Popüler Konu Sevgili günlük...

sevgili günlük bu ay benim hayatımda tam da dananın kuyruğunun koptuğu yer olacak....

bakalım bekliyorum merakla.....

keşke hayatımıza giren insanları biz seçebilsek ve katlanmak zorunda kalmasak

hm günlük bi de ferihadan çok sıkıldım artık izlemicem bi daha

Günlüğe bakınca içim açıldı biraz güzel haberler gördüm
Günlüküm İnşallah bende çalışmalarımın karşılığını alırım ya çok istiyorum şu sınavı kazanmayı,hayatım değişicek diyebilirim.
Burda tanıdığım dertleştiğim insanlar sayesinde ona mesaj atmamaya karar verdim.
Sağolsunlar beni bu fikrimden caydırdılar haklarını ödeyemem.
Güçlü olmasam bile o öyle bilsin dimi günlük ne olucak sanki

Neyse içini karartmadan kaçtım ben mujxxxx

Günlüğüm:)
Günler nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum ben ya buymuş demekki evlilik hazırlığı
Çarşamba nikah işlemlerinide hallettik çok şükür kar kış demeden harıl harıl herşeye yetişmeye çalışıyoruz.
Allahım nazarlardan korusun nişanlımın mutlu olduğunu hissediyorum sonunda gözlerinin içi gülüyor.

burada çok sevdiğim arkadaşlarımında mutluluk haberlerini okuyorum.
martagon umun doğum günü kutlu olsun,inş.sevdiceğiyle o da kavuşacak ben eminim.
firarperestim mutlu mesut allahım nazarlardan korusun.
tubii_de sınavını kazanmış. allah bütün sevipte kavuşmak isteyenlere yardım etsin yarabbim.
herşey güzel olacak be günlük inan içimde hissediyorum çok :)

Ufff kafam nasıl karışık sorma be günlük...
Tam hayal ettiğim iş beni bekliyor ama ben oğluşuma kıyamıyorum...
Şu iş meselesi 1 sene sonra olsaydı süper olurdu...
Oğluşumda kreşe başlayacak zaten 1 sene sonra...
Onlar okula ben işe ne güzel olacaktı...
Ama şimdiden gönderemem minik adamımı...
Birtek anneme güvenirim bu konuda da ama
Onu da yormaktan korkuyorum...
Bizim yüzümüzden yorulur, hasta olursa diye korkuyorum...
Rabbim hayırlısını kalbime ilham eyle...
Çok zordayım...
Hem oğluşumu bırakmak istemiyorum ama bu işi de feci halde çok istiyorum...
Ne yapmalıyım ben bilemiyorum...:44:

off günlük başım ağrıyorrdu sabahtan beri daha yeni geçti diyebilirim bu aralar kendimi kasmaktan dişlerimi sıkıyorum farkında olmadan oda baş ağrısı yapıyoo ne yapsam bilemiyorum yaaaa

ne güzel haberler var bugün günlükte
bizden sıkılanlar da olmuş
ama biz sıkılmadık onun yazmasından
bence yazmaya devam etsin
bırakmasın bizi
benim gibi çıkmazda olanların Allah yardımcısı olsun

bugün süper bir gün geçirdim
akşam gezdik avm'ye gittik
7D keyfi yaptık çok güzeldi
içimde buruk aslında
pazar gidiyorlar günlük
geldi çattı o gün

Günnüş bugün biraz gezdim geldim sana :)
Gene gece gece geldim ama napıyım anca:)
Bugün biraz kalorileri kaçırmışım itiraf ediyorum 400 kaloricik(!) fazla yedim canııımm Neyse telafi ederim ben onu merak etme seen :)
Bugün çeyizime bikaç şey aldım.çok mutlu olduum Param olsa var yaaa neler alırım daha neler Aman canım buna da çok şükür.
Gece gece yazmaya mecalim yok benden bugünlük bu kadar günlükcüüüm görüşürüz yarın

Sevgili boş beleş topic

Sana sadece mesaj sayımı doldurmak için yazmaktayım. Zira arkadaşaım estetikli son halini çok merak etmekteyim.
2010 ve 2011 e topyekün değinecek olursam sadece tek kelime yetecek "manasız"
Umarım bu anlamsızlığı 2012 de kırabilirim ve hayatımda olumlu yönde geilşmeler olur.

Şimdilik bu kadar.

