Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük ama yeter yaa...
Bir uğrayalım halini hatrını soralım dedik ikidir tüm yazdıklarım siliniyor hak mı bu?
Tüm heves,m kaçtı ama....

Eskiden ne kadar sık uğrardım buraya. E tabi anacığımın dizinin dibindeydim o zamanlar...
Şimdi her şey bana bakıyor.
Bazen inanamıyorum ben nerdeyim diye
ama çok şükür diyorum, bin şükür.
Rabbim herkese nasip etsin...Başta ona, dostuma, Firarperestime ( onu da çok özledim ya), martagona ve tüm bekleyenlere inşallah...
Tubi de sınavı kazanmış, tebrik ediyorum darısı mülakata inş.

Günlüğüm yarın okullar tatil...
Çok kar yağdı hala fırtına var...Öğrencilerim bayram yapmışlardır...
Dün okulumun katıldığı bir yarışmaya gittik...
Hitabette 1. olduk Çok gurur verici bir şeymiş...
Öğrencilerimle de alıştık birbirimize.
İki okulda da keyifli geçiyo zaman ama azıcık çeneleri düşük, napıcaz bilmem.
İyi ki geldiniz hocam diyorlar bu çok güzel bir duygu.

Bu arada buranın manzarası harika günlük ya...
Dün merkeze giderken gölün -deniz desem daha doğru- manzarasına doyamadım.
Acilen makine almalıyım, olmuyor telefonla
Öyle işte...Destan yazmıştım ama silindi, şansına küs

slm günnüş
2 gündür arkadaşımla fink fink kadıköylerde
alışveriş yaptım gene
eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyorum işte günlük
yarın evimizin son durumunu görmeye gideriz allah kısmet ederse birde istediğim blendırı sipariş vericem
birtek halılar ve bizim yatak odasının lambası kaldı böle işte
umutsuz ev kadınlarını izliyorum güzel dizi
dişi beyazlatıcı kalem aldım bakalım sonuçları nasıl olucaktaliplisi çok ne insanlar var ya
günnüş bu aralar senden tuhaf kokular alıyorum gene birileri bozuşmuş galiba
arkadaşlara nacizane bir tavsiyem var
2 günlük dünyada kalp kırıp günaha girmeye değmez
iyi günler dillerim günnüş

tum gun annemle ve nisanlimla kavga ettim gunluk
biri diyoki izmire gitme birda basla, oburu diyoki olmaz buraya gel..
daha bakalim istedigim il olacak mi yoksa kafalarina gore mi gonderecek kurum o belli degil, bunun kavgasini ediyoruz..
bu gidisle nisan bozulacak bende basimi alip gidicem alakasiz bi ile
bu arada ASKINIHANa cooookkk tesekkur ediyorum iyi dilekleri icin
insallah bizde onun gibi baslariz meslege biran once..
ya bu tlfndan yazarken niye hicbir smile kullanilmiyoki sinir oldum !!
yarin gidip mulakat icin biseyler alicam ins..
yatayim artik moralim bozuk zaten
iyi geceler gunluk..

bu hafta öyle hızlı geçti ki günlük hiçbirşey anlamadım.
ama şu varki, hakikaten allah yuva kurana yardım ediyormuş. mobilyalarımız ve beyaz eşyalarımızı aldık.
gelinliğime karar verdim (ki en önemlisi benim için buydu) acilen 3 4 kilo vermem lazım.
geri kalanlar-halı,perde-ev tutulduktan sonra :)
yarın sabah erkenden yollardayım yine öğleden sonra derse gireceğim, perşembeye tekrar dönüş...
yarabbim sabredenlere mükafatını çok güzel veriyorsun, şükürler olsun herşey için bütün kavuşamayan arkadaşlarım sabretsin
herşey oluyor rayına oturuyor içlerini hiç karartmasınlar

