Popüler Konu Sevgili günlük...

Birazdan Istanbul´a dogru yolla cikiyorum günlükcügüm (hehe böyle sanki yürüyerek gelicekmisim gibi oldu ama )

Kafam çok karışık günnükk..

Ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Nasip olursa iki ay içerisinde sözümüz olacak. Daha net bişe de belli değil ya.. Olacak diye düşünüyoruz inş.. olurr :26: Bir yandan da sevgilimin yaptığı işte sistem komple değişti. Çok zorlanıyorlar. Sabah çok erken gidiyor akşam çok geç geliyor eve, doğru düzgün dinlenemiyor. Görüşemiyoruz bile .. Ama hiç sorun değil yeter ki yeni sisteme alışsın, uygulayabilsin, eski işine göre burda çok daha huzurlu ve mutlu bunu biliyorum. Çok güzel arkadaşlıklar da edindi. Bu beni çok mutlu ediyo Allah'ım bozmasın.. ama benim acele ettiğim konu şu.. İşinden memnun olmayan benim. Çok acil bir şekilde en kısa sürede İngilizce eğitimi almam gerek. Daha sonrasında ufak bir yurtdışı seyehati bile düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Eğer dili etkin bir şekilde kullanmayı öğrenirsem burda bi dakka bile kalmam Yaptığım hiç bir şeyin karşılığını olumlu alamıyorum. Şöyle ki sevgilim askerdeyken ingilizce kursuna birlikte gideriz demiştik, ama şimdi işleri yoğunn.. Benimle de gel diyemem bu halde.. Biraz daha sabretmeliyim dimi?? İşleri, sistemi otursun önce, olacaksa sözümüz olsun, zorla aldırtmaya çalıştığımız ehliyetini alsın.. İngilizce kursuna sonra bakarız dimi? Öyle güzel bir yer buldum ki daha sonra İspanyolca için gitmeyi planlıyorum aynı yere tabi önce "I want to talk in English"

Hepsinin bi sırası var dimi günnükk.. Gerekirse işte de dişimi sıkıp sevgilimi beklemeliyim. Onunla öğrenmek çok daha zevkli olucak. Her şeyi temelden öğrenicez, en baştan.. Lisede İngilizce öğretmenimle İngilizce tartışabilen ben, şimdi basit cümleleri kurmakta bile güçlük çekiyorum. Sevglim bana, ben sevgilime destek olurum. Birlikte pratik yaparız aynı seviyede başlarsak. Konuşma kulübüne birlikte giderizz, çok eğleniriz. Onsuz gitmek istemiyorum Beklemeli, sabretmeliyim.

Adios azucar

ayyy günlükk bugün kadinlar günü icin is arkadasimiz bütün bayanlara gül dagitti.. o kadar düsünceli ki ve cok cok mutlu oldumm

allahim banada böyle düsünceli bir sevgili nasip eder mi

grszz günlük..

günlük bu aralar herşey ve herkes üzerime üzerime geliyo
hatta hiç tanımadığım insanlar bile
yani sanalda bile rahat yok insana, ne kadar agresif, kavgacı, gürültücü insan var etrafta
hayır beni çizgimden çıkaracaklar o olacak

neyse boşveriyorum bu tatsız şeyleri,
evde bekliyorum şuan,
dışarı adım atmıyorum..
çünkü mülakattan önce eve müfettişler gelecekmiş, bekliyoruz bakalım..
gerçi arayıp uygun gün ve saati soruyolarmış ama evden fln ararlar neme lazım
ben işimi riske atma taraftarı değilim zaten zorla kazandığım bi sınav

benimki hala triplerde
bekliyoruz bakalım beyefendi ne zaman anlayacak kendisinin de hatalı olduğunu

evi süpürmem gerek günlük hadi grş

evdeki kivileri rondodan gecırıp buzluga atmalıyım.. nerde 1.5haftadan berı varolan buzdolabındakı yufkanın basına bi hal gelmeden pişirmeliyim offf..

tembellik yaşıyorum şuan...

ev işimi bıtıreyım acıllerı sonra dersımın basına oturayım ,planımdan şasşmayayım...

artık eskisi gibi mutlu değilim
herşeyimi alıcak günlük
ben buna tahammül edemem
dua ediyorum kazansın ünisini s... olup gitsin!

