Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük selamlar
Ben de Ankara'daki kar yağışından etkilendim ve okula gidemedim.
Valizler kaldı öyle.
Aslında mutlu da oldum. Olsun bu hafta asayım, kendimi okula gidecek kadar iyi hissetmiyorum.
Hem Cuma günü benim doğum günüm
Oralarda annemsiz geçirmek istemedim bir yandan da doğum günümü.
Bu arada hala aramadı biliyor musun günlük.
Benden haber çıkacağını zannediyorsa yanılıyor
İşallah doğum günümde olsun arar ve gönlümü alır. Çok özledim be günlük, çok kızgınım ama deli gibi özledim
Bir an önce Mayıs gelsin istiyorum.
Allah'ın izniyle işleri iyi giderse düğün hazırlıklarına başlayacağız.
Kısmet tabi, ekim gibi de düğünü yaparız dedik.
Ama her şeyden önce düzelmemiz lazım
Neyse bir gülerek bi ağlayarak yazdım ama sonuç olarak iyiyim sanırım.
Görüşürüz günlük.

ben geldim.
kendime çizme aldım günlüğüm hemde çok uygun bir fiyata. karlı bir alışveriş oldu
sabahta gitmicektim dershaneye çok zor kalktım. ilk derse girmeyerek yetiştim 2. derse. kaçırdığım derste türkçeymiş
neyseki türkçecimiz başka bir ders daha aldı da gördüm nur cemalini
böyle işte...

nasıl yaktıysan ateşi
öyle söndür hadi
mecbursun eşşek gibi

"Sabret Can; üzülme sevmeyen gitsin.. Niçin ağlarsın? Dua et Rabbim seni terketmesin.. İşte o terkederse gerçekten bitersin..! "

Hz.Mevlana

ne güzel söz dimi günlük?

nelermı oluyor hiç birsey gunluk oglen guzel bır yemekteydık muhendısın bırı benımle cok ılgılendı saf ayagına yattım bende yası benden cok buyuk ama amalar cok ıste bende.aksam dersanem var az once meraktan antıdepresan hapı ıctım 1 tanecık 1 tanedne bırsey olmaz dedım :)) kafam su anda sersem gıbı bos bos bakıyorum.

yarın maas gunu paramda azaldı bu ay sıkıntı cok cektım ama kredı kartım saolsun hergun cafelerdeyım ama yınede param cebımde.hoscakal artık gunluk degıl sana haftalık yazıyorum.

günlükcükk

ben geldım
kulaklarım ağrıyor çok fena yaa
ateşım düştü bıraz düzelmek ıstıyorum ben
sabah uyumuşuz annemle bı kalktık saat 11

kadır ınanır hastalanmış bılıyomusun çok üzüldüm kanser galıba :26: çok severım kendısını

benımkı aramadı bugün hıç msjda atmadı kntr yok benım aramamı beklıyo kesın emınım ama aramıcam ınadım tuttu
banane gıtsın arasın dışardan yada knt atsın tele
ama beyfendımız kahveden çıkamıyor kı bıraksam kahvede yatıp kalkcak bıde batak oynuyolar ya ohoooo dünya umrunda olmaz

neyse ben çıkıyımm bıraz dolanayım bakalım ne var ne yok
öpüldün günlükcan

günlük bugun abla kardeş günüymüş bir bu kalmıstı özel gün yapmadıkları ama olsun sevdim ben bugunu

ablamı çok seviyorum artık 4 yılda birde olsa abla kardeş günümüz var

günlük süperım superrr.maasıma zam aldım 100 tl gecen ayda 100 tl almıstım super ya cok mutlu oldum su darlıkta ılac gıbı geldı bana.yuzum guluyor yupyyy ınanamıyorum hala.Rabbım ıssızlere iş bulmada yardımcıları olsun rabbım kımselere muthac etmesın kımseyı.cok şükür cebımde 250 tlyle bıldıgın sakız parasızla gunlerce gezdıgımı bılırım ben gunluk bır allahın kuluna param yok demedım hala demıyorum cok sukur sana rabbım cok sukur.gonul rahatlıgıyla dersaneye gıdebılırım sımdı.

günlük şu an aynen böyleyim

O hayatımdayken hep bu aslı güngör-ferhat göçer -dön gel şarkısını dinlerdim o askerdeyken,uzun zamandır dinlememiştim şimdi çalınca o kadar kötü oldum ki