off günlük off dertliyim bugün bea o yüzden ödeve de adam gibi konsantre olamadım gitti oyalanıo duruyorum.Salıya yetiştirmem lazım benim bu çizimiiiii!! Çoook sinir oldum kendime bugün..Dün yaptığım deliliği de asla unutmayacaım ay galiba bu ara kendimle sorunlarım var günlük ya sürekli olarak anlık duygulara kapılıp istedmediğim şeyler yapmaya başladım bu durum artık katlanılmaz bir hal aldı...Ne yapsam bilemiyorum artık mantığımın bana geri dönmesi lazım bir an evvel..Amaa ondan önce bazı şeyleri anlamam lazım iyice..Çok yoruldum be günlük yaa düşünemiyorum ki anlayayım yoruldum yaani..Hayat çok karmaşık geliyor artık bana eskisi gibi değil sanki..Umarım bunun altından kalkabilirim..Çok iyi şekilde karşılayamadım durumu ama yine de artık başa çıkabilmek istiyorum..Sürekli dua ediyordum artık umudum bile kalmadı 2 gündür dua bile etmiyorum günlük yaa yalnız hissediyorum kendimi böyle düşünmek istemem hatta hep karşı çıkarım böyle düşünenlere ama Allah beni unuttu resmen görmüyor duymuyor 2 yıldır ettiğim dua aynıı netice değişmedi artık kurtulmak istiyorum ben de mutlu olmak istiyorum yeniden huzurlu olmak istiyorum...offf

Allahıma çok şükür öyle huzurluyum ki.. Umarım herşey yolunda gider, bir sıkıntı çıkmaz artık önümüzde..
Bir de şu leş karın ağrım olmasa ve sürekli gecikip durmasam artık..:44:

Çizelgeye gel günlük
Ay dönümümüz bugün aşkla
Benimki uyuyamış 00.01 de aradı beni yeni ayımızı kutlamaya
Gıcık etsede arada beni seviyorum napim

Son düzenleme:
Sevgilimle yanyanayken hiçbir sorunumuz yok günlük, olmuyor yani. Ama ayrılalım, evde telefonla konuşurken tartışacak bir konu buluyoruz hemen.
Kendiside biz yanyana değilken böyle oluyor işte diyor.
Gereksiz, küçük şeyleri büyütüyoruz biz ya.
Hele de ben..
Ne yapacağız böyle bilemiyorum valla.

günlük nedense çok mutluyum ya bende anlamadım :44:
ama nazar değmesin bana inşallaahh amin

bugün baya bi hareketli geçti, ve çok farklı geçti. bir sürpriz oldu, beklemediğim için daha da heycanlandım, ve çokk sevindim

Allah o kadar adaletli ki bence herkese hakettiği gibi davranıyor,banada öyle!

geçmişte yaşadığım günahların bir bedeli bu yada çok seviyor,belkide ikisini birden hallediyor bilemiyorum.ama asla isyan etmiyorum,biliyorum herşey zamanla yoluna girecek sonra yeni sorunlar başlayacak.ve hayat böyle akıp gidecek...

aslında tam olarak istediğimde bu,sıradan bir hayat!
evet evet istediğim bu,çocuklarım olsun,kocam yanımda olsun,iş güç koşuşturalım,çocukların okullarıyla ergenlikleriyle uğraşalım,kah gülelim kah beraber ağlayalım ama bir aile olalım,işte sıradan bir hayat istiyorum.
parada olsa fena olmaz tabii:)ama tek istediğim aile olmak,eşime binlerce teşekkürederim ama bu vicdan azabı ne olacak hiç bilmiyorum.

bugün rüyamda özlemi gördüm,deli gibi bağırıp çağırıyordum,sen kendini ne sanıyorsunda,niye böyle yapıyorsun,ben sana iyilikten başka ne yaptım falan filan vıdı vıdı...
kız içime işlemiş resmen ya,anamı babamı bile bu kadar çok rüyamda görmedim ben,sevmiyorum onu ben ya,nefret ediyorum hatta.çünkü sınırları çizen o,ben hep iyi niyetli oldum ama resmen olma diyor.Allaha havale ediyorum,umarım birgün hatasını anlar ama anlamakla kalmasın banada söylesin.

babam için üzülüyorum,bana küs ve hasta bir adam,ne olacak bizim babamla bu durumumuz,toprağa böyle küsmü gireceğiz.o beni yok saydıkça herkes yok sayıyor saygı duymuyor ama sanıyorki küsmekle iş bitiyor.o da anlasın hatasını birgün sevgili günlük ve oda gelsin bana söylesin,ama babamı afedermiyim bilemiyorum!bunca yıl geçen yalnızlığım ne olacak,kız başıma kadın başıma ayakta durmaya çalışmam ne olacak.

sol bacağım hala ağrıyor,belimde öyle.Evlenince kadınların sürekli orası burası ağrır derlerdide inanmazdım,yok yok ben hala cillop gibiyim,yaşlanmadımHaklısın sevgili günlük artık kendimi orta yaşa alıştırmam gerekiyor,en güzel çağımdayım değilmi,fıstık gibiyim değilmi,bugün çarşıda yürürken çok kişi bana bakıyordu,yok yok yaşımı göstermiyorum...bunun adına ne dersen de,ister ego tatmini,ister orta yaş bunalımı.

bugünlük bu kadar sevgili günlük(sana sadece günlük desem olmazmı,daha samimi oluruz)aklıma gelirse belki yine yazarım.by.

