri elini omzuma koymadan ders işleyemiyo
gülüşü, bakışı, konuşması, esprileri, sempatikliği bla bla bla off çok tatlı
neyse başka bişeyden bahsedelim kendime yeni bi hedef koyduğumu söylemiştim dimi günlüğüm?
onun olmasını çok istiyorum bir yandan da. o olursa çok iyi olucak herşey benim için hissediyorum :26:
ama o durum da muallakta.
gidip rehber hocasıyla konuşmam lazımdı ama işi varmış
6 aydır ilk defa işim düştü zaten sadece süsüne önem veren bir tip. rehber öğretmenleri ilgili olur ama bunda ilginin i'si yok.
geri kalan herşey bildiğin gibi.
bugün kendimi çok daha kötü hissediyorum
bakma hocaya öyle şeyler yazdığıma, züğürt tesellisi işte.
daha bana ihanet eden adamı bile unutamadım ben. lanet olsun ki unutamıyorum.
Yaradan adalet sahibidir biliyorum. zaten tek sığınağım da O. :26:
bitek o yardımcı olabilir, birtek o unutturabilir bana.
o geçirir ancak içimdeki acıyı
yazsam roman olur be günlük.
ama inan içimdekileri anlatmaya mecalim yok. tutuyorum bakalım içimde. ne zaman patlıycam Alllah bilir. :26:

Günlük bu forumda daha neler göreceğiz dur bakalım...

Saygısızlıklarına ve terbiyesizliklerine Allah'ı da ortak ediyorlar ya; dur bakalım daha neler göreceğiz.

Kafam o kadar karışık ki..
Dün gecen beri aralıklarla ağlıyorum.
Ne kadar haklıyım ne kadar haksız onu bile ayırt edemiyorum.
Sevdiğim adamsa beni üzdüğü için çok acı çektiğini, ölmek istediğini söylüyor.
Aslında ona hak veriyorum düşünemedim diyor, beni anlamıyorsun diyor.
Ama bende inat ediyorum düşüncelerimde ve haklılık payımın yüksek olduğuna inanıyorum.
Ne olacak bilemiyorum ve bu kararsızlık beni mahvediyor..

Günnüküm burdaki ruh sağlığı bölümü bana çok anlamsız geldi. Net ortamında birilerine sormak, cevap beklemek fln. Ne biliyim olmaz yani burda. Bu benim düşüncem tabi. Neyse bugün bomboş geçti, azıcık kitap okudum, bol bol dışarıyı, kapının önünde kayan arabaları izledim. Şimdi patronceyizime röportajları yolluyorum, siteye koyucak. İstanbul eğitimleri çok tempolu geçicek hazırlıklı ol diyo. Nolabilir ki yahu, burda da zaten yeterince yoruluyorum. Gidip biraz meyve yiyim datlum sonra görüşürüz.

slm günnüş
bugun kursta bir yemek öğrendim
cok zahmetli ama cok leziz
yaptım eve gelir gelmez
aldığım sonuç dünden kalma püre ile yapılmış gibi...
o kadar üzüldüm ki anlatamam göz yaşlarıma hakim olamadım
benim meslek edinmeye çalıştığım en severek yaptığım iş tepkisi bu olmamalı ya..
üzüldüm dediğimde hiç bir şey yokmuş gibi davranılması..
insanın sevdiği iş kursağında ancak bu kadar kalır
oğluşun şekeri yüksek ve ben iğnesini almayı unutmuşum
nöbetçi eczaneye gidelim diyemiyorum ne acı..
allahım sen bana yardım et..
kalbi kırdıktan sonra roman yazsan ne fayda..
yarın evimize d gaz lar gelicek prş ertelemedim die o bile laf oldu
bu kadarmı kıymetsizim günlük..

neyse yukarki arkadaşın yazdığınıda çom merak ettim hee
ben gittim kitap okim günlük

bugün canımın yanındaydım günlük
pazar dönüyorlar Almanya'ya
onların her gitmesi içime dokunuyor
kaç yıl olmuş hala alışamadım
bugünde sohbet muhabbet
o kadar saat nasıl geçer arkadaş
hiç anlamadık her zaman ki gibi
biz onunla nasıl zamanlar geçirdik
neler yaşadık hey günler bee
15 yıl günlük dile kolay
hiç ayrılmadık Almanya ayırdı bizi işte
onun yanından ne zaman ayrılsam mutlu huzurlu güleç ayrılıyorum
bambaşka biri Allah herkesin karşısına böyle güzel insan çıkarsın
Allah'da bizi hiç ayırmasın çok güzel yıllarımız olsun
nice 15 yıllar görelim

Kırıldımm, seni de kırdımm iyi mi oldu şimdiii??

