Popüler Konu Sevgili günlük...

Stajdan geldim. Lise yıllarıma geri dönüş yaptım
Şu an sadece gözlem yapıyoruz. Hoca belki ilerde konu anlatmamızı da isteyebilir.
İnşallah neenone'nin bir şeyi yoktur günlük

Bişiler yazıcaktım yukarıdaki yazıyı gördüm vazgeçtim.

Neenone iyidir umarımm.. Üzülmesin ama iyidir, ciddi bişe olsa söylerdi doktor.

:26:

Saygı gösterdiğin kişiden saygı beklersin sen de değil mi günlüğüm?
Yaşı senden küçük de olsa karşındakine insan olduğu için değer verirsin, vermelisin...

Gösterdiğim saygının ve iyi niyetin suistimal edilmesi ise çok üzücü doğrusu.
Biz eskiden öğretmenlerimizi üzmekten onlara saygısızlık etmekten çok çekinirdik.
Şimdikilerin hiç öyle bir kaygısı yok be günlük.
Elbette hepsi aynı değil ama bazılarının hiç umrunda değil büyük oluşun...
Canımı sıktılar bugün...
Üzüldüm doğrusu

Bu arada inşallah neeone'nin sağlığı yerindedir.Allah şifa versin hastalığı neyse.

hayatım cok mukemmel gorunuyor dısarıdan ama gunluk hıcde oyle degıl kendı kendıme cabalayıp duruyorum umarım batmam ve en yuksege cıkarım umarım.kac haftadır uykusuzum ıse gec kalıyorum ders calısıyorum aksamları dun aksam sınemaya gıttım cok ıyı yepyenı arkadaslarım oldu gunluk artık yalnız degılım.sinemaya gıttgımde yanımda bırılerı var artık yemek yerken sohbet edebılecegım bır dostum var beraber ıcebılecegım bır dostum var.hoscakal dersaneye gıdıyorum cavvv

ah günlük günlük.. neler oldu bir bilsen.. 2 gündür durumlar vahim bende kafam karman çorman..her şey yoluna girse bir ne güzel olacak..Allah büyük O'na güveniyorum O'nu seviyorum bunları bana beni büyütmek için yaşatıyor biliyorum ama ben beceremiyorum galiba..Tamam ulaşmam gereken sonuçlara ulaşıyorum elbette ama herkesin her şeyin burnundan getiriyorum..Oysa ben kimseyi üzmeyi istemem ki istemiyorum da zaten başkası üzüleceğine ben üzüleyim daha iyi derim hep ama katlanmak gerçekten çok zoruma gidiyor...Kendine iyi bak günlüğüm...

slm günnüş
bugun havuza gittim havalandırma çok açıktı dondum desem yeridir
hasta kediciğe gittim
yatağını düzenledim su kabı koydum mama yedir sevdim okşadım bugun birazdaha kuru gibiydi ama hala çiş ve kaka kaçırıyor inş iyileşir
yarında gidicem yanına
yarın beyaz eşyalarımız bağlanıcak mutfakk masa takımımız ve ordanaldığımız diğer eşyalar gelicek
az kaldı günnüş başkabir yuvaya geçişe
inş hayırlı bir ev olur bizim için
yukarıda neenone yazısını okudum inş kötü bir şey yoktur
allah yar ve yardımcısı olsun..

günlük insanlar garip ya cidden

bazen bakıyorum da, birşeylere tahammül edebilmek ve çizgimi koruyabilmek için insan-ı kamil olmam gerek sanıyorum

neyse..

bişiler oluyor bişiler oluyor bişiler oluyorrr 4 yıl aradan sonra bişiler oluyorr günlük ben biriyle tanıştım daha doğrusu ablam ve arkadaşı tarafından tanıştırıldım.. 1 haftadır net üzerinden konuşuyoruz ve yarın akşam için kahve içmeye davet etti beni, benden 4 yaş büyük 32 yaşında ve benden 16 cm uzun 1.91 boyunda senin istediğin yerde görüşelim dedi bi yer tarif ettim ve umarım bulursun dedim üsküdardan gelicek çünkü" bulamassam sen beni bulursun dedi, merak etme o boyla bulurum dedim iyide ben neden heyecan yaptımki şimdi birden bire ve ben ne konuşucam günlük ne anlatıcaz?? zaten gerekli şeyleri nette konuştuk kısada olsa tanıdık birbirimiz peki ya yarın ne anlatıp ne konuşucaz ben neyapıcamm daha doğrusu ben ne giyicemm:26: off bişi oldu 10 dakikadır bişi oldu neyapıcağımı ne ediceğimi bilemiyorum, aradan çok uzun zaman geçti ve ben herşeyi unuttum neler konuşulur ne yapılır bilmiyorum yarın akşam 5:30 gibi görüşüyoruz ve kahvemizi içiyoruz.. neyse ben gidim bi duş alim sonra maskemi yapim sonrada bi oje sürimm iyide ben ne giyicem ben ne konuşucam vallahi kalbim ağzımda günnüşüm yaa DUA EDİN BANA GÜNLÜK AİLESİ LÜTFEN DUA EDİN HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN...