Nasıl geçicek bu yaara 1 sene oldu ya

Hep gözümün önünde şu anda ,

hiçbirşey iyi gitmiyor be günlük :26:
babaannem yine hastanede. serum falan takmışlar, kan değerleri azalmış yine.
teyzem desen zatürre olmuş, hastaneye yatabilirmiş.
ben mi şanssızım acaba?
artık herşey iyiye gitsin be günlük

Sana ayda yılda bir uğrar oldum biliyorum...
Ama yani yorgunluktan bilgisayarın üstüne bayılabilirim...
Zaten geçen haftaki krizden beri iyi de değilim. Beynim uyuşuyo resmen
Sekiz saat dersin ardından hal mi kalır bende.....
Uyuyasım uyuyasım uyuyasım var...
Öyle işte günlük...
Biraz bakınayım da uyuyayım hemen

slm günnüş
bugun evimize kontrole geldiler igdaş
bilmeden yaktık die 70 tl ceza ödücekmişiz
kursa gittik ay annem bir bomba patlattı nasıl sinir oldum hatta uzun süredir bu kadar sinirlerim zıpladı
cok keskin bir şekilde uyardım ama
muhteşem yüzyıl var bu akşam az kaldı azzz
neyse ben kaçtım görüşürüz günnüş

günnüş şu kovayı kıracağım o olacak...ne zannediyorsa kendini...zor zor bulur,o istediklerini...karar vermiştim emin oldum,hep bir bahane bulacağım görsün o...

Korkuyorum ben günlük. Basbayağı korkağın teki olmuşum.
Saklandığım yerden korkarak uzattığım titreyen elimi hem tutsun çıkarsın beni istiyorum,
Hem de orda kalayım istiyorum.
Çıktığımda ya daha kötü olursa her şey?

bişey dicem günlük,
ben anne olmak istediğimi farkediyorum son birkaç gündür ya
daha evlenemedim bile ama o kadar özeniyorumki bebeklerine bakan, kızlarına cicicili bicili elbiseler giydiren annelere
of ya ben ne hayaller kuruyorum ama daha nişan levelini geçemedik ki nerde kaldı bebek..
benimkine söylesem hevesimi kursağımda bırakır kesin
off neyse

anca eve girdim
aslında hiç giresimde yoktu neyse
aşkla yeni evlenen arkadaşlara gittik çok hoş sıcak bi ortamdı ve evlenmek için ne kadar can attığımızı bir kez daha anladım
ikimizinde istekleri arasında en önemlisi evlenmek. yani her şeyimizle uyumluyuz ama bekliyoruz meslek sahibi olabilmek için...
bizi tutan tek şey bu.
bunu engel olarak görmüyorum bu sadece bi süreç ve biz bunu atlattığımızda süper olucak herşey
evli çiftin yanından kalkıpta ayrı evlere gitmek yok mu işte o an içimde fırtınalar koptu
zaman zaman zaman......
sadece işler yolunda gitsin yeter fazlasını istemiyorum tanrım duy sesimi

Bugün öğlen yemeğe çıktık onunla.
Önceden sevgilim diyordum şimdi onunla diyorum, halimize bak..
Açıklama yaptı, yemin etti inandım.
Dün gece o kadar çok ağladı ki telefonda, beni o kadar çok sevdiğini, o kadar çok değer verdiğini söyledi ki gerçekten inandım.
Zaten herşeyi abartan bir yapım var, birde beni şüpheye düşürecek olaylar oldu mu berbat biri oluyorum.
Geçen geceden beri de hep hakaret ettim kendisine, öyle de kötü biriyim sanırım.
Ama bazı şeylerde netlik kazandım yavaş yavaş.
Ne olur bundan sonra herşey güzel olsun artık.
Herşey güzel olsun ki, birdaha bunları hatırlamayalım..

hu huuu günlük ben geldim
sabah kahvaltıya gidiyorum ki ben canımla
akşama kadar da onunla olurum
malum pazar gidiyor demiştim ya
eskilerden bir arkadaş triplere girmiş
kendi kendine
yok yalan dost bilmem ne
kendince laf sokuyor
ben onun derdinin ne olduğunu biliyorum da anlıyorum da
kıskançlığından böyle yapıyor amaan hiç umurumda değil vallahi
çekemem kimsenin tribini ben bıkmışım zaten her şeyden herkes den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…