Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükcük

çıkıyorum ben bu günlük ıyı geceler dıyım sana
yatıyım en ıyısı, nasıl olsa mutlu değılım ..

bu arada sana ne zaman günlükcük desem aklıma ferıhada kı seher gelıyor
gülsümcük dıyor ya

:) sevgili günlük.. diye başlamayalı beyaz sayfaları ne uzun zaman oldu..
Gel bak kulağına neler söyleyeceğim....

...

:) yya işte böyle..... hadi iyii geceler..

ceee-eeööööay günniye nörüyosunn kizzzz :119:
dogru gördün cicimmm:13: efsane hortladi
kis uykusundan kalktida diyebilirsin ne dersen de anam
pasa gönlüne kalmis cokta tin gibi bisiy ki zaten ama tebii :97: efsane hortladi dersen iyi olur haniabe sevesin beni seveyim seniii :89::romansivesiylekonusanfstksmili::2:aman üf neyse ne istee ben geldim diyoz zilli
ne kadar oldu kiiii gelmeyeli
baya bi ihmal ettim dimi ama isteyerenk diil valla billaa neyse duygu sömrüsü yapmaya degil ben geldim:80: demeye geldim anacim:87:
hasretinle yandi göynnüümm yandi yandii sönndüü göynüümm :gelirgelmezherzamankigibisacmalanfstksmili:
biliooruuum sekerimm hayal kirikligina ugriciksinnn :89: ama bu sefer uzun yazmiciiim sana
viztiigin kacanzi beybii özle beni yiyim seni .. gut naayytt
:79:

ay gidemedim laan :2: ama ben 15li mapisdas kankalarimi cok özledim kiiiii
onlara onlari cok sevdigimi cok özledigimi yokluklarinin cok belli oldugunu söyle günlükcü baci

slm günnük,
bugün ilk kez yazıyorum sana. şöleee rahatça bi dertleşelim diyorum ne dersin... ben anlatıym sen dinle. akıl verme. dinle sadece...
hayat beni çok yoruyo günnük. benim bunalımlarımı anlamayan, konuşmaya bile üşenen ama herşeye rağmen çook sevdiğim bi kocacım, enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen, yaramazlıkta sınır tanımayan dünya tatlısı kızım,hergün yapmam gereken ev işleri, takriben ayda bi beni ziyaret eden ve gitmek bilmeyen depreyon hali ve ben yaşamaya çalışıyoruz. sanki kendime ayıracak vaktim yokmuş gibi hissediyorum. internete bile genelde bu saatlerde girebiliyorum ancak. yok anacım vakit yok...

şöle bi gün çeksem kapıyı çıksam evden. atsam kendimi sokağa. kimse ''nereye?'' diye sormasa.... yürüsem,yürüsem,yürüseemm... bebişim doğduğundan beri neredeyse hiç uzun yürüyüşler yapmadım biliyomusun... sora bi kafe görsem orda... böle küçük,sevimli,sıcak... bahçesine otursam. hafiften de rüzgar esse şöööle. garson gelse kendime bi çay sölesem tavşan kanı. arkada sezenden slow bi şarkı çalsa. dinlerken uzaklara dalsam. sonra yan masada otura genç sevgililerin konuşmalarına kulak misafiri etsem kendimi. içimden ''bi zamanlar bizde böyyedik hey yavrum heeeeyyy, sen evlen de gör'' desem:)) çayım gelse o arada, atsam 2 şeker, içsem. ordan kalkıp mağazaları dolaşsam. alışveriş yapsam birazcık. güzel bi elbise alsam, belki bi de şık bi ayakkabı. kızım için yeni ciciler... ehhhhh hadi bi gömlekte kocacııma alsam. :) saati farketsem o arada, vaktin nasıl geçtiğini anlamasam. sinemaya gitsem sonra. mısır da alırım ama :) sinemadan çıkınca bi Uykusuz alsam, bi parkta çimlere yayılıp Yiğit'in karikatürlerine yarıla yarıla gülsem, millet beni deli sansa... akşam olsa sonra. yine dönsem evime. sarılsam mis kokulu kızıma. öpsem doya doya. kocacım nerde kaldın yerine hoşgeldin bitanem dese. masayı hazırlamış beni bekliyo olsa. yemeğimizi yiyip geçsek telvizyon karşısına. masayı da toplamam bak söliyim baştan. Yalan Dünyayı izlesek kahkahalarla. OOwwwwww yyoooooooo!!! deyip deyip gülsek. yatıp uyusak sonra.

olsa nolur bi gün yaa bi gün çok şey mi istiyorum günnük. bunalımdayım gizli bunalım galba...