günlükkk.. sanki sırtımdaki bütün yükleri attım mis gibi maaşı olan bi iş buldumm üstelikk başvuru yaptım ertesi gün çağırdılar çeyizimi de düzdümmü tamam artık sonunda oluyor galibaa tek tek tüm isteklerim

Isyerinde alacagim kursun tarihi degistircem, ileri tarihe alcam. Cok strese girdim, bu boyle olmayacak. Biraz rahatlamam lazim.
Bir yandan dersler, bir yandan is, bir de tuhaf insanlarla ugrasiyorum. Neyse ki bu tuhaf insandan bayagi sogudum, artik derdim degil.
Ben de hayatimda biraz farklilik, canlilik istiyorum. Bir yerlere gitmek, zevk alacagim aktiviteler yapmak istiyorum. 3 senedir Turkiye'ye gitmedim, bu yaz gidecem insallah. :26: Spora da baslamam lazim, vucudumun duzene girmesi lazim.
Ve en buyuk istegim; insallah istedigim bolumde ise girerim, insallah :97: Hergun dua ediyorum valla, elbet olacak ama ben sabirsizlaniyorum.
Birkac gundur hastaydim, anca iyilesiyorum. Bu gece de ise gidecem, pff. Simdi tekrar derslere donmem lazim.

şimdilik hoşçakal günlük umarım daha iyi bi şekilde karşına çıkarım çok korkuyorum, çok üzgünüm

artık ya kurtulayım ya öleyim lan günlükbıktım yAşamaktan

yine yorgun ben
geceleri spor yapmadan yatmak rahatsız ediyor beni bu yüzden de her gece yorgun oluyorum
saçlarımın kırıklarını aldırdım bugün fazla da bişi yokmuş kuaför bakımlı saçların dedi eee o kadar bakım yağları falan uyguluyoruz işe yaradığını görmek güzel velhasıl çok kısalmadı saçlarım hoşuma gitti
sonra aşkla buluştum o da bayıldı saçlarıma hafta sonu tatil yapmaya gidiyoruz onun planlarını konuştuk
süper bi hafta sonu bizi bekliyor.
tatile gideceğim diye ders çalışmalarını hızlandırdım. bak birazdan pc başından kalkıp ders çalışmaya devam edeceğim
şu yıl bi bitsin bi daha ders kitabı yüzü görmem inşallah

dün gelmedim günlük ama takipteydim seni
bugün dışardaydım geldim komşu çağırdı annemle gittik oturduk
sohbet muhabbet iyi geldi
Onun hakkında yine bir şeyler duydum
kalbim küt küt attı tabi ismi geçince bir de benim direk yüze yansır
her defasında korkuyorum anlaşılacak anlayacaklar diye
duymak istediğim şeyi duysam yeter ban o an biter işte bende
biliyorum çünkü kendimi
son bir şey daha günlük:

şaşırıyorum bazen şaşıp da kala kalıyorum
insancıklara
niye bazılarının karnında bir kazan çorba durur da
iki çift laf durmaz anlayamıyorum
bunu yapan da ailecek bir zamanlar çok sevdiğimiz
canım dediğimiz bildiğimiz biri
hani bir laf var ya kalbimizi kıran insanların yüzüne hala bakabiliyorsak
bu vicdanımız sadakası diye ne kadar da mükemmel laftır o öyle dimi

günlük 20 gün kaldı mutluluguma izne geliyor canımın içi

gunluk 6 yasindaki oglum sebze dusmanii :2:hic sebze yemek istemiyor.. napicam ben bu kucuk adamla bilmiyorum..

günaydın günlük
dün gece evlilik yıldönümü münasebetiyle dışarıya çıktık
uzun uzun konuştuk eşimle sanırım haklı biraz daha zamana ihtiyacımız var
sonra dönüşte çevirmeye yakalandık araba tamir görüyor diye maynesi yoktu cezamızıda yedik geldik

günaydın günlük
dün gece evlilik yıldönümü münasebetiyle dışarıya çıktık
uzun uzun konuştuk eşimle sanırım haklı biraz daha zamana ihtiyacımız var
sonra dönüşte çevirmeye yakalandık araba tamir görüyor diye maynesi yoktu cezamızıda yedik geldik

günaydın gunluk erkenden geldım bugun sana.bugun ozel bır gun dunya kadınlar gunu.suslendım puslendım geldım bugun işe.staj dosyası onaylıyacam sonrada azıcık matematık cozecem sonra cayımı bır guzel ıcıp yıllık vergılerıme devam edecem.cok yorgunum pazar gunu olsada doya doya uyusam gunluk.aksam dersanem var pazartesı gırdıgım sınavda cok guzel turkce yapmısım 30 soruda 23 dogru 2 bos 5 yanlıs benım ıcın mucıze super calısmaya devam.5 matematık yapmıstık 4 tanesı dogru cıktı superım superr.hedefım 30 da 20 yapmak gunluk.hoscakal

butun kadınlarımızın dunya kadınlar gununu kutlarım gunluk herkeze soyle oldumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…