Popüler Konu Sevgili günlük...

günnüş esmerimi deli gibi özledim...çok yaraladı canımı çok acıttı...bu arada grip olmuşum ve çok işim var yapacak...neyse kaçtım ben...

biliyor musun günlük senin tek sorunun su lanet olasi yazdiklarimizi :126:herkesin okuyabiliyor olmasi dostum
üf amaan kizzz can sıkıntısından az yabanci filmdekiler:82: gibin konusim dedim:89: ama ii-ihh cok sıkıcı laan bikezde sen yazda biz okuyak
kafamin tasini attirdin iste cibilliyetsiz:95:
üf yazcak bisey yok, yapcak bisi yoook
en iyisi napmak :121: gitmek haydin gidiom ben :122: canimda cikileta cekti :125:
hadi sekeriimm:112:siii yaaa :79:

gelinliğimin siparişini verdim dün :) harika bi duygu... upuzun dantel kuyruğumla kendimi prenses gibi hissedeceğim düğün günümü iple çekerken, kendime şaşırıyorum. benim böyle heveslerim mi varmış, hep içime mi atmışım galiba ki, ilginç geliyor :) sevgilimi de çok özledim, şu 4 gün geçse de kavuşsak, tatlı kocam benim.

Günlük hasta olmuşum ben biliyor musun ?
Günlerdir onunla savaşıyorum..
Aşkla iyiyiz günlük. Bugün birlikteydik
Sonra sonra.. güzel şeyler var hayatımda..
Nazar değicek diye korkuyorum
Sonra gelir yazarım nasılsa..

korkuyorum günlük insanlardan
kötülüklerinden
içim sıkılıyor günlük bildiğin gibi değil
he bir de kardeşimi evire çevire aklı başına gelinceye değin dövmek istiyorum
çünkü sözle anlatamıyorum bazı şeyleri
en sonunda dayak işine geçeceğim o olacak ya neyse
sabrediyorum

ben geldim günlüükkk
istanbulda gitmemin en sevmediğim yanı ankaraya dönmek
4 gün nasıl geçti hiç anlamadım bi vapura bile binemeden geçti gitti günler

ama çok güzel vakit geçirdim, staj yaptğım şirketime gittim hasret giderdim, 2 yıldır uğramamıştım hiç, herkes çok özlemiş, çok şaşırdım herkes hatırladı beni mutlu oldum... 3 ay sonra mezun oluyorum kadromu hazırlayın dedim, tamam dediler, temmuzda inşallah istanbulda yeni bi hayata başlıyorum sonunda ev arkadaşımı da ayarladım, bi sürü şey olcak yine hayatımda, yine bi sürü ekşınlar tam da durulmaya başlamıştık yahu!
insan kaynakları direktörümden bir tavsiye aldım, yüksek lisansa başvurcam. lisansı bitirmeye az kaldı, ben iyice bıktım okuldan ama belki bi yıl ara verip öyle başlarım mastera çok sıkıldım okuldu sınavdı ödevdi pfff iş hayatına grince özlerim kesin ama napiiim

yüksek lisans fiyatlarına baktım da, uçuo maşallah.. istediğim üninin fiyatı 7,200 TL imiş. yuh artık, bi de devlet üniversitesi valla.. tezli mi yapsam acep? onun da süresi uzun ve uğraş dur tez yazmakla.... amaann oku oku bitmedi meret yaa

neyse hemmen konuyu değiştiyorum, aşkla çok güzel vakit geçirdik istanbulda, bu sefer çok gezemedik, ama bol bol arkadaşlarımızla vakit geçirdik, misafirliklere gittik misafir ağırladık evli gibiydik aynı, çok güzeldi

az önce anneme oturup planlarımı anlattım, olumlu karşıladı. babama da söyledim haziranda istanbula yerleşiyorum dedim, olumsuz bişi demedi bakalım

sınav tarihlerim de belli olmuş, pfff :44:

haftaya başlıo son vizelerim

yarından itibaren yine gidiyorum okula, bi türlü adapte olamadım nolcak sonum hiç bilmiyorum
lisansı iyi bi dereceyle bitirmem lazım derslerim bu kadar erken saatte olmasaydı bu kadar zor gelmicekti okula gitmek, adım gibi eminim sabahın köründe kalk 1 saat yol çek, valla zor gelio artık.. ilerde işim evime yakın olsun istiyorum da istanbul çilesi her yerde aynı yaa trafik trafik trafik

22 yaşımda yaşlandım valla

yoldan geldim yorgunum, yatsam iyi olcak,dün gece aşkla uyurken şimdi bi başıma uyumak offff hadi evleneliim zamanı gelsiin bi an önce

iyi geceler

Bir şeyler eksik..

Ben mi safım onlar mı akıllı? dün resmen arkadaşıma ihanet ediyor gibi hissettim. Hislerim doğru mu? Hayır çok yersiz. Hepimiz ondan vurgun yedik. Canımızı yaktı. Ağlattı, dev gibi adamı yıktı geçti. Beni ezdi geçti. Sattı işte. Ama ben hala bir suçluluk hissedeyim? Neden? Yanındaki köpeklere satmadı mı hepimizi? Bırakıp giden o değil mi? Hem de ta kendisi.. Hem de hiç çekinmedi. Hem de hiç düşünmedi.