Not: Kaldı 5 :))

günlükçüm bugün içimde çok güzel bi huzur var
yaaa biliyorum dengesizim bi seviyo bi sevmiyorum ama napıyım
yediremiyodum kendime taa ki düne kadar dün arkadaşım facete
o çocugun kalbi hala sana ait dedi
başkada birşey söylemedi ayrılmış kızdan kızda beni suçlu buldu
hiç cevap bile vermedim edebimden susuyorum
anniş iyileşmiş birazcık kıyamam ben onaa
çok özledimm ani bi kararla dönebilirim trye günlük burasıda boğdu beni
ruhum bedenime dar geliyo bazen
bu kadar dengesiz bi insan olmak en çok beni yoruyo
babacığım para yatırmış saolsunn allah onları başımdan eksik etmesin
bana telefonda mezar aldım kendime dedi sizi düşündüm şimdiden aldım ölüm bu dedi
telefonu kapatınca abartısız 1 saat ağladım ben naparım başımda olmasa
allah korusun düşüncesi bile kötü hiç kimse olmasın arkadaş,sevgili,dost, akraba
hiçbiri
ama annemle babam bana kalsın günlük ben daha onların bebeğiyim ayy bak yine ağlamam geldi
uf özledim ya

ben bu KK yı çok seviyorum günlük
burda bi ailem var gibi
sevincimi paylaşan herkese tek tek teşekkür ediyorum, inşallah herkes çok çok mutlu olur ve bu sıkıntılı günlerini gülümseyerek hatırlar
tritonissa inşallah çooookkkkk mutlu olur ve evliliği bizim gibi tüm sevipte kavuşamayanlara bi umut verir
çok güzel bi gün hadi bakalım devamıda gelsin inş hepimiz için

ne zamandır uğrayamadım yine gnlükcümm

siteye geldim bi kaç kez ama yazmaya fırsatım olmadı sana

hayatım yavaş yavaş durgunlaşmaya başladı.. ne ara geçti bu kadar zaman ona şaşıyorum.. son sürat hızla koşan bi atın sırtındayım sanki.. ankaraya alıştım sayılır, yavaş yavaş derslerime gitmeye de başladım, hala adapte olamadım ama olsun, 2 hafta sonra sınavlar adapte eder beni

dün okulda yeni gtcek olan erasmus öğrencilerini bilgilendirdik, toplantı yaptık, çok keyifliyfi, neler yaşamışım şu 6 ayda, anlat anlat bitmedi valla saatler sürdü

tecrübelerimden yararlansın minimini birler çalışkan ikiler

diyetim de başarılı gidiyor gibi şimdilik, daha kontrole gitmedim ama öyle hissediyorum

dün okuldaki bi hocam beni çok onurlandırdı, bu yaz letonya-riga'da bi konferans varmış, beraber gidelim ister misin diye sordu, nasıl mutlu oldum, okula böyle bi teklif gelince aklına ilk ben gelmişim, 10 günlğüne gider gezeriz dedi, bayıldım bu fikre. Riga'yı görememek içimde kalmıştı zaten, hangi tarihler olduğunu bilmeden kabul ettim. yazın yine avrupa yolları göründü bana

bu yaz öyle çok işim var ki düşününce bile yoruluyorum:18:

haziranın 12sinde aşk'ın mezuniyet balosu var istanbulda, ona katılcaz, sonra kep töreni var oraya gitcez haziran ortasında... tabi o sırada benim de balom var ankarada, mezuniyet törenim haziran sonundaymış, tüm ailem o günü beklio, kepimi atcam havaya ve sonra özgürümm, iş kadını olcam:119:

sonra o ara sürekli istanbulda olmam gerekcek, iş başvuruları yapcam şirketlerle görüşcem, hayırlısıyla güzel huzurlu bol kazançlı bi işim olsun inşallah

sonra temmuz başında aşk'la tatile çıkıyoruz, bodruma :124: her şey hazır, parayı bile ödemiş şimdiden, erken rezervasyon olduğu için epey ucuza gelmiş zaten ama düşünmesi bile yeter

temmuzun 10u gibi ankaraya döncem, eşyalarımı bavullarımı toplayıp ver elini istanbul.. 20 temmuzda ramazan başlıyor, ramazana kadar güzelce bi ev bulup yerleşmem lazım, işime başlamam lazım.. 10 günde nası yapcam hiçbi fikrim yok tabi

bi yandan diyorum ki bu yaz beklesem güzelce tatillerimi yapsam eylül gibi mi gitsem istanbula?