Merhaba günlüğüm bugün güzel bi gün..

ya ne kadar kibar insanlar var iş yerinden bi arkadaş bütün kadınlara çiçek verdi.. Çok güzel bi davranış mutlu oldum tamda kızlarla kahve içtik fincanları yıkarken geldi ee işte kadınlık sürekli iş yapmak ne demektir....

Canım acayip bir şekilde dondurma çekti günlük yukarda reklamı görünce off beaaa
Şimdi kim gidip alıcak...

Anlatcak bişeylerim olsada yazsam ama yok kusuruma bakma

Beni bırakma SONER ARICA

Git hadi git ciğerim yanıyor
Son gece bu, beni sevsen ne olur
Kim saracak beni kim sevecek
Dur dokunma yüreğim acıyor
Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver
Terkedilişim ilk değil alışır gönlüm
Sevilmeden sevmek var ya o daha beter

Hadi beni öldür beni unut
Hadi beni göm yalnızlığa
Hadi bana hepsi yalan de
Beni bırakma

sabahtan beri dinliyorum,ah ahhh şimdi 5 sene öncesine gittim,ortason ve lisedeyken ne çok dinlerdim bu adamı ahh ahhh aşk acısı çekenler dinlemesin yürek burkucu bir şarkı

Günlük ben kötüyüm ya inan ki..
Depresif bi haldeyim kaç gündür.
Söylemiyim anlatmıyım dedim ama kendimi berbat hissediyorum.
Her gün birbirinin aynısı olmaya başladı sanki.
Çalıştığım okula,öğretmenlere,öğrencilere alışamadım.
Olmadı,yapamadım.
İstanbul'u özlüyorum,geçen dönem çalıştığım okulda çok mutluydum.
Her şeyini bi anda bırakıp gitmek zormuş günlük ya inan ki...
Bana bi şey oldu ya dedim ya bunalımda gibiyim ondan bu kadar kötü düşünüyorum belki de...
Evde yemek yok,yapacak bi şey bulamadım.Eşimi aradım gelince bakarız dedi.
Benim tek istediğimse uyumak...
Başım çatlıyo sanki...
Neyse gidiyorum ben...

günlük yeni avatarıma bakkkk nasıl

tam beni yansıtıyor bende herşeyi bırakıp böyle atlamak istiyorum ama hem inancımdan hem yaşayı sevdiğimden sıkı sıkı tutunuyorum ama hep böyle kıyıdayım hep zordayım :44:

Son düzenleme:
Sevgili günlükkkkkk.......
Okadar çok doluyumki kahrediyorum resmen kandımı vajinamda kabarcıklar çıkmıştı netten araştırdım genital sigil deniliyordu dün Dr gittim kondilom denildi dünya basıma yıkıldı halbuki ben sadece bir kaç ay. Önce bütün tahlillerimi yaptırdım smearim anormal çıkmıştı o zaman daha sonra kolposkopi biyopsi hpv tipleme dnsi hepsi temiz çıkmıştı şimdi bu sigiller beni nerden buldu???????esime anlattigimda böyle böyle bulaşıyor dediğimde sacmalama senimi aldatıyorum demişti dün tlfnda sordum sende benim görmediğim kabarti varmi diye sordum tarifini sordu anlattım aksam tekrar aradığında çok kucuk bir kabarti olduğunu ama bunun cooook uzun zamandan beri var olduğunu kıl donmesindendir diye düşündüğünü söyledi mahfettin beni yaktın beni dedim ondan bana bulaşmasını düşündürmek delirdiyor beni bekarken cinsel birlikteliğinin olduğunu biliyordum ama ya evlenincede yaptıysa???? Nasil affedebilirimki nasil hiçbirşey olmamış gibi yaşayabilirimki...... Offfff cildiracam bu aksam yemin ettirerek soracam Allah'tan korkmuyorsa yalan söylesin eğer yaptiysada bir dakika bile durmam 2 cocuğumu alıp çeker giderim arkama bile bakmam kalirsamda artık nasil guvenebilirim onu tekrar sevebilirmiyimki dusunmekten beynim çatlıyor bu sigilleremi yanayım kocamın beni aldatmış olma dusuncesinemi çok doluyum günlük cok

alışıyorum onsuzluğa günlük
hayatıma hiç girmemiş gibi çıktı gitti
bugün beraber izlediğimz bi filmi gördüm alışveriş merkezinde
o güne dönüp sonsuza kadar orda kalsam

Ben bu çocuğu çok seviyorum yaa...