Bugün çok sıkılıyorum günlük... Oysa ki bugün tatil günüm ama yapacak bir şey bulamıyorum. Herhalde yarına kadar tembellik yapar dururum. Yarından itibaren elimden geldiğince bütün derslere girmeye çalışacağım. Geçen hafta bir türlü başaramadım. Ama bu iş böyle gitmez! Sınavlar yakında başlar sonra acısını çekerim. Bu hafta kendime biçtiğim görev; diyet, iş ve okulu birlikte yürütmeyi öğrenmek!

Bugün babanem gideli 6 ay oldune çok olmuş dimi hergün aklına gelen şey yavas arada geliyo aklına ve dua okuyup biraz gözyaşı döküp yine devam ediyosun hayatınaşimdi yine öyle yapmalıyım...
dün ananem aradı anneleri gitmiş yavrularım kuş olupta gelsem yanınıza diyodedim kalk gel bi vapuryaşlandım artık kızım eski güç yok diyoyaşlanmasın o ya onada bişey olursa uff neyse olmaz Allah uzun ömür versin...
ömür demişken rüyamda 3 tane dişimin çıktıgını gördüm agrı-sızı-kan yok ama ellerimde 3 tane dişim vardı ..rüya tabirlerine baktım moralim bozuldu hastalık-ölüm falan diyoneyse..

gece uyuyodum telefon çaldı arkadaşım kuzenimin videosunu izlemiş gülüyoçocuk bigün internete düşücek teyzemlerin haberi yokneyse uykuma devam ettim sonra:103:kalktım kardeşime ders çalıştırdım biraz hayret ettim kendime Össye hazırlanıren çözemem diyip es geçtiğim soruları anlattımzalak biblo zamanında çözsen daha güzel bi okuldaydın şimdi şimdi o derse gitti bende duştan çıktım akşam dışarda yicez onu bekliyorumannemler 3 gecedir evde yok benim yaptıgım şey ye ,iç ,yat ,tv izleşaka gibi ya babam gelsin gece çıkmaya başlarım kesinsonrada hergece dışarda sanıyogerçi bu gidişle ben zor çıkarım artık sevgili tam bi yaşlı oldu,,geçen bana diyoki tarzım bu degil benim evde kestane yapıp yicektim çayımız elimizdededim ne diyosun ya o tarzda bana gelmez şekerim dedim:89:aman neyse işte öyle :44:yarın belki arkadaşımla buluşurum çok üşeniyorum bugn ne güzel çıkcaktım yarın nerde bulcam o gücü yine :111:ay bak p.tesi yaklaştı zaten bu dönem nefret eder oldum okuldan bitsede gitsek:118:

slm günnüş
halı beğendik bugun el yapımı imiş çok pahalı ama çok güzel
maltepe tarafında bi yerlere bakıcaz olmadı uygun fiyatlı makina halısından alıcaz
salı günü son mobilyalarımızda geliyor o gün kursumda var puff
oğluş biraz daha iyi
böyle işte gitmemize az kaldı inş çabuk alışırız
belim ağrıyor keyfim yok
hamd olsun bundan iyisi can sağlığı
ben biraz dolanim sonra görüşürüz

Evimdeyimmmmmmmmm günlüğüm:) Dün gece geldim 2.30 da yarın akşam tekrar uçağım var dönücem Pazartesi doğum günüm olduğundan şimdi kutladılar çok mutluyumm

Son düzenleme:
Selam günlüüükkkBugün tam gün tatilim! Bol bol tembellik yapacağım. Yarın yeni, düzenli ve yoğun bir hafta başlayacak. Kendimi buna hazırlayacağım. Yarından itibaren gün gün tartılmayı bırakıyorum. Ayrıca (Salı günü hariç) hafta içi her gün derslere gireceğim, hiçbir dersimi asmayacağım. Bugün kuaföre falan giderim belki. Kaşlar foraaa! Yarın okula böyle gitmeyeyim bari, hem dışarı çıkmış olurum 2 dk..Öyle işte, anlayacağın boş bir gün daha.. Evrene sevgilerimi yolluyorum

