Popüler Konu Sevgili günlük...

kırgınım günlük, benim endişelendiğim kadar o endişelenmiyo.
Biliyorum hatta umursamıyo. çok kırıldım günlük. eğer bi iş konusunda bile saatlerce konuşuyosak fikir yürütüyosak, şimdi konu benim sağlımsa bu kadar ilgisiz davranmamalı...
kırgınım işte üzgünüm.

hüzünlü buğulardan göz kapaklarım kaldıramadı daha fazla kasvetle yoğrulmuş damlaları ve süzüldü yanaklarımdan..
zorda olsa duğum duğum olan boğazımdan ''hayırlısı buymuş'' diye düşündüm
ben durdurmak istedikçe daha çok süzüldü kasvetli gözyaşlarım.
hüzün kalbe nakış gibi işliyor...

Son düzenleme:
Selam günnük ..
çok şükür iyiyim
bugün 2 güzel olay gercekleştirdim
1-spora başladım , heryerim ağrıyo
2-kaşla göz arasında çağaya gittim ve ilik bankası için kan örneği verdim.
mutlu huzurlu uyuyabilirim

Bugün yine her zamanki gibi sevgilimle beraberdim günlük.
Saldık, boşladık iyice herşeyi sürekli birlikte olmak için.
Aslında öğlen konuşurken oraya gidelim, buraya gidelim tartışması yaparken bir sonuca varamadık.
Dedim en iyisi sen çalış, bende evdeyim gidersem sadece kuaföre gideceğim diye, peki dedi.
Canım çıkmakta istedi ama belli etmedim, nasıl olsa arayacak dedim en iyisi yavaştan hazırlanmaya başlayayım ben, beni görmeden rahat edemez çünkü biliyorum.
Daha saçlarımı düzleştirmeye başlamıştım ki aradı da zaten.
15 dk içinde hazır olup çıktım bende.
Oturduk bir yerde, yedik, içtik..
Daha sonrada eve bıraktı işte.
Günlük rutin haline geldi artık hergün görüşme durumumuz, işin kötüsü yapacağımız şeyleride yapamıyoruz tam olarak.
Başka bir yandan taraftan bakarsak çözülmesi gereken sorunlarda var.
Benim istediğim onunda yapması gereken şeyler yani..
Yapacak yanlız! Benim ne kadar kararlı ve net olduğumun farkında.
Beni istiyorsa yapacak..
Yoksa benim ikimizede rahat vermeyeceğimi çok iyi biliyor.

Son düzenleme:
Höfffffff bu nasıl bir hastalık ben anlamadım ki. 5 gündür yatıyorum hala iyileşmedim. Haftaya salı istanbula gidiyorum günnüküm, çeyizin büyükbaşlarını alıcam. Bu haftasonu da SK ev bakıcak ben de çarşamba gider bakarım seçtiklerine. Benim küçük patron fazla paragöz oldu, hiç hak hukuk dinlemicek gibi görünüyo. Para insanların gözünü bürüdü mü onun iyi niyetinden şüphe ediceksin günnüküm. Azıcık forumda dolaşıp yatıyım datlum görüşürüz.

bugün hiç güzel bi gün değil...
arkadaşımın kuzeni intihar etmiş kafasına sıkmış
çocuk saatlerce ağladı
sonra dün gece ona seni seviyorum dedim
karşılığının iyi bişi olucağından o kadar emindim ki
bana hayatta başarılar.. yazdı
susuyorum günlük susmalarım bitince yazıcam

Ben de icimi dokeyim madem...
2 gun once, o zamana kadar cok sevip deger verdigim bir insanin facebook duvarina kucuk bir mesaj gonderdim. Resim de ekledim. Resmin ustune de "sen cok ozel bir insansin" yazdim. Tabii bu resmi bir hevesle internetten aradim, ustunde yazi olan guzel, sevimli birsey olsun dedim. Arada bir sevdigim ve sevildigim, ama arada mesafeler var diye gorusemedigim insanlara internet uzerinden boyle kucuk jestler yaparim. Kendilerinden cevap da alirim, mutlu olduklarindan bahsederler. Karsilikli mutlu oluruz. :) Buna da yapayim dedim... Yaptim, gonderdim. Tabii bir cevap bekliyorum, hani ufak bir tesekkur et en azindan dimi? O kadar sevimli bir mesajin hakkini veremedi anlayacagin. Siteye girdi, baskalariyla ilgilendi, etti. Ama benim mesaji es gecti. Demek ki bu kadar deger kendisine fazla geldi, altinda kaldi. Ben de sen misin ignore eden, mesaji gittim sildim. Yani, kimsenin kasina gozune bakip da yuceltmiyorum, deger vereceksem karsidaki kisi de bunu hakettigini gostermeli. Benim gibi ugrassin demiyorum, ama bari mutlu oldugunu, hosuna gittigini, yani o kadar heveslendigime degdigini bileyim. Bazi insanlara boyle seyler yaptin mi kendilerini nimetten sayiyorlar galiba. Ben de gaz veren, yucelten kisi oluyorum herhalde. :) Oh, mesaji da sildim, oyle havada kalmasin bari. Bitti, gitti. Daha da ugrasmam, ne konusurum, ne gider yuzunu gorurum. Sogudum, cok sogudum kendisinden.

