Popüler Konu Sevgili günlük...

annem triplerde sürekli günlük
nişanlım da öyle
deli olucam sanki benimle dalga geçiyolar
ben onlara tavır yapacağıma onlar bana yapıyo

neyse..
dün mülakatta giymek üzere birkaç parça sey aldım
içime de sindiler
ama cekette istiyorum, dün birkaç tane denedim, ceketi de giyince saçma sapan bi tipim oluyo günlük
hani küçük kız çocukları annelerinin kıyafetlerini giyer dolaşır ya, öyle oldum
gerçi beden büyüktü, belki o yüzdendir
ama beden olsa bile yakışmayacak gibi geldi, kalem etek ve şifon bi gömlek aldım, onlar yeter
ceket giymem herhalde :26:
bi daha çıkıp dolaşamam o kadar

annem içerde temizlik yapıyo, sinirlenince kafayı yiyo zaten, halılara girişti bugünde
neyse grs günlük

bugün sebebsiz yere çok mutluyum

ama hakkaten sebebsiz gece uyurken su bardağını devirmişim telefonun üzerine bozulmuş telefon ona bile üzülmüyorum günlük

işler yoğun ama olsun dünyanın sonu değilya :)

inşallah bütün günm bu sebebsiz mutlulukla geçer

hahahhahahhahahhha zuhahahhahahah

Sabaha kadar uyumadım haksızlık bu ya :84:
Daha ders çalışcam hiç içimden gelmiyor:82:
Napsam ne etsem bilemedim:83:
Ah ah şu çocuğu elime verseler parçalarım
Belkide kıyamam bilmiyorum
Bugün simyle konuşma günüydü
Veee yeterince saçmaladım gidiyorum:76:

sonn 2 gün günlügümmmm amma heyecan yaptim demi sanki yillardir gitmemis, görmemis gibi ama ne yapayim ayri bir seviyorum helleki filminden sonra ayri bir hayranligim var benim Istanbul´a

Bu arada notlarda hayla aciklanmadi ve muhtemelen ben tatile gitmeden önce aciklanmayacak sinir oldum resmen adami deli ederler Simdi isin yoksa tatilde ara ara nette gir en sevmedigim sey yaaa

Son düzenleme:
slm günnüş
bu sabah bey şumişe de banada kızgın gitti işe
bencil işte..
cocukun gene bi sıkıntısı var 2 akşamdır
herkes kendi keyfinde
dunbir kedicik buldum hop kaptım vet e götürdü mmeğer kapısının önüde bakan sabah akşam getiren biri varmış hayvanı kaçırdım resmen geri koydum ama tedavi ettirip
bu sabah daha iyimiş
inş iyileşir hali içler acısıydı

günlükcük

gece hıç uyuyamadım
sabahta erkenden uyandım
gözlerım nasıl şış görmelısın
en son sıvrısınek soktuğunda böyle şışmıştı

hava çok soğuk sabah bı tur atayım dedım dondum
çıkmam bıdaha

anlatcak pek bırşey yok günlükcük moralım bozuk
dün anlattım ya o konu ışte
artık takmıyorum valla bak
neyse ben çıkıyım zaten canım sıkkın yazcak bırşey yok

Selam günlük okuldan geldim,yemeği attım fırına dedim bi bakıyım ne var ne yok.
Bu fırın neden bu kadar yavaş acaba? Ben mi beceremiyorum yoksa kullanmayı? :44:
Neyse ders çalışcam şimdi.
Evet evet KPSS çalışmaya çalışıyorum.
Daha düzeni oturtamadım ya neyse.
Geçen sene ne güzel çalışmıştım,bu son diye diye
Bi daha olur mu ki yapabilir miyim? :26:
Günlük ya kafamda kocaman bi soru işareti var biliyo musun? :26:
Nasıl ifade edebilirim bilemiyorum ama benim henüz hazır olmadığım bi konu ile ilgili.
Şüphelerim var ama korkuyorum.Neyse kesinleşirse yazarım şimdi yazamadım :2:
Bu arada acayip kilo alıyorum günlük,sürekli açım ben ya
Neyse gittim ben
tubii tebrikler

Günnnükkkk

Toplantı çok güzel geçti çok şükürrr, herşey gönlümden geçtiği gibi oldu herşeyyyyy