Ne yani biraz daha dikkat etsen yaa

Bende kötü hissetmesem kendimi.

Kıyamıyorumm sana şapşaalll! Anlasanaaa!

sevgili günlüğüm
bugün beraber ilk günümüz ama artık devamlı olacak inşallah..
Hayatım =
Aile %100
aşk %100
arkadaşlık %0 neden böyle bana yol göstersen

kunlugum kedim cok uyuzlasti, gun boyu yalanip, miskin miskin yatiyo :) bugun eve geldigimde yatagimin uzerinde miskinlesirken yakaladim, bak hala yalaniyooo :26: bi yikasam mi ne diyosun?

Arıcam dedin aramadınnn..

Günnükk nie böyle yapıyo kii ..

Ouf..

Bugün biraz daha rahatım iş açısından yavaş yavaş tüm eksiklikleri gidereyim ki sonra sıkıntı yaşamayayım.

İşime koyulayım ben, belki bozuk sinirim de yatışır biraz, ne dersin günnükk?

Günnnnüükk cevap verseneeee

günlük geldim sonunda meleğim karşıladı beni
o kadar soğuktu ki havalanında beklerken hep karnım ağrıdı
uyucaktım biraz daha bekleseydim gece
sonra evime geldim daha şimdiden sıkıntılarım başladı
burası o kadar soğuk ki tr de ki arkadaşlarıma yolluyorum balkanların havasını
ama kıyamam ya üşürler yazıkkk :2::2:
apartta merkezi sistem internet var doğalgaz varr eeee benim niye kombim çalışmıyo :26:
artık tadını çıkarıcam günlük geldiğimden beri baniçka zakuska üstüne de kahve içiyorum
annemin yemeklerini çok özlücemm
tüm gün net başında olucam
o değilde arkadaşımın eski hoşlandığı çocuk terminale geldi günlük :26:
gitme bile dedi noluyo şimdi buna anlamış değilim :44:
sonra neyse teşekkürler görüşürüz diyip otobüse bindiğimde
gel buraya diyip sarıldı çok tuhaf şevkatli bişiydi :26:
yaşı ufak ve arkadaşımın sevgilisi günlük yan gözle bakıp sarılmadım
ama iyi geldi neyse böyle işte günlük şimdi rayna kahvaltı hazırlamış
bi çay olsa iyi giderdi neyse görüşürüz günlükk

hatamın ikincisini yapıyorum ya şmdi ben günlükcüm. bu demek oluyo ki ben akıllanmam yada bi sorun var dimi karşı tarafta.ben kendimi alıkoyamıyorum.yapamıyorum işte.ikiye bölündüm resmen.iyi degilim hiç ama rahatsızlık duymuyorum.mutlu ediliyo olmak özledigim seyi yaşıyo olmak cezbediyo beni.ama bu hataların da hatası be günlük. ne dersin ben cok mu şey istedim hayattan o yüzden mi bu cezası işkencesi bana.. hiç bilmiyorum ne yaptıgımı yapıcagımı.düşünüyorumda haketmiyoruz ki bunu. ama o kadar cok eksik varki..doldurmaya calışmak degilde bu şekilde doluyo olması bni hem huzursuz hemde cok mutlu ediyo.bilmiyorum işte.saçmalamaktayım sanırım ama elimden gelmiyo hiç bişi yapamıyorum ki ben.belkide hakediyodur bana haketmedgm şeyleri yaşattıgı için iyi yapıyorumdr belkide ne dersin. . . teselli mi ettm şmdi kndimi sencede..neyse işte sayılı günümüz var zaten ..vakti geldiginde farklı yollara koyulup belkide birdaha hiiç görüşmicez.nasıl olacak bilmiyorum tabide olcak mecbur. elden ne gelir ki ... ooof offf günlük düşünceelerimden arınamıcam ben imkan bile vermiyorum.en iyisi hayırlısını dilemek ... zaten mucizeler hep beklenmedik anda gelirmiş..