selam günlük burdayım neler yazarım bir bilsen kafam okadar doluki anlatsam günler sürer neden böyleyim bilmiyorum
hani şu gamsız insanlar varya anı yaşayan ( varsa tabi)onlardan olsaydım ne olurdu sanki
düşün düşün b....tur işin misali kalakalıyorum sigara üstüne sigara pöff
sorun ne peki kararsızlığımm herşeyi fazlaca kafaya takmam sorun yine benim yanii
faceye girdim ama hata veriyor körolası açmıyor burdan tanıştığım bir arkadaş vardı onla sohbet etmek için kafamı boşaltayım dedim ama kaldı
bende sana geldimm
işim düşünce geliyorum değilmii

bugün evlilik yıldönümümüz günlük
8 sene dolduuu
ne çabuk geçmiş zaman
neler neler yaşadık bu 8 senede neler aşdık ne kavgalar ettik nasıl sevdik birbirimizi
aşık olduk arkadaş olduk yabancı olduk anne baba oldukkk
düşününce insan vay be diyor

kafam karışık buaralar fazlasıyle meşgulumm
kalbim bu yuvaya bir bebiş gelsin diyor
mantığım delimisin dur daha zamanı var diyor
kızım 3 yaşında ama malesef hala bezliyiz dünden beri tekrar alıştırmalara başladık
allahın izniyle kurtulalım bu sefer

asıl sorun benim herşeyi fazla irdelemem kafaya takmam yani bir oluruna bırakmayı öğrenemedim
zaten herşey oluruna varmıyormu niye telaş ediyorumki stres yapmamın ne faydası var beni bitirmekten başka
yıprandığımla kalıyorum rahat olmayı istiyorum ben amaaan boşver demeyi bunu öğrenmem lazım yoksa bugidişle sonum iyi değil ya sinir hastası olacağım ya obezite
yada bu gidişle eşim bana dayanamayıp boşayacak benii

günlüğüm selam ben hiç iyi değilimm
bu aralar öyle kötü hissediyorum ki hiçbirşey yapasım yok
yaşam sevinci sıfır
hiçbirşey yapmak itemiyo canım
ve bir şey sürekli aklıma gelip duruyo
ben onu atlattım sanmıştım ama sanırım yanılmışım günlük
çok sinirleniyorum..
az sonra okula gidicem ama isyan edesim var
okula da gitmek istemiyorum
böyle saçma bi durumdayım işte
nefret ediyorum herşeyden

İnsan kensini seven birine nasıl hayır der....?
Cevap verim diyemez eğer hayır diyosa sevmiyordur bu kadar basit.

Bende diyemiyorum işte günlüğüm onu seviyorum,oda beni seviyor ve ben ona hayır diyemiyorum.
Tekrar mesaj attı,pişman,üzgün bense herşey burda bitsin herkes yoluna diyemiyorum.
Affedilmez bir hata yapsa o zaman tabiki farklı olurdu,Affetmezdim Bitti derdim.
Ama o kadar saçma bi sebebten bittiki ilişkimiz

Anlican ufukta yine barışma gözüküyo olabilir Rabbim hayırlısını versin .
Çevremdeki herkes o kadar alışmış ki bu duruma tepkiler hep aynı.
Siz barışırsınız , ben demiştim ,siz ayrı yapamazsınız vs vs...
Hepsinin ağzını bir güzel tıkamak isterdim ama olmuyo işte.
Hep onlar haklı çıkıyor,ama bilmiyolar ki ben unutmak istedim kurtulmak istedim dışardan yorum yapması konuşması hep kolay olmuştur zaten .

Neyse gidip ders çalışayım en iyisi

yine kelimeler boğazıma düğümleniyo
yine saatlerim gece acımasızı oynadı
yine gözlerim ağlamaklı yoksun ya
hani derdin sen üzülme kıyamam yüzünün sahiline hüzün vurmasına!
ben şuan dalgalandım neden boğulmuyosun..
evet gerçekten günlük gücüm yok artık dün güzel konuşuyorduk
sonunda ne kadar kalpsiz bi insansın allah sana kalp vermemiş bence dedim
bişi yazmadı yapacağım en büyük yanlışı yaptım
seviyorum be seni lanet olsun bana ama böyle dedim
cevabı hayatta başarılar oldu
dondum kaldım ben beklemiyodum bunu neden giyinişimle mutlu görünüşümle yargılanıyorum günlük
ben bu durumdan bıktım benden 19 sene mi silmemi yeni bi galenia olmamı bekliyo
olmuyosan olmaz diyo evet gerçekten çok seviyomuş günlük dayatmalarla değiştirip başkasına aşık olup sadece
yüzümü seviyomuş anladım
keşkeyi sevmiyorum ama gerçekten hiç çıkmasaydı karşıma
ölseydi ne bilim umrumda olmasaydı sıradan biri olsaydı
içimden atmam yazdıklarım kadar kolay olsaydı.....
B*kmu vardıda bu kadar sevdim sanki
üzüntümü göstermemekle suçlanıyorum benimki elde etme hırsıymış kendimden başka kimseyi sevmezmişim ben
ben bunları hakedicek naptım
içim daralıyo nolur artık bende gerçekten güleyim nolur...