Yeni evimden merhabalar günlük.
Bugün ne kadar yorulduğumu anlatmaya çalışsam da anlatamam sanırım. :18:
Gar apartıma yakın olmasına rağmen o kadar zorlandım ki
Onu getir miyim bunu getir miyim dedim ama yine de dünya kadar şey olmuş.
Yerleştikten sonra alışverişe gittim. İyice abartmışım, resmen sürünerek döndüm.
Off ya gerçekten yorucu bir gündü.
Çok şükür yerleştim. 3 ay kalacağım burada. Ama ara ara evime gideceğim tabii ki.
Bundan 4 sene önce tek hayalim beni bu şehre bağlayacak bir sebep çıkması böylece buraya tekrar yerleşmemdi.
Evet sonunda burada olmamı gerektirecek bir sebebim ve başımı sokacak bana ait bir yerim var.
Peki şu an nasıl hissediyorum :26:
Geçmiş benden günlük
Ben artık o ve bana ait bir yuva istiyorum. Gerisi teferruat olmuş da haberim yok

günlük,

bazen diyorum...yok yok çoğu zaman aslında.. nece konuşuyorumda söylediklerim anlaşılmıyor

Günlüğüm....
Naparsın ne edersin bakalım
Ben hasta olmuşum ya...Hep uyuyasım var...
Sünizitim azdı galiba Çok soğuk zaten burası.
Dün ellerim dondu resmen...
Bu arada çalışan olmak zormuş ya
Bir telefonla planların altüst olabiliyor.
Mesela dün doktora gidip sonrasında evimde uyumayı planlarken toplantı olduğunu öğrendim...
Hayallerim yıkıldııııı
El mahkum o soğukta gittik tabi. Yazman da olmaz mıyım, edebiyatçıların ve yeni atananların kaderi
Neyse çok şikayet etmeyelim ekmek kapımız sonuçta...
Biraz yarın için hazırlık yapıp sonra da uyuyayım günlük...
Bu ara çok yiyip çok uyuyorum zaten

Son düzenleme:
O ödülü alıp başlarına çarpsınlar e mi..
Gördükçe gözlerim doluyo...
Ahh be büyük başkan...

Çok sinirliyim günlük çok

Güneş yeniden hiç ummadığın bir yerden doğacak demişlerdi.. diye bişi yazmış bi arkadaşımız günlük
gerçekten öyle.. güneş bana doğru günlük bugünden sonra daha mutlu olucam
aşkımmmmmmmmm dünyama tekrar hoşgeldinnn

selamm..

yıne herzamankı gıbı havamda diilim.. sabah uykumun enn ama en tatlı yerınde gereksız bır arkadas bozuntusunun telefonu ıle uyandırıldım..kapattım telefonu devam uyumaya calıstım ama nafıle..

neyse kalktım kahvaltı hazırladım kendıme ama ondanda bır tat alamadım gözlerım fln doldu nedensız.. depresoyndamıyım neyım ben ya.. ölüyorum mutsuzluktan

bir yandan da düsünüyorum günlük.. ınsanlar ne acılar yasıyolarlar nelerle mücadele edıyorlar benımkıde dertmı? ama engel olamıyorum gözyaslarıma...

ama ama ısyankar olamıcamm sükür allahım bu günlerime..

annemde ayrı bır mesele hala benı 5 yasında bır kız cocugu zannedıyor, beni yönetmeye kalkması delı edıyor..sılah olarakda gözyaslarını kullanıyor, bılıyor zaafımı tabı bazen dayanmıyorum..cıldırcak gıbı oluyorum :95:

pıskopata baglamadan gıtsem mı ben günlük?? (

hu huu
bütün gün boş boşşş yattım en ufak bi iş yapmadım:26:nolcak bu tembelliğim bilmiyorum:44:işin kötüsü aklıma yapılması gereken ödevlerim geldi ne ara yapıcam ki daha 4.hafta bogdular ödevler quizler vizeler yeter diye bağırmak istiyorum
Bugünde kuzenimle buluşcaktım aramadı bu saate kadar bundan sonrada üşenirim aramasa üzülmemaşkada söyledimnerden çıktı diyo haklı çocuk duymadı hiç cidden biraz piyangodan çıkan bi kuzen olduneyse Yarın Ali Agaoglu geliyomuş okula ona gideriz biton ders aramız vardı zatenBu dönem o kadar sıkıcı o kadar zorki bitmesi için gün sayıyorum ama daha çok başındayız
aaa bide o sözlenen arkadaşıma msj attım kutlamak için daha dogrusu sevgililerimiz arkadaşsöz kurdelesinden banada ayırmış inş hayırlı gelir bizedeekimde düğünleri var ne giysem acabaaşkla gitcegimiz ilk düğün olcak:26:bi aksilik çıkmazsa tabi
bide kaç gündür aklımı kurcalayan bi konu var söylemeden edemicembazı insanları anlayamıyorum zaman geçirmek yada birilerine nispet yapmak amacıyla öyle boş işlerle uğraşıyolarki..yada öyle alakasız insanlarla samimiyet kurulmaya çalışılıyo şaşıyorum

