Allah o kadar adaletli ki bence herkese hakettiği gibi davranıyor,banada öyle!
geçmişte yaşadığım günahların bir bedeli bu yada çok seviyor,belkide ikisini birden hallediyor bilemiyorum.ama asla isyan etmiyorum,biliyorum herşey zamanla yoluna girecek sonra yeni sorunlar başlayacak.ve hayat böyle akıp gidecek...
aslında tam olarak istediğimde bu,sıradan bir hayat!
evet evet istediğim bu,çocuklarım olsun,kocam yanımda olsun,iş güç koşuşturalım,çocukların okullarıyla ergenlikleriyle uğraşalım,kah gülelim kah beraber ağlayalım ama bir aile olalım,işte sıradan bir hayat istiyorum.
parada olsa fena olmaz tabii:)ama tek istediğim aile olmak,eşime binlerce teşekkürederim ama bu vicdan azabı ne olacak hiç bilmiyorum.
bugün rüyamda özlemi gördüm,deli gibi bağırıp çağırıyordum,sen kendini ne sanıyorsunda,niye böyle yapıyorsun,ben sana iyilikten başka ne yaptım falan filan vıdı vıdı...
kız içime işlemiş resmen ya,anamı babamı bile bu kadar çok rüyamda görmedim ben,sevmiyorum onu ben ya,nefret ediyorum hatta.çünkü sınırları çizen o,ben hep iyi niyetli oldum ama resmen olma diyor.Allaha havale ediyorum,umarım birgün hatasını anlar ama anlamakla kalmasın banada söylesin.
babam için üzülüyorum,bana küs ve hasta bir adam,ne olacak bizim babamla bu durumumuz,toprağa böyle küsmü gireceğiz.o beni yok saydıkça herkes yok sayıyor saygı duymuyor ama sanıyorki küsmekle iş bitiyor.o da anlasın hatasını birgün sevgili günlük ve oda gelsin bana söylesin,ama babamı afedermiyim bilemiyorum!bunca yıl geçen yalnızlığım ne olacak,kız başıma kadın başıma ayakta durmaya çalışmam ne olacak.
sol bacağım hala ağrıyor,belimde öyle.Evlenince kadınların sürekli orası burası ağrır derlerdide inanmazdım,yok yok ben hala cillop gibiyim,yaşlanmadım
Haklısın sevgili günlük artık kendimi orta yaşa alıştırmam gerekiyor,en güzel çağımdayım değilmi,fıstık gibiyim değilmi,bugün çarşıda yürürken çok kişi bana bakıyordu,yok yok yaşımı göstermiyorum...bunun adına ne dersen de,ister ego tatmini,ister orta yaş bunalımı.
bugünlük bu kadar sevgili günlük(sana sadece günlük desem olmazmı,daha samimi oluruz)aklıma gelirse belki yine yazarım.by.