selam gunlukkk
ise gıtmıyorum az uyyorum suan hayatımda sadece spor ve su gırecegım sınav var.
Tabı uykumdan fedakarlık edıyorum gezmekten asla:)
bır ıkı saatte olsa arkadaslarımla cıkıyorum.Can dostum hamıle gecen aksam esıyle beraber evımın yakınlarına cay ıcmeye gelmısler onlarla bulustum 2 saat nasıl ıı geldı
cunku aramadan once resmen bır gozumu elımle kapayıp dınlendırıyo okumaya devame dıyo sonra diger gozumu kapatıyodum.Çok guzel hazırlandım ıns bu sınav guzel gecıcekk
geleım dıger haberlere
cmt gunu uzun zamndır gıtmedıgım ankaraya gıdıyoruz aşkla.Ankara bende guzel anılar barındırmıyor ama ıs ıcın cumadan gıden sevgılıme eslık edıcem cmt gunu.umarım guzel gecer.Ankara bukez yaraları sarar
kkda eskı dostlerımguzel msjlarla hosgeldın dedıler.bırkısım arkadasımıda ben buldum ve guzel bebek haberlerını aldım bu yaz defalarca teyze olucam:)
henuz pek aktıf degılım ama ugramayıda ıhmal etmıyorum
neyse cıkayım gunluk bugun ısım cok kk dostları hoscakalın...

Son düzenleme:
günlükcüük

sınırlerım gene tepemde
bak dün akşam adam gıbı konuşalım bu böyle olmaz dedım benımkıne
anlattım rahatsız eden herşeyı
beyfendının aılesıyle sorunnları varmış ondan böyleymış bla bla blaa
bunun anası babası çok sorunlu valla bak
ben bunlarla baş edemıyorum
okadar yazdım anlattım dedığı en son şey ne oldu bılıyo musun
YARIN HERŞEY DAHA GÜZEL OLCAK BEBEĞIM!!
yenı gün doğdu ve herşey hala b...k gıbı
ya yemın ederım bu herıf adam olmaz

anlamak ıstemıyor
ılışkımız kötü gıdıyor dıyorum
yok hayatım sana öyle gelıyor herşey güzel
rahat ol ben senı sevıyorum vs dıyıp duruyor
bı gün sınır krızı geçırcem o olcak

Günlük...kemik iliği baskılanması ne demek? Kanser miyim ben şimdi? Öyle dedi doktor, başkasına yönlendirdi. Tekrar kan vericem bu sefer başka yöntemle bakılıcak kanıma.
GÜNLÜK BEN KANSER MİYİM ŞİMDİ? BU NE DEMEK SÖYLE...... ÖĞLEDEN SONRAYA KADAR BEKLEYEMİCEM NOLUR SÖYLE BEN KANSER MİYİM?

günlük sabahtan beri ev temziliyoruz canım çıktı
bende durumlar aynı..
annemle arayı düzelttik gibi ama beyefendi daha triplerde..
neyse aricam birazdan bakalım..

bu arada firarpereste çoookkkkk teşekkür ediyorum
inşallah biran önce bizde onun gibi kavuşuruz sevdiğimize günlük

şimdi biraz takılayımda buralarda, sonra bi kahve keyfi yaparım artık

Günlüğüm iki medeni insan gibi karşılıklı oturduk konuştuk.
Bir müddet görüşmeme kararı aldık.
Üzerimde iyi yada kötü bir karar verebilmiş olmanın rahatlığı var.
Dükkan için benim kartımdan nakit çekmiştik. Salı günü onun ödemesi var.
Mecburen gideceğim yanına.. Sonra .. sonrası Allah kerim..
Nasipse kısmetse yollarımız yeniden kesişir elbet!
Zor çok zor verdim bu kararı.
Uyku tutmadı sabahlara kadar az mı ağladım az mı üzüldüm.
2 yıl kimine göre az bir süre ama benim için bizim için yaşadıklarımız için uzundu.
Düşman değiliz ya başın sıkışırsa canın sıkılırsa dara düşersen ara mutlaka dedi.
Eyvallah dedim.Ben senden vazgeçmedim bunu da bil dedi. Sustum. Hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
-------------------------------
msj tekrarı olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…