Günlük bugün yine okul - iş koşturdum. Dün gece bir arkadaşta kaldık, kızlı erkekli uzun uzadıya dedikodu yaptık. Dolayısıyla uykusuz geçen gecenin ardından okul + iş beni biraz yordu. Neyse ki işim fizik gücüne dayalı bir iş değil. Aslına bakarsan iş yerimi ve yaptığım işi çok seviyorum. (Aman nazar değmesin!)
Ayrıca hala "Diyet Gruplarından" birine kabul edilmeyi bekliyorum. Zaten bir iki güne kadar diyete başlayacağım o yüzden biraz daha zamanım var. Ama yinede kimsenin beni topicte görmemesi komik oldu :)
Halime şükür ediyorum, halledilmeyecek bir sorunum yok. Potansiyelimi kullanırsam ve azimli olmayı öğrenebilirsem her hedefime ulaşabilirim. Yarınların çok daha güzel olmasını diliyorum...

Bu akşam sporuma başladım tekrardan o yüzden çok mutluyum:)
hedefe ulaşana kadar devam edeceğim, girdim bir kere beyefendiyle iddaaya kaçışı yok artık kanıtlayacağım kendisine hırs yapınca neler yapabileceğimi östereceğim kendine, ha sonrasında iyice psikopata bağlayacak saçlar boyanınca filan ama kendisi istedi :)
ama nedense boşluktayım herün düzenli olarak ders çalışmaya alışmışım bu aralar projeleride yazdım teslim ettim, sadece derslere girip çıkıyorum.
Başkada birşey yapmak içimden elmiyor, zaten yazın tez maratonum başlayacak o yüzden bu ara kendime ayırsam iyi olacak galiba..
ama çok yabancılaşmış hissettim hocalardan uzaklaştım iyice alt kata geçince illa dr gelmesi lazım isminin önüne yok ben araştırma yapmayı seviyorum, saatlerce labdan çıkmadan kendimi kaybetmeyi seviyorum ama şu kadar makale yazdım, şu kadar atıf aldım demek için değil sevdiğim için yapıyorum.
Bilemiyorum bu camia bana öremi değilmi oysa isterdim ya sadece zevk almak için çalışmayı...
kafam karışık günlük ya bu konuyu uzun uzadıya düşüneceğim.

yoruldum yoruldum yoruldum
spor yaptım duş aldım rahatladım. bütün gün yemek yiyip üstüne spor yapmayınca çok hantal hissediyorum kendimi
yoruluyorum ama olsun sonra bunlar bana artı olarak geri döner
hafta sonu tatile gidiyoruz sevgilimle şöyle güzelce kafa dinleyelim bütün stresi atalım üstümüzden hava güzel olsun yada olmasın planladık bakalım
yarın kuaföre gitmem lazım da üşenmezsem tabi
ben azıcık forumda bakınayım bakalım sonra gelirim yine
adios amigos

slm günnüş
yaz geliyor ya güünnüş herkes spor peşinde
bende haftada2 gün yüzmeye gidiyorum ve cuma günü kavitasyona başlıyorum inş pzrt brezilya fönü yaptırcam inş yaza fit fit bir şekilde girerim sonra değmeyin keyfime
beyim siniri geçmiş çok şükür
rabbime şükürler olsun
oğluş 2gündür keyifsiz gibi çözemedim sıkıntısını
dengesi bir koruyamıyorki..
bugun bahsettiğim kediciğe gittim enerji veren mamayedirdim yazağını düzenledimyarın gene gidicem vitamin vermeyi düşünüyorum yatağını düzenlerim beslerim su götürürüm inş dahada iyi olur
ben gittim günüş biraz formda dolaşım sonra kitap okur uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…