hem ramazanda son kez ailemle olmuş olurum, hem de babam yazlıkta vakit geçirmek istiyor, epey bi tatil yapmış oluruz.. tüm yaz denizden çıkmamış olurum bu vesileyle

ne yapsam bilemedim:26:

bu arada biblom yazdığını yeni gördüm kuzum, bu çarşamba istanbula geliyorum, fırsat bulur bulmaz haber vercem sana, bi kaç şirketle görüşmem var, onun dşında aşkla da hasret gidercez, o ara fırsatını bulduğum an aramaya çalışcam seni, artık kavuşalım

off yazcak çok şey vardı aklımda, uçtu gitti

Ankara'da tipi şeklinde inanılmaz güzel kar yağıyor.
Bu arada doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim günlükcüm
Burada güzel haberler almak beni çok mutlu ediyor. Tritonissa'mın takvimine baktım 2 ay 2 hafta kalmış :123: Ben bile inanılmaz heyecanlıyım
İnşallah bekleyen herkes sevdiğine ve çok güzel bir işe kavuşur.
Bitaneciğim canla başla çalışıyor ama maalesef çalıştığı insanlar çok gıcık
O anlattıkça ben sinir oluyorum.
Az önce konuştuk. Ne olursa olsun canla başla çalışacağım ve evleneceğiz dedi
Şimdi de abisi sana televizyon alalım demiş, onu almaya gittiler
Çok fazla ihtimal kalmadı ama eğer haziran sonundaki son atamada atanırsam neresi olursa gideceğiz beraber.
Gittiğimiz yerde iş arayacak.
Ama eğer atanamazsam en az bir sene bu insanlarla çalışmak zorunda
Allah'ım sen yardım et.
Güzel bir gün, biraz dolanayım sitede.

günlükcükk

hayatımda değışen hııııç bırşey yok
sevgılımle aram açık
sınır edıyor benı gerçekten
alttan alıyım dıyorum yok anam burnumdan getırıyor

gece beyfendıyı msnde konuştuktan 1Odakıka sonra aradım 2 kere !! açmadı neymış hemen uyumuş kusura bakma hayatım vs.
sabah aradım yıne açmadı msnden ıletı yollamış spora gıdıyorum şımdı duymadım k.bakma
ne bok yıyosa uyuzzzz

dün akşam kavga ettık azcık neymş bak saat 9 olmuş ben arkadaşlarla bılardo oynamaya gıdıyorum dıyo
hee ama onun öncesıde var ben 7de eve geldım kızıyor bana bu saatde nerden gelıyosun ne ışın var dıye
ama kendısı 9da dışarı çıkabılıyo ve gece 11buçukta geldı !!!!!
ben kızdım tabısı açtım ağzımı yumdum gözümü
bıde bana son dk haber verdı aslında böyle yapmazdı ama
bıde ne dıyo gıtmezse olmazmış o ı..e değılmış sözünü tutması gerekıyomuş arkadaşlarına ayıp olurmuş
allasennn benım düşündüklerım mı daha önemlı yoksa serserı arkadaşlarının mı dıyorum
senın düşündüklerın daha önemlı ama ayıp olur dedı ve sonuç olarak gıttı !!!

bız senınle eşıt değılız ben çıkabılırım bu saatde sen çıkamazsın vs dıyo
spordan bı çıksında göstercem ben ona eşıtlığı

neyse günlükcan anlattım sana rahatladım azcık
bıraz dolanıyım öpüldün bebıışşşş

Yüreğim boş bir sandal sanki dalgaların oradan oraya savurduğu...
Bugün öyle mutsuz öyle çaresizim ki ve en çokta yalnız ben bile duyamıyorum kendi sesimi sessiz hıçkırıklarımda boğuluyor gözyaşlarım.keşkelerle doluyum derman yok derdime mutluluk öyle uzak ki.sevgiyle nefret arasında ince bir çizgi var.en çok sevdiğim en çok nefret ettiğim aslında.verdiği zararın karşılığını görmeyeceğini bilerek nasılda incitmekten korkmuyor kalbimi.defalarca nasılda hırpalıyor beni. Bu bi rüya olsa keşke uyansam ve bitse. Ama değil. öyle çok istiyorumki uyuyup uyanmamayı...

günlül mrb ( SIla tamda bugun şarkısı çok güzel sözleri ne kadar da anlamlı (( geleceğimi bilmiyorum şuan koca okyanusta tek ben varım yanımdakı onumde kimse yok birde Allahım var tabi ama ne olucak benim sonum ben ne karar vericem insanlar benim hakkımda ne karar vericek ama kurdugum hayalleri yıkmayın beee

Son düzenleme:
tabikide eğlenmeye gidiyorum günlükk
bu gece çok güzel olcam bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…