tam kış bitti diyoduk..
dün sabahtan beri öyle bir kar başladıki burda
bugün okullaar tatil düşün yani günlük
şuan pencere kenarındayım ve yağmaya devam ediyo kar, harika bi görüntü
ankaranın kışı hep uzun sürer, marttan öncede bitmezdi ama bu kadar kar görülmüş şey değil buralarda
bu kış bereketli oldu gerçekten

bugün tam kadro evdeyiz, babamda işe gitmedi nasıl çıksın bu havada, o da tatil ilan etti kendi kendine
sınav sonuçlarıda en geç haftaya cumaya kadar açıklanır inşallah
yani çok bişey kalmadı ama ben kendimi tüm sonuçlara hazırladım..
olumsuzda olsa üzülmemeye çalışıcam..
çünkü olan herşeyde hayır vardır bizler için, bunun bilincindeyim..
ne demiş şair;
Mevlam görelim neyler,
Neylerse güzel eyler..

neyse forumda takılayım biraz ben

yorucu geçiyor bu hafta hadi hayırlısı olsun
iş güç ders başından zor kalkıyorum bi aşkla buluşmak için vakit ayırıyorum onun dışında yok baya yoğun
az kaldı planlarımızın gerçekleşmesine en son 6 ay diye yazıyordum sana şimdi 4 ay kadar kaldı bakalım ikimizde baya hırslıyız umarım gerçekleştirebiliriz bu planları
2012 sonlarında yada 2013 te belki evli bile oluruz
ahh günlük işte var bizimde hayallerimiz olsun hepsi... onunla herşey o kadar yolunda gidiyor ki tartışma tabi oluyor arada öyle mucuk muck sevgili değiliz tartışma ilişkinin tuzudur biberidir deyip geçiyoruz
böyle işte....
kahvaltı hazırlamam lazım kendime görüşürüz günlük

Son düzenleme:
Hafta sonu dışında ders olmayan bir gün... Ne güzel bi şey allahım bu
Kahvaltıyı beklemek tam 50 dk sürdü yemek ise 10 dk. Bu yurtta yaşamak tam bir işkence.
Erasmus da belli oldu bu arada şu an tam istediğim puandayım. Bu puanla geçen sene Portekiz Porto üniversitesine gitmişler.
Allahım ne var ben de gitsemmmmmm

Son düzenleme:
Günlüüük sanırım dondum buz tuttuummm
Allahııım dün nasıl bir kar yağdı bi anda, her yer bembeyaz ve çook soğuukk..
Tam havalar güzel oldu derken dondum gene..
Sana yazarken bile ellerim buz gibi olmuş :)
Hiç bana göre değil günlük yaa bu havalar ben yaz insanıyım Yaz gelse artık, düğün hazırlıkları falan da başlasa Benim derdim ayrı di mi
Bu internet çok fena bi şey yaa bi oturdun mu akşama kadar başından kalkamıyosun dur şuna da bakıyım buna da bakıyım derken. Biraz engellemem lazım canıım kendimiii :)
Dün sporumu yapmadım bugün yapmam lazım, gelinliğini düşün sporunu ona göre yap pembelii Tartılcaktım da bugün üşüyorum diye üstümü başımı çıkaramadığım için tartılamadım :)) Yarın belkiii..
Dün tam anlatıyodum telefon konuşmasından yarım kaldı günlükcüm..Ev yerleştirmiş yeni evlenecek kızların fotoğraflarına baktım nasııl ev yerleştiresim geldiii sorma :) Böyle gidip dekoratif eşyalar alasım var bi sürü bi sürü :) Bi kere yatak odam pembiş pembiş olcak kesin Kurtuluşu yoookk.
Oturma odam kırmızılı zaten, ona uygun halı perde krem renklerinde güzel olabilir çünkü kanepelerde de krem renk var. Ama aklımda kırmızı çiçekli falan çok şeker bi halı var o da olabilir.
Salona da krem zaten ona da düze krem rengi halı istiyorum yoksa çok boğar birbirini desenli falan olursa. Bir de altın rengi dekoratif eşyalar olabilir. Bi de konsolun üstüne iki tane taşlı lamba gibi bi şey görmüştüm birinde ondan istiyoruumm :)
Mutfağımın nasıl olcağını daha bilemiyorum günlükcüm kırmızı çok hoş duruyo aslında kırmızı gri siyah kombinasyonu hoşuma gidiyo
Bakalım hayırlısı canım Bi o günlere gelelim de hayırlısıyla..
Biraz daha gezineyim ben nette günlükcüm facete oyunlarıma falan bakayım bi de Sonra azıcık uzak durmayı düşünüyorum netten inşallah tabii
Görüşürüz canıııımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…