Merhaba sevgili günlük, burası da olmasa içimden gelmiyor artık sana yazmak biliyorsun.
Hayatımın en güzel anlarıydı sana yıllar sonra yeniden yazmaya başlayışım.
Diyordum ki çektiğim sıkıntılara böyle güzel bir ödül gönderilecekmiş, ben hepsini unutmaya razıyım.
İşte bu bendeki de nasıl bir ironiyse böylesine güzel günlerin üstünden daha tek bir ay bile geçmeden bütün dünyam başıma yıkıldı.
Hayatın anlamsız olduğunu böyle öğrenmem gerekiyormuş, bugüne ne kadar da küçük şeyleri büyük sorunlar etmişim.
Kısacası eskiden ne kadar umursamaz gözüküyorduysam şimdi onun bin katı kadar umursamazım.
Kaybedecek hiçbirşeyim kalmadı günlük, bu dipsiz kuyunun daha da dibine düşerken kendimi de kaybettim.
Herhangi bir zamandayım artık, tek başıma bile değil.
Dünyaya sislerin ardından bakıyorum.
İşin kötüsü ağlanacak halime o kadar yorgunum ki ağlayamıyorum bile.

"Gideceğini bilseydim, hiç uyur muydum seninle?"

Mesaj atmış günlük...
Normalde o saatte sabahın 6sında ayaktaydım biliyomusun bende onu düşünüyodum,ama mesajını görmedim.
Face gir çabuk çabuk yazmış gir yazdıklarımı oku !
Bir sürü şiir....
Son mesajında da ağladığını yazmış Hasret kaldım demiş bana.
Kıyamam ben onun ağlamasına ama biliyomusun günlük ben 15 gündür her gece her gündüz ağladım o zaman nerdeydi???

Napıcam ben günlük şuan bile ağlıyorum napıcam ben.
Rabbim hep bir yol gösterdin yine bir yol göster yalnız bırakma beni nolur.
Seviyorum çok seviyorum ama bana yaşattıkları nasıl unutum nasıl

LANET okumuyorum Allah'ım yardım et bana .

günlükk yaa ben onu cok özlüyorum... heryeyim tam tek eksigim o.. ama olmaz bundan sonra gercekten imkansiz...

zamanla gececek degilmi bu özlem??

bugün bi içim içime sığmıyor sanki.. nedendir acaba...
Mutluyum garip bi şekilde :)))))

:103: :103:
:119: :119:
günlüüük rüyamda ne gördüm biliyor musun?
off saçmaladım. nerden biliceksin. hani şu hayranı olduğum türkçeci varya onu rüyamda gördüm işte
sevgiliymişiz ellerimi tutmuş, seni seviyorum falan diyor. ayy çok güzel bi rüyaydı
rüyalar gerçek olsa keşke günlük ya.
buhafta çok süslenip püslenip gitmem lazım dershaneye. saçımı da onun sevdiği gibi yapıyım
o nasıl bi yakışıklılık ya offf

Son 3 gün günlügümm son 3 gün ay inanamiyorum Birde su notlar aciklansaydi iyi olurdu iyice sinir olmaya basladim prof.lara 1,5 ay oldu yaa

Gün doğmadan neler doğar..

Kara gün kararıp kalmaz..

Vermek istemeseydi Allah hiç istetirmiydi...

Hayırlısı ise olsun..

Gönlümde olan hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olan gönlüme razı olsun..

Allah dağına göre kış verir...

Allah sevdiği kulunun duasını hemen kabul etmez o'nun duasını sever çünkü..​

Evet günlük bu sözleri çok seviyorum.. Beni teselli ediyo işte..

Veee Hayat aynen aynı şekilde bi değişiklik olmadan devam ediyo...

Şükür Elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…