Kafam çok karışık günnükk..
Ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Nasip olursa iki ay içerisinde sözümüz olacak. Daha net bişe de belli değil ya.. Olacak diye düşünüyoruz inş.. olurr :26: Bir yandan da sevgilimin yaptığı işte sistem komple değişti. Çok zorlanıyorlar. Sabah çok erken gidiyor akşam çok geç geliyor eve, doğru düzgün dinlenemiyor. Görüşemiyoruz bile .. Ama hiç sorun değil yeter ki yeni sisteme alışsın, uygulayabilsin, eski işine göre burda çok daha huzurlu ve mutlu bunu biliyorum. Çok güzel arkadaşlıklar da edindi. Bu beni çok mutlu ediyo
Allah'ım bozmasın.. ama benim acele ettiğim konu şu.. İşinden memnun olmayan benim. Çok acil bir şekilde en kısa sürede İngilizce eğitimi almam gerek. Daha sonrasında ufak bir yurtdışı seyehati bile düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Eğer dili etkin bir şekilde kullanmayı öğrenirsem burda bi dakka bile kalmam
Yaptığım hiç bir şeyin karşılığını olumlu alamıyorum. Şöyle ki sevgilim askerdeyken ingilizce kursuna birlikte gideriz demiştik, ama şimdi işleri yoğunn.. Benimle de gel diyemem bu halde.. Biraz daha sabretmeliyim dimi?? İşleri, sistemi otursun önce, olacaksa sözümüz olsun, zorla aldırtmaya çalıştığımız ehliyetini alsın.. İngilizce kursuna sonra bakarız dimi? Öyle güzel bir yer buldum ki daha sonra İspanyolca için gitmeyi planlıyorum aynı yere tabi önce "I want to talk in English"
Hepsinin bi sırası var dimi günnükk.. Gerekirse işte de dişimi sıkıp sevgilimi beklemeliyim. Onunla öğrenmek çok daha zevkli olucak. Her şeyi temelden öğrenicez, en baştan.. Lisede İngilizce öğretmenimle İngilizce tartışabilen ben, şimdi basit cümleleri kurmakta bile güçlük çekiyorum. Sevglim bana, ben sevgilime destek olurum. Birlikte pratik yaparız aynı seviyede başlarsak. Konuşma kulübüne birlikte giderizz, çok eğleniriz. Onsuz gitmek istemiyorum
Beklemeli, sabretmeliyim.
Adios azucar