Popüler Konu Sevgili günlük...

güzel bir gün geçirdim bugün
ta ki akşama kadar
canımı sıktı kardeşim
kalbimde de sıkışıp duruyor bugün
korkutuyor beni
bugün yazasım yok sana.

Sevgili günlük, şöyle bir resme uzaktan baktım ve..
Yaşamam gereken ne varsa yaşamışım meğerse ben geçtiğimiz 6 yıl içerisinde. Henüz 24 yaşındayım ama hayatın bana bundan sonra öğreteceği çok da birşey kalmamış aslında. Bugünlerde eski ben'leri dönüp sorguluyorum. Bilhassa yakın geçmişten uzak geçmişe doğru gidiyorum, herkes mersine ben tersine hesabı. Şu buhranlı günleri nasıl atlatırım, o gücü nerede bulurum aranıyorum. Nasıl oldu da böyle kurbağa misali suyun ısıtıldığını farkedemedim? Bekliyorum beklemesine de henüz bir ilhamın geldiği yok. Anneme yardıma gidiyorum gündüzleri, eğer erken uyanmışsam kafama göre bir şeyler pişiriyorum mutfakta. Bak mesela bugün kazandibi yaptım ama dibini yakamamışım hiç sorun değil. O kadar derdin tasanın içinde bunu da kendime dert edecek değilim. Kafam dağılsın diye yapıyorum zaten. Yarın ne pişirsem biraz sonra karar vericem ona da. Akşam Ghajini diye bir Hint filmi seyrettim. İçim dışım gerildi resmen, biraz sonra kapımı polis çalacak hayatımı hapiste geçireceğim diye panik atak nöbeti tuttu. O nasıl bir aşk filmdir arkadaş, inanki macera filmi falan olsa içinde bu kadar cinayet olamazdı. Herneyse, az önce eski sevgilimle telefonda konuştum. Arkamda bıraktığım kalbi kırık herkesin gönlünü almaya çalışıyorum. Sanki vadem dolmuş, gider ayak elimden gelen tüm iyi şeyleri yapmalıymışım gibi. Bilmem, belki de dolmuştur. Şu lanet KPSSnin başına bi otursam, belki vicdanım rahatlar, kafam rahatlar, kalbim rahatlar. Ama tedavi olmayı reddeden ve sadece yukarıdan bir mucize bekleyen hasta gibiyim. Önce kendime yardım etmem gerekir, ki yardım istemeye yüzüm olsun. Önce kendimi sevmeliyim değil mi? Daha kaç günüm, kaç ayım dinlenmek yerine yorulmakla geçecek?

Hastayım...çok hastayım. Yarın da dışarı çıkmam gerekiyodu ama çıkamıcam.Ayıp olucak adama...Napiim günlük bu beter halimle ayağına gidecek halim yok.

Daha uyumadım yaaaa
Gözümden uyku akıyo gidiyo valla
Sana da yazıyım da öyle yatcam.
Bugün kalori saymalı diyetimi yaptım heey yaşasıınn 1400 kalori aldım. Bakalım nasıl bir sonuç alcam 1-2 hafta sonra anlaşılır zaten.
Günlükcüümm netten çook şeker şeyle rbeğendim nikah şekeri kına malzemeleri vs. çok güzeller yaa benim olsa hepsiiii hayırlısı bakalım
Ayy şimdi b.sayar başında uyuyup kalcam gidiyorum ben yatağıma hadi byeee

Boğazım çok ağrıyor
Dün nöbetçiydim okulda, hem de tek başıma...
Yoruldum fazlasıyla... Boğazım öyle fena ki konuşamıyorum bile....
Faranjit olmaktan korkuyorum ya...
Öğretmen hastalığı derler ya
Offf Allah korusun
Yazasım da yok...Daha doğrusu halim yok...

Son düzenleme:
Günnükk günaydınn

İşimin başındayım dün de dediğim gibi bugün sadece çalışıcamm :26: Aslında forumlarda dolanıp çeyizlere evlere dertlere bakmayı istiyorum ama ...

Bağımlılık yapıosun kk

Bugün yine ordan oraya kosturacagim günlügüm kimbilir ne zaman evde olurum....