Ay içimden geçtikçe sana yazıyorum ya çok hoşlandım bundan Estikçe yazıorum günnük. Günnükler bunun için vardır değil mi

günlükcükk

bırazdan arkadaşım gelcek onu beklıyorum
salı gecesı ıstanbuldan geldı
arkadaşımın aılesı sevgılısının aılesıyle tanışcaktı
ayyy telefonda sordum babası vardı yanında konuşamadı
sadece herşey yolunda dıyebıldı garıbımm
kızcağız çok soğukkanlı valla hıç heycan dıye bırşey yok
ben onun yerıne ter döktüm tanışcakları gün
şımdıde meraktan çatlıyorum resmen
gelsınde anlatsın hemen

selam günnüş
çamaşır makinemiz bağlandı bugun
bozdolabımızda lakın kapağının kenarında bir bir çukur istemem ben bunu böyle dedim 1 hafta 10 gün içinde değiştirilir dedi
yarında masamız geliyor
kayınvalidemin rahminde kist çıkmış sonucu bi kaç gün sonra inş kötü bir şey yoktur
hasta gibiyim günnüş üşüttüm sanırım
kedicim yoktu bugun temiz karton götürdüm yatağını değiştirdim mama ve su koydum inş başına kötü bir şey gelmemiştir
böyle işte..
günüüş bir delinay vaakası daha kaldıramayız..aman diim
görüşürüz sonra

Artık hergün gelemiyorum
gitgide bu sitedende uzaklaşıyorum sanırımdün akşam oturdum bi güzel dizi izliyodum kuzenim msj attı geliyimmi çıkarmısıntamam dedim gel saat 9 da geldi 11de döndüm eve kahve içtik döndükaşk diyo nerden çıktı bu kuzen bi haftadır eve girmiyorum bu işin bi ortası olsa iyiydi
bugünde aşkla buluştukhatta sabah kahvaltıya bize geldiaylar sonra başbaşa kalabildikgüzeldi çok özlemişim sonra çıktık bişeyler yemege gittik dolandık bişeyler içtik eve döndük herzamanki gibihavalar biraz düzelsin bi adaya gidelim degiişik bişey yapalm dimi yaonada yazık bi gün izni var napcagımızı şaşırıyoruz herşey o bigüne sıgmak zorundaneyse çok şükür işi var dimi nankörlük ettim şuan
yarın quizim var çalışmam lazım ama hiç istek yok içimde bu dönem neden böyle oldum ki ben:26:geçmek bilmiyo günler bide çok yogun derslerim pffffffnormalde sigarayı agzına almayan ben kadınlar klubünde fena içiciyim yalnız böyle stres atıyorum

bu arada neonoe'ye şifa versin Allah inş bişeyi yokturbide herkes spora başlamış psikolojimi bozdulartembel biblo anca otursun

Beni merak eden, düşünen, dua eden herkese çok teşekkür ederim. İyileştim sayılır ama halsizim hala. Ptesi tekrar kanıma baktırıcam, içtiğim ilaçlar hücrelerime iyi gelir inşallah. İyi ki varsınız...

Günlüğüüüümmm
Kadınlar kulübünün kadınlar günü kutlu ve de mutlu olsuuunnn
Bugün nöbetçiydim okulda,nasıl yoruldum bir bilsen...
Bir de ne oldu bir bilsen.
Okuldaki hocalar sizi birine düşünüyoruz dediler.
Dedim bismillah Daha ne kadar oldu ki...
Düşünmediğimi söyledim ben de.
hem benim gözüm kimseyi görmez ki
Gerçi kıymetimizi bilen yok ama neyseeee...
Öyle işte günlüğüm başka da bir şey yok...
İyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…