Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük artık o yok
daha fazla birşey yazmaya cesaretimde yok
belki bir gün anlatırım
şimdi onunla ilgili herşeyden uzak durmam lazım

Belim,boynum tutuldu çok ağrıyo
Yoksa iyiyimmmm dolabımı düzenledik arkadaşla. Ders çalıştım geldiğimden beri işte. Çıktık gezdik dolaştık.
Süt canavarı olarak süt aldım yine. Gece içmeden uyuyamıyorum
Valla boyum uzadı günlük inanamadım Aşkımla yan yana durduk ikimiz aynı anda oha dedik 10 aydır hiç durmadan her gece süt içersen sonuç veriyo galiba 1.74 falan oldum kanımca

Son düzenleme:
Dün yine super ötesi bir aksam gecirdik catlaklarimla harikaydi gercekten

slm günnüş
ay bugunde optimuma gittik arkadaşımla abime mudodan 3 tişort
watsons tan şampuan ve lif
koçtaştan alt salona avize mutfağa 2 tane avize aldım
yemek falan yedik
kköy e geçtik cüzdan aldım
sevgilisi geldi sevmedim mantık evliliği gibi bişi olucak ee yapıcaksan mantık evliliği değsin dimi
evlindiğine onunla değmez
hayırlısı allahtan...
lale devri başlıoo

selam günlük uzun bir aradan sonra yine ben:)
bugün sinemaya gittim fetih 1453 süper bir filmdi. bayıldım
o kadar mağaza gezdim hiç bir şey almadan geldim eve neden acaba
neyse boşver tubi sınavı kazanmış ne güzel yazmıyorum uzun zamandır ama hep takipteyim
inş bende dgs sınavı kazanırım da verdiğim emeklerin karşılığını alırım.ama benim bir an önce tekrardan sıkı çalışmam lazım bu ayla birlikte 4 ay var
ne olur rabbim yardım et kazanıyım şu aöf ve bitiriyim.atanmak istemiyorum şimdilik yeter ki şu 4 yıllığa tamamlıyım lütfen rabbim yardım et bu sene olsun.
özel hayatıma gelince her şey düzeliyor derken yine berbat oldu ne diyim ki canı sağolsun alıştım artık hadi ben kaçtım

Suan icim öyle huzurluki ay nasil rahatladim nasil rahatladim sorma ama daha dur henüz hersey yeni basliyor. Sürekli bir arkadasimizin yazdigi gibi rabbim sabredenlerle beraberdir...

Bu arada tubiii de sinavini kazanmis tebrik ettimizi illetiverirsin bi zahmet sana :)

Selam günnükk,

Bugün bütün gün evdeydim, çok geç kalktım bi güzel dinlendim valla böle arada zaman ayırıyorum kendime. Sevgilimle yarın buluşucaz, annem babam aşağı komşuda kardeşim banyoda. Tekim, bi film izledim şimdi bi de sana bakayım dedim. Şimdi forumları kurcalıcam hadi bash bash günnükk

Geliyorum-gidiyorum yazmaktan vazgeçiyorum:126:
Dün arkadaşımla buluştum akşam bu tarafa geldiler allaha şükür buluşabildik yanicanım anlayışlı sevgilim benim ya 11de geldim eve bişey demedigerçi gittigimz yer hep gittigimiz nezih bi yer bide arabayla alıp eve bıraktılar bişey demedi odabende geliyimmi dedi kuzum bide kıyamam bende yok dedim kızcak diye ödüm koptuözledim onuda ya
sonra kızlarla bize geçtik evde kimse yoktu 2e kadar falan oturdk gitti onlararkadaşımın arkadaşıda gelmişti onun sevgilisini görünce sevgilimin kıymetini anladım kızmıyım bari bi süre çocuga
öyle işte değişik olarak bunlar oldu bide dudagmda kooooooooooskoca bi uçuk çıktıigrenç oldumdeminde kuaföre gittim sonra gel dedi poffffffff

artık sana ne kadar az yazıyorum dimi günlüğüm?
yazıcak birşey bulamıyorum napıyım.
yepyeni hayallerimin olması için dua ederek yaşıyorum hayatımı
inşallah olur be günlük inşallah :26:
şafak vaktini izledim daha demin. kaldı geriye bi bölümü o da çekilsin de izleyelim.
kitaplarınında hepsini okumuştum.
yaz gelse de kitap okusam günlük rahatça
annemde şu işi bitirse de para gelse bende alsam istediğim eyleri.
ben hala adam gibi ders çalışmıyorum :26:
o yüzden de pdr olmayacak biliyorum.
zaten bu saatten sonra çalışsamda çok yol kat edemem. o yüzden şu radyoloji bölümü olsun inşallah.
okuyanlarda amiiiin derse sevinirim günlüğüm. böyle işte. sınava sayılı günler kaldı ben hala puffff
görüşürüz günlüğüm.​

son 2 gündür çok rahatım günlük
sınav açıklandığında 1 saat ağladım, ders çalışmak zorunda değilim artık diye
bu öyle bi psikoloji ki, hergün dua ediyorum, Allah tüm bu durumda olan insanlara yardım etsin, kapılar açsın diye
şimdi iş başı yapabilmem için bi mülakat aşamam var ancak çok şükür girmek istediğim kurum diğer kurumlar gibi mülakatı torpilden ibaret hale getirmemiş bi kurum
bu yüzden inşallah bu aşama benim için kolay
Rabbim yardım ederse bu mülakatı geçeceğime inanıyorum..
mayıs gibi de işbaşı inşallah

bi taraftanda düğün telaşına girmeye başladım
ama annem şimdiden "beni bırakıp gideceksin" diye sitem ediyo :26:
üzülüyorum bu dediklerine
ben bi iş bulabilmek için nerdeyse 2 yıldır ders çalışıyorum bunu en iyi kendisi gördü biliyo ama anlamıyo benim şehir seçmek gibi bi şansım yok artık
inşallah onunda gönlünü yapıcam bu konuda

neyse yarın kuzenim evde yanlız, onun yanına gece kalmaya gidicem büyük ihtimalle
o da KPSS ye hazırlanıyo, Rabbim inşallah KPSS ye gireceklerinde yardımcısı olsun..
sıkı ve zor bi maraton kesinlikle
off ne çok sınavdan işten bahsettim içim karardı ya
kaçtım ben günlük