Bu arada cok ama cok az kaldiiiiiiiiiiii

günlük çok endişeliyim, neler nelerrr düşünüyodm, ama neyle karşılaştım...
Yapıcak bi şey yok bu konuyu düşünmeyip burda bırakmak lazım.
eşimle biz bebekkk istiyoruz.

günlük yüzüme bakımımı yaptım,
duşumu aldım,
evin işide bitmişti zaten,
keyif yapıyorum yani
asıl keyif birazdan, çayımı alayım elime, uzatıp ayaklarımı oturucam
birazdanda kardeşimin arkadaşları gelecek, kendisinin doğum günü de bugün
doğup başıma bela olduğu gün yani
neyse sınav p.tesi açıklanacakmış..
duaya ihtiyacım var günlük :18:
çok heyecanlanıyorum ama kendimi herşeye hazırladım..
ne yapalım nasip artık
buraya yazarım inşallah kazanıp kazanamadığımı..
neyse çay demlemeye gideyim ben

Selam günlük...

Şu aralar biraz yoğunum iş, kurs, ders derken buraya giremiyorum hiç..

Haftanın yedi günü doluyum.. yinede mutluyum Şükürler olsun...

Ama şu aralar kendimi çirkin hissediyorum facedeki arkidişlerin resimlerini gördükçe ne fotojenik insanlar var ya.. Dur sen bende bi bakıma gireyimde gör sen beni..

Hayatımda şimdilik bi değişiklik yok kendimi iyi hissediyorum.. Ve Sabırla DUA etmekten vazgeçmiyorum...

Olacak olacak hayaller bigün gerçek olacak...

Bugün benim doğum günüm
Her sene yaşadığım doğum günü sıkıntısını yaşamıyorum bugün.
Sakin, huzurluyum. Çok da bi numarası yok yani bugünün
İnşallah sevdiğimden uzakta geçireceğim son doğum günü olur :123:
Olgunlaşmak diye bir şey var ya, bence fevrilikten, baştan sonu belli başarısız kararlardan uzak bir yaşam demek.
Ama o yaşama ulaşmak öğütle filan olmuyor, ancak o fevri, başarısız kararlarla ulaşabiliyor insan oraya.
Bir öğretmen adayı olarak anladım ki kimse kimseye bir şey öğretemez.
İnsan her şeyi yaşayarak kendi kendine öğreniyor.

Off Diyorummm günlüğümm şu düğünn kazasız belasız geçip gitse gözlerimi açsam kapasam balayında olsam

bugün rejime başladım.
rejim demiyelimde sağlıklı yaşam mı diyelim.
boyum kısa olunca her yediğim vücudumda kendine bir çatı bulup başını sokuveriyor ne hikmetse.
iş yerinde çok zor oluyor ama başka çarem yok.
beş kilo ya nasıl olcak bilmiyorum ama en azından biraz dikkatle umarım üstesinden gelebilirim.
şimdi canım çok çay istedi.
keyif yapalım değil mi.

günlükcük

bugün keyfım çok yerınde nedense
mutluyum yanı
bırazdan annemle türk kahvesı keyfı yapcaz
sonrada bı duşa gırerım

yarın arkadaşımı ıstemeye gelcekler
benıde çağırdı bakalım çok heycanlıyım

sankı benı ıstemeye gelcekler

neyse canım cıcım ben kaçıyım kahveyı yapıyım
öpüldüüün

Hafta sonu geldi sonunda günlük. Yarın dışarı çıkıcaz kızlarla.
Bir sürü alınacak şey birikti. Sonra gelip sunuma çalışıcam. Pazartesi büyük gün en sevdiğim hocamın dersinde sunum yapıcam.
Allahımmmmm ben o kadına aşığım yahuu Aman yanlış anlaşılma olmasın çok seviyorum yani
Akşam da feriha var ohh Feri time