Senden sonra kimseye güvenemiyorum kızım ben!! Sen beni yerin dibine soktun! Sen beni rezil rüsva ettin! Sen beni beter ettin. İnsanlığımı iyi niyetimi kullandın,suistimal ettin!! Öyle çok sevmiştim ki seni. Kardeş demiştim sana ben. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Gerçekten bu kadar kötüydün ve ben bunu göremedim öyle mi? Yapma.. Bu sen değildin. Sen yanındaki köpeklerin oyununa geldin ve bizi sattın..

En ağırıda buydu..

Senden sonra kimseye güvenemez oldum. Kimseye..

Ben sana bu saatten sonra ne diyeyim? Ne eskisi gibi olabiliriz, ne en başa dönebiliriz. Mahvettin herşeyi.

Şimdi onurlanabilirsin. Gururlanabilirsin. Uğruna bizden vazgeçtiğin şeyler için oturup sevinebilirsin.

Ama etrafındakilerin sahte olduğunu anladığında; başını taşlara vurduğunda ben olmayacağım. Köpeklerin tek lafına bıraktığın o dev gibi adam olmayacak. O sana çok benzeyen insan da olmayacak. Bize öyle bir döneceksin ki.. Döndüğün için ben utanacağım senden. İşte o gün bizim zafer günümüz olacak.

Çıkma karşıma. Çıkma.

Bir şeyler eksik..

Ben mi safım onlar mı akıllı? dün resmen arkadaşıma ihanet ediyor gibi hissettim. Hislerim doğru mu? Hayır çok yersiz. Hepimiz ondan vurgun yedik. Canımızı yaktı. Ağlattı, dev gibi adamı yıktı geçti. Beni ezdi geçti. Sattı işte. Ama ben hala bir suçluluk hissedeyim? Neden? Yanındaki köpeklere satmadı mı hepimizi? Bırakıp giden o değil mi? Hem de ta kendisi.. Hem de hiç çekinmedi. Hem de hiç düşünmedi.

Senden sonra kimseye güvenemiyorum kızım ben!! Sen beni yerin dibine soktun! Sen beni rezil rüsva ettin! Sen beni beter ettin. İnsanlığımı iyi niyetimi kullandın,suistimal ettin!! Öyle çok sevmiştim ki seni. Kardeş demiştim sana ben. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Gerçekten bu kadar kötüydün ve ben bunu göremedim öyle mi? Yapma.. Bu sen değildin. Sen yanındaki köpeklerin oyununa geldin ve bizi sattın..

En ağırıda buydu..

Senden sonra kimseye güvenemez oldum. Kimseye..

Ben sana bu saatten sonra ne diyeyim? Ne eskisi gibi olabiliriz, ne en başa dönebiliriz. Mahvettin herşeyi.

Şimdi onurlanabilirsin. Gururlanabilirsin. Uğruna bizden vazgeçtiğin şeyler için oturup sevinebilirsin.

Ama etrafındakilerin sahte olduğunu anladığında; başını taşlara vurduğunda ben olmayacağım. Köpeklerin tek lafına bıraktığın o dev gibi adam olmayacak. O sana çok benzeyen insan da olmayacak. Bize öyle bir döneceksin ki.. Döndüğün için ben utanacağım senden. İşte o gün bizim zafer günümüz olacak.

Çıkma karşıma. Çıkma.

Günlük tam bir hafta sonra benim meleklerim gidiyor biliyomusun
Annem ve Anneannem
1 ay yoklar daha önce hiç annesinden ayrılmamış biri olarak nasıl dayanırım bu ayrılığa bilmiyorum
Şimdiden stres bastı.
Bol bol dua siparişi de verdim
Anne dedim sakın beni üzdüğü için o olmasın diye dua etme hakkımda,hayırlıysa olsun diye et dedim
Ben senin hiç mutsuz olmanı istermiyim kızım dedi,edicem tabi dedi
Canımın taaa içi onlar benim günlük
Rabbim yollarını açık etsin inşallah
Sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin.
Vee bir gün bizde görelim oraları o kadar çok istiyorum ki bunu.

Bu arada yemek,temzilik,ders hepsi bana kalıcak napıcam bilmiyorum
Yemek yapmayıda hiç bilmem
Neyse artık bi çaresi bulunur elbet...