söylesene günlük.hangisi sonsuza kadar sürer.özlemek beklemek sevmek istemek hı ? hngisi snsuzdur bunların. hngisine inanmalıyım?? hangisinin peşine düşmeliyim ben...bitti günlük bitti.12.02.2007- 10.03.2012 bitti bizim sevdamız.bukadarmış.ben gittim diye oldu belki uzaklardayım diye.ama aslında o bana uzak diye bitti.yoruldum sevmekten günlükkk.yoruldum istemekten beklemektennnnn.cok sevmekten ona ölmekten erimektenn yoruldum savaşmaktan.msj msj die die ilgi die dieeee ölürken ben onu özlerken o kat tutar kaç basayım km atar kaç dkda atar bu yarri kaç kaçç biterrrr sadece bunları düşünndü oooooooooo.sadece bunları düşünerek beni minik minik parçalara bölerek yerle bir ederkennnn düşünmedi beni hiç.düşünmedi yanındayken nasıl eridigimi görmedi sadece telefonunun ekranında kaç atmış kaç kaç bitmişle ilgilndi.elnden aldıgmda anlayışsız oldum yalvardı bikere bakayım die.neden he günlük.neden biri daha cok sever .hemde 5 yıl önce deli gibi seven adamı bu hale ne getirir.rüya gibi aşkı 3 harflı başka bişey nasıl bitirebilir.o bunu nasıl anlamaz nasıl görmezden gelirrrrrr....
ölüyorum günlük evettt ama aynı zamanda cook yaşıyorum deli gibi sevsemde aklıma coook şey geliyo nefret bile edemiyorum işte o an.ben düşünürkennnnnn onu nette konşlım bi ışıgı aç derken burun kıvırannn sonra iş bşka seye glnce ooo yernde duramayannn işte o . beni cok seven gözlerime bakannn eriyen adam şmdi yok işte.5 yıl 1 ay olucak yarın ama onsuz ama bitmiş ama özlerken ama isterrrken.biz dalga geçerken bak oda bitti bak buda bitti onlr bişimi derken hep göz göze bakarken bu cok acı be günlük.herşey bittikten sonra gelip beni aynı beklerken ayynıı beni o olmuşken yıllar önckii bulamadı işte beni bulamadı bendeki onu.yok ederken anlamadı bitişinde özledi yok olurken sevdi özledi işte beni.neye yarar.ben yok olmşken sen gelsen pişman olsan neye yarar.şmdi sıkışşsa kalbim yine sen diye atsa da neye yarar ben yara almışken ben bitmişkenn bennnn seni cok sevmişssem neye yarar.el kadar cocuklara yaptıklrın geliyo aklıma okdr mı degerim yoktu ki bnm okdr mı bişi yapamasdn bizim için.seninken bu beden bu kalp ellerm seninken benmken senin her noktan şmdi nasıl duruyosun okdr uzak bana....
büyüdüm işte.5 yıl önceki ben degilim karşındaki yokummmmmmmm... her sözün bana pembe gelirken şmdi hepsi aklıma bir bir bir kazınmışken birikmişken ben bunlrı yok sayamasken sen onları söyledigine pişman olsan ne fark edecekk kii.öldürmüşken bende ki seni .şmdi ne yapsan işe yarar ki.cok severken seni böyle 2 gece iyi gecelerini duymamışken yine sana uynmamışken sen pişmn olsan neye yararki..sen devam et amann kaçırma hiçbir maçı 90 dknın tekrarı yok nası olsa git yanmdan çünkü ben hep bırktgn yerdeyim dimi.ben o aglayan olucam hep dimi...geçirdigin 5dknın tekrarı yokken hemde ben burdan cook uzaklra gidecekken..iki adımı yavaş attım diye anlayışşsız olurken ben sen zaten bni cok seviyodun dimi.90+3ün tekrarı yoktu dimi bizim var şmdi.onu nezmn izleyelim sevgilim.hngi adımlarımızı geri saralım şmdi.hngisinin üzerdnde dakikalrca konuşalım şmdi sevvgilimmm.. laf yok işte başka başka düşünce yok burda sana başka bize bişey kalmadı işte.. şmdi iyi seyirler sana..