günnüş
ben seni bu aralar pek ihmal ettim yasanki buranında eski tadı yok gibi:100:
neyse yine okula gittim 3.haftayı bitirdik ohh kaldı 11+final haftası:111:aşklada buluştuk bi haftanın sonundabiraz haşin bi buluşma oldu gerçi çok sıktım ama napıyım konuşulması lazımdı artık :102:borç ödemekten hala bi yatırım yapamadı haksızmıyım bizim için bişeyler yapsın istiyorum biraz :26:sürekli bi borç çıkarıyolar çocuga üzülüyorum vallabakalım ufaktan başlıcak bu ay yemek yedik biyerde oturduk falan eve döndüm sonra:107:özlüyorum :103:
bide hiç çenemi tutamıyorum hiç verilmemesi gerekn bi örnek verdim çok sinirlendi:18:bi arkadaşı var çocuk evlenicek yaz sonu ondan bikaç yaş büyük ama olsuno bişey söylemişti şaka yollu bende çok haklıymış dedim:18:bana onumu örnek gösteriyosun babası evini verdi arabasını verdi işini kurdu kendi çabasıyla bi iççamaşırı bile almışmı acaba dedinankörlük yaptım çocuga ya:78:
bu konuyu geçelim
yarın tatil ohh yatıyım yan gelip bi güzel:86:misafir gelcekmiş öglen gelsin bakalım degişiklik oluröyle yani pek vercek haberimde yok gördüğün gibigittim ben

Selam günlük ben geldim.
Geçmişi ancak okuyup bitirdim,bir şeyleri kaçırmıyım diye okumadan da geçemiyorum.
tritonissa evleniyomuş hayırlı uğurlu olsun inşallah.Darısı martagonun başına huzurla,sağlıkla...Bi de nice senelere :)
Çiçeği burnunda öğretmenimiz şikayetlere başlamış bile onu da gördüm ama zamanla alışır hepsine ben kadrosuz azıcık tecrübeli biri olarak her şeye rağmen öğretmenliğin güzel bir meslek olduğunu söyleyebilirim.
Ben ne mi yapıyorum?Ben yetişemiyorum günlük ya valla bu ev işleri beni yoruyo,okul da üstüne eklenince bildiğin haşat oluyorum ya...
Bi de biz biraz keyfi yaşadığımız için eşimle,vakit yetiremiyoruz hiçbir şeye..
Gecelere kadar film izlemeler,akşam kafede takılmalar,öğretmen arkadaşlarla toplanmalar derken bir ayı devirdik bile...
Ben evliyim ya şaka gibi :))
Arada hatırlatıyorum kendime böyle :)
Neyse günlük bi film tavsiye ediyim boş vakti olan arkadaşlarıma "Bir Tutam Cennet" filmin adı, türü dram... Beni etkiledi,hatta bir sahnesinde bildiğin hıçkıra hıçkıra ağladım,dokundu çünkü bana,saklı bir yarama...Öyle işte...
Düğünden beri babamla görüşmedim hiç.Muhtemelen de yüzyüze geldiğimizde görüşmüş oluruz.
Annemle barıştılar,ev aldılar.Yorum yapmıyorum bu konuda.Boşu boşuna yaşandı her şey...Boş yere.
Tek isteğim güzeller güzeli kardeşimin istediği bölümü kazanması...Çok üzüldü canım benim yalnız bıraktım onu oralarda...
Emeklerinin karşılığını alsın,yüzü gülsün onun da...İnşallahh..
Ablam da rüyasında görmüş beni kızım olmuş güya..
Yok artık dedim ya bismillah :)
Yok yok istemiyorum şimdilik azıcık daha vakit var.Daha atanamadım zaten moralim bozuk
Kayınvalidem görümcemle de aram çok iyi maşallah çok sık konuşuyoruz.Albümümüzü göndercekler çok merak ediyorum nasıl olduğunu.
Neyse günlük aşkım maça gitmişti gelir şimdi.
Gidiyim çay koyıyım,Yalan Dünya izliyim.
Yine gelcem inşallah..

slm günnüş
mutfak perdelerimiz takıldı pek bi şirin oldu
şimdi bulaşık yıkimmm
adını feriha kodumu izliimm

günlüüüüüüükkkkk
sınav açıklandı, KAZANMIŞIMMMMMMM
öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şükrediyorum günlük öyle garip duygular içindeyim ki
hemen aşkıma haber verdim ağlaya ağlaya,
sonra hemen 2 rekat şükür namazımı kıldım,
Rabbime binlerce kez şükürler olsun nasib etti bu mutluluğu bana
inşallah iş isteyen, evlenmeye çalışıpta imkansızlıkları olan herkese Rabbim yardım etsin..
herkesin sıkıntılarını gidersin inşallah..
o kadar mutluyum ki, artık ders çalışmicam günlük
2 yıllık maraton bitti çok şükür..
dualarımı kabul buyurdu Allah'ım..
darısı tüm iş isteyenlerin başına günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…