He şunuda söylim kesin buraya gelip annemi özledim diye ağlıcam bekle beni

Son düzenleme:

selam cankuşbiri şu evrene hatırlatabilirmi mart ayındayız hani çiçekler ,böcekler ,kuşlar bahar havası falannerde bunlarriçimi karartıyo bu hava benim eve döndüğümde savaştan çıkmış gibi hissettim kendimiyarın boş günüm miss tüm gün evdeyim:103:quzi var ona çalışırım belki azcıkcık
başka başkaaa bugün bizim 28.ayımız bittihoşgeldin 29birazcık tavır aldım ona ama olsun geçerne yazsam ki başka bilemedimmm:26:burasıda sıkıcı artık önceden sayfalarca yazı olurdu okumaya üşenirdim şimdi bi sayfa oluyo nerde eski günlükçüler

günlük bugün 12 mart ve kaç yıl sonra ilk defa kar yagdı bu ayda... inanamadım...
kociş yok yanlızım bu akşam..
eve de yürücem tam 40 dk
bizim bıcırıklara ciciş tokalar aldım önce onlara uğriyim de bi saçlarına rengarenk tokalar takıp oyniyim azıcık..

Selam Günlükcan...Yine uzzuuun aradan sonra ben!

Napıyorum dersen, yüksek lisansın 2. sömestrındayım, okul şahane...
Bir de çalışıyorum artık. AB Projelerinde görev alıyorum filan.
Sevdalımla evliliğimizin 8. ayındayız, her şey güzel, çok şükür...

Zaman ne çabuk geçiyor...

Sultanımı özlüyorum, kankalarımı, sohbetlerimizi, kardeşliğimizi özlüyorum.
Özlüyorum işte...

iyi ve güzel olan ne varsa benden kaçar gibi.unutulmuş bir şehirde unutulan bir kız.daha ne yazılır yada daha ne yazabilirim.bitmiş ve tükenmiş hissediyorum artık kendimi.ama toparlanmam lazım önümde kpss var allahım yardım et bana.

üsnmedım yazdım sana günlük ama tam o sırada baglantı gıttı dogal olarak yazdıklarımda gıttı ..

sınırlerımı bozmadan gıdeyım ben günlük yıne gelıcem ve uzun uzuuun yazıcamm

slm günnüş
bu bel fıtığı beni benden alıyor
derin kuzucum gene hastalanmış ziyaret ettim inş iyileşir biran önce
kayınvalideme gittik bugun küçük bi operasyon geçirdi parçada aldılar iyi çıkar inş
eve geldik yemek yedik bulaşık derken
yoruldum günnüş
uykum geldi
yarın büyük mobilyalarımız geliyor beyim evde işe gitmicek yarın
böle işte sonra görüşürüz

günlük kaç gündür msnde yok ama valla bak ben değiştim artık neden nasıl oldu ben de bilmiyorum.
ama sanırım iş işten geçti mi artık günlük lütfen bitmesin ya bitmesin işte bu sefer her şey çok güzel olsun
öyle bir döneme giriyim ki rabbim ne istiyorsam onu versin bana
neyse hayırlısı ne ise olsun
keşke her şey daha farklı olsaydıda sana bunları yazabilseydim günlük
dgs çalışamıyorum müfettiş gelcekmiş gelsede kurtulsak çok sıkıldım artık ya çok
bu yaz ben tatil yapmak istemiyorum çalışmak istiyorum günlük keşke bir şey çıksada çalışsam
neyse ben gelicem yine by

Canım çok sıkkın günlüğüm moralim sıfır biz bu düğün işinin üstesinden kalkamıycaz galiba.. Nişanlım tek başına bişeyler yapmaya çalışıyo ama başaramıyo günlüğüm borçlar..borçlar..borçlar bana o kadar soğuk davranıyo ki 5 yıldır hiç onu böyle görmemiştim :2: olmıycak günlüğüm biz başaramıycaz

döndüm evime yorgunum ama olsun bunlar tatlı yorgunluk
havanın kötü olmasına inat eğlendik önemli olan bizim havamız bozulmasın boğazım biraz acıyor soğuk şeyler yiyip içince bu oldu şimdi bitki çayı takviyesi yapıyorum
veeeeee 2. yılı da devirdik :127::127:
her gün ayrı güzel her gün ayrı heyecanlı her gün beni ayrı mutlu eden bi aşkım var 2 yıldır
çok seviyorum ve seviliyorum bunun farkındayım. allah bu mutluluğu bozmasın diyorum şu an ( amiiiiinnnnnnn )
gezip tozunca derslerde kaldı tabi arayı kapatmam gerek biraz takılayım pc de sonra ders başı
o yüzden adios amigos
bu arada etikette de pek bi hoş durdu 2 yıl

Son düzenleme:
yarın dershane vaaaaar çok özledim türkçecimi. keşke bütün dersler onun olsa yarın da elimi tutsa. artık hep testleri fullemeye bakıcam yarın ne giyeceğimi de hazırladım banyomu da yaptım ohh miss bu hafta babaannem de paramı verir. bikaç makyaj malzemesiyle pantalon alıcam şu sabah erken kalkmak olmasa dershaneye daha da uçarak gidicem yatmadan da ders çalışır test çözerim. şimdi çalıştığım kadar başlarda da çalışıp sermeseydim o zaman bu kadar zorlamama gerek kalmaz pdr'ye girerdim :26: neyse günlüğüm benim hala umudum var görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…