Güneşli bir pazar sabahından merhaba günlüğüm...
Şimdi böyle bir havada,göl kenarında harika bir manzaranın eşliğinde onunla kahvaltı yapmak vardı.
Kahkahalarla her şeyi unutarak saatlerce gülmek vardı..
Kimseden korkmadan saklanmadan yaşamak vardı...
Ama bak cümlelerimin zaman kipinden de anlaşılacağı gibi tüm bunlar olmuyor şu an günlüğüm
Hepsi laf u güzaftan ibaret...
Ne burda o gölün kıymetini bilip böyle bir mekan yapmışlar ne de o yanımda
Yapayalnız yazıyorum sana bu satırları.
Ev arkadaşım kendi hayatının tadını çıkarıyor ben de evimde takılıyorum işte...
Bir zamanlar bu anları iple çekerken şu an ailemin yanında olmak istiyorum.
Çok özledim onları...
Babam da döndü nasıl da sesi titriyordu giderken, annem telefonda ağladı durdu...:26::26:
Karışık bir vaziyetteyim anlayacağın...
Aklım da çok şey var da sana bile yazamıyorum günlüğüm yaaa...
Belki sonra

Son düzenleme:
:44: :114: :118: :114: :100: :85:

Ruh halim aynen yukarıdaki gibi günlüğüm...
Çok karmakarışık bir haldeyim anlayacağın gibi...
Bakalım yarın büyük gün...
Rabbim hayırlara çıkarsın...
Hepimiz için en hayırlısını nasip etsin güzel Mevlam...

Kalbim sana ne yaptım sen beni
Yaktın bir zalime
Çaldı gitti elimden yılları
Koyamadım yerine ....

günlükkkk
bebeğim naber yaaa
ben harikayımmm dün gizem ve sevinçle gezmeye gittik bi daha topuklu giymicem günlükkk
alışverişimizi yaptık arkadaşımla ev tutucaz diye bavulunuda almış gelmiş yarın yeni bişe başlıyorumm
diğer arkadaş kendisine süper mini deri bi elbise aldı açık çok güzel olduu
akşam mekanımıza gittik diğer arkadaşlarla aramız soğuktu onlarla barıştık
saat beş buçuğa kadar hiç oturmadım günlük
sonra ayaklarıma kramp girmeye başladı :18:
bi ara oturdum işte sonra eve gitmeden kokoreç yedik ilk deneyimimdi, ve ciddi söylüyorum nasıl mahrum kalmışımm
saat yedide yattık ve şimdi kalkabildim
hala uykum varrr
karnımm aççç
neyse öyle işte bugün eve dönücem haftaya da ev bakıcaz günlüğümm
umarım hayırlısı olur bu kadar hızlı yaşam bana göre değildi nasıl başladım bende anlamadım :44::44:
haftaya izmire gidiyoruz kaynaklarımda takıldı bal köpüğüne boyandı çok begenildi altlara uzun saç takılınca bende beğenicem galibaa
öyle iştee
ne çok yazdım hadi ben kahvaltıya kaçtımm

Günlük nasıl moralim bozuldu anlatamam yaaa! İnternetteki haberleri okuyorum bir süredir, havada kapalı iyice sinirlenirim alt üst oldu. Yok çocuk istismarcıları, yok işkenceciler derken bir ton ağladım. Hemde hıçkıra hıçkıra. Ne iğrenç, lanet insanlar var bu dünyada. Allah hepsinin belasını versin!

kardeşimle 80 lira harcayıp geldik
off şu para niye bu kadar çabuk bitiyo ya 2 pantalon, 2 kazak birde birkaç ıvır zıvır aldık ve paranın dibine vurduk. ama pantalonlar ve kazaklar muhteşem çok beğendiğim bir kazak var onu da haftaya babaannem para verince alıcam.
2 de kolye aldık onlarda çok güzel kardeş parası harcamakta süper oluyomuş. plan da yoktu gidip alışveriş yapmak ama annemler de yokken iyi geldi. kardeşim sağolsun böyle işte günlüğüm.
çavv

Günlük iyileştim çok şükür, enerjim yok sadece. Ağrım sızım kalmadı, bi öksürük bi de iştahsızlık. Bunlar da geçer ama çük şükür bu halime. Gece gelirim yine çavv

ben geldimm
karşıya geçtim bugün arkadaşımla buluştum:112turduk biyerde sohbet muhabbet ama ne farkettimbi zamanlar saatlerce konuştugun insanla gün geliyo sıradan şeyleri konuşuyosun sadece ,çok acı bişey aslındabenmi kendimi toplumdan soyutladım toplummu benden soyutladı bilemiyorum artıkgizoşumlada olmasın böyle şeyler ilerde amann :18:neyse hava sözde yagmurlu olmıcaktı yine yagdı tabi üşüdüm evime varınca ohh be dedimay bu arada çok hoş bi cici aldım
aa umutsuz ev kadınları başladı :103:aşkında işi bugün güzel gitmişdaha ne olsun

bak bu sınavlardan bana illallah geldi bu dönem azıcıkmı istek olmaz insanın içinde yabitsin hemen lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaldı 10 hafta haftaya bunu görüp sevincem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…