ben geldim günlüükkk
istanbulda gitmemin en sevmediğim yanı ankaraya dönmek
4 gün nasıl geçti hiç anlamadım bi vapura bile binemeden geçti gitti günler
ama çok güzel vakit geçirdim, staj yaptğım şirketime gittim hasret giderdim, 2 yıldır uğramamıştım hiç, herkes çok özlemiş, çok şaşırdım herkes hatırladı beni mutlu oldum... 3 ay sonra mezun oluyorum kadromu hazırlayın dedim, tamam dediler, temmuzda inşallah istanbulda yeni bi hayata başlıyorum sonunda
ev arkadaşımı da ayarladım, bi sürü şey olcak yine hayatımda, yine bi sürü ekşınlar
tam da durulmaya başlamıştık yahu!
insan kaynakları direktörümden bir tavsiye aldım, yüksek lisansa başvurcam. lisansı bitirmeye az kaldı, ben iyice bıktım okuldan ama belki bi yıl ara verip öyle başlarım mastera
çok sıkıldım okuldu sınavdı ödevdi pfff
iş hayatına grince özlerim kesin ama napiiim
yüksek lisans fiyatlarına baktım da, uçuo maşallah.. istediğim üninin fiyatı 7,200 TL imiş. yuh artık, bi de devlet üniversitesi valla.. tezli mi yapsam acep? onun da süresi uzun ve uğraş dur tez yazmakla.... amaann oku oku bitmedi meret yaa
neyse hemmen konuyu değiştiyorum, aşkla çok güzel vakit geçirdik istanbulda, bu sefer çok gezemedik, ama bol bol arkadaşlarımızla vakit geçirdik, misafirliklere gittik misafir ağırladık evli gibiydik aynı, çok güzeldi
az önce anneme oturup planlarımı anlattım, olumlu karşıladı. babama da söyledim haziranda istanbula yerleşiyorum dedim, olumsuz bişi demedi bakalım
sınav tarihlerim de belli olmuş, pfff :44:
haftaya başlıo son vizelerim
yarından itibaren yine gidiyorum okula, bi türlü adapte olamadım nolcak sonum hiç bilmiyorum
lisansı iyi bi dereceyle bitirmem lazım
derslerim bu kadar erken saatte olmasaydı bu kadar zor gelmicekti okula gitmek, adım gibi eminim
sabahın köründe kalk 1 saat yol çek, valla zor gelio artık.. ilerde işim evime yakın olsun istiyorum da istanbul çilesi her yerde aynı yaa trafik trafik trafik
22 yaşımda yaşlandım valla
yoldan geldim yorgunum, yatsam iyi olcak,dün gece aşkla uyurken şimdi bi başıma uyumak offff hadi evleneliim zamanı gelsiin bi an önce
iyi geceler