Son düzenleme:

Yalan Dünya..
Araba camına yapışmış Nurhayat

Biraz da gülelim dimi günlük hanım

Ben bugün biraz saçmalamak istiyorum...
Acaba benim de saçmalamaya hakkım var mıdır?
Sanırım vardır?
Yeşil olsakta bizde insanız dimi?
Kafam karışık ...
Canım hiçbir yere gitmek istemiyor

Kargo şirketine gıcık oldum zaten...
Yahu nedir benim bu kargo şirketlerinden çektiğim...
Getirirler diye beklerim getirmezler...
Daha gelmez derim gelirler...
Bana gıcıklık olsun diye yapıyorlar sanırım...

Evimi de temizlemem gerek acilen...
Perdeler halılar koltuklar beni bekler temizlenmek için...
Şu ev işi ne nankör...

Pazar günü evimde olmak daha güzel...
Gidipte lüzumsuz insanların yüzlerini görmek istemiyorum...
O da bana bayılmıyor biliyorum ama her hafta bana laf sokmaya bayılıyor...
Ben de içimden "Edebim el vermez edebsizlik edene, Susmak en güzel cevap edebi elden gidene" diyorum...
Benimle uğraşacağına çocuklarıyla uğraşsa çocukları belki başka çocuklara zarar vermeyi bırakabilir...

günlük kırmızılılarımda daha gelmedi zaten gelse de rahatlasam sıkıntı yaptı...
Gelmiyecekse de amenna ama belirsizlik zor...
Önce olmayanlara versin Rabbim...
Neyse hayırlısı hakkımızda...

Hadi ben gideyim...
Hava güzel görünüyor...
Oğluşlarımla park keyfi yapalım...
Onlar oyun oynar, ben de biraz kitabımı okurum iyi gelir...
Hadi görüşürüz günlükcan...

Sevgili günlük, 2010 KPSS'de aldığım puanı kullanabilmek için artık son 4 ayım.
Bugünlerde buna kafayı taktım.
Doğru dürüst hiç alım yok ama takibe devam

günlükcükk

dün akşam sevgılım eskıye daır öyle şeyler anlattı kı hakkında üzüldüm :26:
kıyamam kı ben ona

demın solarıuma gıttım kapkara oldum
yakışıyo ama valla yoksa bembeyaz hasta gıbı duruyorum
mısafır geldı şımdıde halamlar burda
bıde ıstanbuldan babamın kuzenı geldı
hıç sevmıyorum o çocuğu yaaa
bırazdan aynı masaya oturmak zorundayım

sıgaramı ıçıyımde anama yardım etmeye gıtcem günlükcük
gece uğrarım yıne öpüldüüün

off günlük yaa kırk yılın başı bi kozmetik alışverişi yapayım dedim
concealarım bitmişti alayım dedim ama hiç aydınlatmadıı.. koyu bi renk almışım ama orada ışıktan gayet açık duruyodu rengii
neyse yarın bi daha aynı yere gidip de enn aıçığını alıcam valla allahtan çok da pahalı değildi yok yere iki posta para dökücem ama zararda değilim allahtan

Son düzenleme:
Yurttaydım bütün gün günlükcüm. Boş boş oturdum ders çalıştım. Pek yapacak bi şey yok.
Uğrarım yarın sana inşallah iyi bir sunum yapmış olarak...

(Bu topici çok sevdim. Bende günlük yazmaya başlıyorum. Hihihi)
Günlük bugün düşünüp, taşınıp artık şu lanet fazla kilolarımdan tamamen kurtulmaya karar verdim. Daha önce zayıflama topiclerini okuyup çok beğendiğim için hemen KK üyesi oldum. Diyet geçmişime ve irademe uygun bir program hazırladım. İlk bir ay çabucak, verebildiğim kadar kilo vereceğim. Ardından daha sakin bir diyet ile uzun vadede geri kalan kilolarımdan kurtulacağım. Kısaca böyle, nasılsa zaman içerisinde bu konuyla ilgili bol bol yazacağım...
Ayrıca yeni başladığım iş bugün de gayet iyi geçti. İşim sayesinde hayatımda ilk kez Hilton oteline girdim. Üniversiteyi bitirmeme daha 3 yıl var, kim bilir daha neler göreceğim. Mesleğimde çok başarılı olacağıma inanıyorum...
Topicleri okuyarak zaman öldürüyorum. Çok geçe kalmadan yatacağım. Bu hafta programımdaki tüm derslere girmeye çalışacağım. O yüzden uykuma dikkat etmem gerek.
Çok daha mutlu ve başarılı günler beni bekliyor, inanıyorum!...

arkadaşımı hava alanına götürdük bırakmaya
gittiler yani
varmışlar bile
içim buruk
kardeşimde bugün bilet almış şükür
gidiyoruz 1453'ümüze yarın akşam
bir de biz görelim filmi bakalım nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…