Günlüüük sanırım dondum buz tuttuummm
Allahııım dün nasıl bir kar yağdı bi anda, her yer bembeyaz ve çook soğuukk..
Tam havalar güzel oldu derken dondum gene..
Sana yazarken bile ellerim buz gibi olmuş :)
Hiç bana göre değil günlük yaa bu havalar ben yaz insanıyım
Yaz gelse artık, düğün hazırlıkları falan da başlasa
Benim derdim ayrı di mi
Bu internet çok fena bi şey yaa bi oturdun mu akşama kadar başından kalkamıyosun dur şuna da bakıyım buna da bakıyım derken. Biraz engellemem lazım canıım kendimiii :)
Dün sporumu yapmadım bugün yapmam lazım, gelinliğini düşün sporunu ona göre yap pembelii
Tartılcaktım da bugün üşüyorum diye üstümü başımı çıkaramadığım için tartılamadım :)) Yarın belkiii..
Dün tam anlatıyodum telefon konuşmasından yarım kaldı günlükcüm..Ev yerleştirmiş yeni evlenecek kızların fotoğraflarına baktım nasııl ev yerleştiresim geldiii sorma :) Böyle gidip dekoratif eşyalar alasım var bi sürü bi sürü :) Bi kere yatak odam pembiş pembiş olcak kesin
Kurtuluşu yoookk.
Oturma odam kırmızılı zaten, ona uygun halı perde krem renklerinde güzel olabilir çünkü kanepelerde de krem renk var. Ama aklımda kırmızı çiçekli falan çok şeker bi halı var o da olabilir.
Salona da krem zaten ona da düze krem rengi halı istiyorum yoksa çok boğar birbirini desenli falan olursa. Bir de altın rengi dekoratif eşyalar olabilir. Bi de konsolun üstüne iki tane taşlı lamba gibi bi şey görmüştüm birinde ondan istiyoruumm :)
Mutfağımın nasıl olcağını daha bilemiyorum günlükcüm kırmızı çok hoş duruyo aslında
kırmızı gri siyah kombinasyonu hoşuma gidiyo
Bakalım hayırlısı canım
Bi o günlere gelelim de hayırlısıyla..
Biraz daha gezineyim ben nette günlükcüm facete oyunlarıma falan bakayım bi de
Sonra azıcık uzak durmayı düşünüyorum netten inşallah tabii
Görüşürüz canıııımmm